Newy
|
Curke evo mene s pregleda kod svoje ginice... pita ona kako sam, ja kažem super, samo me baš zadnjih dana non stop zaboli, probode, tamo, vamo.... no s njene strane sve ok, kaže zdrava trudnica, tlak uredan, kile također, zatvorena sam (to me malo brinulo s obzirom na kontrakcije). Slušala bebi srce s onim aparatićem, mjerila visinu maternice. Po njoj sve super. A valjda me mora nešto boljeti ipak je drugo stanje . Za kontrakcije kad sam ju pitala, mi je rekla da je pitanje jesu li to uopće kontrakcije (što me malo naživciralo jer valjda osjetim kad mi se sva maternica skameni ), ali ništa magnezij neka pijem i dalje, ako ih baš osjetim da malo usporim odmorim, i to je to, pošto me očito ne otvaraju sve ok. Za krvnu sliku baš me zanimala hoće li mi uvaliti da pijem željezo, i srećom nije. Meni su bili malo sniženi eritrociti, hemoglobin, i hematokrit, što bi sve vuklo lagano na anemiju pa onda uvale željezo za piti. Ali sam ja otišla onda još i na svoju ruku izvaditi baš i željezo, i dobro da jesam jer ono mi je 16 dakle u normali. Tako da ne moram ništa uzimati, ako bude padalo lako mi kasnije da. Sve u svemu, ja zadovoljna Naručila sam se sad još privatno za ultrazvuk drugi tjedan, pa molim te autumn day upiši me na listu pregleda 21.2., joj jedva čekam ! tintin čekamo i tebe s pregleda!
< Poruku je uredio Newy -- 13.2.2014 12:45:32 >
|