daxy
|
noemaa sljedeći korak je pregled polipa (iza ) a poslije toga konzultacije za novi postupak. Ja jesam krenula na pretrage nakon godinu dana pokušavanja (rujan 2013). I te pretrage trajuuuuuu i traju. Prvo sam vadila hormone,briseve,papa test. Kad sam to dobila išla sam s tim nalazima god MPO gin,pa je ona tražila još i AMH i ca125,a i to sam čekala. Kad sam to dobila onda su mi tražili HSG. Dok sam došla do tog HSGa već je bio siječanj,pa smo onda pokušavali malo s f-metrijom i Klomićima na suho (u prirodnom ciklusu). I kad smo odlučili krenuti u postupak (kolovoz 2014),onda ti traže sve nove nalaze (hormone,briseve,papa,...) plus krvnu grupu i markere za spolno prenosive bolesti. Pa i to sve čekaš i čekaš. I na kraju sam u studenom krenula u postupak. Kod nas se sve čeka,pa se ulazak u postupak debelo oduži. Čekaš određene dane ciklusa za briseve,pa određene dane za hormone,itd itd,... A kad na to dodaš čekanje nalaza i do 3 tjedna,pa čekanje termina kod MPO gin,stvarno se otegne,iako čovjek ne bi rekao. Eto,moja priča ukratko. Uz ovo sve,ja sam zaista htjela dati svom tijelu šansu da spontano ostvarimo trudnoći,al se to nije dogodilo. Kad smo krenuli pravit bebu nije nam se žurilo. Ja sam imala 24 i mislila sam da imam sve vrijeme svijeta za to. Al evo,prošlo je 2 i pol godine,a se nije dogodila. Sad sam između postupaka i čekam da mi se ciklus vrati koliko toliko u normalu prije nego se opet počnemo igrat s hormonima. Eh,da, normozoospermia je savršeno uredan nalaz s-grama. To ima MM,a možeš vidit skraćenicu "noemo" u mom potpisu. buba m drago mi je da je sve uredno. Neće velikoj bebi ništa biti,a tebi može pomoći da dobijete novu. Brzo ćete vi to,sigurna sam. A ima drugih nježnosti i izraza ljubavi,nadoknadit ćete vi to sve. Eto sam se neplanirano rastipkala. Idem se malo mazit s MM,baš sam cmoljava i nikakva. Tipkamo se sutra. Ne znam kad ću vam se moći javit,imam puno posla.