|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje siječanj 2015.
19.1.2015 16:36:00   
brki
Evo već dva dana kasnije vještica........za dva dana ću napravit test nadam seuser posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 601
19.1.2015 17:01:05   
hipo
noema bit ce da imas manje sluziovaj put?user posted image pa je malo teze definirat koja je, a znas sta ti je radit..,sexona do daljnjeguser posted image
pitas kako da nismo prije isli ba postupak
svaka ima svoje razloge
ja sam ti isla nakon 5 mjeseci kod dr (imala 35,5 god), tad mi se nasmijala kao ne ide to tako
onda je skuzila da miom raste i da mora van
al se neckala i prolazili su mjeseci (5)
isla po drugo i trece misljenje i operaciju
to je prosla vec godina dana
onda oporavak od operacije (minimum 3 mjeseca)
6 mjeseci nakon oporavka kod novog gin
pretrage hormona, naruci se, cekaj, nskazi, sve ok, HSG, sve ok, to je sad vec prosla druga godina
nakon HSG-a ti daju 3 mjeseca, nije upalilo
operacija septuma, pokusavaj ponovo, nece, mpo, skupljaj nalaze koji fale...,2,5 godine prosle u trenuser posted image
Pitas za Klomifen - to su tablete, ne bockam se user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu brki)
Neposredna veza do poruke: 602
19.1.2015 17:12:42   
daxy

Trudilice:

user posted image hkajo - ponosna user posted image
user posted image tina24 - 20.01.
user posted image Snjeguljica_83 - 20.01.
user posted image eternity - 25.01.
user posted image mali andeo - 25.01.
user posted image Vilić zuba - 25.01.
user posted image madeline - 26.01.
user posted image katy1503 - 30.01.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 603
19.1.2015 17:30:39   
perlica55
Mali andeo, svaki put kad sam pročitala knjigu, film me totalno razočarao...
Sada čekam film, pa ću onda knjige pročitati user posted image
Brki, sretno s testićem user posted image user posted image
Noema, osobno se užasavam hormonske stimulacije, imam fiks ideju
da je užasna za zdravlje žene, a genetski imam predispozicije za karcinome
svih vrsta... Zato sam odgađala i sada odgađam MPO... Ipak sve to nije
pis of kejk....
Odoh na yogu, pozdrav cure...

Hipo MM je 29.1. u Citu kod urologa user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 19.1.2015 17:34:38 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 604
19.1.2015 17:33:56   
buba m
juhuhuhu, evo me! pregled je bio u 12.30, u 12.45 sam već bila gotova, mišljenje mog G je nalaz uredan, uzeo mi uzorak za PAPA test, pregledao ultrazvukom, maternicu, jajnike... sve je ok, nema nikakvih mioma, cista... ništa...

rekla sam mu sve šta me muči i da još uvijek dojim, njegov je savjet da prestanem dojiti jer mom djetetu dojenje više nije potrebno i ja se s time slažem, samo moram čvrsto odlučiti i napraviti rez user posted image a iskreno to me žalosti... user posted image

kao uzrok neuspjeha mi je nabrojao i stres i umor koji sam mu spomenula, dojenje, razmišljanje o neuspjehu kod ponovnog pokušaja.... rekao mi je ako se ne desi bebač do jeseni onda krećemo sa pretragama muž i ja...

vesela sam, pao mi je kamen sa srca, ali sam tužna što ću rastužiti sina da više nesmije ciku user posted image

baš sam u nekakvom bedu i turbo sam osjetljiva user posted image

jedva čekam doć kući i zagrliti mog malog zloćka, danas je bio na čuvanju kod mog brata i njegove žene i izvodio je svašta ko i uvijek user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 605
19.1.2015 17:42:39   
hipo
buba m drzim fige da papa bude dobar !
zao mi je sto si tuzna radi dojenja, al mozda ti pomogne da tvoj miš dobije društvo!
Drzi mi se!

dobila VIP FF, nije moglo u gluplje vrijemeuser posted image

< Poruku je uredio hipo -- 19.1.2015 17:43:27 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 606
19.1.2015 17:46:07   
hipo

user posted image
Čekamo pretrage::

snjeguljica: Papa test 21.01.2015.
katy i muž: progesteron 22.01.; uzv za katy ? spermiogram za muza 03.02.2015.user posted image
perlicin muž: ponovit će hrabro spermiogram nakon antibiotika (siječanj 2015.) i nek bude puno, puno bolji user posted image
Lourdess muž ide na spermiogram user posted image
buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV
mutilica i muž svašta nešto iza NG: Muž: brisevi, Mutilica: trombofilija, brisevi, hormoni
perlica nakon NG ide na papu i druge nalaze za IVF, TSH u ožujku
mali andeo pretrage u veljači?
vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne)

user posted image
Čekamo preglede/konzultacije::

Noemma: čeka pregled kod endokrinologa 23.01.2015.
katy: ide u Petrovu (MPO) kad skupi nalaze (veljača)
mali andeo: u veljači? ide možda po drugo mišljenje
perlica endokrinolog u ožujku
muž od perlice 29.01. pregled kod urologa
tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala
hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom
hipo folikulometrija 26.01.2015.

user posted image
Čekamo nalaze:

Katy hormoni, brisevi
tik tak čeka nalaze papa testa
buba m papa

user posted image
Čekamo postupke:
Hipo AIH

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 607
19.1.2015 18:25:48   
noemaa

IZVORNA PORUKA: hipo

zao mi je sto si tuzna radi dojenja, al mozda ti pomogne da tvoj miš dobije društvo!
Drzi mi se!

ovo si baš slatko sročila user posted image
buba, znam kako ti je. ja sam dojila 17mj. i onda smo se prisilno odviknuli jer sam bila cijepljenja za tetanus. 1.noć vrištanje (cice sam namazala senfom user posted image pa sam mu ih ponudila i rekla da su "a-a" i on nije htio ni blizu. senf upali, 100%). prvu noć mm ga tješio, nosao, meni srce pucalo, skoro pa plakala. pola sata cc. drugu noć plakao 10ak min, mm ga opet tješio. 3. noć 1 min plakao. nakon toga nikad više. po danu bih namazala isto senfom i onda nije htio ni blizu. probaj i ti nešto tako, jer hranjivo mu više nije potrebno. drži se i super za dobre vijesti iz G ordinacije. user posted image

hipo, ti si zmaj od žene user posted image bravo za optimizam kojim zračiš. user posted image

perlice, mogu te razumjeti to s hormon. terapijom. sigurno ništa ne smijemo olako shvaćati. to je sigurno. nadam se da će ti se uskoro posrećiti, s terapijom ili bez nje, kako god, samo a to malo čudo dođe u trbuščić. user posted image

cure, opet pitanjce za moju dragu curku - što je normozospermia, sjećam se da nečiji vaš muž to ima. to je uredno sve? doktor mu rekao da je nalaz s-grama u redu i to napisao. pa rekoh, ajde da provjerim kod vas. user posted image

meni sad počinje konačno E sluz. a mm mi je nekako sumnjiv danas za akciju. uh, dat ću sve od sebe da spontano dođe do akcije. user posted image user posted image držite mi prste!

daxy, odmaraš? mali andeo? a di nam je lourdess, stvarno? user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 608
19.1.2015 18:27:38   
noemaa
gornji post je cijeli moj. htjela sam samo citirati hipine rečenice - do "Drži mi se!" U čemu sam pogriješila da je sve ispalo kao citiran tekst? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 609
19.1.2015 18:28:30   
noemaa
Drzi mi se!

ovo si baš slatko sročila user posted image
buba, znam kako ti je. ja sam dojila 17mj. i onda smo se prisilno odviknuli jer sam bila cijepljenja za tetanus. 1.noć vrištanje (cice sam namazala senfom user posted image pa sam mu ih ponudila i rekla da su "a-a" i on nije htio ni blizu. senf upali, 100%). prvu noć mm ga tješio, nosao, meni srce pucalo, skoro pa plakala. pola sata cc. drugu noć plakao 10ak min, mm ga opet tješio. 3. noć 1 min plakao. nakon toga nikad više. po danu bih namazala isto senfom i onda nije htio ni blizu. probaj i ti nešto tako, jer hranjivo mu više nije potrebno. drži se i super za dobre vijesti iz G ordinacije. user posted image

hipo, ti si zmaj od žene user posted image bravo za optimizam kojim zračiš. user posted image

perlice, mogu te razumjeti to s hormon. terapijom. sigurno ništa ne smijemo olako shvaćati. to je sigurno. nadam se da će ti se uskoro posrećiti, s terapijom ili bez nje, kako god, samo a to malo čudo dođe u trbuščić. user posted image

cure, opet pitanjce za moju dragu curku - što je normozospermia, sjećam se da nečiji vaš muž to ima. to je uredno sve? doktor mu rekao da je nalaz s-grama u redu i to napisao. pa rekoh, ajde da provjerim kod vas. user posted image

meni sad počinje konačno E sluz. a mm mi je nekako sumnjiv danas za akciju. uh, dat ću sve od sebe da spontano dođe do akcije. user posted image user posted image držite mi prste!

daxy, odmaraš? mali andeo? a di nam je lourdess, stvarno? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 610
19.1.2015 18:44:58   
hipo
noema, i meni se tako nekad sprtlja post, pogotovo kad pišem s mobitela user posted image
...kažeš senf, sad ću svaki put mislit na tvoje cice u senfu kad budem jela hot-dog user posted image user posted image hahahahahhaha
super za sluz, sretno s akcijom!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 611
19.1.2015 20:36:26   
daxy
noemaa sljedeći korak je pregled polipa (iza user posted image ) a poslije toga konzultacije za novi postupak.

Ja jesam krenula na pretrage nakon godinu dana pokušavanja (rujan 2013). I te pretrage trajuuuuuu i traju.
Prvo sam vadila hormone,briseve,papa test. Kad sam to dobila išla sam s tim nalazima god MPO gin,pa je ona tražila još i AMH i ca125,a i to sam čekala. Kad sam to dobila onda su mi tražili HSG. Dok sam došla do tog HSGa već je bio siječanj,pa smo onda pokušavali malo s f-metrijom i Klomićima na suho (u prirodnom ciklusu). I kad smo odlučili krenuti u postupak (kolovoz 2014),onda ti traže sve nove nalaze (hormone,briseve,papa,...) plus krvnu grupu i markere za spolno prenosive bolesti. Pa i to sve čekaš i čekaš.
I na kraju sam u studenom krenula u postupak.

Kod nas se sve čeka,pa se ulazak u postupak debelo oduži.
Čekaš određene dane ciklusa za briseve,pa određene dane za hormone,itd itd,...
A kad na to dodaš čekanje nalaza i do 3 tjedna,pa čekanje termina kod MPO gin,stvarno se otegne,iako čovjek ne bi rekao.

Eto,moja priča ukratko. user posted image
Uz ovo sve,ja sam zaista htjela dati svom tijelu šansu da spontano ostvarimo trudnoći,al se to nije dogodilo.
Kad smo krenuli pravit bebu nije nam se žurilo. Ja sam imala 24 i mislila sam da imam sve vrijeme svijeta za to.
Al evo,prošlo je 2 i pol godine,a user posted image se nije dogodila. user posted image
Sad sam između postupaka i čekam da mi se ciklus vrati koliko toliko u normalu prije nego se opet počnemo igrat s hormonima.

Eh,da, normozoospermia je savršeno uredan nalaz s-grama. user posted image
To ima MM,a možeš vidit skraćenicu "noemo" u mom potpisu.

buba m drago mi je da je sve uredno. Neće velikoj bebi ništa biti,a tebi može pomoći da dobijete novu. user posted image
Brzo ćete vi to,sigurna sam. user posted image A ima drugih nježnosti i izraza ljubavi,nadoknadit ćete vi to sve. user posted image

Eto sam se neplanirano rastipkala. user posted image user posted image
Idem se malo mazit s MM,baš sam cmoljava i nikakva. user posted image
Tipkamo se sutra. Ne znam kad ću vam se moći javit,imam puno posla. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 612
19.1.2015 20:44:28   
mali andeo
buba m drž se draga,bit će vam teško se odviknut ,
ali budi ponosna što si uspijela tako dugo dojit...user posted image
ja nažalost nisam imala tu mogućnost ,
a bila sam velika zagovornica dojenja i bilo mi je nezamisivo ne dojit,
ali splet okolnosti i doktorske pogreške ,eto !user posted image user posted image
noemma ja sam pročitala prvu knjigu ,mislim si vau ,druga ajde ok,
ali treća bože sačuvaj...ali pošto sam kumi obečala izlazak ,eto joj sad !
perlice ja obožavam knjige i isto me fimovi razočaraju,
recimo gledala sam film P.S. I LOVE YOU ,ok film ,plakala ,oduševil me...
a zatim sam knjigu primila u ruke i rekla si to je TO!

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu brki)
Neposredna veza do poruke: 613
20.1.2015 6:19:03   
noemaa
Jutro,cureuser posted image user posted image user posted image mene opet O zeza pa zeza,tempica spava.user posted image jucer me uhvatili sinusi i nisam ni pokusavala. Danas mm dolazi tek oko 21h doma,joj, nadam seda ce bit od volje. A jos vise se nadam 0. Ovo je premali porast bt? Eto,sad sam vam se izjadala...user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 614
20.1.2015 7:18:31   
Snjeguljica_83
Jutro!

Noema
, nadam se da će TM ipak biti za akciju večeras...user posted image Kad sam razmišljala o grafu, što bi bilo, kad bi bilo, igrala bih se s njime; ukucavaj vrijednosti, isprobavaj, pa onda ćeš vidjeti, možeš očekivati... Naravno, poslije sve uredno izbriši. Jedino akciju uredno izvrši i upiši!user posted image user posted image Što se tiče rasta, je li premali, pa i meni je bio mali pa je FF označio O unatoč tomu....

Hipo, baš nam je došlo VIPo razdoblje u najgluplje moguće vrijeme!!!!user posted image

Buba,
sretno u odvikavanju od dojenja... Noema ti je dala super savjet!
Kinac je već veeeeelik, tako da.... Ljubite se, mazite, igrajte se, ali bez sise!user posted image

M. dolazi, a ja se nadam ne prije sutra, samo da stignem raskrečiti noge da me gin. pregleda!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 20.1.2015 7:20:02 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 615
20.1.2015 7:18:38   
perlica55
Jutro cure user posted image user posted image user posted image
Daxy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mali andeo, PS Volim te, sam čitala knjigu, pa gledala film,
koji me razočarao... user posted image
Noema, imala si skok 16 dc, mislim da ti je O bila 15dc,
vidjet ćemo kakva će biti BT narednih dana, samo nek ne pada user posted image
Snjeguljice, kakvo je stanje????
Ja jedva sjedim kolko me pika desni jajnik, bude O danas/sutra user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 616
20.1.2015 7:24:45   
perlica55
Tipkale smo u isto vrijeme, vidim da ti je pala BT user posted image
Žao mi je user posted image
Snjeguljice provjeri s G, al ak ti krene user posted image  pa makar i u najsitnijim tragovima,
odgodi papu, jer će ti nalaz pokazati eritrocite zbog nadolazeće user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 617
20.1.2015 7:47:57   
katy1503
Jutro cure!
evo jedna jutarnja za svaku user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice - krenula BT na dolje user posted image ; drzim fige da ipak odradis papu sutra ali poslusaj perlicu - žena zna sto pricauser posted image
Perlice - sexona počinje na potencijuuser posted image user posted image
daxy - hvala ti na priči kako je kod tebe sve počelo ... Nadam se sretnom završetkuuser posted image
brki - sretno s user posted image

Što se mene tiče, jučer sam zvala - gotovi su nalazi za briseve i za prvu rundu hormona- pokupiti cu ih u četvrtak.Drzite figeuser posted image
Joj, jucer bila na vježbanju, sve me boli ali na onaj dobar način user posted image user posted image user posted image

Sve vas pozdravljam i tipkamo se user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

Neposredna veza do poruke: 618
20.1.2015 8:00:09   
buba m
Dobro jutro drage moje, meni je dan započeo tužno, umrla mi baka, ali očekivali smo to i samo smo čekali da se baka više ne muči... Počivala u miru

hvala vam svima na potpori oko mog prestanka dojenja...

neksko sam jtros prazna, ko i jučer....

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

Neposredna veza do poruke: 619
20.1.2015 8:03:58   
hipo
buba m jako mi je žao radi tvoje bake user posted image i što se tako mučila, teško je gledat nekog tako bliskog di se muči. Drži mi se user posted image

snjeguljice gledam jutros graf i upitnici mi se vrte po glavi. Koji bezobrazluk, kako se usuđuje past!user posted image
Držim fige da još sutra ne dođe, reci doktorici koji je dan ciklusa pa nakon što baci pogled na zonu od interesa nek sama vidi oće te grebucnut ili ne. Planirano je i da radi UZV? ne samo papu?
Ako će ti odgodit zbog nadolazeće drznice (a ja se još molim da ne dođe), ugrizi ju ako ti proba dat neki suludi daleki datum. Jako ju ugrizi user posted image

noema, meni se čini da ti je O bila pred dva dana, 15DC, nije veliki skok, al je tu, ako se održi temp to bi bilo to. Još sutra pa ćeš znat. Sexona do daljnjeg user posted image Samo se ti nama jadaj, tu smo za to, i mi se jadamo tebi user posted image

katy, čekamo četvrtak s tobom user posted image

Mrknula prvi Klomić u životu.
Pitam muža iz zezancije, jesam li šta poludila od tablete user posted image Kaže on: još nisi, sve ću podnjet, samo nemoj nekontrolirano plakat user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 20.1.2015 8:05:42 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 620
20.1.2015 8:04:26   
Vilić zuba
Draga buba, zao mi je zbog bake, nek pociva u miru user posted image

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 621
20.1.2015 8:31:34   
Snjeguljica_83
Buba, pokoj vječni tvojoj baki... user posted image user posted image Evo, meni je baš noćas pokojna baka ušla u san....user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 622
20.1.2015 8:36:59   
mali andeo
jutro carice user posted image

buba m iskrena sućut ,žao mi je radi bake user posted image

noemma
nadam se da će ti biti mm spreman za akciju ,
znači akcija do daljnjega user posted image

snjeguljice
sretno sutra kod ginikologa ,ali isto ti je i moj savjet za papu da ne radite ...

perlice u potpunosti te razumijem ,ovaj mjesec sam mislila da ću eksplodirati od boli za vrijeme O...
ali opet ništa jer točno me počelo sad grčiti ,tako da ću najkasnije sutra procuriti user posted image
ali nema bediranja više ...idemo naprijed !
jedino me malo brojke bediraju 21 ciklus i ništa ... user posted image

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu brki)
Neposredna veza do poruke: 623
20.1.2015 8:56:47   
Snjeguljica_83
Ma samo neka dođem kod doktorice pa može odgoditi papu, ali bih krenula s klomifenima. Bar to da dobijem............

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 624
20.1.2015 8:57:26   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: mali andeo

jedino me malo brojke bediraju 21 ciklus i ništa ... user posted image

Identično!!!!

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!