ganja
|
ribicat, hvala na savjetu za gumu, namjestila sam joj privremeno onu malu gumiranu iz krevetića, a baš sinoć na prospektu od yisk-a vidim da od danas počinje prodaja gumiranih zaštita, za madrac koji mi imamo - 90x200 - 100,00 kn ;) tako da danas hrlim tamo ;) ali, lako za to - čepić je otišao, a? ma, to ti je sigurno to, ali kao što kažeš, to može tako biti još tjednima.. joooj, baš me zanima šta će ti dr. danas reći, a mogu misliti kako je tebi ;) a ako budeš :nedajbože: morala ležat u RI, evo, nudim se ako ti išta bude trebalo donijet i sl. ;) ljeto, znam da nije lako ležat doma s bolnim leđima i eventualnim kontrakcijama, ali strahovanje oko toga ti zaista ne pomaže :(((( javi se doktoru, podijeli s njim svoje strahove i poslušaj njegov savjet. dobro ti je rekla ribicatt, s današnjom medicinom ne bi trebalo biti frke ni ako se sutra porodiš pa svaki dan duže, gledaj kao vašu malu pobjedu inesica i andrea0904 - baš super, uživajte u svom poletu, i ja se razletim kao luda, ali zato nakon toga moram hitno u horizontalu, a u prvoj trudnoći me tijekom trudnoće ništa nije bolilo, ali sam nakon poroda dva-tri mjeseca dolazila k sebi, trtica, leđa, ne znam kako bih to objasnila...a onda sam kad je mala napunila 3 mjeseca krenula na vježbanje i preporodila se e, da, inesica - malome neka je sretan rođendan i feštu za pamćenje mu želim ;)
|