Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 24.2.2014 13:40:18
|
|
|
|
mimee
|
evo i ja, hvala cure, činilo se komplicirano, ali i bivša plavuša je uspjela stvarno je super, jer ovako kad čitaš nečiji post, odmah vidiš u kojem je tjednu, a ne ko ja, svaki puta nazad na onu našu rodu s datumima
< Poruku je uredio mimee -- 24.2.2014 13:43:41 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 24.2.2014 13:46:06
|
|
|
|
autumn day
|
curke super! caly, 38 tjedana??
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 24.2.2014 14:21:50
|
|
|
|
maja pčela
|
sad sam se sjetila da vas već dugo hoću nešto pitati ,kako se depilirate tamo dolje sad kad su nam trbusi već narasli??ja se bome dobro oznojim dok se ne sredim
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 24.2.2014 14:26:43
|
|
|
|
Caly
|
Evo mene čekan red u doktora,pa vam javim Maja ja to za čas,stavin ogledalo sa staklom na mašinu i sve vidin,za čas gotova.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 24.2.2014 15:10:42
|
|
|
|
Vlaja
|
evo i ja stavih ticker, nadam se da radi... što se tiče depilacije, ja još uvijek odlazim kod svoje kozmetičarke pa mi to ona voskom riješi u 10 min i prezadovoljna sam. brijanje mi je nemoguće jer narastu u jednom danu opet, predlakava sam u tom dijelu autumn, nisam čula za čaj od lista maline, ali ne bi bilo loše probati. ako netko ima kakva saznanja, nek podijeli da nam svima porod prođe što lakše!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 24.2.2014 15:39:11
|
|
|
|
anaxx
|
Ajde da vam se i ja malo javim! Prekrasan je dan, bas sam se vratila iz šetnje i s informacija u školi :) Moj veliki dečko je super u školi, ali se jos zna zaigrat kad mu nešto nije zanimljivo pa se čovjek isključi i odluka u svoje misli..... Moj pregled neće biti sutra nego u srijedu, 26.2. Ne znam kako je vama koje ste tu negdje s tjednima blizu mene, ali meni je vec prilično teško! Jos nešto i radim za posao od doma, pa ova moja dva divljaka, mamine maze :) , uh, dan mi je prekratak za sve obaviti, a na kraju sam umorna..... Bas mi smeta vec ovaj moj ogromni trbuh!!!!
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 24.2.2014 17:37:33
|
|
|
|
Caly
|
Evo mene. Još san 2 cm otvorena,kaže da mogu svaki dan. Mala ima do 3250. I maju glavicu. 9.5 cm. Za tjedan dana kontrola. Osim ako ne rodim.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 24.2.2014 18:28:38
|
|
|
|
čizmica
|
heeej.... evo i da se ja malo javim. sama sebi sam više teška i sve mi je teško!! u ponediljak idem na pregled i baš me zanima koje e bit mjere moga malca, s obzirom da slovi za veeeliku bebu ja sam 35+2 il 34+2 (više ni ja ne znam šta da računam) i ne mogu virovat kako se to skroooz približilo. Tata je odlučio, ide s nama da budemo svi na okupu kad se Luka odluči izaći
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 24.2.2014 18:59:51
|
|
|
|
tintin
|
Caly još malo, baš nam je veselo stižu nam prve bebice
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 24.2.2014 21:22:37
|
|
|
|
maja pčela
|
evo i mene,sve je super!!cura ima 900 grama,ja se udebljala 2kg,sveukupno 5 što je super,okrenula se opet poprijeko baš je neka mala divljakuša ,sve ostalo je super,ušće zatvoreno i baš sam happy zbog svega,sljedeća kontrola je 24.3.opet će mi raditi briseve.
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 6:39:23
|
|
|
|
ma re
|
dobro jutro cure.. za preglede.. ajme još malo do prvih bebica!!!! Što se tiče depilacije i ja idem još kod svoje kozmetičarke i super mi je! Mislim da ću ić do kraja kod nje jer je stvarno pažljiva i poslije sam na miru nekih mjesec i pol... danas opet kod nas izgleda lijepo vrijeme pa poslije posla s dragim u šetnju... danas imamo puno pregleda.. cure, dobru zabavu..
< Poruku je uredio ma re -- 25.2.2014 6:40:31 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 7:24:41
|
|
|
|
tintin
|
Jutro cure kako ste mi? Maja pčela za pregled Cure uzivajte danas na pregledima, joj ja jedva cekam svoj sljedeci pregled to će mi biti zadnji i onda kreću pregledi u bolnici još malo E da vas pitam jeli koja od vas uzimala jednokratne gacice, ja jučer uzela i ima ih pet komada vi iskusne jeli mislite da je to dosta ili da još uzmem?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 8:48:02
|
|
|
|
mimee
|
Vickooooo budilicaaaa, dooooobrroooo jutrooooooo! ok, nije 7h, ali nema veze kak ste kaj cure? vani opet neko močvarno vrijeme.. :/ ja sam kupila jednokratne gacice od Jesse u Dm-u, vel 42-44 i male su mi a 'ritica' mi je sad 42 otprilike, pa sam kupila one mrežaste od Lole, ali čine mi se bolje ove od Jesse jel su gušće i mislim da bolje drže. Ja cu ponjet jedno 10 komada u rodilište.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 9:10:24
|
|
|
|
čizmica
|
jutroooo...u nas je preeesunčan i lip dan, pa vam se javljam prije kavice na plaži Ja sam kupila mrežaste jednokratne gaćice u ljekarni, 5kom/17kn. Ja sam uzela neku L veličinu, 90-130 širina valjda. Kupila sam 2 pakiranja, meni se čine ok.. A što se tiče čajeva, netko je pitao, ja sam čula da je ROOIBOS čaj super za trudnice, dojilje (jer umanjuje grčiće). Kupljen je u kući čaja, mislim da je 50kn je 250g. U litru vode se stavi jušna žlica. A sastav mu je borovnica,malina,kupina,brusnica,crveni ribiz. Bogat vitaminom C, željezom. Ja imam nekoliko pakiranja, još ga nisam počela pit, to u kad dođem iz rodilišta Od kolegice s posla kćer je prezadovoljna s njim...pa eto. Svima danas sretno na pregledima, uživajte.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 11:17:53
|
|
|
|
Newy
|
Uuuu puno lijepih vijesti danas, baš lijepo za preglede ! Ja šetala pse jutros, jednog po jednog, jer mi je muž opet kratko otputovao pa su oba na mojoj grbači . Ima li još koja doma psa/macu u stanu ili nisam valjda jedina? čizmica ne vadi nam mast s kavicom na plaži ! Što se čajeva tiče, ja i kroz trudnoću pijem rooibois. Jer je to jedan od rijetkih koji su ok navodno...ne pijem nijedan na redovnoj bazi svaki dan nego rotiram: kamilicu, šipak, rooibois, kopriva, brusnica, tu i tamo zeleni... za malinu sam čitala da je dobro u zadnjem mjesecu, jer omekšava mišiće, a i vrkutu mislim... Caly baš suiper, taman bebica, i cure obavezno kad rodimo se moramo preseliti na temu proljetne bebice, da se međusobno tješimo u besanim noćima kao curke sa zimskih beba, naravno ako ćemo stići i upaliti komp uopće maja pčela, napokon netko s bebicom naših dimenzija, ovi ostali su malo poveći prema mojem čini mi se moj je bio s 25+3 oko 760 g, tako da računam da je negdje kao tvoja curka recimo... jel bi ti se dalo napisati mjere sa ultrazvuka, BPD, AC, FL? Ja nemam ništa protiv neka bude i malo sitniji (iako smo i ja i muž veliki), samo neka je zdrav i da raste kako treba.
< Poruku je uredio Newy -- 25.2.2014 11:22:27 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 12:20:52
|
|
|
|
maja pčela
|
pozz cure!!!!koji divan dan danas,do sad sam bila vani sa curkom,našetala se i sad pušem ,Newy ovo su naše mjere B.P. 7.0 CM(27+1),FEMUR 5.1 CM (27+0), samo mi je to mjerio i to jedva jer je curka bila u čudnom položaju i jako nemirna.mojih obadvoje klinaca su bili sitni i to me ne zabrinjava,narast će ima vremena,a lakše će izaći ,tješim se ,odoh staviti kuhati ručak pa još malo na sunce da iskoristimo ovaj dvan dan,sretno svima na pregledima danas!!!
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 12:44:05
|
|
|
|
ma re
|
Newy nisi jedina.. i ja imam doma u stanumalu maltezericu, al nam je već starija pa je dosta mirna.. al svejedno zahtjeva, brigu, šetnju i sve ostalo.. Ja se baš veselim šetnji sa mojom malom mišicom i s njom.. Evo ja još sat vremena i kraj radnog vremena a onda šetnja i kavica uz more. jedva čekam.. nego da vas pitam.. kako sam već duže vremena prehlađena kupila sam si u ljekarni elevit i rekla mi je žena da bez obzira što pijem folacin da mogu i njega.. al ne znam.. da mi ne bi bilo previše folacina.. da li da zovnem dr ili samo da počnem pit? što vi mislite?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 12:56:58
|
|
|
|
tintin
|
Ma re meni je dr rekla da prestanem piti folacin kad sam krenila s Elevitom
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 13:53:52
|
|
|
|
čizmica
|
ja sam nekih prvih tri mjeseca trudnoće pila Folacin, a onda mi je i dr rekla da prekinem i da počinjem sa nekim vitaminima. od tada pijem Prenatal od Natural Welth-a, jednu dnevno iza ručka. Tako da, ako si kupila Elevit, nemoj više pit Folacin. U Elevitu imaš i folne uz sve dodatne vitamine.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 14:41:19
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ sarita22................................25.02. tonija_4................................25.02. anaxx....................................26.02. vlaja.....................................28.02. tonka2011...........................28.02. čizmica.................................03.03. BEBA13................................03.03. Ivana....................................03.03. kim626.................................04.03. mimee...................................05.03. valerie..................................10.03. ma re....................................10.03. nnina.....................................11.03. autumn day...........................13.03. newy.....................................13.03. bellatrix................................14.03. maja pčela............................24.03.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 14:48:26
|
|
|
|
autumn day
|
pozdrav curke! ja ću nositi 2 pakiranja po 5 jednokratnih gaćica, isto samo uzela 42-44 u dm-u, jer drugih veličina nije bilo , nadam se da će mi biti dobre. tražim po svuda čaj od lista maline i nigdje ga nema ako netko slučajno naleti da ima u nekoj ljekarni, pliz javite, odlučila sam ga piti, mislim si da ne može odmoći, i sad ga ne mogu nigdje kupiti i za rooibos čaj sam čula da je super! i u trudnoći i kasnije kod dojenja.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 18:06:26
|
|
|
|
Vlaja
|
Ola curke! maja pčela za pregled! nadam se da su i današnji pregledi odlično prošli. Koje divno vrijeme danas...mi smo uživale na suncu, šetale i upijale svaku zraku. Ja sam uzela jednokratne gaćice jedan paketić u chiccu (4 kom) i jedan u ljekarni (5 kom), pojma nemam koje veličine i iskreno se nadam da će mi biti dobre, da ću uspjeti potrpati unutra sve što treba. Našla sam na stranicama bio&bio da imaju čaj od lista maline http://www.biobio.hr/caj-malina-list-100g-agristar-19860 pa ću poslati muža da provjeri ako ima u dućanu ili treba naručiti. javim saznanja!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 18:32:37
|
|
|
|
autumn day
|
vlaja, super, tenks!! uopće mi bio&bio nije pao na pamet!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 25.2.2014 20:35:43
|
|
|
|
Newy
|
IZVORNA PORUKA: ma re Newy nisi jedina.. i ja imam doma u stanumalu maltezericu, al nam je već starija pa je dosta mirna.. al svejedno zahtjeva, brigu, šetnju i sve ostalo.. Ja se baš veselim šetnji sa mojom malom mišicom i s njom.. Evo ja još sat vremena i kraj radnog vremena a onda šetnja i kavica uz more. jedva čekam.. nego da vas pitam.. kako sam već duže vremena prehlađena kupila sam si u ljekarni elevit i rekla mi je žena da bez obzira što pijem folacin da mogu i njega.. al ne znam.. da mi ne bi bilo previše folacina.. da li da zovnem dr ili samo da počnem pit? što vi mislite? Ajd super da nisam jedina i ja se veselim šetnjama, isto imam pesicu od 13 godina, pa će njoj pasati laganini šetnja uz kolica, a mogu je ubaciti i u onu košaru ispod kolica ... ali imam i mlađu hiperaktivnu za koju se nadam da će se isto uklopiti i moći s nama šetati/inače će ići samo s mužem. Što će tiče vitamina, ja sam pila folnu do 12 tjedana, a nakon toga te vitamine u kojima isto ima folne, tako da slobodno folacin izbaci i prijeđi na drugo.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 26.2.2014 0:01:06
|
|
|
|
Caly
|
Ajmo cure pišite da dođemo do 100 stranica dok ja ne rodin!
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!