Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 16.2.2014 20:17:31
|
|
|
|
mimee
|
tonija_4 Ja mislim da smiješ, tj ja bi išla ako je sve u redu, pa vozit će te po autoputu, kaj ne? :) joj cure, koji lijepi vikend, milina! da vam se malo pojadam..dva tjedna stagniranja i sad dobila 2kg u 10 dana ne znam na koju foru, jedem sasvim normalno, zapisujem si čak da ne pretjeram, ali eto, sad sam lijepo na +15 u 31. tjednu..već vidim kako hvatam dvadesetku prije poroda, i to će još biti super, K-A-T-A-S-T-R-O-F-A! totalno nikakvu dugoročnu kontrolu ne mogu uspostaviti Vlaja i Caly blago vama, drž'te se još malo i svakako javite čim bude kakve akcije želimo naravno detalje
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 16.2.2014 20:39:12
|
|
|
|
Newy
|
tonija_4, ja planiram na jedan tako duži put prije nego rodim, do muževih na more jer me već nisu vidjeli dugo, a i imamo tamo neke veće stvari za bebu pokupiti. Uglavnom ja to planiram početkom 4.mjeseca, dakle bila bi oko 32-33 tjedna. Naravno ako doktorica dopusti tj. ako sve bude kako treba. Dugo sam se premišljala kad bi bilo najbolje da idem, jer sad je još dolje hladno u kući pa se i po tome ravnamo, onda da ne budu već oni zadnji tjedni, a opet da budu ipak ti donekle ''sigurniji'' tjedni odnosno malo veća trudnoća nego što je sad... Ne znam možda sam u krivu, baš me zanima što druge cure misle, ali evo ja si isto tako planiram putovati.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 16.2.2014 22:13:50
|
|
|
|
Vlaja
|
Pozdrav curke! Nadam se da ste uživale u vikendu. mi smo bili na izložbi pasa - obožavam ih i jedva sam dočekala da se okružim . To mi je tako smirujuće i veseli me strašno! tonija, ja sam prije malo više od 2 tjedna bila u italiji cijeli dan, vozili se sigurno 200 km i više u jednom smjeru, šopingirali, hodali i sve je bilo super. Najvažnije je da nisi otvorena, da je cerviks u redu i da se ti osjećaš sposobnom za put. Bitno je da dovoljno puta stanete za wc - nikako ne trpiti, i da protegneš noge. Ja sam skužila da mi je super malo spustiti naslon od sjedala i mogu se voziti satima - samo da nisam zatvorena doma ! Caly, mi smo sad u fazi - nema mrdanja okolo! Samo najosnovnije obavljati i točka. Još malo, još malo, uzbuđenje raste iz dana u dan! E da vas pitam, kako spavate, tj. sanjate? Zadnjih dana imam tako neke lude snove, noćas sam i plakala u snu, probudila se sva suzna i zbunjena jer je san bio tako stvaran i tužan...
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 9:59:13
|
|
|
|
Bellatrix
|
Kišno jutro, ali doma je lijepo! Vlaja i Caly držite se još malo! Nama je došao ormar za dnevni boravak pa imam posla preko glave i jaaako sam uzbuđena jer je ispao točno onako kako sam željela!!! Juuuuuuupiiii!!!!! Idući pregled mi je 14.03
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 10:50:39
|
|
|
|
ma re
|
jutro cure.. ajme čitam vaše postove od vikenda i vidim da je svugdje bilo lijepo, samo kod nas u Ri nije bilo sunca ... ali bez obzira na to smo bili cijeli vikend vani jer nam bar kiša nije padala, ali evo je opet danas.. Evo i da s vama podijelim svoj poklon za valentinovo.. moj dragi me je zaprosio!!! Cure koje imaj preglede uživajte..
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 11:19:25
|
|
|
|
maja pčela
|
ma re čestitam!!!neka vam je sa srećom.ova kiša je stvarno dosadna,već sam željna sunca,mene su ovaj vikend ubijali sinusi,cijeli vikend sam preležala,ali je zato beba aktivna sto na sat ,sada su to već pravi boksački udarci ,cure koje su danas na pregledima sretno!!!!
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 11:23:27
|
|
|
|
Vlaja
|
ma re čestitaaaaaaaaam!!!! sretno svima na pregledima danas!!!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 13:40:21
|
|
|
|
tintin
|
Drage moje, meni vam se dogodilo jako ruzno i tesko, tata mi je umra, nemoram vam ni pisati kako se osjecam,
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 13:59:49
|
|
|
|
ma re
|
ajme tintin moje iskreno saučešće!!!!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 14:21:25
|
|
|
|
maja pčela
|
tintin moja iskrena sućut ,mogu misliti kako ti je.....
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 14:24:51
|
|
|
|
maja pčela
|
ja sam danas završila na antibioticima,upalu sinusa imam,za vikend me satralo,tako me glava boljela da sam povraćala,popila bi lupocet i dok on drži ok je,čim popusti koma opet ispočetka.sad otišla kod doktorice i dobila antibiotik,nadam se da će mi pomoći,jer ovo je užas kako boli...
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 14:45:22
|
|
|
|
Caly
|
Tintin moja sućut. Ne znan šta bi rekla. Mene danas boli trtica strašno,ne mogu hodat.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 16:21:06
|
|
|
|
anaxx
|
tintin žao mi je, moja sućut, drži se... ma re čestitam, neka vam bude sretno u braku i obitelji!!! moja cura lupa mamu skoro cijeli dan, pa zar to dijete uopće ne spava, zar će tako biti i kad se rodi , sad se počela i gurati, tako da mi se izboči dio trbuha i to je već prilično bolno... ali neka, znači da je jaka i da lijepo napreduje... :) caly, vlaja, pa vi ste nam pred terminom, bravo za vas, a evo i nas za vama.... :)
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 16:41:30
|
|
|
|
sarita 22
|
evo curke i mene ovaj vikend mi je bio naporan mama i ja smo slavile rodendan bilo je jako puno ljudi jucer sam zaspala prije 9 kolko sam bila umorna...blago curkama koje su u terminu jos malo drzite se ja bi najrade sutra isla rodit da mogu ....draga tintin moja sucut bas mi je zao zbog tate drzi se draga imas veliki od mene i mog malog miseka...ma re a tebi od sveg srca cestitam na zarukama i zelim vam puno srece u braku
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 17:40:45
|
|
|
|
čizmica
|
Tintin - moja sućut i drž se!! Ma re - čestitam Jooj i moj stomak raasteee Danas počela prati robicu Stvarno jeeedva čekam da još ovo vremena prođe i da vidim svog dječaka
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 18:13:03
|
|
|
|
Newy
|
tintin baš mi je jako žao, stvarno ne mogu ni zamisliti kako ti je... bilo bi grozno u svakom slučaju, a pogotovo sad... drži se
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 19:38:48
|
|
|
|
Iv@na
|
Evo i nas, nismo baš imali vremena za pisanje jer unatoč bolovanju morala sam pomoći kolegici na poslu. Danas smo bili na pregledu kod naše doktorice u domu zdravlja. Naš Vito je težak 2635 grama i dugi je oko 47 cm, jako puno se miče i čim čuje pjesme počne plesati Doktorica kaže da smo otvoreni za jedan prst i da mogu šetati do mile volje i da se ponašam onako kako se osjećamo. Sljedeća kontrola nam je 03.03., ali nam naša doktorica uzima briseve i to nosimo na mikrobiologiju u opću bolnicu i tamo imamo pregled i prvi ctg. Još četiri tjedna do dolaska naše mazice. Jako se veselimo i jako nas je strah. Već nekoliko godina nam ide jedan umnjak van, a i sada je opet odlučil malo krenuti van ...boli, ali pretrpimo malo.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 20:25:38
|
|
|
|
mimee
|
tintin moja iskrena sućut..što je bilo tati?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 22:05:26
|
|
|
|
Bellatrix
|
tintin - primi moju iskrenu sućut. Drži se, uz tebe smo!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 22:06:38
|
|
|
|
Bellatrix
|
Ma re - čestitke!!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 17.2.2014 22:10:01
|
|
|
|
Bellatrix
|
ja sam se danas prenapregnula. Kako je došao novi ormar zamislila sam si da ću uspjeti sve preseliti, tako da sam oprala sve čaše i sl., selila sam knjige ... Sad me leđa ubijaju i idem u krevet, baš sam pretjerala, a još nisam ni gotova
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 18.2.2014 9:28:09
|
|
|
|
valerie
|
Tintin - moja iskrena sućut, ne znam što bih rekla, užas Ma re - čestitke na zarukama. Joj drage moje, opet ja dramim zbog bebinih pokreta, čini mi se da me skroz blago lupa tu i tamo zadnja dva dana, skoro ništa ju ne osjetim I brinem se odmah.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 18.2.2014 9:55:01
|
|
|
|
autumn day
|
tintin,jako mi je žao, primi moju iskrenu sućut....mogu misliti kako ti je teško. drži se
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 18.2.2014 10:00:00
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ tonka2011...........................18.02. autumn day...........................18.02. ange......................................18.02. newy.....................................18.02. maja pčela............................24.02. caly.......................................24.02. sarita22................................25.02. tonija_4................................25.02. vlaja.....................................28.02. čizmica.................................03.03. BEBA13................................03.03. Ivana....................................03.03. kim626.................................04.03. mimee...................................05.03. valerie..................................10.03. ma re....................................10.03. bellatrix................................14.03.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 18.2.2014 10:04:43
|
|
|
|
Vlaja
|
tintin, moje iskreno saučešće. drži se i cuvaj!
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!