|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
10.2.2014 12:38:28   
čizmica
heeej... i ja osjetim žgaravicu i kiselinu, kako koji dan... a jučer smo imali cjelodnevni tulum u stomaku.... al sve je to super... sutra idemo na pregled.... pa se javimo. pozzzzz

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2051
10.2.2014 14:11:58   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image  

ma re...................................10.02.
caly......................................10.02.
čizmica.................................11.02.
tintin....................................12.02.
newy....................................13.02.
tintin.....................................13.02.
bellatrix................................14.02.
vlaja.....................................14.02.
nnina....................................17.02.
leot.......................................17.02.
tonka2011...........................18.02.
autumn day..........................18.02.
ange.....................................18.02.
maja pčela............................24.02.
sarita22................................25.02.
tonija_4................................25.02.
kim626.................................04.03.
mimee...................................05.03.
valerie..................................10.03.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 2052
10.2.2014 14:16:22   
autumn day
pozdrav drage moje!user posted image

nadam se da ste mi dobro, mi smo slavili veeeeeliki 4.rođendan ovaj vikenduser posted image
tako da sam se pošteno umorila, sad laganini....

mene žgaravica ubija, pogotovo kad pojedem čokoladu, i onda sam ljuta na samu sebe što sam ju pojela, a znam kako će mi biti....ali kad joj ne mogu odolitiuser posted image

imam jedno praktično pitanje, gdje bi mogla kupiti jeftine spavaćice?
bitno mi je da imaju gumbe naprijed zbog dojenja, izgled mi uopće nije bitan, trebaju mi samo za tih par dana u bolnici...

Neposredna veza do poruke: 2053
10.2.2014 14:40:34   
sarita 22
ma re i caly uzivajte danas na pregledima ja jedva cekam svoj pregled i nadam se da ce biti ultrazvuka....mene isto svaki dan zgaravica ubija i kad jedem nesto i kad nejedem vise neznam sta bi user posted image

Neposredna veza do poruke: 2054
10.2.2014 14:43:49   
Newy
jooooj mene je oko podne tako nešto oštro zabolilo u donjem dijelu trbuha, par puta zaredom...prepala sam se i otišla leći odmah... i još me par puta probolo od tad user posted image a beba čak i aktivnija nego inače... pa sam malo uznemirena moram priznati još sam i sama doma user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2055
10.2.2014 14:54:22   
mimee
E, i mene zanima za spavačicu, di da kupim tu s gumbima naprijed?
Hoćete vi uzet u bolnici njihove ili ćete svoju 'mazat' na porodu? user posted image user posted image
naime, nama su na trudničkom u Vinogradskoj jasno rekli da su njihove krute debele i da bolje da si uzmemo svoje.

Newy, mene prije jedno 3 tjedna isto tak stalno probadalo, dolje nisko u zdjelici, pa kao da je nešto upaljeno, pa sa strane..ispalo sve normalno-rastezanje maternice part 2.

A sad mi se pak desi da naprijed oko pupka osjetim kao neko paranje izunutra, ponekad kad udahnemuser posted image imam osjećaj koda mi je koža popucala, pa odmah gledam dal je koja strija izašla, ali do sad još nije, mislim da se to mišići razmiću..ili nekaj se rasteže uglavnom, ali osjećaj je katastrofa :P

A za žgaru ja koristim gastal od višnje, ali gledam da uzmem samo prije spavanja da baš ne pretjerujem. Inače mi sve smeta od klope, papala bi, a niš ne stane i poslije koda sam kita zamezilauser posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2056
10.2.2014 15:44:32   
tintin
Ja sam kupila pidjamu s gumbima nije spavacica, racunam da nije bitno da bude spavacica user posted image kupila je u women secret bilo snizenje

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 2057
10.2.2014 16:42:24   
maja pčela
pozz curke,joj i mene muči žgaravica pogotovo kad se najedem,umirem kako peče,i mlijeko mi smeta pa ga izbjegavam,što se spavaćica tiče meni mama kupila kad sam curku trebala roditi 3 na tržnici,i od onda stoje pa ću njih iskoristiti,ionako kod nas u rijeci imamo i na porodu njihove a i u sobi nas u ladici dočeka,jedna dvije pa će biti dosta.dugo se ne javljaju amon i anaxx,,nadam se da je sve ok kod njih user posted image

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2058
10.2.2014 23:31:00   
andydea
Pozz drage moje trudnice,
evo da vam se konačno malo javim...neako ne mogu na ovu temu još uvijek,ali tu i tamo vas pratim.One koje me ne znaju -otvorila sam ovu temu davno (bar mi se tako sad čini)...Htjela bih vam se zahvaliti što ste i bez mene održale ovu temu i u ovolikom broju se dopisujete i jedna ste uz drugu svakodnevno...Uskoro ćete do 100-te stranice,pa morate otvoriti nastavak pod tu istu temu-takvo je pravilo..evo zadužit ću Tintin za to..Ja sam dobro,iza nas je jedno ružno razdoblje...ali evo ovaj mjesec smo konačno krenuli ponovno u nove nade...mazite bušice,pišite i dalje i naravno svu sreću vam želim !

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2059
11.2.2014 7:03:02   
ma re
Jutro cure!!

Mi smo jučer bili toliko uzbuđeninakon pregleda da smo jedva do doma došli..user posted image Bebica je super, jaako je velika i može se reć da ima već svoju osobnost jerkoliko god smo gledali što nosimo stalno nam se okretala i zadavala nam muke user posted image , ali imak smo uspjeli!! Imamo user posted image i teški smo već 460g... Sve mjere su OK i beba je vrlo živahna! Dr nam je čak i pokazivala i na 3D i to je prekrasno..
Sljedeći pregled nam je 10/03.

Autum što se tiče spavaćica znam da ih ima u Deviću i to su 100 % pamuk..
Vidim da ima novih i dobro nam došle!!
Caly kako je prošao tvoj pregled? Čizmica uživaj danas!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2060
11.2.2014 8:35:37   
autumn day
jutro curke....kakav dan za spavanje..jedva sam se probudila...user posted image

andy, drago mi je da si se javila i da si bolje....i želim vam svu sreću u novim nadamauser posted image

ma re, čestitam na velikoj i zdravoj curiciuser posted image
jel znaš možda cijene tih u Deviću? znam da oni imaju dobre stvari, ali ne bi htjela dati previše love, jer će mi trebati za tih par dana bolnice, u petrovoj i rađaš u svojoj spavaćici, pa možeš misliti na šta kasnije ličeuser posted image

tintin, može i pidjama, ja sam imala jednu prošli put,
ali nek ti bude lagana, ja kupila sa dugim rukavima jer sam rodila u drugom mjesecu, vani je bila mećava i snijeg, ali oni toliko griju u bolnicama da sam se skuhala u njoj...a i čisto je praktičnije kad dođe vizita samo dignut spavaćicu, nego skidati donji dio pidjame

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 2061
11.2.2014 8:36:56   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image   

čizmica.................................11.02.
tintin....................................12.02.
newy....................................13.02.
tintin.....................................13.02.
bellatrix................................14.02.
vlaja.....................................14.02.
nnina....................................17.02.
leot.......................................17.02.
tonka2011...........................18.02.
autumn day..........................18.02.
ange.....................................18.02.
maja pčela............................24.02.
sarita22................................25.02.
tonija_4................................25.02.
kim626.................................04.03.
mimee...................................05.03.
valerie..................................10.03.
ma re....................................10.03.

Neposredna veza do poruke: 2062
11.2.2014 9:10:35   
tintin
Andy draga falis nam puno ode, ali ti ces uskoro otvoriti temu zimske bebe i onda cu te tamo pratiti i zelim ti puno srece, veliki zagrljaj ti saljem. Pusa user posted image user posted image
Autumn skroz je lagana ali ponit cu i jednu spavacicu, a kod nas u bolnici daju i njihove spavacice, joj jos malo jedva cekam. user posted image
Mi smo jucer gledali krevetic i ono sa ladicama za previjanje, nismo mislili kupovati nego posuditi ali eto mama od mm oce da nam to kupi za poklon pa eto necu se buniti ipak prvi put postaje baka user posted image nasla sam jedno i drugo pa ce stati u ducanu dok ja rodim pa nek oni to namistaju dok sam ja u bolnici, doduse mi nemamo ni izbor neki ode mali je grad, imamo samo dva ducana za opremu za bebe., e mogu misliti koliko izbora ima u Zagrebu, da smijem putovati bas bi isla tamo malo po ducanima ali eto nemogu na put pa smo se zadovoljili sa ova ducana bitno da nam se svidja user posted image

Neposredna veza do poruke: 2063
11.2.2014 9:12:08   
tintin
Ma re user posted image za pregled i bebicu

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2064
11.2.2014 9:13:57   
tintin

user posted image

user posted image caly - 10.03. user posted image
user posted image vlaja - 11.03. user posted image
user posted image m_a_rtina - 14.03. user posted image
user posted image leptir - 15.03. user posted image
user posted image BEBA13 - 15.03. user posted image
user posted image christina - 20.03. user posted image
user posted image iv@na - 22.03. user posted image
user posted image ange - 29.03. user posted image
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image
user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image čizmica - 05.04. user posted image
user posted image kamenčić - 14.04. user posted image
user posted image nnina - 15.04. user posted image
user posted image autumn day - 17.04. user posted image
user posted image mimee -17.04. user posted image
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image
user posted image ines - 24.04. user posted image
user posted image andrea000 - 28.04. user posted image
user posted image set_alica - 30.04. user posted image
user posted image lelaa - 01.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image kim626 - 10.05. user posted image
user posted image anaxx - 14.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image tonka2011 - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 26.05. user posted image
user posted image bellatrix - 29.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image
user posted image mimagy - 31.05. user posted image
user posted image suncica33 - 10.06. user posted image
user posted image ma re - 20.06. user posted image
user posted image valerie - 20.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image runaway - 06 mj user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2065
11.2.2014 9:23:57   
ma re
autum ja sam svoju platila 80 kn... tamo su stvarno ok cijene... i mogu reć da su kvalitetni jer ja imam skoro sve njihovo..

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2066
11.2.2014 9:32:45   
Newy
Jutro curke... ovo jesensko vrijeme je već dosadno user posted image

Andydea, baš lijepo što si nas se sjetila, sretno vam želim i isto vjerujem da ćeš brzo pisati na novim zimskim bebama user posted image !

Ma re, bravo za curicu, joj znam kako je divan taj osjećaj ushićenosti nakon dobrog pregleda user posted image

Cure da vas pitam nešto, kad su vam bebe u trbuhu postale jače, aktivnije? Odnosno koji bi to bili tjedni kad se najviše bebu osjeti? Znam da je u početku slabije pa čak i neredovito, a pred kraj opet beba ima manje mjesta pa je mirnija.
Moj je bio uobičajeno aktivan svo ovo vrijeme, evo redovno od 19 tjedana svaki dan ga osjetim... A evo jučer, i već jutros, pa čak ni noćas dok sam išla na wc- pa baš je puno aktivniji, pitam se kad spava uopće user posted image . I jači udarci, stalno okretanja i premještanja, i skoro po cijeli dan. E sad nije da mi smeta dapače neka on luduje, ali navodno treba paziti i kod te promjene aktivnosti ne samo ako je beba premirna, nego i ako bude neuobičajeno preaktivna, da i to možda značiti da joj nešto ne paše... E pa kako sad znati user posted image Ja sam u 25.tjednu pa se onda nadam da je to neko razdoblje kad postaju jači i živahniji pa zato... Kakva su vaša iskustva, kad su vaši ''ojačali''?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2067
11.2.2014 10:21:46   
tintin
Newy draga ne brini i moja je tako bila aktivna, ja nisam cula da bi to trebao biti problem, bolje da je osjetis a vidit ćeš posli, moja sad ima baš intenzivne pokrete, neka lupkaju još malo falit će nam to vidit ćeš user posted image
Joj drage moje ja jutros povratila pa nije moguće da mi se opet vraća, odma me podsjetilo na početak kad sam stalno povracala.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2068
11.2.2014 11:21:01   
PinkyFunkyBirdy
Drage trudnice, moram vam reći da imate prekrasnu listu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne znam tko vam je samo našao tako zgodne ikonice. user posted image user posted image user posted image
Tintin, milena, vidim da si postala prava maherica za održavanje liste. user posted image Šaljem pusu tebi tvojoj curici. user posted image

Želim vam svima savršenu trudnoću do kraja i vidim da će uskoro stići prve bebice pa vam svima želim brz i lagan porod. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2069
11.2.2014 11:31:18   
Vlaja
Pozdrav curke, nadam se da ste mi dobro danas!

Andy, hvala na pokrenutoj temi, držim fige da uskoro objaviš lijepe vijesti i da ćemo sve skupa s tobom iščekivati novu srećicu!

Caly, nadam se da će ti se ostvariti želja i da će bebica pogoditi tatin rođendan, to bi bilo baš super! user posted image

Pinky, hvala na lijepim željama, uzbuđenje je sad prilično user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2070
11.2.2014 11:33:53   
Newy
Hvala ti tintin user posted image

Pinky da stvarno, kako je mala bila lista u početku, nismo ni ikonice imali ni išta drugo user posted image

A bome je sad stvarno ogromna lista... i koliko stranica teme smo već prešli, wow..... proljetni baby boom user posted image

P.S. sad možda lupam gluposti, ali možda bi lista bila preglednija da ju malo ažuriramo, recimo neke cure su samo prijavile termin i više nikad se nisu pojavile user posted image mislim nemam ništa osobno protiv nikoga, nego bi bilo možda preglednije, što mislite? Ovako nas je milijun, što je super naravno, ali o par ljudi ne znamo apsolutno ništa ni kako su, ni glasa da ne kažem mjesecima user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 11.2.2014 11:39:30 >

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2071
11.2.2014 11:37:55   
tintin
Ajme cure s menom danas teske komedije, maloprije sam bas jako zapela trbuhom u kvaku sve mi se crveni, rasplakala sam se ka kisna godina i nemogu prestati plakat, ja molim Boga da nisam naudila bebi, nemogu se nikako smiriti.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2072
11.2.2014 11:45:14   
Newy
Tintin sad vidim tvoj post user posted image ali mislim da je beba dobro zaštićena u svom mjehuru, još ispod kože su mišići, pa još ako ima malo i pojačanja, pa di je tek beba još je i zaštićena u svojoj vodi...
Znam kako žene koje već imaju doma malu djecu, a trudne su, pa koliko put ih dijete zvekne u trbuh i pentraju se po njima pa bude sve ok... ali mi prvorotke moramo paničariti još i više pa to je valjda normalno, pa vidi mene user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2073
11.2.2014 12:19:39   
anaxx
Tintin bebe su zaštićene od takvih udaraca, samo ti lijepo sad malo odmori i smiri se, mislim da joj to više šteti.
Ja sam vam prehlađena baš jako, stalno kašljem kao neki starac i sav mi se trbuh ukoči od toga... moram priznati da me to malo brine... :(

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2074
11.2.2014 12:27:08   
ma re
Tintin, ne brini.. oni su nam jaaako dobro zaštićeni unutra...

Anaxx ja sam isto prehleđena već mjesec dana.. čak sam početkom god bila i na bolovanju, pa se to malo povuklo, pa se opet vratilo... isto to... imam osijećaj da ću dobiti i trbušne mišiće od stalnog kašlja user posted image , a da ne govorim da me budi po noći...
U ljekarni sam kupila pastile za kašalj (isla moos obične) i pijem sirup od trpuca.. navečer prije spavanja uzmem te dvije pastile pa me kašalj malo popusti.. bar da zaspim... Probaj, možda i tebi pomognu..

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!