|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
11.2.2014 14:08:14   
Caly
Alo cure meni nešto iskrsnulo pa nisan išla jučer, idem sutra na pregled. Tintin ne brini, ako te stra zovni ginekologa i pitaj. Jedva čekan sutra, ko će dočekat! user posted image

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 2076
11.2.2014 14:39:10   
tintin
Hvala vam cure na podrsci, ja sam vam, zvala dr i ona mi je rekla da nece biti nista bebi ali da ja budem mirna da odem u bolnicu na ctg i tako sam vam ja otisla i sad se vratila i sve je u redu user posted image user posted image user posted image sad sam mirna

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2077
11.2.2014 14:43:09   
Bellatrix
Pozdrav svima i pozdrav novima!!

Baš sam gledala listu termina - joj kak se sve to bliži!! Nadam se da ćemo se dopisivati kada ćemo roditi ove krasne bebice!
Samo često razmišljam o tome da se rode zdrave i bez problema. Da se ne dogodi da cijela trudnoća prođe bez problema i onda na porodu se stvari zakompliciraju.
Oprostite ako širim strah, ali to me muči u zadnje vrijeme!!!user posted image

Moja djevojćica je doma ovih dana, jer je imala temp i sad šmrca i kašlje. Zato nemogu baš često do kompa jer ga ne volim paliti ni TV! Bolje se igramo bez toga!
Ali mislim na vas često!

Skužila sam da me najviše boli žgaravica kad mi se bebica rita user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2078
11.2.2014 14:44:35   
Bellatrix
Andy - lijepo je što nam se javljaš! Želim ti svu sreću!user posted image

tintin - imaš trudničke probleme user posted image sve bu bilo v redu! I meni se dogodi da zaboravim na trbuh pa zapinjem s njim uokolo.
Drago mi je da je sve ok s bebicom user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2079
11.2.2014 14:55:26   
autumn day
tintin, tebi danas nije baš neki dan....ali glavno da je sve okuser posted image

caly, onda sretno sutra, sigurno jedva čekašuser posted image

bella, jeste smislili ime?

ova kiša ne prestaje padati,a ja moram po malu u vrtić...user posted image

< Poruku je uredio autumn day -- 11.2.2014 14:56:01 >

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 2080
11.2.2014 15:27:45   
čizmica
evo mene, jutros bili na pregledu. sve je ok, imam veeliku bebu zasad 2500g user posted image kaže doktorica da ne treba dizat paniku, da će biti a i ne mora biti na kraju baš velika beba. eto, a muž se i rodio u 32.tjednu sa 2600g.user posted image vidit ćemo na idućem pregledu, 03.03.user posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 2081
11.2.2014 15:43:19   
BEBA13
Pozdrav drage moje,evo samo da javim da sam i ja bila danas na pregledu...sve je u redu,al kaze dr. da je beba jako nisko i da bi trebala mirovat jos malo,danas nam je 35t i 3d...sljedeci pregled 3.3,naravno ako bebica ne pozuri a nadam se da nece iako jedva cekam...

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2082
11.2.2014 15:44:52   
sarita 22
ej drage moje ova uzasna kisa ne prestaje padati vec mi ide na zivce....cizmice drago mi je zbog pregleda i bebeuser posted image ...tintin hvala bogu da je sve u redu ja bi se isto sva uspanicila sad samo ljepo lezi i odmaraj se user posted image ...andy draga zelim ti svu srecu da ugleds user posted image ...cure koje idete sutra na pregled uzivajte user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2083
11.2.2014 15:47:14   
sarita 22
beba13 onda se samo sad odmaraj da nebi stvarno beba pozurila...znam da jedva cekas dobro ti imas jos samo 5 tj user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2084
11.2.2014 16:53:50   
tintin
Cure user posted image user posted image za preglede
Jos jedanput hvala vam na podrsci bas mi je neki dan fuj najbolje ga prespavati

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2085
11.2.2014 18:01:00   
Vlaja
user posted image za preglede i zdrave i velike bebice!

Beba13, sad moraš više ležati i odmarati iako ni to nije garancija da bebica neće požuriti. Moja je od početka nisko, zadnjih mjesec-dva posebno i samo treba malo usporiti. Za čas će ovih par tjedana proći i bebice stižu!

Moj muž se bavi smišljanjem najbrže rute do rodilišta - čovjek bi pomislio da je Rijeka milijunski grad pa da tako paničari, ali neka njega, nek' se zabavlja i istovremeno umiri sam sebe da je osmislio najbolju rutu user posted image

Mene ova kiša sad već izluđuje, po cijele dane i stvarno ne znam kamo sva ta voda otiče...Vidim da najavljuju novi snijeg, čak i do nas, ali nekako sumnjam...A baš bi bilo lijepo!user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2086
11.2.2014 18:19:16   
Caly
A Vlaja šta bi tvoj muž reka kad bi te mora vozit u rodilište udaljeno uru i 15 od kuće? Mene samo stra da neću otić bez veze jer će me onda ostavit tamo jer san daleko,bla, bla, bla.

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 2087
11.2.2014 18:35:12   
BEBA13
A cure drage da vas pitam jel idu muzevi s vama na porod(sorry ako ste o tome pisale,pisem s moba pa mi je tesko citat prijasnje postove)...moj ide samnom pa je sav uzbudjen,nemoze docekati...Ma meni je vec dosta mirovanja,mirujem od pocetka jer sam u 11 tj bila jako prokrvarila i od tad mirujem i nista neradim...a kile samo idu,do sad sam dobila 21.

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2088
11.2.2014 18:55:21   
valerie
tintin - tako je i mene bila panika kad me bolio trbuh, a nekad se u snu djelomično oslonim na trbuh pa me isto strah da bebi nešto ne bude i sva sam sretna kadse ritne

user posted image svim user posted image na pregledima i divnim bebicama

BEBA13 - moj muž ide sa mnom, ali još nisam sigurna u koju bolnicu u ZG ću ići jer u Petrovoj imaju neki svoj tečaj koji treba platiti, a i za njih i svaku sam čula i nešto loše i nešto dobro. Nisam pametna.

Idu vaši muževi na tečaj?
Nakon kojeg tjedna beba počne jače lupat i stalno je aktivna? Moja se javi tu i tamo, obično kratko.

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 2089
11.2.2014 19:15:35   
čizmica
ja sam sad 33+3 i beba ima jače udarce, vidi se da je snažniji user posted image al negdi od 24,25 tjedna su meni sve jači i raznovrsniji pokreti, ali bude i dana kad je beba "pospana" ili lijena pa se i ne osjeti puno, tako da-cure ne brinite user posted image
moj muž se ipak,čini mi se odlučio ići, ali mi u splitu možemo samo platiti 400kn i uzet potvrdu ,ne trebamo odslušati tečaj.

e da,meni je danas dr zaključila bolovanje, i od sutra (45 dana do poroda) sam na porodiljnom.user posted image
Meni ipak računaju termin 29.3. po datumu zadnje menstruacije, iako mi je dr odma rekla da je po bebi izgledniji termin 5.4. ....ma kako god, samo nek sve bude u redu user posted image user posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 2090
11.2.2014 20:20:24   
BEBA13
Ja sam iz Vinkovaca i kod nas je tecaj besplatan,a sto se bolnice tice i ja sam svasta cula al nezelim razmisljat o tome,molim Boga samo da sve bude uredu i da tamo budemo sto krace!

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2091
11.2.2014 21:11:44   
tonija_4
Pozdrav svima...

Bellatrix i mene nekad uhvati strah šta ako nešto neće biti ok, ali zato je tu moj dragi koji me uvijek smiri i neda mi da razmišljam negativno. user posted image

Kod nas je tečaj isto besplatan, dobiješ potvrdu i možeš u bilo koju bolnicu u županiji sa pratnjom na porod.

Danas je bio zadnji dan na poslu i sad napokon malo odmaram user posted image

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 2092
11.2.2014 21:14:59   
Vlaja
Caly, nadam se da nećeš morat do rodilišta i onda ostat ako beba nije za van...Mogu samo zamislit kako je to kad si tako daleko od rodilišta, uf!
Moj muž će biti na porodu user posted image , samo je rekao da ne želi rezati pupčanu vrpcu, mislim da bi to prelilo čašu i da bi pozelenio od muke user posted image . Jedino ne znam da li moramo ranije uplatiti da bi mogao biti na porodu ili se to plaća kasnije, pri izlasku iz bolnice?!?!

Odlučili smo donirati matične stanice; mislila sam da će to biti kompliciranije, ali izgleda da samo treba donijeti potpisane papire u rodilište ida oni imaju sve potrebno za vađenje krvi iz pupčane vrpce. Jeste vi razmišljale o tome?

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 2093
11.2.2014 22:34:53   
BEBA13
Mi isto planiramo donirat maticne,meni su rekli da se javim u bolnicu kada budem u 37tt da popunim te papire,i onda na porodu oni uzmu iz pupkovine i mi nemamo vise nista s tim,oni to pakuju i voze,osim ako je vikend onda neuzimaju jer nemaju to kako odvest...naravo pricam o javnim maticnim stanicama,za privatne je postupak drugaciji.,

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 2094
12.2.2014 10:25:47   
maja pčela
jutro cure!!!ne znam kako viali ja sam od ovog vremena tako uspavana da je to koma!!!jedva gledam kako sam iscrpljena,mogla bi spavati cijeli dan user posted image ,Vlaja kada te muž dovede u rodilište,javite se na recepciju,javite se i oni te pošalju na 3. kat tamo je rađaona,dok tebe obrađuju,klistir,brijanje,ctg,krv muž se vrati dolje na recepciju dati tvoje podatke i onda plati za sudjelovanje na porodu.ako se porod oduži oni ga pošalju da ide prošetati i kad bude vrijeme zovu ga da dođe.i to je to,ja se nadam da će se moj ovaj put odlučiti biti samnom,još važe za i protiv user posted image

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 2095
12.2.2014 11:43:01   
ma re
jutro cure..

ajme maja pčela točno znam o čemu pričaš.. ja danas samo šta ne tresnem glavom o komp koliko mi se spava.. najrađe bi se negdje sklupčala i ubila oko..user posted image

Vlaja i mi smo razmišljali o darivanju stanica, ali još o nikoga nisam dobila ništa za pročitat o tome.. nadam se da će nam reć nešto na tečaju.. I moj je rekao da će biti na porodu i da će sa mnom na tečaj.. za sad ide sa mnom na svaki pregled i mogu reći da mi u svemu pomaže..

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2096
12.2.2014 12:33:14   
Vlaja
Cure sve o matičnim i darivanju sam pronašla ovdje http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/content/hr/banka_krvi/cesta_pitanja.aspx#1 i http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/content/hr/banka_krvi/obrasci_za_darivateljice.aspx Ovih dana ću ispuniti obrasce da ih imamo spremne za rodilište. Na stranicama KBC Zagreb sam našla primjer ugovora za čuvanje matičnih stanica u privatne svrhe i cijena je - 2056€, a plaća se u kunama.

Maja pčela, puuuuuno hvala za info o rodilištu!!! user posted image

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 2097
12.2.2014 12:54:07   
sarita 22
blago se vama curke s kojima muzevi idu na porode moj samnom nezeli ici bas je neki....jeste li ih morale nagovarati da idu s vama ili su odmah rekli da ce ici?

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 2098
12.2.2014 12:54:39   
maja pčela
ako se odlučite ( vi iz rijeke) za doniranje matičnih stanica u privatne svrhe,ako rodite vikendom ili noću mislim da morate sami organizirati prijevoz do zg,jer oni ne voze,tako nešto sam čula pa se raspitajte....

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 2099
12.2.2014 12:58:14   
maja pčela
sarita ja svog još nagovaram,prva dva puta nije mogao biti iz raznih razloga a sad ja bi a on se još nećka,imam još vremena da nagovorim,nadam se user posted image a ako neće što da radim,ja znam da ja moram i nema mi pomoći,samo neka prođe sve ok,a za drugo ćemo lako...

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!