Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 18:18:52
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Hvala ti,ma bit cu ok.kazi da je to dobar znak,da mogu ostat trudna pa valda su u pravu.a i vidila sam prvi,prekrasni plus na testu A eto,sta je,tu je
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 18:19:45
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Kako kod tebe napreduje
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 18:27:34
|
|
|
|
hipo
|
Strumfeta, Kad sam vidila prvu pozitivnu betu u zivotu i meni je palo napamet ovo sto si gore napisala,tj da upizgleda da ipak mogu ostat trudna, sta god se dalje dogodilo. Bar neki pomak. Drzim fige da slijedeci pokusaj bude uspjesan do kraja! Jel' znaju sta se dogodilo? Za sad je sve ok, umorna, pospana, muci me zatvor i pokusavam prezivit do 30.03. kad je zakazan uzv.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 18:38:17
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Nisam ni pitala,a bila san pod utrogestanima pa jos nisam ni procurila kako triba.strah me bolova ,za sada ih nema Uzela danas slobodan dan da malo odmorim.mozda cu morat na pregled,al ujuto cu znat pa javim. Brzo ce taj 30- i ,drzim fige za skolsku trudnocu!!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 18:43:05
|
|
|
|
hipo
|
Drzin fige da te nista ne bude bolilo!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 18:45:55
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hipo - 11.03. - ponosna madeline - 19.03. sandra84 - 24.03. irchy85 - 27.03. tina24 - 30.03.
< Poruku je uredio daxy -- 24.3.2015 10:36:52 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 18:45:58
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 18:54:59
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema 10.04. hormoni štitnjače SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: OŽUJAK perlica endokrinolog vilić zuba 25.03. MPO konzultacije snjeguljica 26.03. pregled i mišljenje noema gin krajem mjeseca TRAVANJ daxy 20.04. MPO konzultacije noema 24.04. endokrinolog Čekamo nalaze: OŽUJAK mali andeo brisevi, papa SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke OŽUJAK chrna drugi AIH iseminacija 25.03. TRAVANJ sandra ide na prvi AIH ako se drzne doć. daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 19:04:21
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljice ma nek ste se izguštali! noemaa jupiiiiii! perlice ja bih sve potpisala,samo da nije ljeto. Ne volim ljeto. hkajo vrijeme stvarno leti. Baš mi je drago da ste mi dobro. tajci super za akciju,samo naprijed! hipo zločesti,zločesti muž. Bolje da ga povedeš sa sobom kod gin,pa nek mu on objasni. chrna nek si se odmorila,sad uživaj 2 dana. štrumfeta jako jako mi je žao. Koliko god grozno zvuči dobar je znak što je trudnoća moguća i nek sljedeći pokušaj bude dobitni. Tu smo za tebe. Ja ne znam kako je kod vas tako lijepo danas,al kod mene je bilo oblačno i čak je i kišilo. Vrijeme katastrofa,a ja još gora.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 19:10:12
|
|
|
|
hipo
|
Daxy jutros je bilo bas da sam uzela i kisobran, al na kraju se razvedrilo i oblacka vise nije bilo. Nek vjestica ne gnjavi! MM je provalio novi biser, da on zna da ja cili zivot zelim blizance i da je on sad prilicno siguran da mi je to omogucio
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 19:20:33
|
|
|
|
perlica55
|
Štrumfeta, jako mi je žao drži se hrabro Hipo ma nek 30. budu onda kak TM veli, valjda tata zna Osobno imam fobiju od dvojčeka Chrna, onda vi trk u akciju, jedan dan je kratko za obnovu spermija, ma kolko dobar s-gram bio... Kak nam je Folletto, niš ne javlja
< Poruku je uredio perlica55 -- 23.3.2015 19:25:01 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 23.3.2015 22:01:56
|
|
|
|
noemaa
|
Hipo,iz usta tm tamo uvisine pa nek blizici stignu strumfeta,zao mi je.eto i ja sam u tome,samo ja imala i kiretazu.ti prosla bez? Nek ti iduci put bude dobitan. Barbika,dobro za dufice,nek srede sve daxy,kako si ti? Pusa svimaaaa
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 24.3.2015 5:58:02
|
|
|
|
chrna
|
Dobro jutro curke. MD od 6 radi pa me probudio ujutro, nenamjerno i evo sad sam već skroz budna.....Al i neka malo ću si stan pospremit, skočit u dućan i radit ručak, i evo ga već će mi ljubav doći s posla.... štrumfeta žao mi je :( piši, jadaj se, ak možemo kako pomoći reci, tu smo! I glavu gore to je još jedan korak bliže cilju, drži mi se...... perlice znam za sg, al evo mi hopsanje odradili oko 17 cca 10 min gore dole, i po mojoj računici sad imaju 39 sati za obnavljanje, i bolje im je da se obnove, nije jedan dan, nije ni dva al morat će bit dosta! Uostalom meni treba samo jedan jedini za ➕ u
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 24.3.2015 7:03:01
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Ajme, Štrumfeta, žao mi je zbog ishoda... Naravno da je dobar znak što je do začeća došlo. Neka ti to bude snaga za dalje.... Puno sreće u idućem pokušaju! Noema, nema šanse da upropastim namještaj! Čekala sam 4 godine da ga zamijenim. Mogla sam i prije, ali nikako da ugledamo nešto što će biti baš TO. I sad to nađem i guštam.... Znači, samo sjedenje dolazi u obzir, bez naglih pokreta. Pa neka je dotična napokon došla!!! Jeeeee! Nije strašno puno prošlo, 37 dana. Baš mi je drago. Još pauzirate, je li tako?? Perlice, kod vas su igre počele! Vidim E i zavidim ti! Još malo pa ću i ja podivljati i oko MM obilaziti, umiljavati se.... Chrna, za folikuliće i sretno sutra na AIH-u! Neka ti bude dobitan!!! Baš tako - dovoljan je jedan pametan maleni da se dogodi čudo! Hipo, trudnice moja, kako si? Daj ako je TM toliko pronicljiv, neka meni nešto prorekne. Kad će ta već jednom? Bilo bi prekrasno da u pon. ugledate dvije točkice na ekranu!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 24.3.2015 7:08:09
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro drage moje Mene mužić probudio rano i svu me umazio hihihi, tempica mi je lipa nek se zacementira! Chrna, bit će valjda spermićima dosta da se obnove do sljedećeg leta Štrumfeta, žao mi je, drž nam se, neka drugi put trudnoća bude prava pravcata!!! Noemicee, hip hip hura za vješticuuuu! Ostale cure grlim!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 24.3.2015 8:32:01
|
|
|
|
hipo
|
irchy, pa graf ti je savršen! neg se ta zabetonirana temperatura tamo zadrži još duggggo!!!! buba tvoj graf jako obećava za sada, nek ostane temperatura gore pa nam s irchy brzo prijavi plus! snjeguljice da mužu kupim šator i kuglu pa da vam gata svima
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 24.3.2015 8:57:51
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Dobro jutro cure! Evo cula se sa sestrom,u petak opet beta,ako ne padne morat cu na kiretrazu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 24.3.2015 9:00:50
|
|
|
|
hipo
|
irchy to ti je dobro sanjat, ja sanjala dvije noći za redom i bio je plus. Ciklus prije sam sanjala minus i bio je minus štrumfeta jako mi je žao što to sve moraš prolazit
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 24.3.2015 9:06:18
|
|
|
|
perlica55
|
jutro cure Štrumfeta, nadam se da će beta spasti, kad si prekinula trapiju??? Kolka ti je beta? Dal krvariš? Joj držim fige da ne budeš trebala na kiretažu Opet nekakva nagradna igra, ide mi na klinac
< Poruku je uredio perlica55 -- 24.3.2015 9:13:05 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 24.3.2015 9:26:52
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Opet nekakva nagradna igra, ide mi na klinac Meni isto, dobro dok sam na poslu, ogroman ekran imam pa se ta ikonica izgubi, al na mobitelu mi pokrije pol ekrana glupi međed!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 24.3.2015 9:31:42
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Vidim sve ste trudilice na kvadrat ,neću ni ja zaostajat ,odradili svoje sinoć,sutra nakon cjelodnevne slijedeća runda .Proklete pilule i kaj sam ih morala pit,pa već sam zaboravila kak je dobar sex bez njih,sasvim nekaj drugo Štrumfeta,žao mi je što nije uspjelo iz prve... Hipo,muž ti proriče sudbinu za 10 ,da to veli mom mužu ja mislim da bi on završil na psihijatriji ,on se samo i boji da ne bi bilo više od jednog .Nemam mu srca reć da se to vrlo lako može desit iza pilula Irchy,ti si trudna(sad ću ja malo proricat ) Daxy,Perlice,Mali anđeo,Noema,Chrna idemo djevojke u akciju za bebuške...i ja skupa s vama Ugodan dan svima!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 24.3.2015 9:35:07
|
|
|
|
štrumfeta1
|
17 dnt 470,jucer 21 dnt 755.cili vikend smedi iscjedak,u jednom trenutku i malo krvi.a sad,valjda ce past ostaje mi samo nadat se
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!