mimee
|
leot, mi smo ispočetka davali cc 30ml mojeg izdojenog i ostatak adaptiranog u jednom obroku, s vremenom sam mu dala samo da doji koliko ide, a adaptirano bi dala kao sljedeći obrok, jer nisam htjela da mu se to miješa u želučiću, pa smo dojili s 3 boce adaptiranog dnevno, pa 2, 1 i onda sam i tu jednu maknula i počela dojiti svaki puta kad zaplače ili kad vidim da traži i do sada to uspješno funkcionira, a frajer je u 2,5 tjedna dobio 500g, tak da.. autumn, ovo sa 'spuštanjem', meni majmun nije niš rekao da trebam vježbat nego da je sve ok, da se kao vidi prednji zid rodnice, a čitala sam da je to povezano sa spuštanjem mjehura i spominju se neke operacije jel kao drugačije nemre.. malo si me ohrabrila s tim da se možda ipak samo vrati.. jel vježbaš Kegelove? ja ne baš redovito, neg onak, kad se sjetim.. eh sad, pored svega toga mi sexić baš i nije mio..nekako sve odgađam, iako sam mislila da ćemo se već puno prije 'proveselit' wow, tintin, vi već lagano sa dohranom-koliko je ono već 'stara'? :) trebamo si sve osvježiti tickere da znamo ;)) mi smo Andreja u moru malo uronili do guze i još je baš došao val, pa ga je malo zapljusnulo..naravno da mu se nije svidjelo, a ni u bazenčiću poslije, jer se voda nebre baš tak zagrijeti. uglavnom, nismo ga forsali, bit će vremena. nego..cijeli tjedan mi je nekako nervozan na mahove preko dana, onako guguće, sve ok i odjednom neka patnička faca i neko kao plakanje uz smijeh, a povremeno se i pošteno razdere koda ga nešto boli, pa me uhvatila frka da nije neka uro infekcija..ili zubi ili kajaznam..uopće ne mogu odrediti, temp nema..al rado bi do pedijatrice da nam ipak da svoje stručno mišljenje..malo mi je sumnjiv, nije nikad bio takav.. e, i još nešto-vas je tu par napisalo da vam deca imaju kvrgavu glavu-kak kvrgavu? ANdreju se sad počela ravnati od iza od stražnje fontanele pa gore i kak više okreće u lijevo, tak mu je na tom mj malo ravnije, a dijagonalno od toga maaalo izbočenije..a rodio se sa gotovo savršeno okruglastom glavicom, ma milina, baš sam slikala, a sad je mali čunjoglavac, koda sam ga sad rodila al malo me frka da mu se ipak nebi trajno 'zaležala' jer mu se to u kratkom vremenu sad tak poravnalo..hm, kaj mislite? jel se još kome ravna glava? :P
|