|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin - jesen 2013.
8.9.2013 21:18:20   
ljeto
Ekipa dobra vecer vam, neznam kako vi,ali mene su evo uhvatili strasni horori od poroda, sutra mi je 34.tjedna,ali cijela sam van sebe od straha. Usput me blago i boli,pa osjecaj jos gori. Ali inace sam cijeli dan takva,nekako me i manta, a mokrim svako 15-ak min,izludit cu vise...Sutra je pregled pa cemo vidit sta dr kaze. Spavajte lijepo i laka vam noc...

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 351
8.9.2013 21:25:04   
ljeto
Mirtach, kako si ti? Nadam se da je sve ok...cuvaj sebe i user posted image ...

(Odgovor članu mirtach)
Neposredna veza do poruke: 352
9.9.2013 6:39:19   
inesica
Kratak update: u cetvrtak na kontroli cerviks visoko i potpuno zatvoren, porod nije ni blizu. Trbuh se uredno spustio pa smo svi mislili da ce biti nesto ranije ali tjeramo po starom. Usla sam u 38. tjedan.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 353
9.9.2013 9:51:59   
ljeto
Bog cure, evo ja taman sa pregleda, sve ok, zatvorena,beba je dosta nisko, ima 2200 otprilike,iaako smo ocekivali vise,jer je prije tri tjedna naglo dobila na kilazi,nadam se da ce sve bit ok...mene i dalje blago boli,ali i dalje cu lezat i kako mogu...triba jos izgurat...pozdravuser posted image

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 354
9.9.2013 9:54:17   
ljeto
Bog, kolika je tvoja beba? Cure kolike su vase bebe bile ili jesu u 34. tjednu?

IZVORNA PORUKA: inesica

Kratak update: u cetvrtak na kontroli cerviks visoko i potpuno zatvoren, porod nije ni blizu. Trbuh se uredno spustio pa smo svi mislili da ce biti nesto ranije ali tjeramo po starom. Usla sam u 38. tjedan.

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 355
9.9.2013 14:52:58   
andrea0904
hej curke...
ljeto-samo laganini, nemoj razmišljati o ružnim stvarima, proći će sve za 5!Odmaraj i opusti se...
Mi smo već nestrpljivi, trebali bi ovaj tjedan na pregled...na Duh.
Meni je za vikend bilo punih 34 tjedna, pa ti javim kroz par dana koliki je mališa...ali i ja očekujem više od 2200 jer je moj u 30 tjednu imao 1800g...a sad po udarcima već osjetim kao da je jaaako narastao:-)
Inesica...puno sreće ti želim i što brži, laganiji i bezbolniji poroduser posted image

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 356
9.9.2013 15:41:03   
sina
bravo curke,samo polako i bez panike. ja jedva čekam pregled u bolnici. tek iduči utorak idem kod svog gin. na briseve i pregled i valjda će mi onda dati i uputnicu za sljedeći pregled u bolnici jer od njega ne mogu saznati ništa. Korana je bila 2810g kad se rodila i 47 cm duga,dakle sitna beba što se za ovog,čini se,nebi nikako moglo reči....

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu andrea0904)
Neposredna veza do poruke: 357
9.9.2013 16:29:25   
ljeto
Hvala cure na podršci,ma nisam se toliko zabrinila,nego kako u ova tri tjedna nije napredovala ko prije,malo smo se iznenadili,ali bit ce valda to ok. Meni je pregled za dva tjedna i onda radim test na streptokok, aerobe i anaerobe. Vjerujem da jedva čekaš pregled i ja sam svoj,samo beba ne e da se pokaže mogu reci skoro cijelu trudnoću samo se sakrivauser posted image ...a ja bi je tako tila vidituser posted image ...Mene i dalje uglavnom boli u leđima,tako da opet lezim,a htjela bi biti aktivna jer mi fali malo akcije. Ne mogu nikako jer cim san pinkicu duze na nogama,jave sd bas jaci bolovi. Izgleda da sam ovdje jedina sa ovim problemom? Vidim vi ste sve u stalnoj formi...blago vam se...user posted image . Javite se nakon pregleda...pusa

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 358
10.9.2013 2:00:20   
ivana1112
Večer user posted image

Joj curke, pa vi još malo brojite user posted image user posted image

Čekamo koja će bit prva, može biti bilo koja , pola vas je već u terminu user posted image

Mi imamo sutra kontrolu kod gin, sad smo 31tt, pa ćemo vidjeti što kaže naša gin, jer smo zadnji uzv imali u 29.tt, na Duhu, i user posted image je tad imala 1400g

Ne znam tko je pitao za briseve na streptokok, mislim da se to radi redovno u 37tt, iako sam ja radila nedavno, mislim da je bio 26tt, nisam sigurna, i opet imam BHSB, i to 2.put u trudnoći, popila kuru antibiotika, i sutra ćemo vidjeti šta dalje, jel treba ponavljati briseve ili ne.

Uglavnom, sutra javim novosti user posted image Laku noć user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 359
10.9.2013 6:55:14   
inesica
ljeto mogu reci samo da su mjere za tjedan vece, a koliko je grama beba to mi nikad nisu pisali ni govorili, ni u prvoj trudnoci. Znaci kad sam u 37. tjednu mjere glave i bedrene kosti su bile za tjedan vece...

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 360
10.9.2013 9:52:34   
ganja
Uf, evo i mene... i koliko vidim, ni u pisanom obliku ne mogu više rečenicu započeti bez UF user posted image user posted image user posted image ...u nedjelju skočila za malom u parku da je ljuljačka neka ne tresne i TAKO sam nezgodno doskočila da mi probadanje iznad stidne kosti (dok hodam, tj. gegam se) od onda još nije popustilo....e, sad moram priznat da mi je stvarno dosta jer ako se budem trebala ovako gegati još puna 3 tjedna, koliko je do termina, a možda i duže - PODIVLJATI ĆU :D

inače, sve drugo je ok, jučer i danas mi odlazi dio po dio sluzni čep, ali to mi se i u prošloj trudnoći dogodilo par tjedana prije "porinuća" pa to i ne mora ništa značit..kontrakcije nemam, beban se UOPĆE nije primirio - njemu je akcija ista već 5 mjeseci :D - ne staje! user posted image

inesica, isto je i kod mene, ja teglim ovu svoju malenu i kužim da se stomak spustio i to, ali dr. kaže da još nema naznake...no, dobro, sve se to u jednom danu može promijenit :)

ribicatt kad ti je pregled u Rijeci?

ženske moje, još stvaaarno kratko i počet ćemo si čestitati user posted image user posted image user posted image moram priznati da sam sad već jaaaako nestrpljiva :D puse svima!

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 361
10.9.2013 11:42:00   
ljeto
Dobar dan cure, evo i mene kratko. Je brojimo jos malo,ali ima jos...jedva cekam da pocme ono "rodila sam"...user posted image . Tjesim se samo da je to za moju bebicu i guram dalje. Tako Ganja ne daj se,jos je malo ostalo.

Ekipa moja, idemo dalje hrabro i bez predaje...user posted image

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 362
10.9.2013 11:50:45   
ljeto
Draga Ganja, stvarno suosjecam sa tobom,jer ja vec mjesec dana ne funkcioniram,uglavnom lezim i kad mi leda dopustu otrcim obavit ono osnovno i trk u krevet. Imam dijete od 6 godina,pa mi je mozda u toliko lakse jer je velik,ali i on ima svoje potrebe. Di god da krenem prije se vratim,nego odem. Tješi me samo da je to za moju bebicu i guram dalje. Zato nema predaje samo naprijed,jos malo je ostalo...A taj famozni Uf mi je uvijek na jeziku i ono ajme tko ce ovo vise izdrzatuser posted image ...

Cure jedva cekam da počnemo pisati rodila sam...a kad se pocmemo redatiuser posted image ...

Drzi te se i pišite, bit ce nam lakše...pa pa

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 363
10.9.2013 12:02:57   
ljeto

IZVORNA PORUKA: ivana1112

Večer user posted image

Joj curke, pa vi još malo brojite user posted image user posted image

Čekamo koja će bit prva, može biti bilo koja , pola vas je već u terminu user posted image

Mi imamo sutra kontrolu kod gin, sad smo 31tt, pa ćemo vidjeti što kaže naša gin, jer smo zadnji uzv imali u 29.tt, na Duhu, i user posted image je tad imala 1400g

Ne znam tko je pitao za briseve na streptokok, mislim da se to radi redovno u 37tt, iako sam ja radila nedavno, mislim da je bio 26tt, nisam sigurna, i opet imam BHSB, i to 2.put u trudnoći, popila kuru antibiotika, i sutra ćemo vidjeti šta dalje, jel treba ponavljati briseve ili ne.

Uglavnom, sutra javim novosti user posted image Laku noć user posted image

Bog,jesi bila na pregledu, sto ima?

Neposredna veza do poruke: 364
10.9.2013 12:04:46   
ljeto
Bog Andrea, kad je tvoj pregled? Javi sto je dr rekao...

Neposredna veza do poruke: 365
10.9.2013 12:07:08   
ljeto
Cure, ovu poruku ponavljam doslo je do neke pogreške, nije je cijelu prikazalo,neznam zašto...mozda ce sadauser posted image

Dobar dan cure, evo i mene kratko. Je brojimo jos malo,ali ima jos...jedva cekam da pocme ono "rodila sam"...user posted image . Tjesim se samo da je to za moju bebicu i guram dalje. Tako Ganja ne daj se,jos je malo ostalo.

Ekipa moja, idemo dalje hrabro i bez predaje...user posted image
[/quote]

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 366
10.9.2013 13:13:50   
andrea0904
uhh...i ja nemogu vjerovati da smo blizu kraja:-) ili bolje rečeno blizu početka-za mene nečega potpuno novoga i uzbudljivoga...moja prva bebica i jedva čekam da ga upoznam i zagrlimuser posted image ..
Ljeto draga, što se tiče dobre forme u trudnoći - ja ti to mogu zahvaliti svojoj struci jer sam kineziolog, uvijek bila i ostala sportašica, vodim aerobic i pilates tako da mislim da to ima velikog utjecaja. Ali nemoj se zabrinjavati, izgurat češ ti to za svoju mrvicu...E, nisam uspjela pročitati, jel znaš dali je dečkić ili curica?!
Moj će pregled ipak biti drugi tjedan, jer ja već idem u bolnicu ne preglede,a moja doktorica je dežurna u utorak...tako da ću onda biti 35+2...
Idem nešto sada papati i malo peglati...
curke držite se i uživajte!!!

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 367
10.9.2013 13:37:34   
ivana1112
DD! user posted image

Bila na pregledu kod svoje gin, obavila samo pregled bez UZV, veli da kod nje još jedan pregled a UZV kao i do sad samo na Duhu.
Zatvorena sam, sve je u redu. Sljedeći put ponavljamo briseve zbog BHSB-a i to je to što se nje tiče.

Za 2 tj na sv.Duh na UZv,a sljedeći tjedan ponavljamo testove senzibilizacije u Petrovoj.

Curke moje, drž te se! user posted image Još samo malo user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

Neposredna veza do poruke: 368
10.9.2013 22:02:07   
Kazimira
evo da se i mi malo javimo user posted image

sad smo puna 33 tjedna i na +12....izgleda da sam ja najviše dobila user posted image
pazim kaj jedem jer mi je šečer malo povišen ali u granicamauser posted image
kičma boli ovisno koliko radim, a nekada i iz čista mira...ali u principu je sve ok.......najgore mi je ležati jer me onda sve boli, treba vremena dok se rashodam i jedva se okrećem u kravetuuser posted image
pola robe za bebu sam speglala još se nekaj suši......u najmanju ruku koda čekam trojčeke.....sad još moram torbu za rodilište da ne bude nismo znali...user posted image

nadam se da ste sve ok ili puno bolje...čitam ali sam lijena tipkati......

ja se ne bojim poroda....prva trudnoća i porod su bili super pa nemam razloga, a potpuno kužim da neko s manje lijepim iskustvom ima strah........
nadam se da bum ovaj put dobila trudove doma, da vidim kako je to.......baš se veselim user posted image user posted image

cure moje think pink i uživajte user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 369
11.9.2013 5:39:15   
sina
raspisale se vi meni,konačno. vidim,sve smo na uh i uf,tako mi je i samoj.

baš kao što kazimira kaže ne mogu se namjestiti u krevetu nikako,sve me boli,kad ustanem jedva hodam i svaka kost me boli dok se ne raskrečem,trbuh mi smeta,osjetim stalno neku težinu,jučer sam jedva čuvala Koranu,nit sam mogla stajat nit sjedit,a i čim malo duže sjedim dečko me počinje tiskati. već mi je pomalo user posted image user posted image od ove trudnoće.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 370
11.9.2013 12:30:59   
ljeto
Cure moje,dobar dan evo i mene. Guramo polako i sve nas zulja,sinoc nista nisam spavala,stalno sam se budila,neka me nervoza uhvatila ! neznam zasto. Pa se nikako namijestit,pa sa jednog boka na drugi,pa jedan jastuk,pa drugi jastuk,ajme cilu noc fuj. user posted image ...Sad imam neke blage kontrakcije i cim me iti malo zaboli,cijela se prepadnem,ja neznam sto je sa mnom,cila sam u jednom velikome grču...

Andrea ja ti nosim curicu, jedva cekam da je vidim i da ovo sve bude iza nas,samo da sve prode kako treba.

Kako stojite sa pripremama? Ja jos jednu turu za popeglat i spremit kufer...Stan manje vise ok...

Cure držite se i ne bojte se kao jauser posted image

Kazimira, tako volim procitat tako pozitivna iskustva sa poroda, daju mi nadu da mozda neće biti kao i prvi put...pozdrav i pusa svima!

Neposredna veza do poruke: 371
12.9.2013 7:23:55   
komarac1
Kod mene situacija ista sto se tice spavanja! Vec jedva ceka. Jutro jer me sve boli, jos kad se ovaj moj malac zavuce kod nas u krevet pa mi ostane 30 cm kreveta! Posla doma preko glave! Stigao novi ormar a iz starog sve izvuceno! Da ne povjerujes koliko tog stane u mali orm. Cijeli stan u krsu. Danas se ozbiljno primam pospremanja user posted image bas me zanima koliko cu uspijet user posted image . Danas krecemo na trudnicki tecaj! Bili smo i prosli put! Mm izgubio potvrdu da je bio a ja imam osjecaj da sam sve zaboravila sto se tice disanja! Jel ide koja od va

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 372
12.9.2013 12:12:49   
ganja
Jutar svima!

Meni se, evo, vrti zadnja mašina robice, torba za prematanje i roba za izlazak iz rodilišta oprani - samo još da je natrpam! Ostavljam si pranje platnenih pelena, tetra pelena i švedskih za kraj - to mi je nekako najjednostavnije spremit, a prvi mjesec ćemo najvjerojatnije koristiti i jednokratne jer nemamo platnene newborn. I s prvom smo ih tek sa nekih mjesec dana počeli koristit...

Mi smo svoj novi ormar za malenu natrpali, ali novi - ugradbeni je u kršu totalnom...no, to si puštam za kraj, glavno da je za bebicu sve spremno! Još nekoliko detaljića treba pripremit prije nego odem u rodilište, došlepat kolica iz spremišta, izbacit neke stare ormare iz kuće i sl. - uglavnom poslovi za muža, ja sam svoje obavila na vrijeme! user posted image ...a još ako ga nagovorim da prije nego što završim u rodilištu ofarba dva zida u spavaćoj sobi - gdje će nam biti kraj?! user posted image

Mi na tečaju ovoga puta nismo bili, a u Rijeci potvrdu, koliko znam (ispravite me ako griješim), niti ne traže za prisustvovanje na porodu - samo keš ;) user posted image ...i ja sam sve u vezi disanja zaboravila, čini mi se, ali ionako sam u rađaoni bila slušala naputak primalje pa se uzdam u to da će me i ovaj put podsjetiti. S druge strane, dobro je otići na tečaj, pogotovo prvorotkinjama, saznaš iz prve ruke o porođajnim dobima i možeš pitati što god te zanima...na kraju krajeva, vidiš iste one sestre i doktore koji ti se kasnije muvaju po rađaoni i po odjelima pa nekako imaš osjećaj da ih već znaš...malo ti bude lakše..imaš više povjerenja..

Što se kila tiče, ja te, Kazimira, šijem! :D Ja sam na + 13/14 sad, ali mislim da je to to! ..još ta dva i nešto tjedna, ne bi se baš puno trebalo zalijepit...

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 373
12.9.2013 18:52:31   
ljeto
Bog,evo i mene malo. Ja san danas imala naporan dan. Kad sam rucala,najednom poceli bolovi u donjem dijelu trbuha,pa me stiskalo za poludit,jedva isla do wc. Srecom,sad je ok,ali isto dolje neki ruzni osjecaj,ko da me nozima laganu grebu.

Sina kakvi su to tebi bili bolovi,kao trudovi ili?

Ja neznam sto je ovo kod mene danas bilo,bas sam zabrinuta...
user posted image

IZVORNA PORUKA: sina

raspisale se vi meni,konačno. vidim,sve smo na uh i uf,tako mi je i samoj.

baš kao što kazimira kaže ne mogu se namjestiti u krevetu nikako,sve me boli,kad ustanem jedva hodam i svaka kost me boli dok se ne raskrečem,trbuh mi smeta,osjetim stalno neku težinu,jučer sam jedva čuvala Koranu,nit sam mogla stajat nit sjedit,a i čim malo duže sjedim dečko me počinje tiskati. već mi je pomalo user posted image user posted image od ove trudnoće.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 374
12.9.2013 22:49:15   
sina
uh,ljeto tebe to nekako baš jako boli. ma,mene ti uglavnom bole kosti jer se ne mogu namjestiti,nikako mi ne paše,a osjećam umor i da moram leči,baš kao i sada. spava mi e,a ne paše mi nijedan položaj. što se tiče ovog osjećaja dolje kao da te sa noževima reže,to sam i ja osjetila jučer i danas koji puta,al mislim da me to malac tako lupa.

ja sam ugl. spremna,i kofer za rodilište i robica za bebicu,ormar smo isto dovukli i to je sređeno,puno toga imam i od K što još koristim i za nju (premATALICA NPR.) nekako mi se sve manje da zezati oko toga,kad se samo sjetim kako sam se za K spremala,ovo je sad nula;samo ono najnužnije,mislim da ću sve ostalo kasnije u hodu,sad mi je već svega dosta.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!