Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:09:02
|
|
|
|
hipo
|
chrna, prošli put, kad sam prvi put ih uzimala sam isto bila u takvoj neizvijestnosti. Pa sam ja sebi to ovako složila u glavi: -Može se dogodit da nemam folikula pa mi daju ili jaču dozu ili mi drugi put daju drugi lijek. Nije klomifen jedini. -Mogu imat 2,3 ili 4 folikula i to je super. za AIH. -Ako ih dobim npr 6 što nije baš vjerojatno jer Klomići nisu baš jake tablete kao one koje se koriste u IVF, preskačem ciklus ili se radi IVF (valjda ) Uglavnom, kad sam to sebi tako objasnila, vidila sam da nije sve tako crno i da sve ima neko rješenje. Malo smo u neizvjesnosti do prvog UZV-a pogotovo kad je prvi AIH u pitanju dok se ne vidi kako se reagira. To ne znaju ni oni, sad će ti i doktori vidjet kako reagiraš, pa ako sad ne bude uspješno imat će podatak više za postupke u budućnosti. Meni su ti nakon prvog UZV-a vadili progesteron i estrogen i dali štopericu, koju sam primila tu večer u 22 h (išla na hitnu da mi ju sestra da, imala sam neki glupi osjećaj da to sama ne mogu). Rekla mi je sestra da imamo pravo ić na hitnu da nam to daju, pa ako ti nema ko dat ili te frka, da znaš. Možeš ti to, još malo!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:11:22
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. Sunshine28 - 10.02. - ponosna Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. daxy - 25.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:20:01
|
|
|
|
chrna
|
Joj hipo hvala. Mene samo muči oce bit folikula ili neće, ti moji pcos ma mrzim ih! Brzo će sutra. Jedva čekam, samo da znam kako dalje!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:21:40
|
|
|
|
Sunshine28
|
noema mislim od tebi konstantno o jucer drago mi je da je sve - koliko vidim - proslo ok...jos jednom, jako mi je zao ja sam imala missed ab., ne blight ovum, ali koliko se sjecam ta tvoja dijagnoza znaci da se od jajasca nije mogla razviti zdrava beba tak da si barem ne moras predbacivati da si mogla nesto promijeniti.....ja sam to radila jako dugo iako je i missed ab. nesto slicno, ali svejedno.... uglavnom, nisam najbolje....do sada sam samo imala blage greceve kao pred mengu, ali od jucer poslijepodne cim duze stojim ili hodam osjecam jak pritisak u maternici koji se siri duz obje noge, dok sam se sinoc tusirala jedva sam stajala, preko noci sve ok, ali ujutro cim sam se pocela aktivnije kretati opet sva sam u panici, nema sanse da cekam 3.3. i pregled kod gin. na koji sam vec narucena....cekam 14h da gin. nazovem (imam broj mob. koji mi je dala u prvoj trudnoci za svaki slucaj) i zamolim ju da me danas primi....poznanica je sa mm pa mislim da nece biti problema....ako sam trudna sada sam već u 6. tjednu i na UZV se mora vidjeti jer sve ok, ako tako ne bude islo neka me salje vaditi betu i da mi duphice.....mozda pretjerujem ali ne mogu protiv sebe, jako me strah snjeguljica, vilic, daxy, drzim fige cure!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:22:41
|
|
|
|
hipo
|
chrna, ma ako ne bude sad, bit će drugi put, nije ti zadnji ciklus u životu, možda ti trebaju neki drugi ljekovi, ako vidiš da nema ni jednog folikula pitaj doktora šta drugi put, oćeš dobit drugi lijek i sl. Nemoj se uzrujavat prije vremena. A ako i ne bude folikula, budu doktori našli rješenje. sunshine, nadam se da će te odma primit i potvrdit da je sve ok! sretno!!!
< Poruku je uredio hipo -- 17.2.2015 12:23:48 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:25:54
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK hipo TSH, početkom mjeseca mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA sunshine nadamo se DANAS pregledu kod gin! chrna SUTRA 18.02. folikulometrija Noemma 19.02. endokrinolog katy 20.02. ide kod ginekologa vidit hipo 20.02. folikulometrija daxy čeka konzultacije kod MPO OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA vilić zuba čekamo nalaze spermiograma DANAS 17.02.2015 buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK chrna prvi AIH foletto IVF hipo drugi AIH daxy nam čeka svoj drugi AIH štrumfeta čeka pa kreće na IVF
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:26:27
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, ja sam imala blighted ovum i bolje zvuči to nego vještičje jaje, a taj naziv sam proguglala. A da, to je slijepo jajašce, stvorila se samo gestacijska vrećica, ali nije i plod. Razlozi tomu mogu biti, između ostalog, slaba kvaliteta spermija ili jajašca, ali i kromosomski poremećaji. To je sve što sam zapamtila. U mom slučaju vjerujem da je bilo u pitanju zadnje.... A kako se ulovilo taj jedan put, ulovit će se i drugi put. Tu imaš nešto o našem slučaju, moja supatnice. http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1232/ M. sam dobila 30. dan, uredno, ništa čudno, imala i O ciklus iza bli.ovuma. Nadam se da će ti M. stići na vrijeme i da te neće mučiti! Nisam imala kiretažu, očistila se sama, pratila samo pad bete, gin. me nije niti UZV pregledala, idući ciklus se bacila u akciju! Nestrpljivica mala! Sunshine, nadam se da ćeš danas otići na pregled, to ti je i moj savjet! Sretno!!!!! P.S. posudila sam si pravi ljubavni roman, da ljubavniji ne može biti!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.2.2015 12:32:46 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:33:02
|
|
|
|
chrna
|
Ma imaš pravo. Sutra je brzo i sutra ćemo bit pametniji.... Uzv neka pokaže ono što mora, pa da bar znamo kako dalje.... Ja se i dalje nadam da će sve bit oke sutra, jer ja uz klomifene pijem i metformine, možda će bit sve oke. Ubiti bit će kako mora! Svakako javim sutra kaj je bilo...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:39:13
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljice bili kako bilo sviđa mi se tvoj graf. chrna vjerujem da si imala koju O do sada. Ne moraš ju osjećati. Ja zaista rijetko osjetim O. Posloži si nekako kao što je to hipo napravila. Bit će sve OK. noemaa drago mi je da si doma. Odmori se i skupi snage za dalje. Vidim sredila si graf. sunshine navijam za srce na UZV! Javi nam ljepe vijesti kad stigneš. Žao mi je što te grči,al vjerujem da nije ništa opasno i da će sve biti u redu.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:39:30
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: chrna Ma imaš pravo. Sutra je brzo i sutra ćemo bit pametniji.... Uzv neka pokaže ono što mora, pa da bar znamo kako dalje.... Ja se i dalje nadam da će sve bit oke sutra, jer ja uz klomifene pijem i metformine, možda će bit sve oke. Ubiti bit će kako mora! Svakako javim sutra kaj je bilo... Eto tako je već bolje!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:41:00
|
|
|
|
daxy
|
Eh da,još jedan PUPI simptom: piškila 4 puta do 11:00 sati.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:46:02
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy, i tvoj je graf fin. Odličan ti je novi simptom, bravo!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:52:43
|
|
|
|
chrna
|
daxy bravo za piskanje ;) Samo skupljaj dalje simptome... Kaj se moje o tiče možda sam nekad i imala al nemam pojma kad, a radim u tri smjene pa mi nije baš najbolja metoda mjerit bt. Nema veze sutra ćemo bit pametniji! ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 12:53:02
|
|
|
|
hipo
|
ma vas dvije ste garant trudne
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 13:36:06
|
|
|
|
buba m
|
Evo mene nabrzinu, u vezi mog čudnovatog šarenog grafa, to je besplatni ff i ja samo upisujem i kad sam napuhnuta, povećanog apetita... Bla, zato se tako šareni, izjadam se ff i sve bude veselo i šareno! To vam je tamo pod specifics
< Poruku je uredio buba m -- 17.2.2015 13:37:29 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 13:42:39
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: buba m Evo mene nabrzinu, u vezi mog čudnovatog šarenog grafa, to je besplatni ff i ja samo upisujem i kad sam napuhnuta, povećanog apetita... Bla, zato se tako šareni, izjadam se ff i sve bude veselo i šareno! To vam je tamo pod specifics Evo, ja sam sad pod specific odabrala povećani apetit, eto čisto da nešto odaberem, stisnula save i ništa se nije dogodilo...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 13:54:17
|
|
|
|
buba m
|
Možda se meni ulizuju jer sam friška na ff??
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 13:56:03
|
|
|
|
hipo
|
mislim da prva tri mjeseca imate na FF sve te opcije kao da ste VIP član tako da vas naviknu i kao navuku da plaćate dalje :-)
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 14:22:31
|
|
|
|
perlica55
|
Sunshine, nadam se da bude sve super na UZV Javi nam se obvezno .. Buba, kad se registriraš imaš VIP FF, ne znam kolko mjeseci Pozdrav pupicama
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 14:42:57
|
|
|
|
noemaa
|
IZVORNA PORUKA: hipo chrna, ma ako ne bude sad, bit će drugi put, nije ti zadnji ciklus u životu, možda ti trebaju neki drugi ljekovi, ako vidiš da nema ni jednog folikula pitaj doktora šta drugi put, oćeš dobit drugi lijek i sl. Nemoj se uzrujavat prije vremena. A ako i ne bude folikula, budu doktori našli rješenje. slaže, se! hravro, chrna!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 14:49:46
|
|
|
|
noemaa
|
sunshine, što te jako raduje u životu? e, o tome razmišljaj i samo o tome. bit će sve u redu!! sve! vidiš, ja nisam imala nakon prvog tjedna više nikakve simptome i to je to. to što kažeš, snjeguljice, da, čitala sam - guglala i mislim da je bolje tako nego da se rodi dijete s abnormalnosti pa da cijeli život i mi roditelji i on se muči. ja nisam snažna i hrabra kao neke mame koje bi rodile i bolesno dijete. dakle, ako sam te dobro shvatila, nakon što si se (sama) pročistila, onda je bila stanka i onda 30.dan došla nakon koje ste stupili ponovno u akciju? da, mene na kir.ništa nije boljelo, opća anestezija, a osoblje sve ljubazno. barem nešto hipo, imaš ti pravo, ff je vrlo lukav igrač i znaš da mi je lakše nakon što si nam se povjerila o pretraživanju grafova i svega oko trudnoće... i ja sam takva čudakinja daxy, je li ti koji put 8DPO bila ovako super tempica?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 14:56:47
|
|
|
|
Vilić zuba
|
IZVORNA PORUKA: hipo vilić jesu doplivali plivači na prebrojavanje? Evo grupirali su se. Ima ih dosta ali premalo ovih koji su od akcije grade A motility 14% grade B motility 14% grade C motility 26% grade D motility 46% Morfologija 11, vitalnost 58% Vratili smo se na prvu dijagnozu: astheno. Malo sam ispala iz PUPO mooda
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:00:10
|
|
|
|
perlica55
|
Vilic a kolko ih je ukupno??? Pa i nije jako loša pokretljivost.... Čudan mi je postotak morfologije Mogao je biti bolji Nadam se da ih ima barem za inseminaciju
< Poruku je uredio perlica55 -- 17.2.2015 15:07:05 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:01:48
|
|
|
|
hipo
|
vilić žao mi je što nalaz nije bolji, koliko miljončeka ima? I imaj na pameti, nije da ih nema, a dovoljan je jedan!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 15:05:38
|
|
|
|
noemaa
|
sunshine, što te jako raduje u životu? e, o tome razmišljaj i samo o tome. bit će sve u redu!! sve! user posted image vidiš, ja nisam imala nakon prvog tjedna više nikakve simptome i to je to. sunshine, malo sam nedorečena, htjela sam reći da ovi tvoji trudnički simptomi su dobar znak. više bih se zabrinula da nema nikakvih simptoma. ti se lijepo naruči prije ako možeš da se umiriš. mislim na tebe, i želim ti svu sreću!!!
|
Anketa
noely,noelie za curicu?daneryisto se izgovara,ali pisano je bolje:a)noely (
62%)
b)noelie (
38%)
Broj svih glasova: 63Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!