sina
|
hej,ženske moje! konačno sam uspjela doći do vas jer još uvijek imam onaj stari komp koji više neće nego hoće. vidim,raspisale se vi. ja ću ukratko. prije tjedan dana sam bila na kontroli i kaže gin. : smirite se,napipao sam glavicu. ups,šta da radim,mirovanje ne dolazi u obzir pokraj svih obaveza i ove moje živahne damice,tako da sam uglavnom spremna za bolnicu,ali vjerujem da ćemo izdržati još malo. 19.09 sam naručena na bris na streptokok ili kak li se već to zove,to se obavezno radi prije poroda,onda ću biti 37tt i nadam se da će mi konačno dati uputnicu za pregled u bolnici da me pošteno pregledaju i naprave uzv,jer ovaj moj dr me samo pregleda i to je to. uzv radi jedva jednom u 2 mj. šećer? da,imamo ga,probio je gornju granicu,pa malo pazim što i kad jedem,tu mi se moj gin sviđa jer ne drami oko toga i kaže da su pretjerali sa svim tim kriterijima sada. bebač mi je inače jaaako,jaaako živahan i to skoro non stop,eto danas se malo kao primirio,al vidjet ćemo dokle. nikako da se sjetim pitati kako ste sa spavanjem? mene prati nesanica skoro cijelu trudnoću i ubija me to. još samo da priznam da me strah,užasno strah poroda i što se više bliži,više me hvata panika kad se sjetim što me čeka. ponekad si mislim da bilo dobro da što prije dođe da se toga riješim,a ponekad bih još odugovlačila jer jednostavno nisam spremna. bit će da je to posljedica prvog,teškog i prebolnog poroda,pa sam sad sva u komi. kako sa trbusima baratate? meni zadnja 3 dana počeo baš smetati,pa sam nekako nervozna zbog toga. puse svima i javite se