|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
27.3.2014 17:46:58   
anamiha
ika...stanje je ok, za sada...grudi bole, primjetila sam na grudima neke bijele mjehurice, oko bradavica... one brazde su drugacije, ispupcene, i lagano poprimaju ljubicastu boju....( sigurna sam da ovo nije umisljeno, bas primjetim, vodin biljeske vec par mj, i dosada tog nije bio...:/ i jos nesto, od O nemam kremasti iscjedak,( ko sto imam svaki dosadasnji ciklus) sad je od O vodenast, staklast... tako sam nestrpljiva...:/

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 1051
27.3.2014 18:18:43   
hipo
Anamiha, držin fige!!!!! user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 1052
27.3.2014 18:27:21   
tinast
joj anamiha ja cu dobit sjede do subote/nedjelje od iščekivanja tvog user posted image jer ja sam sigurna da si user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1053
27.3.2014 18:38:46   
daxy
jasmina pa gdje si ti? user posted image
Htjela sam te proglasit nestalom ringerajkom....
Hvala ti za ovu informaciju,možda bude od pomoći. user posted image

lili sad vidiš zašto ja čekam dan user posted image za piškit test. Jednostavno nepotreban stres koji si ne želim priuštit.

cosak ne znam koliko druge klinike rade postupke i koliko koštaju,al CITO je daleko najpoznatija klinika. user posted image

anamiha izdrži još malooo...

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 1054
27.3.2014 18:39:35   
daxy

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image Pumba - 20.03.- ponosna user posted image
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image winkica - 31.03.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1055
27.3.2014 19:13:44   
Jasmina19
Daxy,ma javim se ja tu i tamo kad stignem a bucika,safobi,hkajo,malena e one su tek odbjegle.user posted image Najvise me nervira kad nesto napisem pa nece poslat post jel istekne vrijeme pa se moram ponovno ulogirat,za poludit,onda izgubim volju opet pisat ispocetkauser posted image Uglavnom ja mislim da imam nekih gadnih problema sa hormonima,mozda imam cak i ciste tko zna,tek 7dpo danas vec spotting i to ce sad tak brljavit sigurno par dana do prave menge.Trbuh me pritisce,imam osjecaj da sam napuhana ko žaba.Morat cu malo posjetit ginekologa da vidim sta je.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1056
27.3.2014 20:45:02   
tintin
Drage moje da nece malena vanka, a sve izgledalo kao da ce prije, ma ona ce kad sama odluci user posted image hvala vam sta mislite na mene.
Jasmina saljem ti bezbroj zagrljaja bas te lipo viditi da nam se javis
Cito vam je najpoznatija privatna klinika po uspjesnosti, samo sta eto nema ugovor sa HZZO.

Neposredna veza do poruke: 1057
27.3.2014 20:51:58   
tealitas
Dobro veče drage moje žene. evo ovo je 4 put da tipkam jer mi ludi komp i neče da pošalje poruku. Bila sam odsutna iz mnogih razloga , muž mi je otišao radit van, ja se prebacila na novi posao, pa obitelj i tako ali evo sada se nadam da je sve to iza mene. Vidim ja da je ovdje na forumu baby-bum....ajjjjdddeee SUPER odma je i meni malo lakše. dvije godine je prošlo kako se trudimo i ništa , valjda kako kažu sve u svoje vrijeme.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1058
27.3.2014 21:56:28   
Jasmina19
Hvala ti draga moja tintin.user posted image Nadam se da ce brzo tvoja curka stic.Znam kroz sto si sve prosla i evo ga,sad ces rodit svaki cas.A osjecaj je neopisiv,vidjet ces....imat ces nekog tko ce biti centar tvog svijeta i nista drugo nece biti vazno.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tealitas)
Neposredna veza do poruke: 1059
27.3.2014 22:41:06   
Pumba
curke boook, ziva sam ja, ziva user posted image Mislim na vas i citam vas preko mob... Moj laptop je jos kod prijatelja, trebao bi ekran doci brzo pa cu ga valjda i imati nazad kroz koji dan, ovako se svercam sa posla, muzevog laptopa ili mob..

Necu sada posebno svakoj od vas pisati jer sam poprilicno umorna, danas sam ispeglala tonu odjece, doslovce se to gomilalo tjednima i danas sam bila vrijedna user posted image

Sto se mojih simptoma tice, za one koje zanima, nemam nista cudno sto do sad nisam imala...

- bole me grudi, i to poprilicno.. maloprije sam osjetila jaaaaaako cudnu i ostru bol u bradavicama. Ne mogu vam to uopce opisati, stalno me bole ali ovako, nikad do sad, doslovce kao da mi gore bradavice, uzareno, kao da se prze. Stavila sam malo melema, koliko sam mogla, jer ih ne mogu dodirnuti uopce, vatom sam jer prsti nisu opcija... eto to vam je trajalo nekih sat vremena, stvarno cudno, kao vatra. Nadam se da se u tako jakoj mjeri nece vracati. Skoro sam pocela plakati i ne pretjerujem.

- gladna sam, ali to sam uvijek, hahahahah user posted image Mozda malkice vise jedem nego prije, npr primjetila sam da mi ujutro trazi organizam hranu, odmah, mogla bi gulas pojest u 8 ujutro dok do sad nisam skoro nikad doruckovala, niti jela prije 10-11 sati recimo.

- piskim li cesce? Pa ne znam, mozda cak i ne jos. Jedino sam se dignula sinoc u pol noci piskiti a inace to ne radim, po danu, tak-tak, ovisi koliko tekucine popijem, kao i inace mozda.

- vise sam umorna nego prije nakon bilo kakvog posla, prije se umorim i spavala bi dulje nego inace, npr popodne mi odgovara barem sat vremena leci, a to nikad nisam prije cinila

Sve ostalo me za sad zaobilazi. Nemam nikakve mucnine, ne povraca mi se, ne dize mi se zeludac na nikakve mirise ili odredjenu vrstu hranu. Sve dobro podnosim, ali svjesna sam da je jos uvijek jako rano za sve to. Ledja me bole kao i inace, nista vise nego prije.

Cekam pregled jaaaaako nestrpljivo iako znam da cu tada tek biti 5+5, ali svejedno, cekam potvrdu pozitivnog testa od strane struke.

Drage moje piskilce, puuuuno srece vam zelim, od srca da cim prije ugledate svoje user posted image ... Vama koje je user posted image ipak posjetila ovaj mjesec, glavu gore, i za koji dan u akciju, bez keksa nema user posted image . Nema odustajanja, razmotrite sve opcije ali ipak dajte prirodi vremena, dajte same sebi dovoljno mjeseci, strpljenja, ljubavi, volite se i mora doci i vase vrijeme... Stvarno nisam mislila da ce moj biti ozujak kad SURPRISE, nikad ne gubite nadu..

PUNO PUNO vas ljubim i zelim srece od srca... nastojat cu se sutra javit malo dulje i malo osobnije, ne ovako generalno user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1060
28.3.2014 7:21:47   
Snjeguljica_83
Jutro! user posted image

Ja bih tako rado imala simptome kao Anamiha..... Znam da je gadno povraćati dušu u trudnoći, čula sam svakakve priče, ali bez obzira na sve, pristala bih i na to, samo da je mrvica tu... user posted image Tako i sve mislimo, zar ne? Vjerujem da nismo toliko izbirljive, obzirom da trud i iščekivanja koja su iza nas......... user posted image

Puse svima i sreeeeeeeeeeeetno!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 28.3.2014 7:22:56 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 1061
28.3.2014 8:03:34   
anamiha
jutro drage moje :- )

slazem se sa snjeguljicom, potpuno si u pravu. sve bih izdrazale, svaku bol, samo da se mrvica primi.

lili, kakvo je stanje kod tebe?
meni jutros oko 5 takva mucnina, nelagoda u zeludcu :/ BT je rastee, drage moje ja necu moc docekat nedjelju, ja cu sutra test radit... ljubim vas sve... :*

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1062
28.3.2014 8:03:53   
anamiha
jutro drage moje :- )

slazem se sa snjeguljicom, potpuno si u pravu. sve bih izdrazale, svaku bol, samo da se mrvica primi.

lili, kakvo je stanje kod tebe?
meni jutros oko 5 takva mucnina, nelagoda u zeludcu :/ BT je rastee, drage moje ja necu moc docekat nedjelju, ja cu sutra test radit... ljubim vas sve... :*

Neposredna veza do poruke: 1063
28.3.2014 8:50:51   
daxy
jasmina baš su odbjegle. Stvarno me zanima šta je s njima,neke su imale ozbiljnih problema. user posted image
Tebe treba bocnut koji put,pa se javiš. user posted image al ove su nas izleda zaboravile.
Ja sam taj problem s izgubljenim postom ovako riješila: Otipkam sve šta trebam,zatim označim cijeli tekst,kliknem "copy". Onda pošaljem post i ako mi je vrijeme isteklo,ponovo se logiram,kliknem odgovor i samo u onu kućicu kliknem "paste". Jednostavnije je nego pisati 2 puta. user posted image
Svakako posjeti ginekologa. Moja kolegica imala iste te simptome,kad je otišla našla joj 2 vodene ciste. Bolje je provjerit.

tintin maloj lipo unutra. user posted image Sad će ona,čekala je lipše vrime.

anamiha s ovim simptomima mora bit user posted image ! user posted image user posted image

tealitas sad ćeš se i ti pridružit trudnicama. user posted image user posted image

snjeguljice ja bih bilo kakve simptome samo da mi je bit user posted image

Pumba drago mi je da je sve u redu. Kad uspiješ,javi se. Jedva čekam tvoj pregled. user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 1064
28.3.2014 10:51:02   
tinast
ajde anamiha napravi test sutra jer cu zapravo posjedit. slazem se sa snjeguljicom svi bi rado te simptome samo da je mrvica tu. ja sam bila kod svoje dr i išla na pretrage, tlak 100/60 dakle prošli vikend je bio i manji kad je hitna bila kod mene. sad čekam da mi nalazi budu gotovi dala je vadit dosta toga od zeljeza pa nadalje....

< Poruku je uredio tinast -- 28.3.2014 10:52:47 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1065
28.3.2014 11:33:20   
andydea
Draga moja anamiha ti si nam trudnica 100%
Drzim fige od srca
E sad kad vec spominjete mucnine..ne prizivajte ih..vjerujte mi jako dobro znam sta su..prosla sam ih tri trudnoce ..osim prve..i sa Di sam povracala i dusu i tijelo i infuzije u bolnici i izgubila 6-7 kg ..
Radje bi rodila 10x nego to ponovno prozivjela !
Ne mogu vam opisati koji je osjecaj biti gladan a ne moci staviti ni koru kruha ..ni kap vode u usta..place mi se !
Lili i ostale curke koje uskoro piskite drzim fige..i zelim vam trudnoce bez povracanja i mucnina..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 1066
28.3.2014 11:40:17   
anamiha
Tinast sutra ujutro radim test, joj pa ti si nestrpljivija od mene, ja se jako bojim razočaranja, pa bi sve nekako čekala user posted image al sutra ću napravit test, mislim da nije rano.. user posted image user posted image hvala ti puno na podršci... user posted image

Andy hvala ti user posted image ma sve ćemo mi preživjeti user posted image samo da naše user posted image budu dobro
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1067
28.3.2014 11:56:41   
lili22
Drage moje jutros 13DPO tempica pada test -. Ja san tako postala negativna da cu se malo povuc jer ne zelin sirit negativnu energiju.
user posted image ocekujen sutra ili prekosutra ali dignite me sa liste, pa cu van javit novi datum kad dodjen malo k sebi.
Pratit cu vas ja jer nemogu ja bez vas user posted image , svaki vas user posted image ili user posted image dozivljavan ko da je meni.
Ljubin vas sve i anamiha sretno sutra nek ti + bude ko kuca!!!!!! user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 1068
28.3.2014 12:03:00   
perlica55
Lili draga, žao mi je zbog - user posted image  malo se
odmori, al nam se uskoro vrati user posted image user posted image user posted image
Anamiha držim figeee za user posted image  ujutro  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čiji je M trebao na s-gram user posted image  Nitko nam nije javio
rezultate il sam preskočila post user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 28.3.2014 12:04:04 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 1069
28.3.2014 12:16:21   
hkajo
pozdrav drage moje, evo mene nakon nekih 6 mj, sad u 4 mj idem na kontrolu da vidimo da li mi se sve ocistilo sa maternice, ako ste zaboravili imala sam hpv+cin3, malo je falilo do raka user posted image , nadam se da se sve ukonilo user posted image tako da možemo na bebicu ici. vidim pun ima trudnica, čestitam svima od srca user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1070
28.3.2014 12:20:13   
andydea
Hkajo nadam se da si dobro i da ce nalazi biti super..javi nam obavezno!
Lili uzmi si vremena draga , ali ne odustaj ..tu smo uz tebe..ljubim te <3

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 1071
28.3.2014 12:21:40   
perlica55
hkajo, jedva čekam da nam se vratiš na
listu.. Nadam se da ćeš nakon pregleda
dobiti zeleno svjetlo user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1072
28.3.2014 13:52:06   
tintin
Drage moje, ja vam isla jutros na ctg pa se doktorici nije svidio, pa me poslala u rodiliste na mjerenje ctg i trudove, pa zabiljezene neke kontrakcije, tako da me ostavila u bolnici radi sigurnosti, moram raditi ctg 4 puta na dan, plodna voda u redu, eto drage moje. Pusa svima

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1073
28.3.2014 14:08:04   
Snjeguljica_83
Tintin ma nije joj se svidio, ti doktori... Budi smirena i to je to. Sve će biti u redu. Meni je bio prošao termin 9 dana i pita me G. da li bih ostala u bolnici i čekala još dva-tri dana da induciraju porod i tako, ali nisam htjela. Dao mi je papir da se potpišem s tom izjavom da odbijam ostati u bolnici. Ja sam htjela to odgađati što je duže trebalo!user posted image Onda mi je dao rok da se za dva dana pojavim u 8:00 i da će mi inducirati porod. Znači, taj pregled je bio u utorak, odem poslije pregleda na kavu i naručim si veliki macchiato (cijelu trudnoću sam pila čajeve) i možda je to potjeralo moju Emu van, ali misliš da to večer nisam dobila trudove, od 18-19 h pa nadalje... Trudovi cijelu noć, hopsanje na lopti i rodila u 9:05! user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1074
28.3.2014 14:16:59   
perlica55
Tintin draga, još malo izdrži u bolnici,
pa stiže tvoja curica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
javljaj nam se obvezno!!!

Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!