|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
25.3.2014 11:35:16   
cosak
Pumba draga, suze si mi natjerala na oci... ja sam ti bas sva neka emotivna, a sad kao da me pucaju neki hormoni pa jos pogotovo... dok sam citala sve sam si zamisljala i na kraju, bas sam sretna zbog vas, kako je sve ispalo, kako si mu rekla, kako je fino reagirao...ma super user posted image user posted image
daxy pisem ti u inbox user posted image

user posted image fiona, perlica, supergirl, nadamse, snjeguljica, lili, andy, maja, fiona, folletto, lourdes, pinky, winkica, anamiha, tintin, ikaa, scarlet, tinast, eternity, bebac, syringa, lelaluna, dacana, vucica, elle, leone, hipo, miss, jasmina i ako netko fali nije namjerno user posted image

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 951
25.3.2014 11:42:16   
tinast
lili, tako nekako i ja, dok nema O super, kad je tu onda sam napeta, kad prođe onda sam onako... nit bolje nit gore, tad samo čekam user posted image i onda ispočetka....

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 952
25.3.2014 12:05:09   
ikaaa
daxy sad mi se samo opusti....i u ova dva dana uživaj sa svojim mužićem.....i eto bebice...... ma to je to..... držim fige i navijam za mrvicuuser posted image user posted image
snjeguljice i lily uz vas sam i navijam da vam je uspjelo.....evo za opuštanje malo user posted image ...user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 953
25.3.2014 12:15:45   
bebac24
moja vjestica stigla jutros...nisam tuzna jer sam dobila nego sam koma em prehladena em me boli jako a jos moram i ic radit ufff... nadam se druzimo se drugi mjesec skupa :-)
moj datum za travanj nek bude cirka 21.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 954
25.3.2014 12:24:29   
Snjeguljica_83
Tinast sviđa mi se tvoj novi potpis... Mislim da bih pukla da ne molim... user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 955
25.3.2014 12:37:38   
tinast
Snjeguljice znam kako ti je. Ja sam počela molit prije nesto vise od mjesec dana, tamo negdi od smrti ujka ili koji dan ranije, tako nesto. kad sam lose onda molim pa mi bude lakse i onda sam bolje. sutra mi završava druga devetnica Sv. Ani a Sv.Marti tek 15.4. Danas 6-ti tjedan da joj se molim. Sve moje molitve su sada upućene za user posted image

< Poruku je uredio tinast -- 25.3.2014 12:38:15 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 956
25.3.2014 12:57:40   
Snjeguljica_83
Tinast tako treba, bravo! Doći će naše user posted image , znaš?

Žene moje, pa moramo napraviti mrvu, reći će ljudi da ne znamo dijete napraviti, a svi znamo kako se pravi!user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 957
25.3.2014 13:01:32   
folletto
lili, tinaest i snjegulice potakle ste me na razmišljanje...
kod mene je nekako drugačije user posted image
ja sam čini mi se još najnormalnija za vrijeme M
čini mi se da planiranje počinje negativno utjecati na mene...
za vrijeme i do O užasno nervozna i napeta. kada ćemo, kako ćemo, jesmo li ovo ili ono, pa možda bolje da smo jučer nego danas.... izluđujem se time user posted image
kada to prođe odahnem, ali onda nekako prazna user posted image valjda me previše iscrpi to planiranje
još da krenem sa mjerenjima i trakicama, mislim da bi potpuno prolupala user posted image
sreća da je MM čista pozitiva, on je uvijek opušten i optimističan user posted image toga samo ja ponekad mogu izbaciti iz takta user posted image
kako se vi nosite s tim fazama I promjene raspoloženja?

Neposredna veza do poruke: 958
25.3.2014 13:04:26   
tinast
zaboravila sam napisati da se molim svakog dana, a kad sam lose onda i vise puta tokom dana. vjerujem da ce doći nase user posted image i da cemo kroz sljedećih par tjedana konačno ugledati dugo zeljene user posted image

nemoze nam niko nista reći da neznamo kako se user posted image rade neide to odmah kako bi svi htjeli, pogotovo kad je čovjek pod stresom i kad se psihički i fizički nemozes opustit. meni su prijateljica i rodica nakon godinu dana pokušavanja postale mame

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 959
25.3.2014 13:10:33   
tinast
folletto normalna sam i ja za vrjeme M i prije O a nakon nje nisam. Pogotovo ako je akcija bila par dana prije O ili nakon pa kad znam da od svega toga neće biti nista i da se nemogu nadat user posted image Ja sam sad počela sa mjerenjem BT, to mi je za sada dosta, trakice bi mi sad bile malo too much. Zato vjerujem da cu od svibnja bit puno više pozitivnija i aktivnija, a onda cu sigurno na odbrojavanje, mozda i ranije ali sumnjam...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 960
25.3.2014 13:12:51   
daxy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image Pumba - 20.03.- ponosna user posted image
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image winkica - 31.03.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 961
25.3.2014 13:17:04   
daxy
Svi imamo tu fazu. Ja sam najgora ona 2-3 dana prije user posted image i taj prvi dan. Ove ostale dane sam super. Za vrijeme plodnih dana super raspoložena i puna nade.

bebac draga žao mi je zbog user posted image . user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 25.3.2014 13:18:57 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 962
25.3.2014 13:22:17   
hipo
Ja sam kao i foletto najnormalnija za vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image
Onda poslije čekam O, pa čekam M, pa jesmo fulali, nismo, oću ležat ili neću ležat, jel sve iscurilo ili su oni bili brži.....
......
MM je jadan postao ko robot, kažem skidaj se, vrijeme za akciju, on se skida.....

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 963
25.3.2014 13:39:53   
lili22
Po turu me treba znan, luda kakva jesan danas, jos san 10DPO isla pravit test, normalno da je -!!!!
Sad iden na frizuru i malo opustanja jer ce mi doc slabo kolika mi je nervoza u zelucu. Ljubin vas sve i kad vidin da nisan jedina, nekako mi je malo lakse. Tempica mi jos daje nadu...user posted image

< Poruku je uredio lili22 -- 25.3.2014 13:41:39 >

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 964
25.3.2014 13:43:40   
andydea
Pozz zenice moje..
Evo vasa Andy je lose..povraca i mucnine ju konstantno muce..ne moze jesti i iscrpljena je jako !
hipo ja potpisujem Pinky za privatnika i preglede, a uputnice soc dr..
Nadamse zao mi je draga..ne gubi nadu ..ljubim te
lili kakvo je stanje ?!
Winkica drzim fige..nekako mi falis na listi pod trudnice..ipak smo mi stara skola dvije godine..ajde vrijeme je draga da sad odbrojavas na trudnoci..saljem ti punooo vibrica
Daxy ne znam kaj da ti kazem..zao mi je da se toliko mucis..iskreno se nadam da ti nece trebati Ivf ili kako se to zove..pusa

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 965
25.3.2014 13:48:57   
Snjeguljica_83
Lili, Lidac moja user posted image strpi se.... Tu smo ti i ja 9/10 DPO. Ajmo čekati, može? Lijepo na frizuricu i to je to! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 966
25.3.2014 13:50:58   
folletto
lili izvrsna ideja! user posted image danas popodne imam vremena, zvala svoju frizerku kaže danas nije gužva, naleti kad hoćeš user posted image
već mi se raspoloženje popravilo user posted image

Neposredna veza do poruke: 967
25.3.2014 13:57:24   
folletto
nema nam danas perlice i pumbice user posted image

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 968
25.3.2014 14:24:59   
andydea
Foletto i tebi drzim fige draga..curke sfrizirajte se i za mene haha..sva sam ocupavila..
Snjeguljice kad bi ti draga piskila ?! Moli draga ..moli i ja sam molila i jos uvijek molim da izdrzim i da bude sve uredu..ljubim vas i navijam !

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 969
25.3.2014 14:35:31   
Snjeguljica_83
Andy iskreno ne žuri mi se kao prethodne mjesece. Toliko sam se prošli mjesec izdovoljila i dozlogrdilo mi više... user posted image K tome, cijeli prošli tjedan sam svako popodne piškila LH trakice. Ma ta plastična čaša i trakica su mi se popeli na vrh glave. Ali bar sam ugledala te famozne dvije crtice user posted image user posted image

Neću prije iduće srijede, 2.4. user posted image

Ovaj ciklus bu nešto kraći, 29 dana...

Molim da, molitva mi je sve...

Spava tvoj maleni u krevetiću? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 970
25.3.2014 14:45:36   
tinast
snjeguljice, imas pp user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 971
25.3.2014 15:36:54   
Pumba
curke moje tu sam ja, samo sam radila jutros, taman usla u kucu prije 5 min i odmah na raju idem, hehehehhee, dok se muzev laptop pali ja skidam odjecu, manijak sam postala user posted image

folletto hvala sto mislis na mene user posted image

uh, otkuda poceti, i danas ste mi brbljavice bile, mora da je ovo vrijeme bzvzno pa svi na kompjuterima user posted image

daxy ne mogu vjerovati koja glupaca je ta tvoja G user posted image UZASNO MI JE ZAO sto uza sve svoje brige, probleme i zelje moras prolazit kroz pakao sa takvim stavom, ponasanjem i zlocom jedne doktorice. KRAVA JEDNA!!!! Ufffff, ubila bi je sad user posted image Zao mi je da nije imala vremene ni volje za tebe, pa grozno je to da ni u njima nemam podrsku kad je vec okolina imuna na nase probleme. Jos i policisticni jajnici ?? user posted image Draga moja ne znam sto bi ti rekla, jedino sto je svijetla tocka u svemu tome je da ce O jako brzo, pa barem znas kada trebate imati odnose, nadam se da ti je barem to pomoglo. Iako opet stres ucini svoje, nadam se da si se uspijela opustiti. Vidim da si pisala da cete ti i tvoj muz kod privatnika na konzultacije, mozda je tako najbolje, barem neki kvalitetni razgovor sa strucnom osobom, pa makar i platila. Znas sto ti zelim vise od icega, prije MPO, ili IVF... iskreno vjerujem da je meni HSG pomogao i da ce i tebi isto tako user posted image user posted image Drzi se mila, glavu gore, ko ih sisa sve skupa. Ti imas tvoga muza i on tebe, beba ce doci sigurna sam, ako je meni i tebi ce. Pusa velika!!!

nadamse, bebac24 user posted image zao mi je radi glupe user posted image I vama zelim da cim prije razbijate glave na koji nacin iznenaditi svoje muzeve sa lijepom vijesti o user posted image ... saljem vam pusu drage moje user posted image p.s. bebac24 kako je prosao poklon sa 365 razloga??? Nisi se nista pohvalila user posted image

lourdess hvala ti user posted image I nemoj biti luda, sto te briga... CESTITKE NA POSLU, osmijeh na lice user posted image i ko ih sisa, sve mi imamo pravo biti majke i zene, ti nisi nista zgrijesila. Jos nisi trudna i ne znas oce li to biti za jedan ili tri mjeseca, a raditi trebamo sve mi. Samo ti lijepo odradjuj svoje obveze na poslu a bebica kad dodje, uvijek ce biti dobrodosla, oni ce se na poslu vec snaci, ne brini, ima vise od 350.000 nezaposlenih u nasoj RH pa im nece biti problem naci zamjenu.

scarlet hvala, hvala, hvala user posted image user posted image user posted image Upravo tako, ruzne misli neka nestanu i samo lijepe neka ostanu. Trudim se, ne citam previse po forumima jer tamo je sve nekako negativno, uvijek naidjem na ruzne price prije onih sretnih. Necu se zamarati. Brzo ce i pregled pa cu lakse disati. SVE CE BITI SUUUUUPER AKOBOGDA user posted image

snjeguljice, tinast, folletto, lili22 zao mi je da se nekad tako bzvz osjecate user posted image Ali nije to nista za brigu, sve mi imamo svoje dane, i momente. Ispraznosti, tuge, dosade ili jada nekog.. Lijepa vremena ce sigurno pomoci, cim sunce izadje odmah smo svi bolje raspolozeni. Meni je najgore ono od O do menge, ufff nikad proci, taj period me ubije... Dodji ce male mrvice pa vise necete gledati datume ni brinuti o danima... JA VAM ZELIM CIM PRIJE VASE DEBELEEEE user posted image user posted image Valjda ste bile vrijedne ovaj mjesec user posted image Ljubim vas curke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cosak HVALA ti draga, bas ti hvala user posted image hahhahaha, bas kao iz casopisa nekog, fora je bilo, lijepo i interesantno, i definitivno NEZABORAVNO. Drago mi je da vas se svih dojmila moja prica user posted image

hipo user posted image user posted image user posted image nasmijala si me s ovim "MM je jedan postao ko robot, kazem skidaj se, vrijeme za akciju, on se skida...." hahahhahahahaha, da, da... tako sam se i ja osjecala gotovo svaki put pred akciju... kao alarm zvoni pa moramo bas sada user posted image Izgubi se ona car, htjeli mi to ili ne, ali bilo bi lijepo kad bi se barem svaki peti put zalomio onaj pravi, divlji, iskreni, lijepi sex... Bez da bas tada trebamo, moramo ili imamo pozitivnu trakicu. Navijam za vise SPONTANOG SEKSA kod svih vas / nas user posted image

andy zao mi je da si lose user posted image Papaj, pa ce valjda nesto i ostati unutra...ne smijes sada oslabiti. Bilo bi lijepo kad bi imale bebe u busi bez popratnih negativnih pojava, Bogu hvala pa sam ja za sad ta sretnica.. Nadam se da tako bude i ostalo.. A ti se u medjuvremenu cuvaj, pij vitaminceke, i odmaraj koliko stignes sa svim obvezama, ipak je bebica nabitnija user posted image

I sto se tice molitve da samo kazem da je u molitvi spas, ljudi moji ja sam vam prva svjedokom velike Bozje ljubavi prema nama... Ko do sad nije bio neka otidje na nedjeljnu misu kod Fra Ivana Pavica u Surkovce (sjeverna Bosna), pa cete vidjeti zivoga Boga... Nikad nista takvo nisam osjetila, toliku ljubav, tolika ozdravljenja na moje vlastite oci, toliko suza i smijeha na istom mjestu, takvo slavljenje Boga zivoga je nesto najljepse sto covjek vjernik moze dozivjeti. Molite se i sigurno ce vam molitve biti uslisane, Bog je velik. Moju molitvu je uslisio. Samo se molite jer On sve cuje. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 972
25.3.2014 15:56:22   
ikaaa
bebac žao mi je zbog user posted image ...user posted image user posted image drži mi seuser posted image
što se tiče molitve, i ja sam se počela prošle godine svaki dan moliti sv.Marti za svoju bebicu, počela sam kad samo krenuli u postupak MPO, i iza prve iseminacije nije bilo uspjelo....moram priznati da mi je tada bilo jako jako užasno, ali mi je onda kolegica sa posla bila u Međugorju, ona mi je od tamo donesla krunicu, i taman je u tom razdoblju bila valjda Sv.misa za nerođene i za ljude koji se pate oko neplodnosti...moja me se Megica user posted image sjetila jer zna što ja i mm proživljavamo i donesla mi krunicu i molitvu za nerođene..... ja sam svaki dan molila tu krunicu za nerođene i sada ju molim i eto.... nakon drugog pokušaja IVF bebica je tu..... drage moje samo se molite, Bog sve vidi i nagradi nas kad se najmanje nadamo...user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 973
25.3.2014 17:52:47   
scarlet
I ja sam bila na frizuri danasuser posted image
Mislim da imate pravo, trebalo bi češće moliti, ja se pomolim tu i tamo ali znam da to nije dovoljno nekako si razmišljam možda bi trebala biti više zahvalna na svemu što već imam pa će mi Bog podariti još jednu bebicuuser posted image .
Što se tiče napetosti i ona je naravno prisutna, najviše kad su mi plodni dani. Inače kad se ja i dragi "volimo" stvarno uživamo u tome ali sad kad smo počeli raditi bebača nisam se uopće mogla opustiti i uživati samo sam razmišljala; ajme to je to! biti ću trudna?! ajme!! i onda ništa....user posted image
A kad smo radili prvo dijete isto sam bila takva, tek nakon što se nisam više opterećivala, a tome je pomoglo što sam pažnju usredotočila na neke druge važne događaje onda je upalilouser posted image

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 974
25.3.2014 18:57:23   
anamiha
drage moje, vidim puno sam toga propustila :/

pumba bas lijepo iznenadjenje za dragog, masta radi svasta, vjerujem da ste presretni ;)

daxy zao mi je sto je tako prosao susret s G, mozda da potrazis drugo misljenje... nadam se da ces uskoro ugledati svoj plusic, od srca ti to zelim :*
andy samo hrabro, moras papat umjereno, ima puno nacina da se mucnina ublazi, al moras jest , bolje vise puta, po malo... voce, povrce.
.nadam se da te mucnine nece jos dugo trajat... :*

lili kako si, imas li kakvih simptomica? rano si test radila...nadam se da M nece doci iducih 9 mj :*

ja sam bila kod G, i rekla mi je da su mi nalazi ok, aj taj E2 sto mi je nizak, znaci da taj ciklus nije bilo O ... znaci prosli mj nisam ni mogla ostat trudna :(
danas mi je 22DC nemam bas nekih simptoma, osim mucnina, glavobolje, i probadanja u donjem djelu trbuha....te povisene BT koja se svako jutro penje, i ne pada... :)

puno vas sve pozdravljam :)

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!