Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:03:20
|
|
|
|
buba m
|
Ain't no sunshine when she's gone...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:06:10
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: buba m Ain't no sunshine when she's gone... Prži nam dušu na tihoj vatri Nadam se da s mužićem slavi!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:08:17
|
|
|
|
chrna
|
Bok curke. Vidim ima svašta nešto novoga.... Nije me bilo jučer cijeli dan,bila kod bake i zagorju i navečer došla doma, tuširanje i kinderbet.... Slomila me ovaj mjesec. Dakle nikad do sada ali nikad me nije toliko boljelo, trbuh,jajnici ili kaj već?? Pitanja sto u glavi, dal mi je tako zato jer mi je to prvi mjesec na metforminima, danas je treći dan i počela sam s klomifenom... Za sad je sve oke, frka me hvata lagano.... Hipo daj mi reci prije aih-a dal ste imali kućne radinosti ili je mm "čuvao" plivače za postupak? Opet pitanja pitanja i samo pitanja :( Još nešto. Curke koje ste pile klomifene dal ste pili išta od alkohol??? Nisam alkoholičarka al sutra je Valentinovo, pa ćemo se negdje izvest na neku večericu... Ne pijem vino, pa sad sam u problemu jer neznam dal smijem popit pivicu bar malu???
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:08:48
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Ni traga ni glasa piskilicama? Ajmo cure stapice na raport
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:18:35
|
|
|
|
hipo
|
chrna, kućne radinosti je bilo u smislu održavanja kondicije plivača, tj. nisam htjela riskirat prije UZV-a s akcijom, pa smo samo "ručno i usmeno" održavali kondiciju To mi je bio prvi ciklus na Klomićima, inače imam velike folikule pa nisam znala koliko će pod ljekovima brzo rast i koliko će ih bit pa sam odlučila čekat UZV dav vidimo broj i veličinu. U nedjelju je bilo zadnje održavanje kondicije, AIH u srijedu ujutro. Sestra mi je rekla da preporučaju apstinenciju 3-5 dana, u zn. člancima sam našla podatak da je idealno 2 dana apstinencije prije AIH-a radi pokretljivosti. Alkohol nisam trošila cijeli prošli ciklus, nisam dala ni mužu dok nije prošo AIH i domaći rad nakon aih-a.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:18:46
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. noemaa - 02.02. - ponosna Sunshine28 - 10.02. Barbika86 - 11.02. hipo - 11.02. Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. daxy - 25.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02. madeline - 27.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:22:04
|
|
|
|
Sunshine28
|
evo me.... pa....imamo + (mm su u ljekrani uvalili intim plus test)... hmmm...malo mi je "mrsava" ta druga crtica koja cini plus, ali tu je prvo smo malo bili u badu jer smo kontali da obzirom na datum O + treba biti kao kuca, a onda smo se oboje sjetili da sam se ustala oko 6 popiti antibiotik i da sam piskila, tak da sam zapravo prvu jutranju piskicu bacila u wc prvo smo se nasmijali, onda sam ja otisla u podrum zapaliti cigaretu i popiti kavu da se skuliram i dok sam dosla gore vec sam sva bila u paranoji....zasto je taj + tako slab, da nije beta premala, da nesto nije uredu, pa da bi sjela u auto i isla u Sunce vaditi betu, pa ne bi, pa osjetim da me boli dolje.....uh! onda sam se prebacila na pristavljanje paprikasa jer sam pola 12 narucena na pramenove i to me malo smirilo...za sada..... odlucila sam biti umjereno sretna i optimisticna (koliko mogu) i danas u ljekrani uzeti drugi test i napraviti ga u ponedjeljak kada se zbog posla ionako ustajem u 6 pa necu opet najbolju piskicu baciti u vjetar HVALA CURE NA PODRŠCI!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:23:34
|
|
|
|
hipo
|
Čestitam ti draga Sunshine od srca!!!! Baš mi je drago što si ovako brzo uspjela s ovim plusom i da se nisi gnjavila i čekala ko s prvom bebom!!! E, sad mogu na miru radit!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:24:09
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA vilic zuba DANAS 13.02. progesteron 13.02. mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK hipo TSH, početkom mjeseca mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK vilić zuba muž ide na spermiogram 17.02.2015 perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tajci DANAS 13.02. ide vidit je li cista zbrisala Papučica DANAS 13.02. ide kod gin po terapiju da joj dođe Noemma endokrinolog 19.02. i 20.02. čini mi se ide vidit katy de kod ginekologa vidit 20.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna ide na prvi AIH hipočeka pa ide na drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:24:30
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: buba m Ain't no sunshine when she's gone... chrna može jedna pivica od 0,3. Iako ja nisam ništa pila od alkohola,MM je jednu pivicu,al tek poslije AIH-a. hipo mi smo imali akcijanje u održavanju plivačke forme. Al dobro ja sam imala samo jedan folikul.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:25:31
|
|
|
|
chrna
|
Aha. Hvala. Ja neznam kaj će se uopće događat ali mislim da se neću prije uzv čuvat. Mislim nisu mi niš rekli i pitanje je kako će i dal ću uopće reagirati na terapiju??? Joj grozno mi je. Nikak dočekati srijedu i prvi uzv da se uopće vidi i zna kaj dalje. Nisam pametna, mislim da mi pivica nebi trebala napravit haos nikakav. Neznam još. Želim bit super, ipak sam na godišnjem al sad opet čekanje i čekanje.....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:27:54
|
|
|
|
Sunshine28
|
IZVORNA PORUKA: hipo Baš mi je drago što si ovako brzo uspjela s ovim plusom i da se nisi gnjavila i čekala ko s prvom bebom!!! hvala draga, ali molim te pricekajmo jos da gin. kaze kako ce sve biti ok....nakon jednog spontanog i dvije biokemijske jednostavno se ne mogu prepusti skroz slavlju nakon prvog pozitivnog testa sta cu, takva sam znam da ovo sada zvuci sebicno, pogotovo curama koje dugo se trude a da nikada nisu vidjeli plus, ali molim vas da me razumijete
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 13.2.2015 10:28:29 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:29:26
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Sunshine cestitam I neka test u ponedjeljak bude samo potvrda ovom danasnjem Uzivaj
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:30:27
|
|
|
|
hipo
|
Od Klomića u pravilu nemamo puno folikula, al sam htjela bit oprezna, tipa ako ih je 4-5, to mi je malo bilo preriskantno, zaključila sam da ako je bitno da se uz KLomiće radi UZV, nije to bez razloga... Chrna oni ti neće sami uglavnom ništa reć ako ih ne pitaš. Pretrpani su svi poslom, pogotovo ona jadna sestra Anita, da ima još pet pari ruku i njih bi zaposlila Sunshine, sve 5, zašto bi bila sebična. Imaš pravo osijećat se kako hoćeš i imat svoje strahove i bit oprezna. Držim fige da bude sve ok!
< Poruku je uredio hipo -- 13.2.2015 10:31:33 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:33:55
|
|
|
|
chrna
|
Sunshine28 bravo! Čestitam!!!! M i ja glumatamo i neznamo kaj bi sami sa sobom....on bi na sljeme, ja bi isto negdje lunjala al nemam pojma kam.. Oce mi na prvom uzv reć dal uopće imam folikule??? Aaaaaaa kad će srijeda :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:38:34
|
|
|
|
daxy
|
sunshinetipkali smo u isto vrijeme! Baš mi je drago. Skromno ti čestitam. Hoćemo dodavat znakić? Kako nas je krenulo! Da se bar nastavi ovako...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:40:12
|
|
|
|
perlica55
|
Sumshine čestitam na sretnooo i dalje Chrna, sretno s Klomićima, nek bude fina 2/3 folikula na prvom UZV.... Ako je nalaz s-grama TM uredan nemojte pretjerivati s apstinencijom... MM i ja pijemo samo ak idemo vani, doma ne pijemo... Na klomićima isto nisam niš alkoholno popila... Al mislim da piva/malo vina ne može škoditi Daxy kaj si odlučila s progesteronom??? Dal si dobila MPO G??? Jel stigla s BO???
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:40:22
|
|
|
|
hipo
|
chrna da, na tom prvom UZV ti ih prebroji, ja pitala da mi ih pokaže i onda na temelju veličine ti kaže kad ćeš dobit štopericu i kad ti je AIH ili te naruči za drugi UZV ako nisu još zreli za pucanje. Ovisi kako ćeš reagirat. Razumijem tvoje nestrpljenje, i meni je bilo napeto
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:41:44
|
|
|
|
daxy
|
chrna nemojte slat spermiće na odredište prije prvog UZVa nikako!!! Ne želiš riskirat. Zbog tvog PCOSa postoji šansa za više od 3 folikula.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:41:55
|
|
|
|
chrna
|
ja uopće neznam dal uopće i imam folikule???? A to isto moram čekati uzv??? Koja je "normalna" veličina jajnika meni u povijesti bolesti piše 43 u 22 mm Ma najbolje da nis neznam pa kak doktor veli. Nisam pametna, nabolje da čekam srijedu i pišem pitanja za doktora haahahahah
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:44:10
|
|
|
|
daxy
|
perlice kad sam zadnji put provjeravala još je bila na BO. Odustala sam od Duphastona. Ne želim mučit samu sebe.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:45:00
|
|
|
|
chrna
|
Ok daxy hvala na informaciji. Ja bi na najjače, jedva čekam da prođe... Ja bi već sam hopa cupa a bome i dečko. Možda nije normalan ali od kad smo skupa jedini ručni rad koji je imao je bio kad je isel radit sg. Jednostavno on to ne želi, a fakat se volimo hihihihi
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:46:32
|
|
|
|
perlica55
|
Pitanje za curke koje jesu ili planiraju u MPO vode, pišem samo što bi bilo kad bi bilo Bez obzira na dijagnozu, idete na IVF prvi put .... Dal bi išle u full stimulaciju i na eventualno 10 js i više? Ili bi išle u polu stimulaciju (tablete + koja pikalica) tj. do 5js? Dal bi dopustile IVF ili bi inzistirale na ICSI? I zašto? Tnx Opet ponavljam MPO G odlučuju i njihova je zadnja, al kaj bi VI, u slučaju da se vas pita?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:47:58
|
|
|
|
Sunshine28
|
ajmo ipak pricekati znakic do ponedjeljka, meni za ljubav
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 10:49:11
|
|
|
|
perlica55
|
IZVORNA PORUKA: chrna ... smo skupa jedini ručni rad koji je imao je bio kad je isel radit sg. Jednostavno on to ne želi, a fakat se volimo hihihihi Ma daj...
|
Anketa
Mg 300Točkica28U kojem tj ste prestale piti mg?37 (
59%)
38 (
13%)
do kraja sam pila (
28%)
Broj svih glasova: 76Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!