|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin - jesen 2013.
3.6.2013 21:47:12   
ganja
Eh, da, i hvala na dobrodošlici! :D

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 176
4.6.2013 10:33:48   
komarac1
Dobro došla ganja i mali user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 177
4.6.2013 12:59:19   
sina
eto i nas sa kontrole. samo sam imala pregled,nije mi htio raditi uzv jer je on dosta protiv toga da se često radi uzv pošto kao zrači i šteti bebi i stalno mi ponavlja da se u svijetu uzv radi 2 x i to je to. iduća kontrola ta 3 tj i onda ćemo raditi i uzv i saznati spol,a ako dođu neke kunice u međuvremenu ići ću kod nekog privatnika na uzv

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 178
4.6.2013 18:19:21   
Kazimira
Dobrodošli ganja i user posted image ........user posted image user posted image user posted image

ivana nadam se da ste bolje..........user posted image

ako negdje nekaj fulam u popisu slobodno me odmah upozorite user posted image

ribicatt 27.09. user posted image user posted image

inesica 28.09. user posted image user posted image

ganja 02.10 user posted image user posted image

andrea0904 19.10. user posted image user posted image

mirtach 19.10 user posted image user posted image

sina 22.10. user posted image

Mariachi 28.10. user posted image

Kazimira 30.10. user posted image

komarac1 31.10. user posted image user posted image

Znaki 04.11. user posted image user posted image

ivana1112 10.11. user posted image

MKata 14.11 user posted image

Navia 21.11. user posted image

Dite sa škoja 22.11.
user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 179
5.6.2013 10:21:04   
mirtach
mislim da ti to znaci tvoj primarni ginekolog...tj tvoj stalni :D

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 180
5.6.2013 12:05:20   
ganja
Hvala, Kazimira! user posted image Biti će to jedan pravi boy baby boom! ;))

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 181
5.6.2013 13:07:18   
andrea0904
Dobrodošlica curkama mirtach i ganja i njihovim bebicamauser posted image ...Stvarno se sve plavi od user posted image ...
mirtach - ti i ja smo isti datum, zasada, možda ćemo skupa vrištati u rađaoniuser posted image ...
Mi ćemo danas na pregled, u 21. tjednu smo tako da isto očekujem detaljan ultrazvučni pregled da utvrdimo jel sve kako i treba biti...jedva čekam, sve mi to tako brzo prolazi:-)
Trbuščić polako počinje rasti, to me veseli, mališa se javlja na svakodnevnoj bazi....uglavnom navečer kad se malo umirim...jučer je valjda spavao, pa sam se malo zabrinula, ali sam ga ja podsjetila da mi se mora svaku večer prije spavanja javitiuser posted image
Kako vas najčešće pregledavaju? Vidim da je sina napisala da njen ginić baš ne radi prečesto ultrazvuk, moja nema ništa protiv njega....

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 182
5.6.2013 13:49:24   
ganja
Meni moj radi ultrazvuk prilično često, a susjed doktor potvrdio mi je da je to toliko minorna, gotovo zanemariva količina zračenja. Uglavnom, što se tiče učestalosti pregleda - još uvijek sam na razmacima od 3-4 tjedna, ovisi kako se potrefi da se moraju neke pretrage radit...evo, imam 13.6. sljedeći, a prije toga sam bila 17.5., okruglo mjesec dana. Doduše, u međuvremenu sam ja otišla i privatno na 3D budući da mi ga ionako dodatno osiguranje pokriva... ;) Meni se stomak, bo'me, itekako VIDI već... :D

Ženske, je li ok tu načinjat temu o imenima ili bi bilo bolje uključit se na istoimenu temu? Za curice bih smislila, čini mi se, još 100 imena, a za dečka nikako da mi nešto legne...

(Odgovor članu andrea0904)
Neposredna veza do poruke: 183
5.6.2013 14:27:00   
komarac1
Slično je i kod nas - za curu ih imam puno koja mi se sviđaju, al za dečka već teže!

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 184
6.6.2013 11:30:06   
mirtach
Bila kod dr Kosa na anomaly scanu..bebica je super, jedino mu liceko bilo okrenuto prema posteljici pa ga nismo uspjeli uslikat user posted image
Doguro je do pola kile user posted image

Andrea, a di mislis rodit ..ja se spremam u Vinogradsku user posted image

Trbuscic jedva da se nazire, al je fora kako skoci kad bebolino suta nogicom user posted image

Neposredna veza do poruke: 185
6.6.2013 14:31:43   
Kazimira
bravo mirtach i user posted image user posted image ........samo kikaj mamu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirtach)
Neposredna veza do poruke: 186
6.6.2013 16:30:52   
andrea0904
Bravo mirtach,na super vijestima... ja ću roditi na Sv.Duhu :-)...mi smo isto jučer imali pregled u 21 tjednu, sve nam je doktorica isto lijepo pogledala, sve štima...jako je zadovoljna, sve odgovara tjednima trudnoćeuser posted image
Mali ima velikoga pišu, hihihi, i isto imamo točno pola kileuser posted image . Mali buco...
Nisam dobila puno kilica (3,5), ali je buša konačno počela rasti...Stalno ga osjetim, baš je doktorica rekla da je jako živa bebica, ali se nadam da će spavati malo više kad se rodi:-).
Ja definitivno ne vidim još da mi se trbuh miče....ali nadam se uskoro.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 187
7.6.2013 10:43:20   
mirtach
Bravo andra user posted image i mali user posted image
I ja sam dobila oko 3.5 kg..hehehe..jako smo slicne ;D...kolko si visoka, ja 181, i sad sam negdi na 77kg user posted image

Steta sta neides u vinogradsku da se druzimo u rodilistu user posted image

Neposredna veza do poruke: 188
7.6.2013 11:18:30   
andrea0904
hihihi, tu smo negdje...ja sam malo manja verzija:-) 174 cm i 72 kguser posted image .Nadam se da će stati na max 80 kg.....ali neću se zabrinjavati ako ode i preko...
Čuj, Duh i Vinogradska nisu daleko, možemo se natjecati koja će jače vrištati,user posted image ....
Naravno da jučer kad sam pročitala da tebi skače trbuščić, morala sam i ja provjeriti...Umjesto da gledam u tv, gledala sam jel se miče i stvarnouser posted image ....umirala sam od smijeha. Prije to nisam primjećivala jer sam mislila da je prerano...a i nisam baš to pratila.
Idem malo sada peglati, jer se osjećam poletnouser posted image , dok ne izgubim volju:-)

Jel se nekome zna dogoditi da ga po noći probude strašni bolovi u želucu? 2x u roku 2 tjedna, oko 5 ujutro na pola sata neznam za sebe...i samo prođe nakon pola sata?!Jel se smije uzimati Gastal-možda glupo pitanje....

(Odgovor članu mirtach)
Neposredna veza do poruke: 189
7.6.2013 13:16:56   
komarac1
smiješ gastal! ja sam ih hrpe pojela u prošloj trudnoći u trećem tromjesječju!

Neposredna veza do poruke: 190
7.6.2013 14:07:22   
ivana1112
user posted image cure na dobrim vijestima i pregledima user posted image Glavno da su naši user posted image zdravi i da rastu user posted image

Mi smo bolje, Moj L već 4. dan se liječi od crijevne viroze, izgleda da je njega to najgore pogodilo, al ide nabolje user posted image

IZVORNA PORUKA: komarac1

Ozbiljno?? Ja baš mislila da se ne smije! user posted image Jel Gastal može i za žgaravicu ili ima nešto drugo što smijemo piti za žgaravicu? user posted image Jer mene ubijaaa žgaravica, s L mi nije tako bilo. user posted image
Što se tiče imena, za curu imamo, al za user posted image nemamo. user posted image Zapravo ja imama, al mm se ne sviđaju user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 191
   [Brisano sporočilo]
7.6.2013 14:54:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu inesica)
  Neposredna veza do poruke: 192
7.6.2013 21:39:58   
inesica

IZVORNA PORUKA: elinamama

inesica, sad opet zajedno navijamo user posted image baš lijepo

Je, stvarno super!!!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 193
10.6.2013 9:38:55   
ganja
Ivana, ja sam u prvoj trudnoći imala žgaravicu od SVEGA, a u ovoj, na sreću - nemam :) nisam ništa pila, ali kvaliteta života je narušena maksimalno.. ovoga puta me priroda nagradila hemeroidima :D prvih 5 mjeseci sam muku mučila, napokon se lakše diše...i vjeruj mi - žgaravica je zakon u odnosu na njih ;)

mi smo malo doma raspravljali o user posted image imenima...meni su lijepa kratka: val, iv, tin, andro, vito, lovro, vid...vid mi je najljepše, ali nam nekako ne paše uz prezime...za sada nam je lovro favorit user posted image :) ... doduše seka od skoro dvije god. kaže: "meni 'andjo viđa, jovjo baš ne 'viđa" :))) ...a i još mi objašnjava kad spomenem bracu: "ne b'acu, ja bi seku" user posted image

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 194
10.6.2013 13:40:28   
Kazimira
hej trudnice.......

mi smo imali naporan vikend, K mi je gorio u petak i subotu, doktor sumnja na kozice jer se pojavio osip po tijelu, ali evo do danas niš nije buknulo.....jučer i danas nema tem ali je još sav mazan i blijed....user posted image

beba u buši je sve aktivnija, jučer sam fiksirala trbuh i vidjela kako se mičeuser posted image baš sam bila happyuser posted image

i meni se sviđa Vid, ali moj muž neće, a neće ni predlagati....meni je to koma, nikako da se složimo, htio je on Baltazar ali to pak ja neču...........user posted image

pozzuser posted image

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 195
10.6.2013 17:11:35   
ganja
sUPER ZA AKTIVNU BEBICU, a slažem se s tobom i u vezi imena :) dosjetit ćete se nečega već...user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 196
11.6.2013 17:14:42   
MKata
Što se tiče UZV...ja idem privatno kod dr i svaki puta mi radi ultrazvuk, nikad nije rekla da bi bilo iti malo štetno, a i ja sam najsigurnija kad vidim da sve štima i da srca kuca user posted image

A u stomaku još ništa ne osjetim (u 18. tj sam) i jedva čekam da počnem osjećati...doduše, imam i viška kg pa je i to možda razlog što još ništa ne osjetim...

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 197
12.6.2013 19:48:04   
sina
ooooo,ja osjetim. vidjet ću valjda pred sam kraj da se trbuh miče zbog ovog nagomilanog sala na trbuhu,ali lupka non stop,pitam se samo kad ta beba miruje :))

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 198
13.6.2013 8:09:32   
ganja
IIIIIsto kao i kod mene. Ne prestaje lupat, a ja uživam...nadam se samo da će malo više mirovat nakon poroda ;) Mi smo danas popodne na pregledu u 24. tjednu, a sutra mi je zadnji radni dan, odmor počinje!!! Još ću malu vodit kod tete čuvalice na par sati do kraja mjeseca...mislim da će mi kuća napokon zablistati! user posted image

Pozrav, bušicama, uživajte u ovom suncu koje je napokon zasjalo...jedva čekam vikend - prvo kupanje ove godine!!!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 199
13.6.2013 12:14:57   
komarac1
hej cure! evo ja se još borim s mučninama user posted image sad već počinjem mislit da ću ih imat do kraja! danas je ravno 20 tjedana! je da su skroz blage al ipak.....

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!