eternity
|
cure moje nisam vas zaboravila nego se jednostavno nisam stigla javit, toliko toga se događalo zadnjih dana da ni sama ne znam di sam na skijanju je bilo super,par dana čiste uživancije,napunila sam baterije i baš odmorila al kad sam se vratila doma sve problem za problemom . prvo sam imala prometnu,neka budala se zaletila od sazada u moje auto, trznula sam glavom tako da sam morala mirovat prva dva dana a onda na fizikalnu,auto sam dala popravit i valjda cu uskoro naplatit štetu od osiguranja. onda su mi frendici došli nalazi hormona i brisevi,blago rečeno katastrofa ( ona frendica što je prošli mjesec imala spontani ) , dva dana iza toga su kuma i muž išli na prve pretrage, u braku su godinu dana i sad su počeli sa prvim pretragama, kod nje je sve ok ali njegov spermiogram katastrofa, samo što nije sterilan, jako malo spermija u ejakulatu i to malo je slabo pokretno, tako da su im rekli da će vjerojatno morat radit tese/tesa jer šanse da uspiju prirodno zatrudnit su 1% jučer mi je umro tetak, danas je sahrana, mislim da ću isplakat za sve ove probleme zadnjih dana. baš sam nekakva-fuj. sorry na ovako negativnom postu budi te mi vrijedne sa akcijama, volite se i družite sa svojim ljubavima, sretno svima na putu do toliko željenih bebica
JA - hiperprolaktinemija,trombofilija,nizak AMH,mozaična trisomija16 MM - trombofilija, nosilac za cf i NN 11/12, 04/13, 09/13, 07/14, 09/16 - biokemijske 11/2016 - zajednička odluka da ne idemo na PGD i da smo završili sa pretragama,terapijama.
|