syringa
|
Drage moje sve! Pratim vas i citam koliko stignem. Poceli mi ispiti pa ucim i mucim. Ne ide mi ko prije jer sam dosta umorna i povremno me ubijaju mucnine. Evo sad smo usli u 10.tt. Najdalje do sad! Za dva tj.idem na kontrolu i uzasmo se bojim. Svaki odlazak na wc i pogled na papir je u strahu. Znate kako je. Hipice, zao mi je zbog guje!!!!!!!! Prokletnica! No, evo kreces u postupak i to je dobro. Mozda uspije od prve. U svakom slucaju na pravom si putu. Mislim na tebe i zelim srecu! Snjeguljice, draga, sutra ti drzim sretnice. Nek bude debeli plus i neka sve bude dobro. Navijam! Daxy, vidim da ides dalje sa postupkom, drzim ti sretnice i navijam da sve bude ok. Perlice, vidim da si dobro, nek sve ide po planu i vjerujem da ces brzo do cilja! Gdje su nam Lourdess, eternity, folleto, kako ste cure, gdje ste u kojoj fazi? Buba m, noema, katy, mali andeo, lili, tajci, mutilica, pinky, ikaaa, ruzmarin, monjikica, bebac, lili, pipipi, micika, scarlet, pumba, andy, nadam se, fiona, romela, kisica i sve ostale, saljem puno pozdrava i sjetim vas se svih. Zao mi je da se ne druzimo vise tako cesto, posebno mi fale stare nase trudilice koje su sad vec na veliko mame i rasprsene po trudnickim podforumima. Ovaj nas trudilacki forum nekak smatram bazom, pocetnom tockom svih nas i uvijek kad stignem prvo citam vas. Nekako ste mi sve prirasle srcu! Zelim dobrodoslicu i novim curama, zao mi je sto vas nisam bolje upoznala. Svima skupa zelim da sto prije ugledate vase crtice i imate svoje bebice u rukama. Znam da je tesko i da nekad se cini da nema napretka i samoj mi je tako bilo no onda se sjetim nase ike i Pinky nasih zvijezda vodilja pa mi bude lakse. Pusa svima, drzite se, mislim na vas i pratim vas! Voli vas vasa syringa!!!!!!!