Pumba
|
curke boook, ziva sam ja, ziva Mislim na vas i citam vas preko mob... Moj laptop je jos kod prijatelja, trebao bi ekran doci brzo pa cu ga valjda i imati nazad kroz koji dan, ovako se svercam sa posla, muzevog laptopa ili mob.. Necu sada posebno svakoj od vas pisati jer sam poprilicno umorna, danas sam ispeglala tonu odjece, doslovce se to gomilalo tjednima i danas sam bila vrijedna Sto se mojih simptoma tice, za one koje zanima, nemam nista cudno sto do sad nisam imala... - bole me grudi, i to poprilicno.. maloprije sam osjetila jaaaaaako cudnu i ostru bol u bradavicama. Ne mogu vam to uopce opisati, stalno me bole ali ovako, nikad do sad, doslovce kao da mi gore bradavice, uzareno, kao da se prze. Stavila sam malo melema, koliko sam mogla, jer ih ne mogu dodirnuti uopce, vatom sam jer prsti nisu opcija... eto to vam je trajalo nekih sat vremena, stvarno cudno, kao vatra. Nadam se da se u tako jakoj mjeri nece vracati. Skoro sam pocela plakati i ne pretjerujem. - gladna sam, ali to sam uvijek, hahahahah Mozda malkice vise jedem nego prije, npr primjetila sam da mi ujutro trazi organizam hranu, odmah, mogla bi gulas pojest u 8 ujutro dok do sad nisam skoro nikad doruckovala, niti jela prije 10-11 sati recimo. - piskim li cesce? Pa ne znam, mozda cak i ne jos. Jedino sam se dignula sinoc u pol noci piskiti a inace to ne radim, po danu, tak-tak, ovisi koliko tekucine popijem, kao i inace mozda. - vise sam umorna nego prije nakon bilo kakvog posla, prije se umorim i spavala bi dulje nego inace, npr popodne mi odgovara barem sat vremena leci, a to nikad nisam prije cinila Sve ostalo me za sad zaobilazi. Nemam nikakve mucnine, ne povraca mi se, ne dize mi se zeludac na nikakve mirise ili odredjenu vrstu hranu. Sve dobro podnosim, ali svjesna sam da je jos uvijek jako rano za sve to. Ledja me bole kao i inace, nista vise nego prije. Cekam pregled jaaaaako nestrpljivo iako znam da cu tada tek biti 5+5, ali svejedno, cekam potvrdu pozitivnog testa od strane struke. Drage moje piskilce, puuuuno srece vam zelim, od srca da cim prije ugledate svoje ... Vama koje je ipak posjetila ovaj mjesec, glavu gore, i za koji dan u akciju, bez keksa nema . Nema odustajanja, razmotrite sve opcije ali ipak dajte prirodi vremena, dajte same sebi dovoljno mjeseci, strpljenja, ljubavi, volite se i mora doci i vase vrijeme... Stvarno nisam mislila da ce moj biti ozujak kad SURPRISE, nikad ne gubite nadu.. PUNO PUNO vas ljubim i zelim srece od srca... nastojat cu se sutra javit malo dulje i malo osobnije, ne ovako generalno