Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 13.6.2013 15:13:06
|
|
|
|
Marti83
|
Za žgaravicu možete i Rennie piti,isto je dozvoljen u trudnoći... Ovako kad vas povremeno čitam baš vam zavidim što uživate u bebicama....
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 16.6.2013 14:19:55
|
|
|
|
andrea0904
|
Evo samo da vas malo pozdravim...uživamo u sunčeku i jedva čekam da ovaj tjedan završi....jer je gotovo s poslom, nema više hopsanja i cupkanja, samo laganini.Odbrojavanje do mora:-) Komarac, stvarno je vrijeme da te mučnine prođu...nemogu si ni zamisliti koliko je to koma:-( Što se tiče pregleda, moj je svaki ultrazvučni..vaginalni možda jedan...meni paše:-).. Uživajte i pazite se sunčeka, baš je zakurilo!!!!Ja sam dobila one pigmentacijske mrljice malo po čelu...to znači da na moru samo lagano u hladu...da ne bi bila ko karta svijeta šarena!!! Puuusa svima
|
|
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 17.6.2013 21:23:16
|
|
|
|
sina
|
aaaaaaaaaaaaaa,nemojte mi more spominjati. mislim da ga ni ove god. neću vidjeti,a ove me vručine ubijaju. inače,u subotu mi se brat ženi,pa imamo prippreme,samo da nije tako vrućeeeee. K je dobila bazen,sutra krećemo sa kupanjem:)),al će uživati ženska moja
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 21.6.2013 10:25:36
|
|
|
|
ivana1112
|
Pozdrav s mora Evo da se i mi malo javimo Sinoć stigli na more, čekamo popodnevno prvo kupanje, do tada samo bazenčić u dvorištu Jučer bili na kontroli s 19.tj, još ne znamo spol, beba prekrižila nogice Sve je u redu, beba super, papa uredan, pregled isto ok. Čista 5! Ovdje su koma vrućine, al na moru je sve lakše, zar ne? Šaljemo slane puse
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 21.6.2013 13:48:10
|
|
|
|
Kazimira
|
hej žene........ pozdrav od doma ......mi se kupamo u velikom bazenu u dvorištu uživajte ivana mi smo ok.....beba se sve više javlja, a mama se topi od sreće..... niš ne radim, samo hvatam priliku da se izvalim prošli vikend nam je bio naporan pa su mi noge otekle....koma.....taj dio mi je bio najgori u prvoj trudnoći......a kad sam rodila nisam mogla doći sebi, ko ispuhani luftić mi na pregled tek 13.7........ uživajte mamice i hladite se kako znate.....pusaaaaa bušicama
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 24.6.2013 19:06:41
|
|
|
|
komarac1
|
I meni su noge otekle, a u prvoj trudnoći tog nije bilo! Katastrofa, a tek kako bole! Napokon je zahladilo pa je malo lakše! Mi ovaj tjedan u petak imamo pregled! Jedva čekamo!
|
|
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 24.6.2013 20:44:35
|
|
|
|
inesica
|
Bok svima, kolegice po pupuskama :) meni je danas prvi dan godisnjeg, nakon toga novi godisnji pa porodiljni...sva sam nabrijana na radne zadatke da ih rijesim sto vise dok mi vrijeme (nesto hladnije) to dopusta, i dijete koje je u vrticu jer ce u kolovozu biti doma pa nista od tih "superzadataka". Noge mi ne oticu sad posto vise ne radim pa ne sjedim toliko, a i vrucine su se privremeno smirile. Beba se rita "sve u 16" od jutra do mraka, ali najdrazi termin mu je oko 5 ujutro. Sin se vec priviknuo na cinjenicu da ce dobiti bracu, i puno pricamo o tome...kako vam pupe izgledaju? Moja je veca nego u prvoj trudnoci, nitko ne bi rekao da mi je ostalo jos tri mjeseca do termina!
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 24.6.2013 22:06:40
|
|
|
|
sina
|
moja pupa je tolika da ljudi misle da moram roditi svaki čas. stvarno duplo veća nego u 1. trudnoći. noge? boleeee. ne otiću baš,ali me bole,brzo se umaram,danas me zezaju i križa i kuk. uf,uf !! bebuška se uredno javlja non stop,naravno svaki dan sve jače,a danas mi lijepo ipleše po mjehuru..... ja na pregled tek iduči utorak....jedva čekam. veseli me ovo zahladnjenje,preporodila sam se. pozz drage moje i javljajte se češće
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 25.6.2013 9:46:46
|
|
|
|
ganja
|
evo, zaredala se javljanja pa da se javim i ja! već smo 10-tak dana malena i ja kod mojih u puli, cijeli prošli tjedan uživali u brčkanju, a ovaj ćemo, izgleda, u kućnim posjetama i klaćenju po gradu. isto dobro. tatu smo pustili samog u rijeci da na miru uči za pravosudni ispit, a nakon toga ljeto počinje za cijelu obitelj! baš sam htjela spomenuti taj trbuh koji je i meni puno veći nego u prvoj trudnoći, a dobivam manje kila nego tada...sve nekako ide u bušinu, neka! ..i uvijek naraste praktički preko noći, mislim da mi je sad kad punim 6. mjesec ista kao i kad sam napunila 5., a dečkić je bo'me i aktivniji od curice, nakon svakog obroka pleše i skače k'o lud nama je sljedeći pregled 9.7., a jedva čekam da dr baci oko na uzv jer je zadnji put bebač stajao na zadak, znam da je rano i da se do 34. tjedna bebe uglavnom okrenu, ali kako sam curicu rađala na zadak, nekako sam se nadala da će drugi put ipak i beba surađivati ;))) puse svima, uživajte gdje god da jeste, po bazenima, planinama ili plažama!!! ..idem ja...na palačinke
|
|
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 26.6.2013 13:07:47
|
|
|
|
Kazimira
|
hej, evo nas...... K mi zaspao pa mama surfa...... bebi je vesela, trbuh raste......sad smo 22 tj. mama je ok, samo malo ima problema sa probavom i bole me stidne kosti.....opet se malo krečem i tako.......nadam se da ste sve ok i javljajte kako je bilo na pregledima
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 26.6.2013 17:47:21
|
|
|
|
ivana1112
|
Pozdrav! Evo mi se vratili s mora Vidim da su vaše bebice aktivne u bušama, moj trbuh je za 7-8 tjedana veći nego u prvoj, ali zato imam valjda namirniju bebu, jedva da ju osjetim a u 20.tj sam. Čak sam se bila prepala kad 2 dana nisam ništa osjetila, čak ni nakon češkanja, kuckanja Al onda kad sam vidla na ekranu da kuca... Težina mi zasad stagnira, ni grama nisam dobila od prošlog mjeseca, a u 2 mj samo 70dag Beba je teška 300g, i kaže gin da se već smjestila u maternici Spol još ne znamo, al valjda ćemo saznati 10.07. kad idemo na anomaly scan na Sv. Duh, a sljedeći tjedan OGTT Toliko od nas, mame čuvajte svoje buše
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 26.6.2013 17:54:51
|
|
|
|
glagla
|
Pozdrav drage moje evo da vam se i ja pridružim...moj termin je 05.10 ... Mali dečko je na putu ,nakon tri curice ,tata će dobit pojačanje ....svi se jako veselimo...samo nek sve bude u redu to je najvažnije . Kako se vi osječate po ovim vručinama? Meni su tek sad mučnine prestale tako da sad tek počinjem da uživam u ovom prekrasnom drugom stanju
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 26.6.2013 18:56:26
|
|
|
|
andrea0904
|
bok curke, evo i nas malo....da se javimo. Meni za čudo ove vručine nisu teško pale, ništa teže nego inače....super se osjećam, nema naoticanja, pucam od energije i jedva čekam kraj 7...da odem na more:-) Buša raste, mališa raste i javlja se konstantno...nekad imam feeling da uopće na spava...ali neka je on meni živ i zdrav.Mi smo drugi tjedan na pregledu, bit ćemo u 25 tjednu i isto idemo na OGTT...valjda će biti sve ok!!! glagla, pozdrav tebi i malom ..žao mi je zbog mučnina, valjda ćeš od sada uživati u finoj papici... Pozdrav svima i javljajte se
|
|
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 26.6.2013 19:31:56
|
|
|
|
glagla
|
Andrea ja sam evo sad u 25om tj i prošli tjedan sam radila ogtt ,ajme užas je ono pola litre slatkog šta moraš popit ,dobro to sam nekako i popila ,al miris one čaše iz koje sam to pila užas užas.... Nalaz mi je bio gotov u pon. i bio je nakon 2 h 9,2 znači povišen. Tako da sad moram pazit na taj unos šećera. Ja se nadam da će tebi bit sve ok. Javi nam kako je prošlo.
< Poruku je uredio glagla -- 26.6.2013 19:33:04 >
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 26.6.2013 20:48:57
|
|
|
|
Kazimira
|
glagla čestitke na dečkiću...to bu mali princ kaj je ovo muška godina? ribicatt 27.09. inesica 28.09. ganja 02.10. glagla 05.10. andrea0904 19.10. mirtach 19.10 sina 22.10. Mariachi 28.10. Kazimira 30.10. komarac1 31.10. Znaki 04.11. ivana1112 10.11. MKata 14.11 Navia 21.11. Dite sa škoja 22.11.
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 26.6.2013 22:51:35
|
|
|
|
sina
|
aposolutno muška god ja sad došla sa K sa hitne,trčala je po hodniku,pala i udarila čelom u prvu stepenicu. sva sreća da je buraz bio tu i šogorica,oni su joj sprali krv sa čela i odfurali nas na hitnu jer meni je odmah došlo slabo. umrla sam skoro od straha,ali srećom samo je rasječeno,čak smo prošli i bez šivanja,dobila je samo flaster umjesto kopče. ajme,već na nosu ima ožiljak,sad na čelu,pa ko mala ratnica će izgledati. jako je živa i hiperaktivna,samo trči i više ne znam što ću s njom,doslovce ju ne bih smjela pustiti iz vida ni iz ruku što je apsolutno nemoguće. valjda bude druga bebica mirnija.....ali ako će biti vani kakva je sada u trbuhu onda bu još živahnija od K
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 27.6.2013 7:51:19
|
|
|
|
glagla
|
Sina dobro je da je sve u redu sada, mogu mislit koji šok si doživila...Ja sam stalno na oprezu,luda sam više,ne znam kako da si pomognem...ova najstarija(12) mi na biciklu juri svaki dan,srednja (6) na rolama na balkonu,najmlađa(2,5) trči ,pada... ove dvi starije imaju kacige,al mislim da će i najmljđa dobit jednu. ne mogu im zabranit ništa od toga,al previše sam plašljiva... I moj bebač je jako nemiran u stomaku,stalno lupa...one su bile mirne...Dobre su one i sad al ja nisam ,jer se ja zbog svega bojim (valjda mi triba neka stručna pomoć) . kazimira haha da baš muška godina,svaka čast.... Reka je mm da ja sad samo moram odmarat, jer nosim cara haha šali se,al mislim da će bit pravi razmaženko ... a jesam se nauživala curica i još uživam al da mi je manje toga straha. Kad smo na moru onda se samo ja čujem,pazi ovo ,pazi ono...a dica mi se u pličaku bučkaju . strašno
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 27.6.2013 13:12:37
|
|
|
|
buducamam
|
bokk...trudnice... evo i nas...naš termin je 8.10.2013 sad smo u 26 tjednu trudnoće....i bit će
|
|
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 27.6.2013 13:28:03
|
|
|
|
Kazimira
|
Dobrodosla buducamam i naša prva jesenska princeza Sina nadam se da si se oporavila od šoka i da je K ok......mene je toga svega strah, ali ne treperim nad K jer ak bu se desilo bude......moja sestra je pred mamom ko mala slomila nogu... ribicatt 27.09. inesica 28.09. ganja 02.10. glagla 05.10. buducamam 08.10. andrea0904 19.10. mirtach 19.10. sina 22.10. Mariachi 28.10. Kazimira 30.10. komarac1 31.10. Znaki 04.11. ivana1112 10.11. MKata 14.11 Navia 21.11. Dite sa škoja 22.11. [/quote]
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 27.6.2013 21:01:56
|
|
|
|
komarac1
|
Buducamam ćestitke na ! Napokon jedna cura! Nama je danas stigao nalaz od triple testa i sve je ok! Sutra smo na pregledu i jedva čekam! Trbuh je napokon počeo rasti pa se vidi da sam trudnica, al očito ni od tog neke velike koristi! U petak kad je stvarno bilo vruće morala sam do dm-a obavit kupovinu! Noge naotečene, bole, jedva stojim, a gužva u redu za poludit! Stojim i uredno čekam kad se otvori nova blagajna i uspijem bit prva, sva sretna i kad doleti od nekud neka trudnica gurne me i pomioče moje stvari s blagajne i kaže ja sam trudna i imam prednost! Ja gledam i ne vjerujem i kažem da sam i ja trudna i da sam na redu, a ona me uopće ne doživljava! Prava za trudnice koristim samo kad mi je stvarno loše ili ako mi ostali koji čekaju prepuste svoj red! Ovo je stvarno bilo bezobrazno!
|
|
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 28.6.2013 9:53:39
|
|
|
|
MKata
|
Curke pozdrav! Evo smo mi taman na polovici, sad brojimo unatrag :) Nego, iako sam osjetila prije neka dva tjedna, još mi se događa da se po cijeli dan ne javi, tj. ne osjetim...evo, jučer mislim da sam osjetila nešto prijepodne, a od tada ništa Jel to normalno? Naravno da ja odmah paničarim i luda sam od brige...
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 28.6.2013 10:49:25
|
|
|
|
buducamam
|
MKata to ti je sve normalno...tako je i kod mene...sad par dana je jako nemirna i lupa ko luda....a ima dana kad je jako mirna tek toliko da se uopće javi...mislim da nema potrebe za brigom....da nesto nije uredu imala bi i neke druge simptome...
|
|
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 28.6.2013 10:50:35
|
|
|
|
buducamam
|
hvala na čestitkama....ajd pa da je i jedna curica ovu jesen...
|
|
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 28.6.2013 16:39:05
|
|
|
|
andrea0904
|
bok curkama buducamam i njenoj maloj princezi i MKata:-)...ja isto mislim da je to sasvim normalno...moj mališa je jako živahan ali jedan dan nisam upće ništa osjetila pa sam ga malo mrcvarila pred spavanje dok se nije javio...mislim da nemaš razloga za brigu:-). Ja sam stvarno primjetila njegovu reakciju na slatko...neznam jel ste vi?
|
|
|
|
RE: Termin - jesen 2013. 28.6.2013 17:31:39
|
|
|
|
MKata
|
Hvala cure...večeras mi je pregled pa ću biti sigurna :)
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!