Pumba
|
curke moje tu sam ja, samo sam radila jutros, taman usla u kucu prije 5 min i odmah na raju idem, hehehehhee, dok se muzev laptop pali ja skidam odjecu, manijak sam postala folletto hvala sto mislis na mene uh, otkuda poceti, i danas ste mi brbljavice bile, mora da je ovo vrijeme bzvzno pa svi na kompjuterima daxy ne mogu vjerovati koja glupaca je ta tvoja G UZASNO MI JE ZAO sto uza sve svoje brige, probleme i zelje moras prolazit kroz pakao sa takvim stavom, ponasanjem i zlocom jedne doktorice. KRAVA JEDNA!!!! Ufffff, ubila bi je sad Zao mi je da nije imala vremene ni volje za tebe, pa grozno je to da ni u njima nemam podrsku kad je vec okolina imuna na nase probleme. Jos i policisticni jajnici ?? Draga moja ne znam sto bi ti rekla, jedino sto je svijetla tocka u svemu tome je da ce O jako brzo, pa barem znas kada trebate imati odnose, nadam se da ti je barem to pomoglo. Iako opet stres ucini svoje, nadam se da si se uspijela opustiti. Vidim da si pisala da cete ti i tvoj muz kod privatnika na konzultacije, mozda je tako najbolje, barem neki kvalitetni razgovor sa strucnom osobom, pa makar i platila. Znas sto ti zelim vise od icega, prije MPO, ili IVF... iskreno vjerujem da je meni HSG pomogao i da ce i tebi isto tako Drzi se mila, glavu gore, ko ih sisa sve skupa. Ti imas tvoga muza i on tebe, beba ce doci sigurna sam, ako je meni i tebi ce. Pusa velika!!! nadamse, bebac24 zao mi je radi glupe I vama zelim da cim prije razbijate glave na koji nacin iznenaditi svoje muzeve sa lijepom vijesti o ... saljem vam pusu drage moje p.s. bebac24 kako je prosao poklon sa 365 razloga??? Nisi se nista pohvalila lourdess hvala ti I nemoj biti luda, sto te briga... CESTITKE NA POSLU, osmijeh na lice i ko ih sisa, sve mi imamo pravo biti majke i zene, ti nisi nista zgrijesila. Jos nisi trudna i ne znas oce li to biti za jedan ili tri mjeseca, a raditi trebamo sve mi. Samo ti lijepo odradjuj svoje obveze na poslu a bebica kad dodje, uvijek ce biti dobrodosla, oni ce se na poslu vec snaci, ne brini, ima vise od 350.000 nezaposlenih u nasoj RH pa im nece biti problem naci zamjenu. scarlet hvala, hvala, hvala Upravo tako, ruzne misli neka nestanu i samo lijepe neka ostanu. Trudim se, ne citam previse po forumima jer tamo je sve nekako negativno, uvijek naidjem na ruzne price prije onih sretnih. Necu se zamarati. Brzo ce i pregled pa cu lakse disati. SVE CE BITI SUUUUUPER AKOBOGDA snjeguljice, tinast, folletto, lili22 zao mi je da se nekad tako bzvz osjecate Ali nije to nista za brigu, sve mi imamo svoje dane, i momente. Ispraznosti, tuge, dosade ili jada nekog.. Lijepa vremena ce sigurno pomoci, cim sunce izadje odmah smo svi bolje raspolozeni. Meni je najgore ono od O do menge, ufff nikad proci, taj period me ubije... Dodji ce male mrvice pa vise necete gledati datume ni brinuti o danima... JA VAM ZELIM CIM PRIJE VASE DEBELEEEE Valjda ste bile vrijedne ovaj mjesec Ljubim vas curke cosak HVALA ti draga, bas ti hvala hahhahaha, bas kao iz casopisa nekog, fora je bilo, lijepo i interesantno, i definitivno NEZABORAVNO. Drago mi je da vas se svih dojmila moja prica hipo nasmijala si me s ovim "MM je jedan postao ko robot, kazem skidaj se, vrijeme za akciju, on se skida...." hahahhahahahaha, da, da... tako sam se i ja osjecala gotovo svaki put pred akciju... kao alarm zvoni pa moramo bas sada Izgubi se ona car, htjeli mi to ili ne, ali bilo bi lijepo kad bi se barem svaki peti put zalomio onaj pravi, divlji, iskreni, lijepi sex... Bez da bas tada trebamo, moramo ili imamo pozitivnu trakicu. Navijam za vise SPONTANOG SEKSA kod svih vas / nas andy zao mi je da si lose Papaj, pa ce valjda nesto i ostati unutra...ne smijes sada oslabiti. Bilo bi lijepo kad bi imale bebe u busi bez popratnih negativnih pojava, Bogu hvala pa sam ja za sad ta sretnica.. Nadam se da tako bude i ostalo.. A ti se u medjuvremenu cuvaj, pij vitaminceke, i odmaraj koliko stignes sa svim obvezama, ipak je bebica nabitnija I sto se tice molitve da samo kazem da je u molitvi spas, ljudi moji ja sam vam prva svjedokom velike Bozje ljubavi prema nama... Ko do sad nije bio neka otidje na nedjeljnu misu kod Fra Ivana Pavica u Surkovce (sjeverna Bosna), pa cete vidjeti zivoga Boga... Nikad nista takvo nisam osjetila, toliku ljubav, tolika ozdravljenja na moje vlastite oci, toliko suza i smijeha na istom mjestu, takvo slavljenje Boga zivoga je nesto najljepse sto covjek vjernik moze dozivjeti. Molite se i sigurno ce vam molitve biti uslisane, Bog je velik. Moju molitvu je uslisio. Samo se molite jer On sve cuje.