|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
13.2.2014 22:09:03   
čizmica
Tintin izgleda da su nase bebice skroz slicne. I moj bebač je preko 2500g a i mjere su ko i kod vas ;))) i nisko je jos od 21.tjedna. a onda i ja mogu ocekivat porod ranije....heheh sve je spremno,jos sve trebam oprat ;-)
Ajme bas jedva ceeeekam ♡♥♡

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 2126
13.2.2014 22:21:05   
mimee
tintin i newy čestitam na lijepim pregledimauser posted image

sve se više bližimo datumima, meni je za cc 2 mjeseca, pa mi se to čini taak daleko s obz da mi je trbuh užasno narasao zadnjih 10 dana, ne znam jel to normalno tak..pa kaj će bit još u ta 2 mjeseca?user posted image znam da sad najviše raste, ali meni je već sad tijesno..

danas sam išla do Kozma iskoristiti popust od 10%, imaju tetra pelene za 90kn i neke Aventove dudice na popustu i jedva sam se dogegala do tamo, šorale me kontrakcije svako toliko, da bi me ženska vratila, jer nemam kupon iz reklame..grrruser posted image bila sam ljuta ko ris :P

e, i opet vječito pitanje - da li se na porodiljni može npr 35 dana prije ili mora baš pisati 45 ili 28 dana? mene danas sestra od dr. uvjeravala ovo drugo, a privatni dr je rekao da mogu ići bilo kad između ta dva datuma..pa si ti sad misli! pak ću morat zvat HZZO.. :P

mi još nismo kupili kindić, sviđa nam se onaj Lavić iz Adaxa i komoda, ali cekamo neki malo veći popust ili njuškalo-servis :)

Neposredna veza do poruke: 2127
14.2.2014 7:28:24   
tintin
Cizmice bome su skroz slične user posted image možda se i potrefi da rodimo isti dan user posted image znači ja sam zakazala podhitno moram u nabavku i spremanje, i ja jedva cekam a vidit ćeš proletit će začas user posted image

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 2128
14.2.2014 8:39:25   
čizmica
Mimee meni je sa 12.2. otvoren porodiljni,45 dana do termina (29.3. koji mi je po zadnjoj memstruaciji,iako ja imam i onaj 5.4.). ako jos radis,mozes ic 28 dana prijw termina,a ako si na bolovanju mozes i prije. Ali to se dogovori sa dr koja ti otvara jer ona kao treba odlucit-procjenit. Ma ja kad sam skuzila da je to 45 dana do poroda,nisam mogla virovat,a sve mi se cini ima tu jos dana....user posted image

Tintin definitivno si zakazala heheheh
3,2,1 i kreeeni.... a bas bi bilo smisno i da rodimo na isti dan user posted image

Opeeeet kišaaaaaaaaauser posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2129
14.2.2014 9:08:58   
ma re
jutro cure...

user posted image cure na lijepim pregledima i sretno onima koje imaju danas.. Uživajte u gledanju svojih bebica..user posted image

Danas je kod nas opet kiša.. Jučer je bilo lijepo sunce (čak mi se i roba osušila), ali dok sam j adošla doma s posla više nije bilo sunca.. user posted image jedva čekam proljeće.... Moja malena se svaki dan probudi oko 5 ujutro i toliko me lupa da me probudi...user posted image samo neka je meni ona tako aktivna...

Imate li kakvih lijepih planova na danasnji dan?

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2130
14.2.2014 9:56:53   
Newy
Cure, na kojem dijelu trbuha osjećate bebine pokrete? Ja od starta osjećam baš nisko, doslovno iznad stidne kosti. A vrh maternice mi je sad već 3 prsta iznad pupka, kako onda nikakve udarce ne osjetim oko pupka, nego baš odmah do kosti, eventualno na pola puta do pupka osjetim kad se premeće... pa u kojem mi to položaju stoji?! Ne kužim user posted image
Kad sam jučer to pitala dokicu, rekla je da nemoguće da tako nisko udara user posted image i rekla da je beba onda okrenuta na zadak. To me zbunilo još i više, jer na zadnjem ultrazvuku smo baš vidjeli da je glavom prema dolje, ali ja sam i tad osjećala tako niske udarce.

Da li vi osjećate po cijeloj maternici pokrete? Moj kao da se zagurao u taj donji dio maternice, a gore sve prazno user posted image

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 2131
14.2.2014 10:08:53   
anaxx
IZVORNA PORUKA: autumn day

Moja mala prasica se tako zove :)))

A day nisam iznala, super!
Eto Katja je naš favorit!

CURE SRETNO VAM VALENTINOVO!

Ja pokrete osjetim na desnoj strani i to jako lupa!! A tako je bilo i na zadnjem ultrazvuk, cura lezi popreko za sada!

< Poruku je uredio anaxx -- 14.2.2014 10:14:20 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 2132
14.2.2014 10:21:45   
mimee
sretno Valentinovo također! Jeste se kaj sredile danas cureuser posted image mi u firmi danas sve u haljama i minjacima, ispalo spontano :P

evo, ja zvala HZZO,može se ići i 35 dana prije termina i 33..bilo kad između 45 i 28 dana ako ti tako dr. napiše, dakle moja sestra od dr. je još jedna u nizu neinformiranih ;)

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2133
14.2.2014 10:31:55   
Vlaja
Cure pozdrav!
Mi se vratile s pregleda. Danas samo vaginalni, bez utz pa mi žao jer nisam vidjela bebicu i ne znam koliko je narasla u protekla 2 tjedna. Inače, danas sigurno neću roditi, ali je beba jako, jako nisko pa ne vjeruje doktorica da ćemo dočekati termin! Doduše ne vjeruje ni da ćemo dočekati idući pregled za 2 tjedna (28.02.), ali dobili smo uputnicu pa možemo u rodilište kad cura odluči da joj je vrijeme! user posted image
Pitala sam odmah i za slijedeći pregled, ako dođemo do njega, da li će raditi utz, jer ju je muž htio opet vidjeti user posted image prije poroda, ali dr. kaže da neće biti potreban ni tada. Sad sam u nedoumici da li otići privatno za cca 2 tjedna i vidjeti ju još jednom na utz prije rođenja, čisto da provjerimo kilažu i te sitnice?!?!
Newy, meni je isto bila aktivna vrlo nisko, najviše na mjehuru, ali vjerujem da ćeš uskoro osjetiti divotu udaraca u rebra i želudac user posted image . Vjerovatno osjetiš pokrete glavicom, obzirom da je bebica okrenuta!

Tintin user posted image za pregled!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2134
14.2.2014 10:32:33   
maja pčela
sretno valentinovo cure!!!ja se bacila u izradu princeski za dragoga,nadam se da ću uspjeti sve napraviti,noćas nisam ništa spavala,tako je grmilo i sijevalo,užas jedan,a mene grčevi ubijali,leđa bole,trbuh boli,sva slomljena.....moja cura se isto jako rita skroz nisko,imam osjećaj oko stidne kosti da mlati,na zadnjem je pregledu bila na zadak,mislim da je još uvijek tako...

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 2135
14.2.2014 10:40:43   
sarita 22
newy i tintin bravo za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi smo jucer kupili kinderbet user posted image samo ga moramo cekat 2 do 3 tj user posted image ali dobro bitno da smo ga nasli user posted image ...bellatrix i vlaja sretno danas na pregledima i uzivajte javite se sa ljepim vijestima user posted image

Neposredna veza do poruke: 2136
14.2.2014 10:51:21   
Newy
Opet ja malo davim ali evo upravo aktualno pa da ne zaboravim, autumn day sorry ali daj mi pliz prebaci pregled ipak imam 18.2. promjenila sam termin!

A cure jel znate da li pred kraj kad krenemo u trudničke ambulante u rodilišta, da li rade i ultrazvuke ili samo preglede? Evo Vlaja piše da njoj nema uzv... Meni jučer ginica rekla da s 38 tjedana kreće trudnička ambulanta.

I vidim ja da se ti porodi opako bliže, joooj kako super ja jedva čekam iako imam još dosta za strpit se user posted image evo mamice sa zimskih su se bome skoro sve riješile već, znači sad su proljetnice na redu user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 14.2.2014 10:53:34 >

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2137
14.2.2014 11:16:46   
BEBA13
Newy meni je dr. rekla da ako docekam sljedeci pregled 3.3 da ce mi radit ultrazvuk,tad cu biti negdje oko 38tt,.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2138
14.2.2014 13:40:48   
Bellatrix
Valentovski bokić,

Sretan imendan Valentinama! user posted image

Bili smo na pregledu, vaginalni i uzv, ali jako kratko. Sve je u redu, a kad sam pitala koliko je bebica velika reče ginić meni da ćemo to raditi drugi put i da su za sada sve bebice iste! user posted image
Što ćeš, to su naši doktori!!!

U prvoj trudnoći sam već oko 30-tog tj krenula u trudničku ambulantu, a sad mi kažu da trudnice znaju otići samo na jedan pregled!? Čudno mi je to!
Izgleda da ovi u bolnicama i dalje lagano štrajkaju user posted image

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 2139
15.2.2014 8:39:54   
Newy
Jutro proljetnice, a evo nam i pravog proljetnog jutra napokon malo sunca user posted image

Mi danas punimo 25 tjedana jupiiiii user posted image ! Bebolino mi je jutros od ranije aktivan, inače ga se ne čuje u to doba baš user posted image

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 2140
15.2.2014 9:14:18   
anaxx
Jutro cure! Ja nisam noćas nikako mogla zaspati :( bas sam umorna sad, a cura se gura na sve strane i vidim da su to vec prilično snažni pokreti i udarci.

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2141
15.2.2014 10:12:02   
maja pčela
jutro cure!!!ja sam spavala kao top,ali sam se jutros probudila sa takvom glavoboljom da mi se povraćalo,popila lupocet i vratila se u krevet,ali nisu me klinci dugo pustili....ja sam u pon.punih 26 tt i sad se već cura dobrano rasteže i udara.najčešće poslijepodne i do dugo u noć,zna biti budna do 1-2 sata ujutro!!!!!!user posted image !!nadam se da će promjeniti ritam kad se rodi user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2142
15.2.2014 11:14:48   
anaxx
Ej, majo!
Moji decki cijelo jutro gledaju pčelicu Maju :)
Tvoji klinci su oboje za oko godinu dana stariji od mojih i sad smo zajedno na trecem!
I mene su moji probudili vec prije 8 ujutro.
Ja sam vec 27+3 tt a jos je i cura tjedan dana veca tako da cu ja po prognozama svoju bebicu vidjeti malo prije, krajem 4. mjeseca. Moram priznati da mi je vec dosta i sve mi postaje napor. Na + 7 kg sam. Kako si ti?

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2143
15.2.2014 11:46:05   
maja pčela
ja sam kako koji dan,nekad super a nekad ne mogu hodati kako mi je teško.sad sam na +4 ali imam osjećaj da sam dobila 10 kg,ja se nadam da moja marta neće uraniti jer mi je peti mjesec krcat događajima,11.5 mali ima prvu pričest pa da bar to o obavimo da se ne porodim ranije user posted image ,onda 17.5 curka ima 5.ročkas,pa 25.5.moje kumče ima ročkas,e sad moje želje su jedno a što će biti od svega toga je drugo.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2144
15.2.2014 15:52:59   
Vlaja
Pozdrav cure!
Mi noćas isto nismo baš spavali, probudila me curka u 4 i nismo zaspale do 7 više, naravno počele su i mučnine opet. Ispočetka su bila samo navečer, sad su i ujutro tako da sam do 12 mislila da će se onesvijestit koliko sam se loše osjećala.
Sad je super, samo odmaranje i chill!

Rekla mi je doktorica jučer na pregledu da je beba tako nisko da nema više ušća pa eto, vidjet ćemo do kad će izdržati unutra! user posted image

Kako ste mi danas?

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2145
15.2.2014 21:22:48   
Caly
Vlaja ja bi odma sutra išla, tako san umorna, ne mogu ni hodat puno,počne me žigat doli, a rekla m i svekrva da saačekan još bar tjedan dok ona dođe sa puta! user posted image

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 2146
16.2.2014 13:39:32   
Newy
Oooo kakav divan dan, nadam se da ćete ga uspjeti malo iskoristiti na suncu, mi ćemo s četveronošcima negdje otići iza ručka user posted image

E baš sam nneki dan tu pisala i čudila se, kako me beba samo nisko udara od početka i nisam nikad osjetila recimo oko pupka... a kad ono jutros me mali probudi u 7, s bubanjem na sve strane, i iznad pupka premetanje user posted image izgleda da se u toku noći nekako premjestio... jedva čekam uzv još 2 dana user posted image

Caly vidim da si od sutra službeno u terminu, kako supeeer user posted image !

< Poruku je uredio Newy -- 16.2.2014 13:40:38 >

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2147
16.2.2014 14:24:43   
autumn day
pozdrav curke!user posted image

stvarno divan dan danas...jedva smo se natjerali otići doma, na ručak...u šetnji smo cijelo jutro biliuser posted image .

cure, naši prvi termini se opasno bliže, jedva čekamuser posted image

mene malo strah pregleda u utorak, nisam baš mirovala koliko sam trebala....nadam se da se nisam još otvorilauser posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2148
16.2.2014 14:27:57   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image    

nnina....................................17.02.
leot.......................................17.02.
tonka2011...........................18.02.
autumn day...........................18.02.
ange......................................18.02.
newy.....................................18.02.
maja pčela............................24.02.
caly.......................................24.02.
sarita22................................25.02.
tonija_4................................25.02.
vlaja.....................................28.02.
čizmica.................................03.03.
BEBA13................................03.03.
kim626.................................04.03.
mimee...................................05.03.
valerie..................................10.03.
ma re....................................10.03.

Neposredna veza do poruke: 2149
16.2.2014 18:25:34   
tonija_4
Hej curke... htjela sam vas pitat jel smijem u 31. tj trudnoće ići na put?? nisam otvorena, kaže gin da cerviks dovoljno dugačak i tvrd. Iako mi se čini da je beba dosta nisko...htjeli bi malo do mojih na more na par dana, ali me strah da se ne bi počela otvarat ili nešto od drndanja po cesti user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!