|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin - jesen 2013.
10.7.2013 11:55:04   
ganja
Slažem se, bolje da se potvrdi da nije ništa, nego da bude frke...

Svaka čast Andrea na +6! user posted image Ja sam na +8,5 pa sam zadovoljna :D U prvoj trudnoći sam u ovoj fazi bila već na +13 negdje user posted image , a sad se nekako nadam da mi je to max koliko ću do kraja dobit...pametnome - jednom dosta! Iako, i ja se bavim sportom i sve sam ja to bila skinula do bebinog prvog rođendana, ali ne da mi se ponovo! ;)

(Odgovor članu andrea0904)
Neposredna veza do poruke: 251
10.7.2013 13:49:35   
ivana1112
Pozdrav!! user posted image

Evo nas sa sv. Duha, stiže nam još jedna jesenska user posted image user posted image user posted image user posted image
Bili smo na anomaly scanu, sve je u redu, beba je aktivna, user posted image kuca, to je najbitnije user posted image

Sljedeći pregled nam je 8.8.kod svoje gin, i tad radimo briseve. Jeste ih već radili?
Mi smo na +4kg, 22tt user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 252
10.7.2013 13:55:25   
Kazimira
helloooo..............

uf i taj šečer......meni bu moja gin sad dala uputnicu za Petrovu da se sam pikam tkz. 24satni profil....to sam radila i u prvoj trudnoći........nije prelazio 7 i to samo u vrijeme ručkai jednom sam imala 7,2 na drugom mjerenju u ambulanti .... uglavnom imala sam gestacijski u prvoj trudnoći....tako su mi rekli prije samog poroda i prvo kaj mi je pedica u Petrovoj rekla "mali nema šečer", a znala sam da nema...........evo Đelmišev članak http://www.hdgo.hr/Pages/Print.aspx?sifraStranica=171&kultura=hr
usvakom slučaju treba napraviti pretragu......moja gin je rekla da sad rade to svim ženama, a nekada su radili samo onima kaj su dobile puno na težini user posted image
sad imam nekih +7-8 kg.....nemam pojma kako sam bila u prvoj.........ali ne kraju je bilo više od 20 user posted image user posted image user posted image

bila sam neki dan u babinju kod sestrične i kad sam joj vidjela malog rastopila sam se, jedva čekam roditi.........baš se veselim....sinek malo malo traži da gleda trbuh i bebe user posted image

pozdrav i pazite na se i trbuščiće user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 253
10.7.2013 13:58:33   
Kazimira

aaaa u isto vrijeme smo pisale porukuuser posted image

ČESTITAM Ivana....L bu dobio seku........prekrasnouser posted image user posted image user posted image ...nek' je sve prošlo super.....bilježim drugu princezu user posted image

ribicatt 27.09. user posted image user posted image

inesica 28.09. user posted image user posted image

ganja 02.10. user posted image user posted image

glagla 05.10. user posted image user posted image

buducamam 08.10. user posted image user posted image

andrea0904 19.10. user posted image user posted image

mirtach 19.10. user posted image user posted image

sina 22.10. user posted image user posted image

Mariachi 28.10. user posted image

Kazimira 30.10. user posted image

komarac1 31.10. user posted image user posted image

Znaki 04.11. user posted image user posted image

ivana1112 10.11. user posted image user posted image

MKata 14.11 user posted image

Navia 21.11. user posted image

Dite sa škoja 22.11.
user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 254
10.7.2013 14:01:41   
ivana1112
Haha, da Kazimira user posted image

Hvala ti user posted image

Baš me veseli ovaj popis i ove dvije user posted image kraj mog datuma user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 255
10.7.2013 14:55:03   
ganja
Aaaaa, baš lijepo! user posted image Čestitke na curici, ivana 1112!!!

Što se tiče briseva, mislim da ih je meni dr radio negdje baš u 22.-23. tjednu, nisam ni sigurna jer ako sve bude ok onda on mene ništa posebno ne obavještava kad nalazi stignu, takav je dogovor...

Što se tiče kilaže, i ja sam, Kazimira, prvi put bila preko 20 (oink-oink) :D, ali ovoga puta nećemo do toliko dogurati, nadam se ;) Super ti je 7-8 do sada, ja si sve kontam da je do 13-14 kg ukupno - super! Ionako iz rodilišta dođeš sa barem 7 manje, onda sljedećih par ode samo od sebe + malo vježbanja i eto nas - kao nove!!! ...a u kući jedna ljubav više user posted image !

user posted image

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 256
10.7.2013 15:22:09   
Kazimira
Viš...meni u prvoj trudnoći gin nije radila nikakve briseve.......o čemu se točno radi? user posted image

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 257
10.7.2013 15:35:51   
ivana1112
Meni je uvijek radila, u principu bi ti trebala raditi, ako ne, inzistiraj. Na brisevima se vidi imaš li kakvu bakteriju dolje, i ako imaš, treba ju liječiti. Ja sam prije trudnoće imala Gandarelu, i liječila, sam i sad bi trebala na brisevima vidjeti da se nije možda ponovila, nadam se da nije. user posted image Ne škodi,ne boli, a besplatno je i može biti samo korisno! user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 258
16.7.2013 13:28:52   
Kazimira
hello....

bili smo na pregledu i sve je super......moram do idućeg obaviti opet OGTT i to je to...malca manje nositi i tak........user posted image

spol zna samo doktoricauser posted image

nadam se da uživate u ljetu...pozz user posted image

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 259
19.7.2013 9:43:38   
ganja
Super za pregled, a spol, dakle, iznenađenje, svaka čast! Znači da vam ideja za imena ne fali...mi smo još u nedoumici. Muž (i svakar) sad zapilili za Pave. Meni ni to nije loše, ali mi nekako nešto fali, kao da mi je nepotpuno.. bo - vidjet ćemo ;)

Nema vas, ženskice, to je dobar znak! Znači da ste negdje na moru u debeloj 'ladovini i da je sve u savršenom redu ;)

Mi smo lagano počeli sa sređivanjem stančića za dolazak novog člana. user posted image Sredili smo hodnik koji je bio ljubičast u limun žutu i suprug kaže da je na njega skoro jednako ponosan kao na nas user posted image JEDVA je uspio prekriti tu ljubičastu (4 ruke).

Sad nas još čeka postavljanje polica za zidni ormar u sobi, krečenje ostatka stana, kupnja i montiranje novog kreveta i ormarića za stariju seku, a onda se ja u 9. mjesecu bacam na pripremu robice za bebača...(torba za rodilište mi je spremna otkad sam one neke kontrakcije učestale imala ) user posted image

Sad kad čitam što sve trebamo napravit ne znam kako sam mislila da ćemo sve to stići do 10.8. s time da su nam svi vikendi zauzeti - nismo doma... ah, gdje ima i volje ima i načina. user posted image

Čuvajte mi se sve, budite sretne, zdrave i debele!

user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 260
24.7.2013 14:52:52   
sina
HELOUUUUU!!
drage moje,prilikom nevremena pregorio mi komp. i nikako da se nađe taj dio koji je otišao. sad sam posudila komp od buraza i jedva došla do vas jer je i spor i slab(zato je on kupio novi)
nisam ništa čitala unatrag,pa ne znam o čemu ste sve pisale. vidim da imamo još jednu user posted image ,čestitam,a o kilama nemojte,molim vas. mislim da sam sad negdje na +8(ukupno 103),što li će samo biti do kraja,s tim da se sda sprema stvarno pripaziti. ovih dana je jela bilo i puno previše jer smo imali svedbu,udavala se nečakinja,pa samo skoro cijeli tjedan bili na pripremama i jeli obilno....

što se same user posted image tiče,sve o.k,beba je aktivna,mami je sve teže,ali mi seka pošteno krati vrijeme sa svojim aktivnostima.

pozz drage moje,mislim na vas,a i nadam se da ću uspjeti još koji put doći na raju na ovoj "škatulji"

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 261
24.7.2013 16:02:07   
komarac1
Evo da se i mi malo javimo!Pocela sam gubiti na kilazi, sve vise mi je muka! Vise nisam sigurna da je to normalno za ovaj period trudnoce! Ne mogu jesti jaja i mlijeko i mlijecne proizvode jer mi i od najmanje kolicine odmah pozli. A od secera i jako jako puno hrane me jaka zgaravica. Vec sam bila samoj rizi! Trbuh mi je mali al beba je jako aktivna!
oInace kao i u prvoj trudnoci ulovio me isijas i dok nije uzeo maha otisla sam na masazu za trudnice iako nisam vjerovala da ce pomoc, pomoglo je tako da preporucam svima koje imaju ikakvih problema!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 262
6.8.2013 12:16:31   
komarac1
Kako podnosite ove vrucine? Ja ne bas naj bolje! Stalno imam vrtoglavicu! Danas idemo na pregled i bas me zanima kakvo je stanje! Na moru sam bila dosta aktivna i zadnji dan sam pocela osjecat pritisak!

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 263
7.8.2013 7:43:36   
ganja
Jesi ti, komarac, malo bolje s gubitkom kg? Iako, u ovom stadiju trudnoće to ne može nepovoljno utjecat na bebača, čini mi se, jer se on već uglavnom razvio - treba se samo malko udebljati, ali bi tebi moglo faliti energije pa ti to vjerojatno ne pomaže kod eventualnih vrtoglavica.

Ja sam ti u istom sosu. Ne gubim kg, ali sam počela osjećati malaksalost prije nekih mjesec dana, u principu kad su počele ove prve žešće vrućine. Prvo bi mi se događalo samo u autu, u kojem ne palim klimu zbog male, a onda b i si šibnula nekoliko desetaka sekundi klimu ravno u glavu da me malko "osvijesti"... ali kasnije sam skužila da mi se dešava i u klimatiziranom dućanu i doma tako da i nema prevelike veze s vožnjom i to... Počela sam piti ponovo nekakav prenatal čisto da budem sigurna da nije neki nedostatak vitamina i minerala i to, ali zapravo, svugdje piše da je to uobičajeno za ovu fazu trudnoće pa se nisam previše zamarala..

Mi ovaj vikend odlazimo na dva tjedna u Starigrad kraj Paklenice, a kad se vratim moram ponoviti krvne i druge pretrage budući da bih ovoga puta željela rađati u vodi, što mi je prvi put bilo nemoguće jer je prvorođena bila okrenuta na zadak..

Imate li vi, ženskice, neke posebne želje u vezi načina poroda ili se s tim još ne zamarate?

E, da, ono što sam na sva usta galamila da sam ljetno čeljade i da mi vrućina ne smeta - OČITO vrijedi samo za regularno stanje, a ne ovo DRUGO - RIKAVAM!!! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 264
7.8.2013 7:45:26   
ganja
E, da, i šta kaže doktor za vrtoglavice, komarac?

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 265
10.8.2013 17:22:03   
komarac1
Ja sam slabost i vrtoglavicu isto pripisivala vrucini, al mi je svaki dan bilo sve gore, dok pretproslu noc mi nije skroz pozlilo cak sam i povracala! Moja gini me poslala na hitnu u petrovu gdje su napravili sve pretrage iustanovili da mi debelo fali zeljeza i imam pre malo eritrocita.
S druge strane moja velika aktivnost na moru rezultirala je otvaranjem za 1 cm, tako da moram strogo mirovat.

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 266
12.8.2013 18:41:22   
ribicatt
Evo Ganja da te utjesim,mi si cijelu kucu na novo jos radimo,treba kupatilo,kuhinju i zidove urediti komplet. Ugl imamo jos manje od mj ipo dana a s obzirom na ucestale kontrakcije i spazmex,mozda cak i manje. Tako da ni mi ne znamo kako,al znamo gdje ima volje i truda kao sto kazes,tada cemo i stic...

Ugl imam samo trbuh i jedva ga vec nosim a ukupno dobila oko 4-5kg, sad sam na kontrolama svaka 2 tjedna,pa cemo vidjeti sta ce biti... Kako je vama po tim vrucinama?

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 267
12.8.2013 18:45:30   
ribicatt
komarac1 samo se smjesti u hlad,poljevaj se vodom za osvjezenje i odmaraj,tako i tako po tim vrucinama nemozes bolje uciniti za bebicu ni za sebe. Sad pocinju kupine,natjeraj dragog neka ti ih puno za zeljezo nabere i bit ce sve ok...

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 268
13.8.2013 9:58:44   
komarac1
Morat ću provjerit jel se može pretjerat s željezom! Sad me svi šopaju hranom bogatom željezom user posted image , a još uzimam i tekuće

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 269
13.8.2013 11:46:35   
Kontesa Nera
Pozdrav, buduće jesenske mame! user posted image
Moj termin bi trebao biti 20.12., a to je nekako na granici jeseni, pa ću se ja ipak ovdje pridružiti (iako sam se upisala i za zimu;) ) s obzirom da bebe češće urane nego što kasneuser posted image
Sad smo ušli u 22. tjedan, za sada je sve ok i željno iščekujem svaki pregled user posted image
Kako se držite po ovom ludom vremenu? :)

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 270
15.8.2013 16:10:16   
andrea0904
pozdrav curke:-) nove i stare!!!! Kako ste mi sve?

Nas nije bilo neko vrijeme, vratili smo se s moreka prije par dana i napunili baterije za finiš utrkeuser posted image ...Taman smo izbjegli onaj kaos od temperatura u Zgb, pa moram priznati da nisam doživjela te vrućine...nakupali se i naplivali, smiješan osjećaj kad imaš trbuščić..hehehe.Jučer bili na pregledu, sve je mrak...težina 1800g...31tt, doktorica zadovoljna.Zatvorena skroz, kilaža na kontu +9, jedino tu i tamo malo zraka hvatam i glupa žgaravica par puta...odvratan feelinguser posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 271
15.8.2013 16:14:38   
andrea0904
glupi komp...objavio poruku prije reda!!!!
Kako ste sve vi?kako bebači?....ja mislim da je mom spavanju već stigao kraj jer mali vježba po trbuhu cijeli dan,sad je to već toliko osjetno da me probudi i po noći..obavezno poslije ponoći i opet oko 7 ujutro....ali to traje i po sat vremena...Kako je kod vas?!

Neposredna veza do poruke: 272
15.8.2013 16:43:27   
ribicatt
Ajme kazu nesanica sastavni dio trudnoce,al da je barem samo to... Prvo ne mogu zaspati jer mi se ne spava (dan provedem u mirovanju kao sto moram zbog kontrakcija)...onda i kad mi se pocne spavati,beba me zvizne po mjehuru,pa kad se vratim s wc-a bole leda,trtica,noge, pa onda se nekako namjestim i za surprice stignu komarci... Tako to nespavanje potraje i do 5 u jutro izmucena i umorna,a bebic spava i boli ga briga user posted image

Anci 05.02.2010.

Neposredna veza do poruke: 273
15.8.2013 18:56:38   
andrea0904
hehehe...to si super napisala,mislim da nam je svima tako...e, mene jedino još zna probuditi bol u zdjelici, onako tupa, užasna...čitala sam da je to zbog onog hormona relaksina...ali nevolim takvu vrstu boli općenito....

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 274
16.8.2013 8:44:10   
ribicatt
Svaka ta i najsitnija i najjaca bol su sastavni dio nase trudnoce,ali zaista nam treba skinut kapu za toleranciju na stosta. A pog u trudnoci..eeeh kad bi samo muski znali... Manje bi kukali...user posted image user posted image

Anci 05.02.2010.

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!