|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
19.2.2014 16:59:45   
BEBA13
Cure trebam savjet,ukljestilo me u desnoj lopatici i to me drzi vec par dana i sad krenilo cijeli gornji dio ledja,bol je kao da mi netko kozu kida,neznam sta da radim,nemogu ni sjedit ni lezat nista,..sad me zanima jel smijem ja to mazat nekakvom kremom tioi je najbolje da odem kod doktora ili bilo sta mi kazite da se moze samo da prestane,nemogu vise trpit.

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 2201
19.2.2014 19:09:01   
tonka2011
ej beba 13 mene kada je priklještilo otišla u ljekarnu i teta mi dala kremicu na biljnoj bazi mene je spasila user posted image
zove se BALZAM S ARNIKOM košt oko 45 kn pa probaj možda pomogne user posted image

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 2202
20.2.2014 11:03:11   
maja pčela
jutro cure!!! danas ste sve nešto uspavane user posted image ,valjda od južine....kako ste,kako bebice,jesu živahne??moja jako,imam osjećaj da nikada ne spava,nadam se da neće tako i kad se rodi,noćas je do pola 2 plesala user posted image .počela me mučiti žgaravica,navečer ne mogu izdržati kako me peče....danas krećem u kupovinu opreme,stolić za prematanje ,kolica i putni krevetić stižu i mogu početi rati robicu čim zasja sunce,pa nek bude spremno.....

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu tonka2011)
Neposredna veza do poruke: 2203
20.2.2014 11:45:34   
Newy
Sad kad je maja pčela već spomenula a ja uvijek zaboravim, cure kako ćete s prematanjem? Imate komodu, ili samo onu podlogu spužvastu, ili ćete na krevetu...? Ja uopće nisam pametna što da napravim po tom pitanju user posted image

Inače, kako to već obično biva, moram ja prvih par dana nakon pregleda iskoristiti u razbijanju glave zašto mi malome sad odjednom kasni opseg trbuha za tjedan dana, da ne bude zastoj u rastu ne daj Bože ili nešto, i sad već planiram kad ću na idući uzv da vidim je li napredovao... i tak, par dana to moram ja u svojoj ludosti odraditi, pa će onda biti mir valjda user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 20.2.2014 11:46:36 >

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2204
20.2.2014 13:24:37   
čizmica
Eeej cure,mene satare ova juzina-ko da me vlak pregazio!
Moj malac je fino zivahan, i zgaravicu imam navecer kako koji dan. Kod mene je sve oprano i ispeglano,i torba je spremna.
A što se tiče prematanja,nemam mjesta za komodu, pa smo kupili tvrdu podlogu za prematanje s utorima da se stavi na krevetić poporečno. Super mi je to.kupili u baby center-u za 150kn.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2205
20.2.2014 14:28:10   
mimee
Mi smo mislili uzeti onaj ormarić s kadicom i gore podlogom za prematanje, jer ionako nemamo ormarić za stvari, pa da sve bude na 1 mjestu :)

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2206
20.2.2014 14:29:27   
sarita 22
ej curke evo malo i mene jucer sam e opet previse naradila danas sam se digla u 7 i cijelo vrijeme se vucem po stanu kao da me neko prebio user posted image ...hvala vam na cestitkama user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2207
20.2.2014 14:31:10   
Bellatrix
pozz svima

mare, titin - možda dok uopće neće tražiti briseve, moj mi kaže da to nije uvijek nužno. Uostalom što manje prčkaju to bolje.

valerie - naša kolica su Chico 3u1.

Prošli put sam si za porod kupila uloške Chico. u startu su mi izgledali malo veliko, ali su se stvarno isplatili i doista ima razloga zašto su veliki (sve sam ih potrošila, savršeni ulošci za poslije poroda) - preporučam!!!
Moraju se naručiti u Chico dućanu, jer kad dođu odmah nestanu!

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 2208
20.2.2014 14:32:47   
Bellatrix
newy - mi imamo prematalicu i dobro mi je došla, ali imam mjesta za nju (recimo)

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2209
20.2.2014 14:33:12   
sarita 22
cizmica meni je mama kupila isto sto si je uzela i mimie mada imamo komodu od spavace sobe...da imamo vise mjesta uzeli bi si komodu sa kadicom i s tim gore ali sta ces kad nema mjesta moras se nekako snac user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2210
20.2.2014 14:33:21   
maja pčela
meni je komoda s ladicama super,ne previjam dugo bebicu na njoj,prvih mjesec dva,poslije kad postanu živahni,prebacim se n krevet.ali pošto muku mučim s ormarima,u komodi mi bude sve na jednom mjestu,i pelene i kremice,robica...ma sve user posted image ,i sad koristim od starije djece ormarić za njihovo donje rublje i čarapice i te sitnice.....definitivno dugotrajna investicija user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2211
20.2.2014 14:36:29   
autumn day
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image      

maja pčela............................24.02.
caly.......................................24.02.
sarita22................................25.02.
tonija_4................................25.02.
anaxx....................................25.02.
vlaja.....................................28.02.
tonka2011...........................28.02.
čizmica.................................03.03.
BEBA13................................03.03.
Ivana....................................03.03.
kim626.................................04.03.
mimee...................................05.03.
valerie..................................10.03.
ma re....................................10.03.
nnina.....................................11.03.
autumn day..........................13.03.
bellatrix................................14.03.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 2212
20.2.2014 14:41:15   
autumn day
sarita, sretan rođendan sa mali zakašnjenjemuser posted image

meni je isto kao maji komoda super...nisam ju dugo koristila za previjanje, ali mjesta za stvari uvijek treba, ladice su pune robe od starije curke, sad ću njene stvari staviti u njen ormar, a od bebe sve od pelena do kozmetike i robice u ladice...inače sam stariju najviše previjala na krevetu. 

bella, mene zanimaju ti chico ulošci, čula sam da ih ima u nekim dm-ovima, ali u niti jednom u kojem sam bila nisam našla.
koliko koštaju?

Neposredna veza do poruke: 2213
20.2.2014 14:41:48   
maja pčela
što se tiče uložaka,mislim uzeti vir 80,ili loola lady,one od vate što je samo gaza preko,bili su mi super poslije prva dva poroda,ovih chicco ima i u dm-u i mulleru,nekih 50 kn 30 komada.

Neposredna veza do poruke: 2214
20.2.2014 17:24:12   
Caly
Pozdrav, evo ja spremna, može mala kad oće. Uvalila krevetac u sobu, sve spremno! user posted image Chicco uloške imate kupit u svim večim konzumima, najbolje ga je stavit, pa na njega oni mali, lola ili vir, tako da minjate male, a ovaj jedan možete svako 3,4 minjanje. Tako su meni rekli, da su izvrsni! user posted image

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2215
20.2.2014 22:35:54   
Vlaja
Vecer cure!
Ja sam pripremila 2 paketa tih Chicco uložaka - svi su mi njih preporučili. Vir su dosta mali, kratki, a chiccovi idu od pupka do... tamo gdje treba user posted image .

Sva robica je već neko vrijeme spremna, moja torba također, za muža se nadam da je! user posted image

Inače, curka večeras ima tulum samo takav u trbuhu, a kontrakcije su mi sve jače i češće. U svakom slučaju, spremni su i papiri za doniranje matičnih i moj plan poroda pa eto, možemo samo čekati user posted image .

Za presvlačenje smo uzeli samo podlogu koju ći staviti na veš mašinu jer mi je u kupaoni najtoplije i za početak ću ju tamo presvlačiti. Kasnije mi se ne čini loša opcija uzeti ovu tvrdu podlogu koju spominje čizmica, koja se na krevetić stavi. To uvijek možemo nekome naručiti da nam donese.

Izgleda da joj je tulum završio - sad štuca! user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2216
21.2.2014 7:14:26   
tintin
Jutro cure,
U zadnje dane nisam baš u toku al vidim da ste se raspisale i da se opasno zakuhtava, još malo i stižu nam prve proljetne bebice user posted image
Mogle ste cure koje znate napisati nekakav popis stvari potrebnih za rodiliste tako da nama koje još nismo nista spremili bude lakše user posted image
Ja se osjecam svaki dan sve teze i baš mi je tesko spavat, u biti namjestit se jer ledja rasturaju, evo jutros idem otvoriti doznake 45 dana prije termina i sama sobom mislim kako je sve brzo proletilo, imam osjećaj kao da sam jučer ugledala pozitivan test user posted image
Zagrljaj svima user posted image

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 2217
21.2.2014 7:21:10   
tintin

user posted image

user posted image caly - 10.03. user posted image
user posted image vlaja - 11.03. user posted image
user posted image m_a_rtina - 14.03. user posted image
user posted image leptir - 15.03. user posted image
user posted image BEBA13 - 15.03. user posted image
user posted image christina - 20.03. user posted image
user posted image iv@na - 22.03. user posted image
user posted image ange - 29.03. user posted image
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image
user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image čizmica - 05.04. user posted image
user posted image kamenčić - 14.04. user posted image
user posted image nnina - 15.04. user posted image
user posted image autumn day - 17.04. user posted image
user posted image mimee -17.04. user posted image
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image
user posted image ines - 24.04. user posted image
user posted image andrea000 - 28.04. user posted image
user posted image set_alica - 30.04. user posted image
user posted image lelaa - 01.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image kim626 - 10.05. user posted image
user posted image anaxx - 14.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image tonka2011 - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 26.05. user posted image
user posted image bellatrix - 29.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image
user posted image mimagy - 31.05. user posted image
user posted image suncica33 - 10.06. user posted image
user posted image ma re - 20.06. user posted image
user posted image valerie - 20.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image runaway - 06 mj user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2218
21.2.2014 7:51:31   
kim626
Curke nema me par dana i bome imam sta za citat :)
Cestitam svima na dobrim vjestima sa pregleda*
Sara sa zakasnjenjem sve najbolje!!!! :)

Ja fax pokusavam privest kraju pa ucim 100 na sat i ne stignem nista..
Inace bebaca osjetim stalno i uzivam u tome jedino sto su me prepone pocele toliko bolit da hocu poludit..ne znam sto bi pomoglo uopce da smanjim tu bol!

Do prvog termina je ostalo jos sitnoooo juhuuuuser posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2219
21.2.2014 9:19:21   
valerie
Dobro jutro drage moje,
da vam se pohvalim, moja bebica je jučer bila tako živahna da mi je poskakivao trbuh i cijeli ured je došao stavit ruku da osjeti udarce user posted image user posted image
A samo dan prije sam se toliko brinula. Tvrdoglavo moje malo.
Danas ju isto osjetim i to mi je najljepše user posted image
Samo neka lupa user posted image
Još nekih mjesec dana radim pa GO, jedva čekam.
Da li netko ima kolica Graco Evo 3 u 1?
Komodu za previjanje ćemo svakako kupit, em zbog robice da ju imam gdje staviti, em zbog kičme, nije dobro previjat bebu na krevetu i bit u tom položaju.

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 2220
21.2.2014 11:52:34   
Newy
IZVORNA PORUKA: čizmica

A što se tiče prematanja,nemam mjesta za komodu, pa smo kupili tvrdu podlogu za prematanje s utorima da se stavi na krevetić poporečno. Super mi je to.kupili u baby center-u za 150kn.

Jel možeš molim te staviti link na tu podlogu što ste kupili, ja nalazim smo na one spužve mekane, a baš bi mi trebalo isto to s utorima da mogu zakačiti na kinderbet (je li to zapravo kao drvena podloga s utorima, pa na njoj spužva? možda ja nešto krivo zamišljam user posted image )?

Mi isto nemamo mjesta za baš pravu komodu za presvlačenje, s obzirom da živimo s mojima u stanu, tako da smo ograničeni na našu sobu za te stvari. Još ću vidjeti da li će biti mjesta za bebinu robu i stvari u našim ormarima, ako neće, onda ćemo kupiti samo neku običnu ladičarku, da bude uska, a visoka, jer drugo ne stane nema šanse... a presvlačiti isto ne bih voljela već od starta na krevetu (iako više manje tako svi završe kad beba bude veća) jer ću uništiti kičmu. Pa mi se najbolja varijanta čini nabaviti tu podlogu tvrdu, ona može i na kinderbet, i na mašinu, gdje god. I samo ju onda negdje sa strane odložim dok ne koristim.

kim blago tebi što možeš se prisiliti učiti, ja isto moram jer ako ne odradim to prije nego rodim, pitanje da li ikad više hoću... a tak mi se ne da, sve drugo mi je zanimljivije user posted image ajde sad mi je lakše kad čujem da nisam jedina koja mora riješiti faks možda to iskoristim kao poticaj da se primim knjige user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 21.2.2014 12:00:58 >

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2221
21.2.2014 12:05:57   
Caly
Newy imaš tu podlogu u svakom dućanu,samo pitaj i objasni šta je. Magic baby,baby centar, iana,adax. Biraj di ćeš,a možeš i priko interneta sve naručit. Samo nađi njihove web stranice i traži web shop.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2222
21.2.2014 12:11:09   
maja pčela
pozdrav cure!!!vidim živahne bebice,sve do jedne user posted image ,samo neka skakuću,barem znamo da su dobro.mene sinoć ubila žgaravica,jedva sam zaspala koliko me peklo u želucu i grlu.bome evo prve naše bebe uskoro stižu,a stvarno kao da smo jučer saznale lijepe vijesti.ja jedva čekam ponedjeljak i pregled da vidim svoje malo prase user posted image !!1

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2223
21.2.2014 12:28:35   
čizmica
https://www.google.hr/search?q=tvrda+podloga+za+previjanje&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&imgil=NVP-xKZzgWLthM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcSuCV6wu0zozHrfiR-EOdxjG3uL9lR5NtJ4U0moVL01tfc8dLhEFA%253B620%253B463%253BGAeRJmO8cTKarM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.njuskalo.hr%25252Foprema-bebe-ostalo%25252Fpodloga-previjanje-oglas-7578927&source=iu&usg=__KFI5mmTpQ5K5XrN2XicDFlMdfCo%3D&sa=X&ei=GjgHU-W7EtLB7Abnn4D4Cg&ved=0CEQQ9QEwBQ&biw=1366&bih=667#facrc=_&imgdii=_&imgrc=NVP-xKZzgWLthM%253A%3BGAeRJmO8cTKarM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.njuskalo.hr%252Fimage-bigger%252Foprema-bebe-ostalo%252Fpodloga-previjanje-slika-21322677.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.njuskalo.hr%252Foprema-bebe-ostalo%252Fpodloga-previjanje-oglas-7578927%3B620%3B463

evo ovo ti je takva podloga koju i ja imam. ja sam gledla i u magic baby ali mi se činila dosta mekša od ove iz baby centra

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2224
21.2.2014 12:39:32   
Newy
Aaaaaaa znači ispod spužve je taj tvrdi sloj, super hvala, ja sam nešto drugo zamišljala, spužvu na drvenoj dasci, ali moguće da sam to onda vidjela kod nekoga tko je to sam izradio.... thanks user posted image !

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!