Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 15:15:57
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: hipo daxy nadam se da će se nekako to raspetljat na najbolji način tako da ne moraš nigdje putovat i da ne čekaš dugo. Hvala. Tako sam i mislila,al da te napomenem. Kad štrc štrc prođe,onda ćeš. Ja sam uvijek za kavicu.
< Poruku je uredio daxy -- 27.1.2015 15:19:10 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 15:16:58
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hkajo - ponosna eternity - 25.01. katy1503 - 30.01.
< Poruku je uredio daxy -- 28.1.2015 10:17:58 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 15:24:02
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: SIJEČANJ perlicin muž: ponovit će hrabro spermiogram nakon antibiotika (siječanj 2015.) i nek bude puno, puno bolji VELJAČA mali andeo nakon vještice ide kod gin katy spermiogram za muza 03.02.2015. vilić zuba hormoni nakon slijedeće vještice (ako stigne), muž ide na spermiogram 17.02.2015 noema hormoni štitnjače buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV Lourdess muž ide na spermiogram LOURDESS JAVI SE mutilica i muž svašta nešto iza NG: Muž: brisevi, Mutilica: trombofilija, brisevi, hormoni MUTILICA JAVI SE OŽUJAK perlica TSH Čekamo preglede/konzultacije:: SIJEČANJ snjeguljica SUTRA 28.01. konzultacije kod gin muž od perlice 29.01. pregled kod urologa VELJAČA katy: ide u Petrovu (MPO) kad skupi nalaze (veljača) mali andeo: u veljači? ide možda po drugo mišljenje tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala tik tak muž ide urologu 03.02. Noemma: endokrinolog krajem veljače daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: SIJEČANJ buba m papa katy progesteron VELJAČA perlica papa oko 4.02. Čekamo postupke: SIJEČANJ Hipo SUTRA 28.01. AIH
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 15:29:24
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo sretnooo od srca, naravno da ćeš se nadati Ostalo nisam čitala, zadnja 3 sata sam na mob/tel a sve vezno za MPO u St.... Jako sam ljuta, ne mogu vam napisati kolko Prokletnici uopće nemaju kontakt mail adrese, al ne odustajem. Sada idem doma, ujutro pišem dopise i šaljem na mailove koje sam pronašla/dobila preko veza i vezica... Na prigovore i dopise SVE javne i državne službe moraju odgovoriti u roku od 15 dana od primitka istih... Pa budemo vidjeli kaj će i hoće li odgovoriti
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 15:32:35
|
|
|
|
hipo
|
Katy, grafić ti je jaaako lijepi!!! daxy dodala sam na popis da čekaš i gin i MPO konzultacije, pa javi ako treba prepravit. perlice zaslužili su da ih netko opere dobro. Iskustvo moje firme jer da ne odgovore na dopise nikad što je problem važnijii, to nam je nadležno ministarstvo mutavije. Prijavljujem lijepi egg wajtić Jutros je lijevi jajnik odpikao svoje i više se ne javlja. Zatišje. Čekamo sutra
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 15:40:49
|
|
|
|
perlica55
|
Vidim da se na Rodi diže hajka, ak će itko izaći u javnost s ovom pričom to će biti Rode, za ovakve stvari im skidam kapu... Hipo sve dok ljudi ne znaju kaj državne službe moraju raditi, oni neće raditi.... Kad odgovorne osobe budu novčano kažnjene (a vjeruj mi da je jako puno žalbi upućeno nadležnim sudovima) bogme će se odgovarati na dopise... Makar da je to i to na razmatranju...
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 16:11:02
|
|
|
|
papučica
|
Tajci66,daxy hvala na rzumijevanju. Ma proći će znam ali eto valjda naleti nešto bez motivacije. Moj ciklus je od28-31 dan a prošli je trajao 34 neznam dugo, dugo nije mi kasnilo.E sad nisam sigurna možda je od klomifena. Tako da sad neznam vjerovatno ću dobiti 30.01.ilineću . Bila sam vrijedna pa se nadam možda možda . Daxy sretno sutra, sretno svima u bilo kojem pokušaju,jer ne mogu sve da zapamtim ali mogu da vam svima poželim uspjeh i sreću.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 18:25:22
|
|
|
|
buba m
|
Cure, a postoji i ona emisija na hrt-u "Šta vas žulja" posvećena prigovorima, nepravdama i problemima, da se netko upućen u problematiku javi u emisiju?
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 20:31:29
|
|
|
|
daxy
|
papučice naša hipo treba sreću sutra. Ja ne idem nigdje (osim na posao ). perlice ako možeš proslijedi mi par mail adresa,pa da se i ja oglasim na njih. Barem neke koje su dostupne i nama bez veza. Da ih ne tražim... buba nije ti ni ta ideja loša. hipo ne treba ništa prepravljat. Puno sreće sutra! Budem se sutra brinula o tome,večeras akcija. Mislim da je sexona blizu.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 21:16:56
|
|
|
|
noemaa
|
Cure,vidim da je kaosno u st. zdravstvo i prosvjeta su uvijek zadnje rupe na svirali. ali bitnoda placamo dopunsko,osnovno i sta sve ne. Drzim vam prste,i daxy i perlici da st mpo profunkcionira! A tebi hipo sutra zelim pocetak ostvarenja tvojenajvece zelje!drzi se i javi namse kad dodes k sebi. Katy,samo naprijed s tempicom,ima nade velike ja samzabunom upisala onak veliku tempicu,nazalost, ispravila sam sada. Perlice,i tebi je bt bas lijepa. Je li ti bila koji putvec ovakva?snjeguljice,sutra konzul.,sretno,javi nam!buba,tajci,papucica,Vilic saljem vam zagrljaj
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 27.1.2015 23:51:14
|
|
|
|
madeline
|
Bog,drage moje da se javim na brzinu ,dobila sam prije tri cetri dana ,ali nisan se uspila javiti., mog malog misa i mene uvatila dosadna viroza,ima vec tjedan dana,.ponavlja se scenarij iz proslog miseca,viroza i u iste dane,. Popizdiknut cu vise ,.ovoj se virozi ne nazire kraja ,svakim danom sve gore. Nadam se da ste mi sve dobro,priko mob,.sam pa je malo nezgodno sve procitati i povatati, Sritno lipe moje,jos malo evo nam veljace,
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 7:09:34
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Hipo, danas ti želim svu sreću svijeta! Daxy, za akciju, neka igre počnu! Eto nam dosadne srijede... Barem će biti sunčano.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 7:53:17
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Hipo, nek armija PP plivača krene u akciju Madeline, žao mi je Noema, uvijek mi je BT fina - školski, pa dođe Daxy, sretno s akcijom nek urodi plodom Katy, javi kakvo je stanje... Nek bude debeli za koji dan... Snjeguljice, sretno na konzultacijama danas Danas će mi biti ludnica, moram pripremiti nekakav sastanak sutra u St... Javim Vam detalje s pregleda, čim stignem
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 8:01:26
|
|
|
|
noemaa
|
jutroooo hipo, mislim na tebe, nek se plivači zacementiraju tamo gdje trebaju! sretno! drži se! perlice, ugodna priprema sastanka iščekujem i detaljčiće s pregleda, nek bude onako kako ti želiš neću ti onda hvalit više graf do 18. dana PO daxy, za akciju, ajde tako naprijed! madeline, žao mi je, ali glavu gore, novi mjesec, nova nada, a možda i srećica! snjeguljice, buba, tajci, papučica, vilić zuba, katy ja ostala doma, maleni temperatura i grlo. ma samo nek je to najveće zlo i sve će biti ok. tempica mi skočila, ali mislim da će to prije biti od neprospavane noći, buđenja par puta tijekom nje i hodanja po stanju, a i hvatanja malog u trenu kad sam si počela mjeriti tempicu.
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 8:10:27
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro, evo kavice! Joj cure moje danas se baš ne osjećam dobro, mučno mi je, imam osjećaj da mi sve šta pojedem stoji u grlu, doma s mužem imam rasprave zbog malo lošije financijske situacije... Oboje smo zaposleni, imamo nešto sitno kredita ali evo uvijek neki novi troškovi, sada slijedi registracija i tehnički za auto, on kaže bit ćemo bez para, pa dobro, stisnut ćemo se, otplatiti na rate, ali on i dalje misli da ja mogu izmisliti neke novce, o da izčarobirati ću neke novce... Kako me ljuti sa svojim razmaženim razmišljanjem! a ima toga još! Jednom mjesečno mi predloži da ga zaposlim kod sebe u firmi, uvijek mu ošto odgovorim NEMA ŠANSE! Još da nas zajedno muče i poslovni problemi, nije dovoljno privatnih problema! ti muški su ponekad takvi blentavci!!! uh!!!!
< Poruku je uredio buba m -- 28.1.2015 8:17:05 >
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 8:56:46
|
|
|
|
hipo
|
Jutro noema valjda ce temp proc maleckog nadam se da nije neka od viroza madeline, zao mi je zbog tuke vjestice perlice, jedva cekam vase novosti iz Splita, zelim da vam sunce zasja! snjeguljice, lijepo mi se iskonzultiraj daxy,jupi za akciju buba, nadam se da ce situacija bit bolja s lovom predali kandidate na obradu, nek najbolji pobijedi poslala nas sestra da setamo do pol 11 pa onda veselje hvala na navijanju
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 9:16:02
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice, sretno danas! Madeline, žao mi je zbog Noema, grozno je kad je dijete bolesno... Neka mu prođe čim prije! Buba, zaposli ga pa ako ne bude funkcioniralo, daj mu otkaz!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 9:31:17
|
|
|
|
Tajci66
|
Jutro cure. Hipo svu srecu ovog svijeta ti zelim, daj Boze da uspije od prve. Perlice sretno Noemma zao mi je radi bolesti, nek cim prije prode Madeline zao mi je zbog , nek te ne gnjavi dugo Daxy za akciju. Buba m nadam se da cete rjesit te problemcice i da ce bit sve ok. Muski stvarno misle da smo mi zene nekad svemoguce Vilic zuba, Katy, Snjeguljice i ostale cure mi smo i dalje u akciji, jucer mi je opet trakica bila pozitivna. Ja se bojim da to nije od zaostalog folikula koji nije puko i da je opet cista u pitanju. Jel to moguce?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 9:32:44
|
|
|
|
katy1503
|
Pozdrav cure! Evo mene na putu prema jugu sa kolegama,idemo na sprovod.... Perlice sretno! Madeline - ako je vec dosla neka brzo i sto bezbolnije prode.. Hipo - drzim fige... Sve ostale ...
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 9:43:41
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
kATY oooooodličan graf! Žao mi je zbog kolegice... Onaj dan kad si javila tu tužnu vijest nisam ništa komentirala.... Ne mogu zamisliti tu bol....
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 10:13:24
|
|
|
|
buba m
|
ooooo snjeguljice nema šanse! čak se i malo ograđujem od traženja posla za njega, da mu ja nađem neki posao a da mu ne valja tamo stalno bi mi to nabijao na nos, ali da mu nađem super posao znam da bi mi ljubio noge i tlo po kojem hodam dobro kaže tajči oni misle da smo svemoguće, mislim da, naravno da jesmo
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 10:35:56
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,curke. snjeguljice sretno na konzultacijama. katy BT ti je super! Nadam se da će ostat takva. noema nek maleni brzo ozdravi. madeline žao mi je zbog . buba bolje je da TM i ti ne radite u istoj firmi. Vjeruj mi to je ogromna greška. Znam par koji zajedno vodi vlastitu firmu i to je katastrofa,vide se od 00:00 do 04:00,a imaju dvoje djece. Stalno su u nekakvoj brizi zbog posla. Jer ako firma propadne onda su oboje bez posla i novaca. Nitko ih neće zaposlit u tim godinama. Grozno,grozno. Da ne spominjem ovaj financijski dio. Pa sve šta zarade ulažu u firmu,a ono što ostans mogu trošit. Ne ostane im mnogo. perlice nemoj se umorit! hipo puno sreće danas i nek bude hrpa PP plivača i nek bez problema nađu JS!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 10:43:05
|
|
|
|
Vilić zuba
|
hipo u mislima si mi danas!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 11:59:02
|
|
|
|
buba m
|
a šta nam hipo sada radi? Hipo sretnoooo!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje siječanj 2015. 28.1.2015 12:04:43
|
|
|
|
hipo
|
Eno ih jurisaju po meni Dobili smo za domaci rad akciju veceras i sutra ujutro. Nakon inseminacije su me pokrili i ostala sam lezat na istom stolcu di je bio postupak, znaci bez mrdanja 15 min. Jedino su mi desnu nogu stavili uz lijevu, blago savijene obe u jednom drzacu za stopalo. Nista nisam ni osjetila. Cekam otpusno pismo. Bili dr, sestra i biologica, svi simpa, veseli i ljubazni. Prostor za pet, novo, cisto, uredno. Mislim da ima neka soba za zene s transferom jer vidim da su tamo ulazile jutros u spavacicsma, a muzevi cekaju tu u cekaoni. Sad je jednom muzu rekla da mora jos lezat i mslo uzivat :-) Javim se od doma s kompa, sad sam samo nabacala misli kako du mi pale napamet.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!