Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 14:07:05
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy Pokušavam od jutros nešto napisati. Al stalno me nešto prekida. Idem sad opet hvatat šta ste pisale. Raja nije raja bez tebe Eno mi je teta u apoteci iščitala u kojim apotekama ima Klomića jer u ovoj do ureda nema. Budem išla iza posla, vidit ću kako ću bit raspoložena: ili ću u zamjenskog doktora pa da to sve obavim, il ću samo u jednu od apoteka di ima tableta pa ih uzet na polog. Bez recepta, na polog su 117 kn.
< Poruku je uredio hipo -- 7.1.2015 14:13:11 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 14:16:52
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hkajo - ponosna Tajci66 - 05.01. buba m - 13.01. perlica55 - 13.01. hipo - 18.01. tina24 - 20.01. Snjeguljica_83 - 20.01. eternity - 25.01. mali andeo - 25.01. madeline - 26.01. katy1503 - 30.01.
< Poruku je uredio daxy -- 8.1.2015 8:24:37 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 14:32:54
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: snjeguljica: punkcija infiltrata na štitnjači 8.1.2015 i onda Papa test 21.01.2015. katy i muž: brisevi 13.01.; progesteron 22.01.; uzv za katy ? spermiogram za muza perlicin muž: ponovit će hrabro spermiogram nakon antibiotika (siječanj 2015.) i nek bude puno, puno bolji Lourdess muž ide na spermiogram buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV mutilica i muž svašta nešto iza NG: Muž: brisevi, Mutilica: trombofilija, brisevi, hormoni perlica nakon NG ide na papu i druge nalaze za IVF, TSH u ožujku mali andeo pretrage u veljači? Čekamo preglede/konzultacije:: Noemma: čeka pregled kod endokrinologa 23.01.2015. katy: ide u Petrovu (MPO) kad skupi nalaze mali andeo: u veljači? ide možda po drugo mišljenje daxy čeka datum za konzultacije za novi postupak perlica endokrinolog u ožujku muž od perlice čeka pregled kod urologa tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala hkajo ide kod gin. početkom siječnja hipo iza Tri kralja ide po uputnicu za AIH i Klomiće; 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: Katy hormoni Čekamo postupke: Hipo (ne) čeka vješticu 18.01.2014. i taj ciklus ide na AIH
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 14:39:05
|
|
|
|
daxy
|
lili šećer ti je OK. Čuvaj se i ne brini puno. hipo čitala sam da stimulacija poremeti ciklus. Mislim da ću čekati 2 ciklusa prije sljedećeg pokušaja. Da se malo oporavim. Još uvijek spotingiram,mislim da mi je O možda bila dosta rano ovaj ciklus,pa pogle mi BT. Ne želim si ni datum stavit jer ne znam kad da ju očekujem. Nadam se da će ti zamjena dat sve šta trebaš. tina ako su trakice jako osjetljive budu pozitivne i na dan O,al uglavnom se O poklopi dan iza zadnje pozitivne trakice (ako su LH trakice "normalne" osjetljivosti). Još budit u akciji. snjeguljice vidim O je prošla! Svakako kreni s Duphićima. tajci od Duphića zna kasnit ,al ja se nadam da je uzrok . noema a da mužu kupiš nove papuče? mali andeo ne znam baš za Femisan kapi,al možda zaista pomognu. antonela to da će ti se ciklus normalizirat je jedno "možda",a ako se i dogodi vrlo vjerojatno neće dugo biti "normalan". Tri ciklusa vjerojatno nećeš ni imat O (dok piješ Duphastone),a bez O,čak i na Duphastonima može zezat i kasnit. To su sve realne mogućnosti,budi spremna. Svakako ti želim sreću!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 15:14:57
|
|
|
|
hipo
|
daxy, ako ti je bila O, bome je bila rano. Zvala zamjenskog gin-a, idem poslije posla, rekla sestra da dođem.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 15:20:13
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy uspjela si pustit post BT ti je visoka, svakako budite u akciji, nikad se ne zna Kad odeš na nove konzultacije, zamoli G da ti promjeni stimulaciju, obzirom da si na visokoj dozi Klomića imala samo jedan folikul... A kaj misliš da ideš na inseminaciju u prirodnom ciklusu, eventualno uz štopericu
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 17:09:57
|
|
|
|
hipo
|
Klomići i uputnice u torbi. Za folikulometriju i uzv je napisala x3, al cu je iskopirat za svaki slucaj za AIH je dnevna, kako je dr trazio
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 18:46:57
|
|
|
|
hkajo
|
Evo da vam se javim i ja TRUDNA SAM !!!! Danas bila na pregledu i 8 tjedana, pošto je sve to još friško nikome nismo rekli, znate samo vi i moj dragi, ostali će saznati kad prođu 3 mjeseca :) Nemogu vam opisati sreću, pogotovo da sam ostala trudna u mjesecu u kojem smo imali odnos samo na dan ovulacije, jer dragi stalno radi. Želim vam svima sreću kao što sam i ja
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 18:54:22
|
|
|
|
hipo
|
Pardon žene, ja bi jos malo o mom autu. Propisano mi je 3-7DC 100 mg Klomića znaci tijekom 5 dana. Dobila sam dvije kutije od 50 i u svakoj je deset komada sestra se malo zezla. I ne ide na obicni recept nego na onaj plavi. I upute o lijeku samo na njemackom. Je l' kod vas isto bilo tako?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 18:55:42
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: hkajo Evo da vam se javim i ja TRUDNA SAM !!!! Danas bila na pregledu i 8 tjedana, pošto je sve to još friško nikome nismo rekli, znate samo vi i moj dragi, ostali će saznati kad prođu 3 mjeseca :) Nemogu vam opisati sreću, pogotovo da sam ostala trudna u mjesecu u kojem smo imali odnos samo na dan ovulacije, jer dragi stalno radi. Želim vam svima sreću kao što sam i ja Cestitam ti! i drago mi je sto si nsm javila!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 19:10:46
|
|
|
|
daxy
|
hkajo čestitam! Želim ti školsku trudnoću i zdravu bebu! Baš mi je drago! Idem te stavit na listu! Ako dobro pamtim tebi je kasnila ,al nisi mislila da si trudna jer si pisala da ideš gin po terapiju da ju pokrenete? Jesi to bila ti?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 19:16:37
|
|
|
|
daxy
|
perlice nema teorije da opet idem na Klomifen. Ni luda! Šta će mi dati ne znam,al to više ne uzimam. U akciji smo,dragi ozbiljno shvaća zadatak. Samo ne bilježim na FF. hipo tako je imeni bilo. Upute možeš skinuti s interneta,dobro ih pročitaj. Pij 2x1 Klomifen. Drugu kutiju čuvaj,možda ti zatreba (ako ne uvijek ju možeš poklonit ili prodat). S mob. sam pa ne vidim jesi još šta pitala? Ako jesi,budem uredila post. Ako te zanimaju detalji,možeš mi se javit i na PP.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 19:25:18
|
|
|
|
tik tak
|
Bok cure !!! Hkajo cestitam Vidim kod vas svasta nesta....nadam se da ce ovaj prvi mjesec bit uspjesan za sve... Kod mene stanje ovako: u pon bila u ginekologa i radila novi papa test,na ultrazvuku sve super ,nikakvih cista i kaze da mi u cet tj sutra treba bit O ,znaci 10 dana ciklusa malo rano al ok ,vidit cemo ... E i dragi u sridu radi spermogram ,nadam se da ce bit dobar...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 19:40:58
|
|
|
|
tina24
|
Curke opet ja :D koristim one najosjetljive LH štapice s ebay-a mislim na 10 jedinica da se pokazuje, i sada je ovakva situacija, prekjucer je bila bljeda druga crtica ili ista kao ova druga (imali smo odnos ) , jučer kao što sam rekla je bila ogromna debela crta , također smo imali odnos , i danas je opet bljeda crta i danas smo imali odnos . E sada je pitanje kad je bila ovulacija, ako je danas ponovno bljeda crta na LH testu , a jučer je bila ogromna praktički crna crta i debela. Dali je O prošla , ako je danas druga crta bljeda i tanja od pokazne ? hkajo !!! ČESTITAM !!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 19:50:26
|
|
|
|
noemaa
|
hkajo, čestitam!!! daxy, bome, ak ti je O to, rana je. ali bitno da je pokrivena! odmorite dan, pa opet još mrvu. hipo, jesi se uspjela snaći s uputama? perlice, prošla gužvA na poslu? snjeguljice, bitno da ste pokrili plodne dane ja bila opet na klizanju, danas pala smo jednom
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 19:56:26
|
|
|
|
hipo
|
Noema, super za klizanje, jos koji dan pa ces klizat po plahtama:-) ma ok su upute, znam nesto njemacki, a vec sam prije citala upute na netu na hrvatskom...pa kuzim sta je u njima i sto rade... nisu baš tik-tak, al ako moram mrknut kutiju radi bebe, budem probala. Ciklus nakon toga bi trebala bit pauza, a onda iza toga IVF. Ne znam čime će me šopat u tom ciklusu, sad neću o tome razbijat glavu
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 20:02:43
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hkajo čestitam! Boli me glava, a sad idem kupati se i misliti o sutrašnjem jutru... Hipo, bit će to mali Nijemac ili Nijemica Hans Gruber ili Berta Gruber
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 7.1.2015 20:04:30 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 20:13:52
|
|
|
|
daxy
|
tina moraš čitat šta ti se piše. 4. post na ovoj stranici sam ti napisala o LH trakicama. perlice evo sad sam ja papiga. noemaa mislim da su mi se preklopila 2 ciklusa i možda mi je O bila čak za vrijeme ili neposredno prije. Al dobro,budemo vidjeli. snjeguljice sretno sutra! Hrabra si ti,ne boj se ničega. tik tak nekad O urani,nekad malo okasni! Al ono bitno je da znate kad je. Akcija! Sretno sa s-gramom!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 20:44:39
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice, bit sve ok, cekamo tvoje vijesti sutra nakon punkcije da nam se javis sretna jer je to iza tebe! da Hans i Berta mislim da mi je ovo zadnji ananas za duuuugo vremena obozavala sam ga prije, on i kruske voce br. 1 al sad ga gutam preko volje sav je sočan i sladak, kako treba bit, al ga jedem preko volje valda jer ga vise ne jedem iz gusta nego jer si tovim endometrij
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 21:33:47
|
|
|
|
perlica55
|
Hkajo čestitam od srca Nek bude dosadna školska trudnoća... Pa napokon stara RR trudilica je ponosna Tik tak iduća 2/3 dana u akciju Javi nalaze s-grama .... Tina lutein hormon je prisutan cijeli mjesec u mokraći, O nastupa 12-36 sati nakon pozitivne trakice. Pozitivna trakica je samo onda kada su crte jednake boje ili je testna jača od kontrolne, sve ostalo je negativno... Snjeguljice, hrabrice, bude punkcija za čas gotova, držim fige za uredan nalaz, javi se nakon punkcije ... Daxy budeš se sve dogovorila s MPO G, sigurno imaju u KBC-u Femaru ili slično... Ma nek bude u čudnom ciklusu Hipo hvala med sestri na duploj dozi Klomića, nadam se da ti neće trebati
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 21:37:12
|
|
|
|
perlica55
|
Stalno vam zaboravim napisati, možete li vjerovati da dr. R iz Cita, još uvijek nije odgovorila na mail MM.... Helloooo 15 *ebenih dana?! Jao kad sutra nazovem Cito, biti će im veselo
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 22:23:36
|
|
|
|
perlica55
|
Tik tak, krivi smajlić mi je ostao, trebao je biti za akciju, a ne
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 7.1.2015 22:24:50
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice, sretno sutra! bit će sve dobro, ne brini perlice, opet postaješ opasna laka vam noć....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 8.1.2015 6:45:53
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Sve me strah izać, jucer je opet zahladilo, a krevet fin i topao i jos MM u njemu... perlice dva tjedna! bas su neozbiljni! snjeguljice sretno!!!! tajci kako si? pisemo se poslije, par sati blize vikendu
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 8.1.2015 6:56:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Hvala na podrškama, cure! Pita me mama dal se bojim... Ne bojim se boli, uvijek si uzmem porod kao usporedbu, stoga ništa ne može tako boljeti. Bit će gotovo za tren, znam... Strah me nalaza.... Okrenimo priču. Mislim da mi je O bila na 13 DC, isto odlično pokriveno! Baš su mi dragi ovi neparni dani ciklusa... Javit ću se popodne jer neću do tada imati net (da ne mislite da sam negdje krepala )
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 8.1.2015 6:57:31 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!