|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
28.2.2014 9:43:55   
sarita 22
jutro curke kak ste mi danas user posted image ...vani je tako ljepo vrijeme sunce sja hvala bogu da vise kisa ne pada user posted image ...curke sretno danas na pregledima user posted image ...ma re uzivaj u zadnjem radnom danu i kad dodes doma digni sve cetri u zrak i odmaraja se user posted image user posted image

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 2301
28.2.2014 11:58:05   
Newy
Helou, cure jedno smiješno pitanjce user posted image jel vam se izokrenuo pupak? Meni još nije ali je onako napet već dulje vrijeme pa sve čekam jedno jutro da se probudim s izvrnutim pupkom user posted image

Inače, meni je bebač evo već treći dan tako aktivan da ne mogu vjerovat... baš jaaaako rijetko miruje, a valjda je sad to razdoblje kad su najživahniji, mi smo sutra punih 27 tt user posted image ! Nadam se da to znači da je ojačao i da raste i razvija se kako treba!

Što se odgoja tiče, u teoriji nisam za fizičko kažnjavanje, no ne mogu sad unaprijed dati ruku u vatru da mi se neće dogoditi da izgubim živce i dignem ruku na dijete. Iako, to bi svakako značilo da nisam mogla kontrolirati bijes, a ne da sam udarila dijete hladne glave jer mislim da će tako nešto naučiti... no eto nadam se da ću se ja moći čim više kontrolirati, i da me neće dopasti jedno od onih baš ekstremih klinaca koji zahtijevaju turbo konjske živce user posted image .
Zašto nisam za udarce i fizičke opomene? Zato što smatram da se dijete itekako efikasnije može kazniti na neke druge načine, recimo uskraćivanjem nečega što želi. Muž mi ima puno nećaka pa sam se nagledala kroz sve ove godine, kako djeca vode kolo, a samo zbog nedosljednosti i neusuglašenosti roditelja. Ako mama kaže ne možeš dobiti sladoled jer ne želiš ručati, ne može onda doći tata ili djed, i reći možeš dobiti, evo ti. To mi je grozno iritantno, potkopavanje autoriteta, a dijete to itekako iskorištava. Ili dijete dobije kaznu jer ga je to jutro skoro pogazio auto dok se vozio na biciklu, opet po cesti, iako smo već tisuću puta rekli ne po cesti. I sad, nema bicikla dva dana, ne možeš se voziti. No kako dijete non stop molećivo pita i ne odustaje, mami se ne da više slušati ga, i evo već isti dan mali sjeda na bicikl i voza se opet... i opet će po cesti naravno, jer nije iz ovoga ni mogao ništa naučiti.
Ne znam, sve smo to muž i ja fino kroz godine gledali i upijali, na primjerima više djece, i jasno je kao dan da je najveći primjer nedosljednost i popoštanje, a od batina, urlanja i psovanja nema kruha, jer dijete na to s vremenom otupi. No kažem, daj Bože strpljenja i da sve to što sada pametujem u teoriji, budem imala živaca provoditi i u praksi. Trudit ću se koliko god mogu, a i muž razmišlja tako, pa se nadam da ćemo uspjeti u tome.

< Poruku je uredio Newy -- 28.2.2014 12:17:10 >

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2302
28.2.2014 13:39:01   
tonka2011
pozdrav curke! evo i ja sam uspjela svoj pregled obaviti ništa pametno niti novo nisam saznala sve je ok zatvorena sam curica se okrenula i dobro napreduje naručena sam opet za 4 tj. tako da mi je novi pregled 28.03. al 07.03. mi uzv u Petrovoj pa ću znati koliko je curica dugačka i teška!user posted image
što se teme o odgoju tiče i dali se treba batinama riješavati neke stvariuser posted image nisam za ,ja sa svojom curicom imam divan odnos barem za sada po tom pitanju jako puno razgovaramo učim ju razliku između dobrog i lošeg ima dana kada je nemoguće kada me izluđuje al promjenim ton glasa i na taj način uspjem dovesti u red ! ali svaki roditelj na svoj način odgaja dijete i svaki roditelji želi samo najbolje svom dijetetu! evo npr. moja seka ima dvoje klinaca dosta toga riješava batinama jedanput smo se oko toga zakvačile jer sam joj prigovorila i odustala sam ona odgaja svoju djecu a ja svoju i ne dopuštam da mi se itko miješa u odgoj! Al ću vam reći to da moja curka ne voli baš svoju tetu baš iz tog razloga jer jako viče i vidjela je kako su joj nećaci dobili batina pa je se na neki način i bojiuser posted image
inače vani je super vrijeme pa idem malo uživati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2303
28.2.2014 19:37:30   
Vlaja
Drage moje,ja sam vam s preglede jutros poslana u bolnicu. Naime bebici je opseg trbuscica za 5 tjedana manji od ostatka tijela i izgleda da nista ne dobiva na kilazi. Ginekologica me poslala u bolnicu, opet pregled, utz, nije se ni pomaknula na ctg-u.user posted image . Ne govore mi puno samo da ako je do posteljice, onda beba mora van. Nadam se da ce mi vizita ujutro moci vise reci,samo da se malo smirim. Strah me jer ne osjetim bebicu zivahno kao do sada pa panicarim.
Iskreno se nadam da ste mi vi sve dobro,pogotovo bebice.
Javim vam se kad dobijem vise info!user posted image

(Odgovor članu tonka2011)
Neposredna veza do poruke: 2304
28.2.2014 19:38:09   
Vlaja
Cuvajte se!

< Poruku je uredio Vlaja -- 28.2.2014 19:43:18 >

Neposredna veza do poruke: 2305
28.2.2014 19:58:23   
anaxx
Vlaja drži se! Mislimo na tebe i držimo fige da je sve ok. Pa ako i mora beba van neka ide, ali neka bude živa i zdrava! Pokušaj se umiriti i odmoriti... Jos jednom: drži se!!!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 2306
28.2.2014 20:03:23   
tintin
Draga Vlaja cila sam se najezila baš mi je zao šta ti se to dogadja, drži se draga, mislimo na tebe i bebu i drzimo fige da bude sve u redu, veliki zagrljaj user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2307
28.2.2014 20:58:54   
maja pčela
draga Vlaja držim fige da sve prođe ok!!nemoj se živcirati,sačekaj vizitu pa ćeš vidjeti što će ti reći,ti si sad već u terminu pa nebi trebalo biti većih problema,svakako nam javi a mi mislimo na tebe i bebicu i molimo za vas user posted image user posted image

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2308
28.2.2014 21:14:53   
autumn day
vlaja, drži se, sve će biti u redu, ne briniuser posted image
kao što cure kažu, u terminu si, pa ako će i beba van par dana ranije, nije strašno.
mislimo na vas!

< Poruku je uredio autumn day -- 28.2.2014 21:15:35 >

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 2309
28.2.2014 21:33:44   
tonija_4
Vlaja drži se...mislimo na tebe i iskreno se nadam da će sve proći u najboljem redu. Javi nam kad saznaš nešto novo... user posted image user posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 2310
28.2.2014 22:29:51   
mimee
Vlaja, držim fige da sve bude u redu, u svakom slučaju, prva proljetna bebica je uskoro tuuser posted image javi nam obavezno kaj su ti rekli i ne brini puno, biti će sve ok :)

Meni je danas isto zadnji radni da bio..cijeli tjedan odbrojavam, a onda na kraju postanem nostalgična..svašta, mislim da sam tek danas shvatila da me neće biti bar kojih 8,9 mjuser posted image

Kaj velite na ove morone koji bi smanjili porodilnje naknade? samo bi još i to trebalo! user posted image

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 2311
28.2.2014 23:05:13   
Caly
Vlaja sve će bit u redu, jake su naše bebice, javi čim nešto saznaš! Sretno! user posted image
Mime mislin da ih sve triba pothitno smjenit!

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 2312
1.3.2014 8:06:52   
sarita 22
draga vlaja drzi se sve ce biti uredu i javi se cim nesto saznas ja sam uvjerena da ce biti sve uredu...mislimo na tebe svi i drzimo ti fige user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2313
1.3.2014 9:27:54   
tonka2011
vlaja biti će sve dobro user posted image samo se drži i smiri se radi bebice user posted image
user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 2314
1.3.2014 10:34:44   
Newy
Vlaja baš mi je žao što su nastale komplikacije odnosno što moraš brinuti sad, iako sam uvjerena da će sve biti ok... 5 tjedana zaostatak, kad si bila na prošlom ultrazvuku? Provjeravat će ti protoke da se vidi zašto je to tako, ali evo mislim da je stvarno pozitivno u svemu tome, što si ti doslovno već pred kraj trudnoće došla, znači beba bi ionako vrlo uskoro išla van... znači već si neko vrijeme u terminu, pa ako se bude morala i odmah roditi, vjerujem da će sve biti ok... koliku su joj onda procijenili težinu?

Znaj da mislimo svi na vas i kad budeš mogla izvjesti nas o daljnjem razvoju događaja, kako su cure rekle izgleda da iščekujemo prvu proljetnu bebicu, samo hrabro!

Neposredna veza do poruke: 2315
1.3.2014 11:50:10   
čizmica
Vlaja svi mislimo na tebe, i vjerujemo da će sve biti u redu... user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2316
1.3.2014 14:18:31   
maja pčela
Vlaja ima li što novo??javi se kad uspiješ,nestrpljivo čekamo novosti user posted image user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 2317
1.3.2014 14:30:44   
Newy
Možda nam je Vlaja već postala mamica, tko zna user posted image nadam se u svakom slučaju da je sve pod kontrolom!

A ja bih paranoična sad najradije otišla još i prije na uzv, jer je bebač isto bio manji zadnji put odnosno trbuh je zaostajao tjedan dana... i sad mi je tako duuuugo još skoro 3 tjedna izdržat user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 1.3.2014 14:31:30 >

Neposredna veza do poruke: 2318
1.3.2014 14:38:46   
maja pčela
Newy ne paničariti user posted image ,sve će biti ok,tj.dana nije puno,a ni uzv nije 100% precizan,meni je do sada na svakom uzv beba bila manja za tj.dana a na zadnjem je bila točno po tjednima,a starija cura je u 31 tt kad se rodila bila procjenjena na 28 tt po veličini,i sada je prava velika cura,živa,zdrava i pametna,ne radi si dodatan stres jer bebica to sve osjeti....

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 2319
1.3.2014 17:41:37   
ma re
Draga Vlaja.. drzi se i saljem ti velikiuser posted image user posted image user posted image .. javi nam kako je proslo..

Evo kod nas opet kisa.. sinoc mi moja malena nije dala da spavam koliko se ritala.. i xijelo jutro isto.. user posted image . Oprostite ako imam puno gresaka ali pisem s moba..

Neposredna veza do poruke: 2320
1.3.2014 18:13:12   
Vlaja
Drage moje cure,puno vam hvala na rijecima ohrabrenja. S obzirom da je vikend, nema nikakvih novosti,treba docekati ponedjeljak i nove preglede. Za sad nas prate ctg-om dva puta dnevno. Jucer je bila mirna,a danas je vec aktivnija pa sam mirnija. Upravo je prosla vizita, ne daju nikakve informacije.
Vi mi se cuvajte,mislim na sve vas!

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 2321
1.3.2014 18:13:30   
Vlaja
Veliki zagrljaj svima!

< Poruku je uredio Vlaja -- 1.3.2014 18:16:20 >

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 2322
1.3.2014 20:41:57   
Caly
A Vlaja drži se, očito nije ništa strašna kad može čekat preko vikenda! Sve najblje tebi i bebici, brzo će ona doć svojoj mami, može svaki dan! A ti se samo javljaj da znamo! user posted image

(Odgovor članu Vlaja)
Neposredna veza do poruke: 2323
2.3.2014 7:35:07   
Bellatrix
Vlaja - drži se i bit će sve u redu! Šaljem puno user posted image i user posted image !!

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 2324
2.3.2014 7:38:24   
Bellatrix
Kupila sam čaj od maline od Subana! Danas ga počinjem piti.

Danas idemo na dječji fašnik u Samobor i nadam se da neće kiša.
Kupila sam grozmo sladak kostimić bubamaru u Baby centru, sad se naša ljepotica neda iz njega!!user posted image

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!