Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 7:04:24
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Jutro Ako slucajno ima ko budan, dal za vadit hormone idem ma tašte ili mogu doruckovat i popit kavu? U takvoj sam guzvi da uopce nisam stigla o tome razmisljat.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 7:08:06
|
|
|
|
hipo
|
Ne moras bit na taste, mozes sto hoces, kava, janjetina, sarma, ništa ne smeta ;-)
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 7:08:25
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro! Vilić zuba - što se tiče hormona, ja osobno nisam nista jela a ni popila kavu prije vadenja hormona početkom mjeseca (bila sam u 09.00 narucena pa sam mogla izdrzati).Znam samo za prolaktin da moras mirovati bar pola sata prije nego sto ti to vade. Nisam nigdje procitala da se MORA biti nataste ... Sretno s hormonima!! Hipo - dobro jutro! Molim te da izbacis ultrazvuk za mene u siječnju; javim kada ce to biti... (Jos cekamo nalaze PROG, spermiogram) hkajo - neka je sve ok s bebom, drzim fige da se ipak nesto pronade za muza uf vi vec pocele sa datumima u veljači, a ja je jos cekam ... ovaj mjesec sam je imala 2x.. na početku i na kraju... nadam se da je to od nje ... Mene bi trebale cice ubijati, a ono ništa ... nemam pojma .. temp se betonirala na 36.7 ... budemo vidjeli Eternity, madeline - ima li sto kod vas?
< Poruku je uredio katy1503 -- 27.1.2015 7:13:36 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 7:36:57
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Hvala zene moje hipo sarma slinica mi je malo pocurila kad sam procitala. Javim se veceras nakon sta procitam sve sta ste natipkale ove dane.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 7:49:03
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke Daxy, sretno, čekamo vijesti Vilic, i ja sam bila na tašte kad sam vadila hormone.. Sretnooo... Tajci, i ja sam pisala komentar.. Budite i danas u akciji Katy, ja jutros gledam toplpmjer i smijem se sama sebi, imam običnio topl. al jutros je opet tempica prešla 36.7, al još nije dodirnula 36.8 Al zbilja.. Tak sam i upisala
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 8:21:20
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro curke moje, od akcije nije bilo niš! Tresla se brda, rodio se miš! onom mom mužu vam je glazba i bend puno na pameti, nakon ručka se malac probudio pa smo nas dvoje otišli u šetnju, MM je ostao odmoriti kući pa otišao na probu, maleckog sam okupala a kad je došao MM skakanje i igranje, uživali smo u igri svo troje malac je zaspao na vrijeme ali ja više nisam imala volje za ništa jer bi zijevala dok se sexamo a to mi se nije dalo eee danas moramo odakcijati, danas nam je zadnji vlak za ovaj ciklus!
< Poruku je uredio buba m -- 27.1.2015 8:27:27 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 8:39:00
|
|
|
|
hipo
|
Za hormone NE TREBA bit na tašte, nema smisla da gladujete i budete bez kave Ne vadite šećer ili kolesterol....to što ste smazali jogurt neće utjecat na razinu nekog hormona. Ako se pije terapija za neke hormone nju isto tako treba uzet, i kad vade krv reć što ste i koliko popili i oni to upišu. Vadim hormone od 2008. bar 2 put godišnje i provjerila sam to u masu labosa i s endokrinolozima. buba držim fige da danas budeš razbuđena i odmorna za akciju. Svaki muž ima neku svoju mušicu. Onaj moj se ti se tako ne zna maknut od posla. Nešto pu padne napamet pa do 3 ujutro na kompu radi proračune. A prije toga je htio gledat npr. film. I mogu ga samo pustit da to odradi jer je nepodnošljiv ako to ne provede do kraja
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 8:41:46
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: SIJEČANJ perlicin muž: ponovit će hrabro spermiogram nakon antibiotika (siječanj 2015.) i nek bude puno, puno bolji VELJAČA mali andeo nakon vještice ide kod gin katy spermiogram za muza 03.02.2015. vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne), muž ide na spermiogram 17.02.2015 noema hormoni štitnjače buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV Lourdess muž ide na spermiogram LOURDESS JAVI SE mutilica i muž svašta nešto iza NG: Muž: brisevi, Mutilica: trombofilija, brisevi, hormoni MUTILICA JAVI SE OŽUJAK perlica TSH . Čekamo preglede/konzultacije:: SIJEČANJ daxy DANAS polip mora platit glavom snjeguljica 28.01. konzultacije kod gin muž od perlice 29.01. pregled kod urologa VELJAČA katy: ide u Petrovu (MPO) kad skupi nalaze (veljača) mali andeo: u veljači? ide možda po drugo mišljenje tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala tik tak muž ide urologu 03.02. Noemma: endokrinolog krajem veljače OŽUJAK perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: SIJEČANJ buba m papa katy progesteron VELJAČA perlica papa oko 4.02. Čekamo postupke: SIJEČANJ Hipo 28.01. AIH
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 9:10:20
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hkajo - ponosna eternity - 25.01. madeline - 26.01. katy1503 - 30.01.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 9:19:38
|
|
|
|
buba m
|
Ali kako smo mi žene pune razumjevanja za njihove mušice, vazda, e da je i nama tako
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 10:39:52
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. hipo bravo za boc. Jedva čekam sutra! tajci i dalje budite u akciji. buba danas dupla akcija. katy,perlice lijepe su vam BT. Ja sam više luda s ovim KBC-om. Išla vidit za skinit taj polip i načekala se da bi mi sestra (od njih par tamo) rekla da je doktor na sastanku i da mpram čekat jer (zamislite) on upisuje pacijente. Vjerojatno sad med. sestre rade zahvate,a doktori asistiraju. Onda sam čekala i čekala.... I na kraju sam morala ići jer bih zakasnila na posao. Pitala sam drugu med. sestru za humanu i kaže da bi radovi trebali biti gotovi do kraja 2. mjeseca. Moš si mislit da će završit do tada. Išla sam tamo vidit i sve su sorili,njih 5 bauštelaca,samo jedan nešto radi. Ostali gledaju... Moja dr.M je na bolovanju,pa sam dobila broj od sestre i rekla mi je da nazovem sljedeći tjedan da provjerim je li se vratila i da se zapišem za konzultacije/pregled. Ajde bar to mogu telefonom. Vidila sam dr. u prolazu al ju nisam uhvatila da ju pitam jer sam morala čekat za glupi polip! Sad mi žao što nisam trčala da ju upilam,jer nisam baš ništa riješila čekajući doktora da me zapiše za zahvat od 30 sekundi. Ma naše zdravstvo je dno! Organizacija poslova u KBC-u Split je katastrofa! Tu se ne zna tko operira,tko zapisuje,kad će doktor doći,koji će doći,... Ma nista živo ne možeš saznat! Jadna žena u bolovima u fucking čekaonici čeka da doktor završi sa sastankom i oni to zovu Hitni prijem! Pa bolje ti je odvest se do prvog sljedećeg grada na Hitnu nego doći u "Novo Rodilište". Njih 4 tamo ne mogu ništa napravit bez tog doktora. Pa kad već ništa ne rade nek presele jednu na Humanu (kad se renovira) jer je tamo ons jedna med. sestra rastrgana na 4 strane. Ma ne da mi se više tipkat,ljuta sam ne mogu vam opisat koliko!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 10:49:12
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, to je takva gamad da to nije humano Jadne žene koje ne mogu raditi postupke privatno, čekati Zg ili Ri... Jako sam ljuta, jer jedini novi KBC koji pokriva MPO u 3 županije renovira NOVO rodilište... Daj pošalji mail ministarstvu, Vargi, ravnatelju bolnice, novinama, Provjerenem, svima, jer je ovo užas!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 12:01:41
|
|
|
|
hipo
|
daxy, ovo je pregrozno....ispod svakog nivoa pa čak i za našu tužnu državu....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 12:16:12
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy, e pa stvarno! Smije li se to događati?!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 13:55:42
|
|
|
|
hipo
|
Di ste žene? Dođem malo pobjeć od posla, a ono nigdje nikog
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 14:03:26
|
|
|
|
daxy
|
A šta da vam kažem,prestrašno. Vidit ću večeras,možda i pošaljem mail na par mjesta. Problem je što ja nisam neki hitan pacijent,ja mogu čekati par mjeseci,a mislim da mi se ne isplati putovat tako daleko za AIH. Trebale bi se skupit pa organizirat našto,al ja ne poznajem nikog iz MPO voda iz Splita. Ja sam nova u svemu tome. Uostalom nije baš da bih se outala s tim na TV ili slično. hipo ja sam tu! Kako se osjećaš? snjeguljice ne znam na šta točno misliš,sl kao što vidiš događa se i nikog nije briga.
< Poruku je uredio daxy -- 27.1.2015 14:05:49 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 14:12:30
|
|
|
|
papučica
|
Pozdrav za sve vas trudilice. Čitam i razmišljam o nama ženama.Koliko snage ,volje, truda,strpljenja i svega treba da se rodi jedno malo sunce . Nekako sam sad u fazi da sam poklekla sa svim, al dođe to meni tako . Čajeve sam pripremila i stoje na polici, svaki dan sam prije pila i to mi je bilo prvo a sad čekam da sa police dođu sami, i plodni dani neznam gdje su i kad su bili[sm=jezicek
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 14:27:31
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy, mislim na to naše usrano zdravstvo! Ne mogu se načuditi čega svega ima!!! Off topic - na faksu smo imali gostujućeg predavača iz SAD-a i nije mogao vjerovati da smo država u kojoj postoje radnici koji rade, a ne dobivaju plaću! Govanca u Lijepoj našoj su posvuda.........
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 14:31:51
|
|
|
|
Tajci66
|
Hvala cure na komentarima Daxy bas mi je zao, ionako ti je dosta tesko jos sad i ovo. Nase zdravstvo je stvarno jedno veliko Hipo kako se osjecas? Akcijamo do daljnjeg Papucice zao mi je sto se tako osjecas, nadam se da ces bit bolje uskoro.
< Poruku je uredio Tajci66 -- 27.1.2015 14:32:55 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 14:45:34
|
|
|
|
noemaa
|
Daxy,pa stvarno. Tako veliki grad,tri zupanije i ovo. Prestrasno. koje su ti sad mogucnosti za dalje? Perlice,a lijep ti je grafic.samo ti mjeri obicnim toplomjerom. buba,danas obvz akcija! hipo, bravo za boc. A ff? Je li tako skokovit graf zbog klomica ili? Katy,i tvoj grafic je lijep. Tajci,snjeguljice,barbika i ostale...zagrljaj i pusa s moba sam pa se kasnije javim
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 14:51:03
|
|
|
|
hipo
|
daxy, mislim da zdravstvo pokriva novinarka N. Škaričić. Ne znam jel joj se može poslat priča s molbom da ti ne spominje ime, daš joj podatke, pa kad krene istražit, neće joj trebat puno da skuži kakvo je stanje ili sranje. One koje pitaju kako sam: za 5 sam Tako mi je super što ne moram lovit ovulaciju nego mi doktor kaže šta kad i kako ko da imam odmor od zatrudnjivanja, a rezultat, kako ispadne...mozak na pašu Lagala bi kad bi rekla da se ne nadam, ali nadam se samo onoliko koliko se nadam i svaki drugi ciklus. Da se ne nadam, digla bi ruke davnih dana. Nada nam je ostala zadnja. Al neću tako nazvat kćer Kad mi je dr. u 11. mjesecu reko da bi morala odma na IVF bila bi glupa da u AIH polažem neke ogromne nade, zar ne? Znam samo da moramo pokušavat, sami il uz pomoć medicine, pa će jednom uspjet. noema, jel te to muž tako zagrijao pa ti je temp tako skočila moja ti je temp malo luda a sumnjam na klomiće jer mi je od njih po noći bilo vruće, pa hladno pa vruće pa sam se budila malo a inače odradim noć u komadu, nije svaku noć bilo isto tako da mislim da mi je temp malo nestabilna radi toga.
< Poruku je uredio hipo -- 27.1.2015 15:05:59 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 15:04:34
|
|
|
|
daxy
|
papučice svima nam dođu takvu dani. Nije to ništa čudno. Kako dođu tako i prođu. Drž se. snjeguljice nisam bila sigurna na koji dio mog posta misliš. Al šta god,stvarno smo banana država. tajci samo akcijaj. I mene čeka isto ovih dana. Prijedlog: možda bi bilo zgodno da imaš par trakica od 40ml/iu,tako bi preciznije odredila O. noema koja BT kod tebe! Mogućnosti: -čekati -CITO -drugi grad (Ri ili Zg) Ja sam izabrala čekat,zapisat ću se kod dr.M na konzultacije,pa ću definitivno znati je li rade AIH ili ne. Ako ne rade AIH,onda možda odradimo jedan u CITO. Prije toga se moram riješit polipa. Ne putuje mi se u drugi grad zbog inseminacije.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 15:08:17
|
|
|
|
hipo
|
daxy nadam se da će se nekako to raspetljat na najbolji način tako da ne moraš nigdje putovat i da ne čekaš dugo.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 15:11:55
|
|
|
|
daxy
|
hipo nek si ti nama super! Tako treba. Znaš koje su ti šanse i u skladu s tim se i nadaj. Ja ti stvarno želim da uspije. Zaista je lijepo pustit mozak na pašu i bez puno razmišljanja o O,akciji,BT,.... Meni je isto bilo super. Nego,htjela sam te zamolit da na temi AIH napišeš ove podatke (iz potpisa) o tvom postupku. Nek se nađe. Možeš i kad završiš s postupkom,nije bitno.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 15:15:14
|
|
|
|
hipo
|
Daxy, mislim ja na tu temu, al sam mislila sve upisat sutra kad odradimo štrc-štrc. Tako da bude sve na jednom mjestu i kad mi daju info što poslije-ako mi daju još koju drogu. Ako odlučiš putovat radi MPO u drugi grad i odabereš Zg, bar ćemo na kavu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!