Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:07:10
|
|
|
|
Vilić zuba
|
38, 58 mill/mL, znaci u 4,2 mL (volumen) je 162, 04 mill vojnika, javljeno na raport.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:07:11
|
|
|
|
noemaa
|
vilic, cure, vi se ful kužite u te podatke! kakva je razlika između plivača A i D? a morfologija znači? (Sad će daxy reć - e, da je bar ostala na onom forumu opet nešto pita )
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:09:12
|
|
|
|
Vilić zuba
|
IZVORNA PORUKA: noemaa vilic, cure, vi se ful kužite u te podatke! kakva je razlika između plivača A i D? a morfologija znači? (Sad će daxy reć - e, da je bar ostala na onom forumu opet nešto pita ) A je brzi plivac, D je nepokretni. Morfologija je ispravan oblik. Ako sam sta krivo nek me neko ispravi.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:14:57
|
|
|
|
Vilić zuba
|
IZVORNA PORUKA: hipo vilić žao mi je što nalaz nije bolji, koliko miljončeka ima? I imaj na pameti, nije da ih nema, a dovoljan je jedan!!!! Pa ja odmah racunam, u ovih 28% pokretnih ih je 10,8 mill/mL, pomnozim sa volumenom i dobijem 45 mill... i da nijedan ne moze doc do cilja?! Bemti! Ni ja ne kuzim ovu morfologiju. Al opet je 4 donja granica.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:18:53
|
|
|
|
perlica55
|
Za inseminaciju trebate 10/12 milijona progresivnih, vi imate punoooo više Ak neće prirodno, hoće uz pomoć MPO G!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:24:03
|
|
|
|
Vilić zuba
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Za inseminaciju trebate 10/12 milijona progresivnih, vi imate punoooo više Ak neće prirodno, hoće uz pomoć MPO G! Hvala perlice draga, i sve ostale cure Sutra idem kod svoje G i sta reci.. idemo dalje!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:41:16
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK hipo TSH, početkom mjeseca mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA sunshine nadamo se DANAS pregledu kod gin! vilić SUTRA 18.02. ide kod gin s nalazima chrna SUTRA 18.02. folikulometrija Noemma 19.02. endokrinolog katy 20.02. ide kod ginekologa vidit hipo 20.02. folikulometrija daxy čeka konzultacije kod MPO OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK chrna prvi AIH foletto IVF hipo drugi AIH daxy nam čeka svoj drugi AIH štrumfeta čeka pa kreće na IVF
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:49:43
|
|
|
|
hipo
|
Sunshine, nadam se da ćeš nam se javit s dobrim vijestima! Cure, nažuljala sam mozgić danas pišući neki zaguljeni dopis. Dolazi mi moj šoferko (MM) pa idemo doma klopat kobase. Napokon!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:50:51
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. Sunshine28 - 10.02. - ponosna Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. daxy - 25.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 16:05:00
|
|
|
|
daxy
|
buba ček da ti oduzmu taj ViP. vilić pa nije ovo loše. Kažu da je moguća prirodna trudnoća sa a+b=25%. Mrvu je morfologija lošija. Jeste liječili vi kakve upalice kod TM? noemaa više puta mi je bila ovakva BT,ma čak i bolja. A - brzo napredujući B - sporo napredujući C - pokretni u mjestu D - nepokretni Morfologija - deformacije (glave,repa,vrata,...)
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 16:37:36
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: noemaa vilic, cure, vi se ful kužite u te podatke! kakva je razlika između plivača A i D? a morfologija znači? (Sad će daxy reć - e, da je bar ostala na onom forumu opet nešto pita ) A sad će Buba reć, hvala što si pitala, da ne moram ja! 😘😆💞
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 16:42:07
|
|
|
|
buba m
|
Noemaa, a šta si ti u horoskopu??
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 17:14:03
|
|
|
|
noemaa
|
ovčica, buba. ti?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 17:35:24
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, prokrvarila sam iznenada i tako krvarila (čistila se) 8-9 dana, O uslijedila 17 DC, nju smo već uredno pokrili, M. došla 30. dan (možda malo kasnije). Znači, ja sam se ponašala kao da je to obična M. jer ništa nije upućivalo na to da bi trebalo biti problema. Premda je moja gin. rekla da čekam prvu M. i onda idemo na akciju, skočila je sebi u usta pa je rekla i da ne trebamo čekati. Tako da - nismo čekali. Vilić, pa dobro... nalaz je takav kakav je, dobro da nije lošiji. Vidjet ćeš što će ti gin. reći.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 17:51:19
|
|
|
|
buba m
|
MA DAAAAJ, DoSTA PREPISIVANJA NOEMAA!!! i ja sam ovčica, podznak rak, mjesec u djevici. 😁😂😁😀
< Poruku je uredio buba m -- 17.2.2015 17:52:52 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 18:09:47
|
|
|
|
hipo
|
Ma vid' njih dvije
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 18:16:22
|
|
|
|
ikaaa
|
pozzz drage moje..evo mene nakon duuuugo vremena.....svoju A sam toliko razmazila da ne stignem ništa..... kad sklopi svoje umorne oke ja neznam što bih prije dali u wc, kupaonu, kuhinju ali ono zadnje i rijetko kad je da odem na comp...nisam vas zaboravila,,,,, čestitke veeeelike svima novim trudnicama winki, sunshine i tik tak.....drage moje uživajte i guštajte i ništa ne radite nego samo guštajte i mazite svoje mrvice..... drage moje od vam želim da mi sve ovako jednog dana ma sve ove godine više ne stignete na raju i da u rukama držite svoje smotuljke i da ih toliko razmazite da ne možete ni ići na wc ko ja...od srca vam to želi vaša ikaaaa..pusa velika od mene i Anđi.... mislm na vas svaki dan i svaki put kad pomislim da sam dane provodila u nadi i da ste mi davale podršku ko nitko kad mi je najviše trebalo cmoknem svoju Anđi..... tako ćete i vi i jedva čekam da odbrojavanje bude prazno i da se sve preselite na ljetne, jesenske i zmske bebače....i da nemate vremena kao ja.....ljubim vas puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno....
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 19:04:34
|
|
|
|
hipo
|
Ika, nek ste vi dobro, samo uzivaj s njom i hvala na tvom navijanju. Sunshine jesi ulovila doktoricu? Vilić jesi rekla muzu da su mu zene s foruma izgatale da nalaz nije tako loš? Ma je l' moguce da me vec gospon lijevi jajnik škaklje??!? Tek mi je drugi dan Klomifikacije Prosli put me drugi dan klomifikacije bolila jaaaako glava, danas ne
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 19:27:27
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: buba m IZVORNA PORUKA: noemaa vilic, cure, vi se ful kužite u te podatke! kakva je razlika između plivača A i D? a morfologija znači? (Sad će daxy reć - e, da je bar ostala na onom forumu opet nešto pita ) A sad će Buba reć, hvala što si pitala, da ne moram ja! 😘😆💞 Presmiješno. hipo i ja sam osjetila pikanje već 2. dan (iako sam na kraju imala samo 1 folikul). Mislim da je to normalno. ikaaa tebi i mazi. Uživaj. Nadam se da ćemo ti se brzo pridružiti. Jako je lijepo da nas se sjetiš. Curke,mene OPET boli glavaaaaa! Ma poludit ću.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 19:57:00
|
|
|
|
Tajci66
|
Noemma drago mi je da si brzo dosla doma i da si sa svojim deckima. Nadam se da neces dugo cekat M i da ces brzo u nove pobjede. Daxy zao mi je zbog glavobolje, to mi je najgora bol Hipo vi ste super razradili plan, samo hrabro naprijed. Svu srecu vam zelim Sunshine nadam se da je sve ok i da ste culi srceko. Perlice nadam se da te M nece iznenadit. Buba m i Noemma stvarno prepisujete opasno Vilic zuba ako nase doktorice kazu da nalaz i nije tako jako los, onda stvarno nije Chrna sretno sutra, nek bude barem 3 folikula Martina dobrodosla, zao mi je sto je bio minus. Nadam se da ce M doc skoro i da se nista nije zakompliciralo. Pusa svim ostalim curama. Noemma dobro sam, hvala na pitanju. Jcr sam saznala da nema ciste vise pa sam bas sretna. Ovaj mjesec se necu opterecivat s trakicama nit cu ista pratit. Samo cemo opusteno akcijat i pokusat se ne opterecivat s tim.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 20:46:53
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok trudilice, ja uopće od vikenda ne dobivam obavijesti da se nešto događa na forumu?! Jel mi netko može reći zašto jer sam dosad dobivala na mail kada nešto postate. Moja slijedeća je 12.3.. U pon 23.2. idem na UZV dojki i abdomena jer grudi su mi ogromne i bolne i dalje, a abdomena jer i dalje imam mučnine. Vidim da ste vrijedne i da imamo i nove članove. Svima šaljem veliki i nema predaje dok sve ne budemo Pusa od mene
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 21:09:00
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy, i mene muči glavobolja cijelo popodne, pomiješana s mučninom koliko boli... Odgledano spaljivanje pusta, malo je spooky.... Kao da smo u doba lomača.....
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 21:12:56
|
|
|
|
noemaa
|
barbika, ajme, pa bit će ti krcat mail ako ne izbrišeš tu opciju ovdje se ne pišu romani, već trilogije romana buba, ajmo mi onda to lijepo isprepisati i za i da se poklopimo u . u PRAVIM za PRAVO i ZDRAVO djetešce , a ne neka glupa prepeličja ili ne znam već čija jaja (ovo vještičje je stvarno skeri, ima pravo snjeguljica ) daxy, neka bude ta glavobolja znak PUPICA!!! tajci, presuper što nema glupe ciste!!! vilic, slušaj što ti kažu naše doktorice i tajci ika, hvala na lijepim željama! hipo, jel to gospon jajnik šalje tm u boj? hoćete mu uslišit želju? a o ovcama skakalicama da ne pričam.... rajske su p.s. upravo me zvala ravnateljica i naredila mi a ostanem do kraja idućeg tjedna doma. a ja mislila u pon šibat na posao. ovi u bolnici mi rekli 2 tj preporuke na bolovanju. ja pitala G zašto ne već sutra. rekla mi do petka obavezno doma pa ćemo se za dalje čuti. a ma, ako ravnateljica ne radi paniku, najbolje da poslušam bolničke liječnike. baš ću se odmoriti i skulirati i napraviti plan za uspjeh
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 21:13:46
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice, fino mi miriši tvoja pećnica p.s. hvala za detaljan izvještaj
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 21:15:21
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, uzmi si Lekadol, nadam se da si bolje Barbika, sve ispitaj G na pregledu, jer ak sam dobro skužila ideš na UZV malo prije O... Upamti veličinu folikula i debljinu endometrija.... Tajcy sretno s redovitom akcijom, sad kada nema ciste, mozda bude Snjeguljice, mudro šutiš još cca 34 sata do tvojeg testića Noema, obzirom da si imala kiretažu, sačekaj prvu mengu prije ponovnog rada na Sunshine, pa gdje si? Brinemo
|
Anketa
Koliko viđate vjenčanu kumu?BubuJeste li ostali dobri s vjenčanom kumom nakon vjenčanja? Viđate li se više ili uopće ne razgovarate?Viđamo se više nego prije vjenčanja (
18%)
viđamo se jednako kao i prije (
37%)
Viđamo se manje nego prije vjenčanja (
32%)
Uopće se ne viđamo i ne razgovaramo (
14%)
Broj svih glasova: 148Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!