|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
23.1.2014 18:27:40   
valerie
Caly, user posted image bravo za nalaz!

Danas dobila svoj od urinokulture i piše fiziološka flora uretre. Pa ja ne kužim od čega onda tolika bol i non stop pritisak na mjehur i mokrenje...nije beba još toliko velika da mi ona pritišće. Sutra nosim ginićki pa me zanima šta ona misli.

Baš me zanima hoće li nas zamest snijeg za vikend, ali evo čujem Bandy kaže to je za Zagreb dječja igra user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 1851
24.1.2014 8:46:08   
autumn day
ej curke, dobro jutro!

vani stvarno pada, baš me zanima da li će se zadržati.....mala će biti sretna, a meni je višeuser posted image
ne volim snijeg nikako, ja bi se volila preseliti u neke južnije toplije krajeveuser posted image

kako ste mi vi danas?

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 1852
24.1.2014 8:54:42   
Caly
Autum dođi k meni, ovde pada ova glupa kiša,ali je jučer i prekjučer sunce sijalo, miina! user posted image Ja vam mogu samo reč da mi se danas ništa ne da!user posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 1853
24.1.2014 9:04:17   
tonija_4
Dobro jutro user posted image

Kod nas kiša pljušti, za sad ništa od snijega user posted image

Danas anaxx ima pregled, javi nam se user posted image

Baš sam malo čitala na temi zimske bebe-termin 2013/2014, još ih je malo ostalou jednom komadu user posted image . Jedva čekam da i mi počnemo odbrojavat...do prvog termina još 45 dana user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1854
24.1.2014 10:20:53   
tintin
Jutro cure,
I kod nas vrime baš bljak, pada kisa i zahladilo, sve tmurno.
E da i ja znam pogledat na zimske bebe kod njih je napeto stigli im termini, a i nama ce brzo, jedva cekam user posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 1855
24.1.2014 10:29:06   
Vlaja
Cure, hvala svima za savjete. Našla sam termo boju za unutrašnje zidove, 90 kn 1 litra pa ćemo to ovaj vikend isprobati. Znat ću vam reći kakvi su rezultati.
Kad kažem da ćemo se time baviti za vikend, nemojte me krivo shvatiti, muž će se time baviti, a ja ću nadgledati user posted image

Još malo, još malo i mi ćemo početi odbrojavati... koje uzbuđenje! user posted image

Sretno svima s pregledima danas!!!

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 1856
24.1.2014 11:27:09   
kim626
Jutrekooo..dan...kisaaa...snijeg....ufff....mi bi sunceeeeeeuser posted image

I mene je doceko test na glukozu,ufff...ici cu u ponedjeljak to obavljat..nadam se da ce sve biti ok posto pijem metformin! Urinokultura isto tako...bas me zanima jel ce biti sve ok..posto mi brise nece radit..a iscjedak je neumoran!
Cureee imam jedno pitanje...koju velicinu kupit bas za novorođenče?
Jedva cekam nase odbrojavanjeeeuser posted image user posted image  

Anaxx sretno na pregleduu!!!

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 1857
24.1.2014 11:48:46   
tonka2011
ej curke eo mene sa uzv-a user posted image po običaju imam veliku curku i prva je bila al nema veze nek ona dobro napreduje user posted image
inače ja sam u 24+1 tj. a po uvz sam 25+2 tj. a bebica je teška 749 g user posted image
kako su vaše bebice što se velčine tiče? a i što se uzv-a tiče jesu vće ili manje ?
e da u zagrebu je sve bijelo user posted image i mene vam to jako veseli user posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 1858
24.1.2014 12:15:28   
tonija_4
Tonka bravo za veliku curicu user posted image . Moja curka je na zadnjem ultrazvuku 25+3 bila teška 850 g. A veličine su taman odgovarale 25+3, a FL je bio za 25+6. Inače su do tad na svakom ultrazvuku bile 3,4 dana veče mjere user posted image . Kažu je normalno +/- 2 tj

(Odgovor članu tonka2011)
Neposredna veza do poruke: 1859
24.1.2014 12:57:01   
Caly
Moja cura ima 2 kg,već je mamina velika beba. Ona po školski raste ko i mama. user posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 1860
24.1.2014 13:23:21   
tonija_4
Caly ti si nam prva user posted image na popisu user posted image

http://www.baby2see.com/medical/charts.html ovo je fora stranica, možete provjerit sve mjere, izračunat težinu,dužinu... možda sam vam već i stavila link, muči me zaboravljivost pa nisam sigurna user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1861
24.1.2014 14:22:11   
autumn day
ajme curke, super za velike bebeuser posted image

ja jedva čekam idući tj. da napokon vidim koliki je moj sinko, nisam bila na uzv-u od kraja 11.mj...user posted image
i stvarno, još malo i mi počinjemo odbrojavati, pa ja ne vjerujem da je to tu začas...

caly, ako vam ne pada ovaj dosadni snijeg, stiiižeemuser posted image

< Poruku je uredio autumn day -- 24.1.2014 14:23:07 >

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 1862
24.1.2014 15:37:33   
tintin
Tonka bravo za veliku curicu, i moja ti je uvik za tjedan dana veca i imala je ba 28+4 tt 1369 g, a ultrazvuk je pokazao da 29+3 tt uvik tako oko tjedan vise, sve je to ok. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1863
24.1.2014 15:57:57   
Vlaja
user posted image za velike bebe!!!
autunm day, potpuno te razumijem, ni meni nije rađen utz od 26.11 tako da jedva čekam srijedu da konačno vidimo koliko je curka napredovala jer je po zadnjem bila 5 dana mlađa.

Konačno je stigla bura, ali škura bura, a ja čekam snijeg. Pošaljite nam malo vi koje ste već zatrpane da i mi malo uživamo! user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1864
24.1.2014 16:44:53   
Caly
Autum nema sniga, sutra zovu sunce. user posted image

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 1865
24.1.2014 18:44:00   
sarita 22
ej curke moje bravo za preglede ja sam se danas isla narucit za uzv i narucila me 29.1 user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1866
24.1.2014 18:46:11   
sarita 22
draga vlaja meni snjeg uopce ne fali u zagrebu pada od 7 ujutro i nij stao samo sto sad pada slabije....da bar stane i da vise ne pada user posted image

Neposredna veza do poruke: 1867
24.1.2014 21:18:10   
Newy
Hej curke evo i mene nakon čini mi se i više dana... baš smo bili u nekoj gužvi, muž napokon diplomirao jučer i sad još da mene riješimo prije nego rodim bilo bi lijepo user posted image

Snijeeeeegić, ja mu se više manje uvijek veselim kao dijete, doduše ne moram nikud ići nego ovako neke sitnice obavljati, pa mi ne smeta....

Čini mi se ovih dana da mi je trbuh baš počeo naočigled rasti hm user posted image a malac je fino aktivan redovno user posted image

Inače, prekjučer mi je frendica rodila... pa sam bila sva u tome joooj, imala je baš težak i dugačak porod, još je beba navukla neku infekciju pa je još uvijek u inkubatoru user posted image . Rekla je da bolje da mi ne priča kako je sve skupa išlo, ali ja sam naravno inzistirala tako da mi je kompletno sve morala ispričati... joooj znam da je prvorotkama više manje u pravilu porod duži i teži, ali nadam se da se nećemo morati baš tako namučiti kad dođe red na nas user posted image . A opet, na kraju krajeva, preživjet ćemo samo da bebice budu žive i zdrave user posted image

Neposredna veza do poruke: 1868
24.1.2014 21:51:36   
mimee
hej cure, evo malo i mene na kraju radnog tjedna :)
ja se baš veselim snijegu, iako je sav neki bljuzgav, ali eto, malo ugođaja radi, kad već nije padao za blagdane..

Baš sam i ja malo čitala ovaj forum zimske bebe 2013/2014, za čas ćemo i mi tako odbrojavat..user posted image
jel se pripremate već polako psihički? ja jučer baš gledala par 'labour/delivery' videa na Youtubeu..ajme..user posted image ok, tak to mora bit, budem ja to nekak..al muž mi je već sad skoro pal u nesvjest, a kak će tek onda u živouser posted image

Vlaja, mi isto rješavali gljivice prije 2 tjedna..varikina, pa neka Jupolova boja za gljive, a onda ćemo cijelu sobu na ljeto. Nisam baš uvjerena da će ovo dugo držat, pa mislim da ćemo i mi termo boju poslije stavit, bar na taj dio koji je kritičan.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 1869
24.1.2014 23:47:50   
anaxx
Cure evo me samo kratko: pregled prošao sve ok, sve je zatvoreno sto je za trecerotku jako dobro kaže gin. Beba je isto veća za oko tjedan dana, ja sam sada 24+2, a beba je 25+4... Moglo bi biti i ranije od termina. Kaže gin da izdrzimo do 25.4. i da je sve iza toga ok.
Inače beba se toliko ritala da je gin ultrazvuk poskakivao :)
Toliko cure, samo da se javim. Vrijeme nam je užasno, bura puše sa stvarno orkanskim udarima, opet rusi sve pred sobom....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 1870
25.1.2014 9:08:38   
tintin
Anaxx user posted image za živahnu bebicu, bitno da je sve u redu user posted image
Uf i kod nas bura ka luda puše, pravo zaladilo

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 1871
25.1.2014 10:12:11   
valerie
Jutro drage moje, jučer nas je malo zatrpao snijeg, a ja nakon 8 mjeseci braka išla vadit napokon novu prometnu i trebalo mi je sat i pol do doma od Heinzlove. A moj muž putovao 3h doma s posla, inače mu treba 20 min. Katastrofa!
Nisam ni otišla na kraju do dr. s nalazom jer je bio totalni kolaps u prometu.
Mislim da osjetim pomalo svog mišića, to jedino mogu usporedit s tretmanima jednom kad sam išla na anticelulitni pa ti stave onu struju slično onom leptiru za trbuh pa ti malo trzne mišić, eto takav imam osjećaj neki.
Inače, koliko ste kg dobile? Ja sam sad u 20. tj. i brojim 5, upravo se vagala. Jel to puno? Inače sam imala normalnu kilažu.Zapravo mi je dosta narasao trbuh zadnjih mjesec dana, a i grudi su mi se povećale za dva broja user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1872
25.1.2014 11:33:43   
Ange
pozdrav svimauser posted image ..evo ja nikako da se dočepam interneta i da vam se javim.20.01.nam je bio pregled bebeač je sasvim uradu,ima malo više od 1,7kg i oko 31cm,živahan je i vidjelo se na ultrazvuku kako mljacka...user posted image preslatko...cijeli je razvijen,sve je na svom mjestu,sada se samo deblja i rasteuser posted image ima još dva mjesca da naraste velik i jakuser posted image ..naj zanimljiviji su iznenadni udarci pa izgledam kako da imam tikoveuser posted image hahahahah presmješno...sljedaći pregled nam je 18.02. do tada moram obaviti pretragu krvi,na uputnici piše u opisu da je zbog prekomjernog povračanja u trudnoći iako nisam imala nikakvih problema s tim...možda zato što sam otvorila bolovanje pod komplikacije u trudnoćiuser posted image ?uglavnom za sad je sve uredu,dobro se osjećam malo me mući žgaravica ali preživimuser posted image .nadam se da vam je dobro došlo malo osvježenja za promjenu...ipak je zima pa da ju i osjetimo napokonuser posted image bilo je dosta južine i pospanostiuser posted image ..uživajte u svakom novom danuuser posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 1873
25.1.2014 12:40:19   
Caly
Jutro! Anax i Ange bravo za zdrave bebe!user posted image
Valerie ja san s 20 tj bila na +2, sad san 34 tj i na +9. A nemoj se sekirat, malo pripazi da ne priđeš 15,16 sveukupno i to je to. Uživaj u bebici.Mene ti je moja cura jače udarala na početku nego sad. Tad je bolilo, a sad ritko kad, meni je bilo ko jaki udarci iznutra i jaki mjehuri, o leptirićima ni govora! user posted image user posted image

(Odgovor članu Ange)
Neposredna veza do poruke: 1874
25.1.2014 22:35:46   
valerie
Sad sam sigurna da je to moja bebica user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!