Newy
|
Bokić mamice....opet ja daaanima ne stigoh do laptopa da malo pišem, ali svaki dan virnem da vas pročitam . Ringerajka da ne zaboravim, daj mi molim te ako nije problem napiši kako je tvoj po mjesecima napredovao s kilažom i visinom, znam da si pisala da je visok i tanak, e tako je i moj izgleda, atleta Mi smo vam dobro, evo cijelo ljeto na moru kod muža doma, je da sam se okupala čak jednom, a mali će more okusit tek nagodinu s obzirom na ovo ludo vrijeme, ali nema veze. Mi po novom imamo neki ajmo reć dnevni ritam, s kojim sam zadovoljna, jer do 2 mjeseca je dan bio bez ikakvog ritma, samo nasisavanje, uglavnom bez spavanja... samo da se taj dan ne poremeti povratkom doma joooj... Znači u 8 ujutro se dižemo, a navečer oko 21 idemo leći. Otprilike se sve događa na 2, češće 3 sata. Dakle papanje, presvlačenje, igra i spavanje. Odspava po danu 3, najviše 4 puta po pola sata. Podoj nam još uvijek traje i do sat vremena, ali tako da prvo pojede jednu, pa drugu, pa podrigne. Pa se polako uz igru presvlačimo, pa opet nudim jednu pa drugu sisu da čim bolje isprazni. To sve skupa traje do sat vremena, zvuči dugo, ali mi je ok jer sam onda 1-2 sata mirna uglavnom. Naravno ako nekud žurimo, onda to malo ubrzam i skratim. Imamo u 24 sata oko 10 podoja... kako tako puno, pa tako što je princ, na moje oduševljenje uspostavom nekog ritma po danu, uveo noćni ritam nema više prvog sna od 4-5-6 sati, sad se po noći budi isto na 2-3 sata i jede. Dakle imamo po noći uglavnom 4 buđenja, noćas 5... i papamo.... svako od njih traje barem pol sata, a često i sat vremena jer se opet neki put mora uspavljivat . Tako da se baš ne naspava mama da su 3 buđenja potpisala bih odmah! Nadam se da je ili neka prolazna faza, ili da će mi se tijelo naviknuti. Kad smo došli na more spavao je mjesec dana sa mnom u krevetu, i bilo me strah da ga neću moći vratiti u kindač, ali evo već danima radimo na tome. On se ne buni, osim što ga probudi dok ga spuštam, pa nekad uspije iz prve, nekad ga i po triput stavljam... dakle ovisi meni koliko imam volje taj tren. Obično ga uspijem vratiti nakon prvog podoja u 1, uglavnom i iza drugog oko 3, a onda idući put oko 5 ga više ne vraćam jer se onda počinje budit do jutra sve češće. Dok je budan i ne jede, tako je zanimljiv da se sve tope na njega smješka se puno, malo priča i guguće, trpa ruke u usta... bude u viperu pa gleda igračkice, u kolicima se vozi, u kindaču po danu isto gleda ovčice na ogradici... sve u svemu jako mi je dobar i presladak je... zna se okrenuti na bok, u krevetiću se rotira po noći tako da ga uvijek nađem naopačke
|