Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 10:47:55
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: daxy - 08.06. mali andeo - 08.06. chrna- 09.06. Snjeguljica_83 - 13.06. noemaa - 16.06. bubulu - 17.06. buba m - 18.06. perlica55 - 18.06. irchy85 - 23.06. Kazimira - 23.06. Jupiter - 24.06.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 10:48:41
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 12:56:42
|
|
|
|
kiar
|
tako mi je žao,ja sam prije 20 dana prošla isto,da nisam imala moje 2 srećice doma mislim da bi umrla od tuge... nedao bog nikome,drzite se
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 13:25:36
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice gdje ti je današnja BT? Svačiju škicam, tvoja fali.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 15:00:33
|
|
|
|
buba m
|
Danery žao mi je, drž nam se
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 15:06:46
|
|
|
|
perlica55
|
Dan curke... Danery jako mi je žao, drži se... Grlim... Snjeguljice, zaboravila sam na BT jutros, sinoc smo kasno zaspali... Budem ju ujutro izmjerila... Daxy, samo ti papaj, da nam budeš debelaaa Kazimira, kad sam gladna, pa pojedem jabuku, bude još više gladna... Bubulu, za dobra djela, svaka ti čast... Još ste svašta pisali, al ja nisam niš upamtila Kolko je lakše s računala pratiti RR... Ljubima vas sve, trudilice i trudnice
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 15:09:21
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, daj pogledaj graf Folletto, ak sam ja dobro skužila danas joj je 29 dc, a menge nema.... Navijam za njen
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 15:18:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Danery sad tek vidim sta je bilo....jako mi je zao,drzi se
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 16:17:18
|
|
|
|
irchy85
|
Danery jako jako mi je zao drzi se sreco Evo ja sam ok,umorna ko pas,neznam jer me umorila ova vrucina ili kolicina posla,uz sve to jos mi je i vena u nozi pukla sad sam plava ko da m netko istukao a i boli Akcijamo ko ludi i to je to pusam vas sve :*
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 16:58:06
|
|
|
|
Jupiter
|
Danery moje srce danas plače Znam da ne postoje riječi utjehe ali želim da ti sve ovo brzo prođe, da što prije bude nova nada i da baci u zaborav ove dane.. Ja sam sutra trebala biti doma ali kako je to u mojoj jeb*** trgovini, moram ići raditi kao ispomoć u Vrsar. I to javili prije pol sata...sve bi poslala u @#$&*€% ¥@!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 3.6.2015 18:03:23
|
|
|
|
noemaa
|
Jupiter,drzi se i odradi to misleci na nesto lijepo Irchy,samo naprijed s akcijanjem Perlice,nastavi niz akcija,jako lijepo izgleda vas odmor.medeni mjesec br.2 Ja se polako vracam,koma sam od hodanja,ali sam stigla i psihicki se odmorit.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 7:04:14
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Irchy ne volim te probleme s venama, nikako. I što ćeš sad? Imaš li inače problema s njima ili ? Ja na desnoj butini s unutranje strane imam jednu izraženu venu, malo je deblja, ali je dosta vidljiva. Stanje nije strašno... Baš neki dan mi je to područje bilo doslovno vruće jer su počele ove vrućine +hlače koje su, dok sam sjedila, sisnule tu venu i baš mi je smetalo, jedva sam čekala da se skinem! Noema, poslala sam ti PP. Idi vidi.... Ja čekam i čekam i čekam... Perlice, Folletto je dobila spotting 27.5. pa onda M. 1.6. i traje joj do 3.6. Meni na ekranu stoji da joj je danas 5 dc. Vjerojatno je tebi drugačije otvorilo preko moba. Kad bi bar bio + kod nje! Kako si? Kako je u St? Uživate? Ma jesi li se okupala? More je dolje toplije nego na sjeveru.....a o suncu da ne govorim, njega ti ne fali! Mislim da ćemo danas otvoriti sezonu, ali ne bih se kupala, možda samo noge) i brčanje na suhom, s kanticom vode i kćeri. Daxy, imaš neki novi simptom? Puno pozdrava, cure! Akcijajte, tako da možemo prijavljivati
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 4.6.2015 7:06:10 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 7:48:53
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Snjeguljice, evo sada mi je otvorilo novi graf Folletto, jako mi je žao kaj joj je stigla Kod tebe je fina BT, navijam Noema, označio ti je O, odradili ste akciju, sada čekamo Daxy kak si? BT ide nebu pod oblake, nek ostane visoka MM i frendovi su se kupali, al je još uvijek hladno more... Ja sam malo šetala u plitkom, al nije tempica mora za mene.. Malo sam sunčala jajnike, al je sunce prejako... Fini odmor Uživajte cure
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 7:53:39
|
|
|
|
lidac0605
|
Bok,cure Daaaaxyyyy,grafić ti je MRAK ! A vidi skoka kod Snjeguljice istoooo ! Noema,vidim da ti je FeFe pomaknuo ovulaciju... Ajde,curke,ajde vrijeme je za plusiće Danery,nadam se da si dobro ...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 8:48:52
|
|
|
|
noemaa
|
Jutro, curkee! Evo me konačno s kompa. daxy i snjeguljice, tempice vam super skočile, i neka se tamo gore drže još najmanje 14 dana perlice, odmaraš i od grafića? a znaš da smo mi znatiželjne babe uživaš na moru, vidim, makar i samo nožicama lidac, navijaj za plusiće i šalji prašine s hipo i uživajte u svom veselju ircchy, kako vene? još je gore ljeti, ha? ja došla doma, taman izmjerila tempicu i micek se budi. baš se nisam naspavala. ovdje je toplo, sparno. već u 7 ujutro je bilo sparno i takav zagušeni zrak.... nadam se da ćemo popodne na more. cure, uđživajte, i udrite brigu na veselje na ovaj (nadam se svima) neradni dan!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 8:55:43
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,cure. Ja već popila kavicu. kiar žao mi je što se i tebi to dogodilo. IZVORNA PORUKA: perlica55 Daxy, samo ti papaj, da nam budeš debelaaa Neću ja bit debela. Ja ću bit elegantno popunjena . irchy drž se. Joj te vene znaju bit neugodne i bolne. Ja imam jednu na nozi na pregibu iza koljena i kad dugo stojim otekne i boliiii... Jupiter joj,jel to privremeno? Brzo se vrati nazad! noemaa kod nas puhalo cijelu noć,a evo sad pomalo smiruje. snjeguljice vidim BT i dalje raste. perlice lipo se odmori! Koliko još si na moru? lidac lijepo od tebe što još navijaš za nas! IZVORNA PORUKA: daxy 0. i 1. DPO dan sam povremeno osjetila nekakve mjehuriće (kao ono kad kroz slamku pušete mjehuriće u čašu) u maternici. 2. DPO "umor"(nije bol,nego neugoda,kao kad ste umorni jako) u leđima i povremeno zatezanje maternice. 3. DPO povremeno zatezanje u maternici,mučnina,pospanost. 4. DPO (danas) isto što i 3.DPO. Dodajem i bolne,nabrekle i osjetljive grudi 5. DPO lagano zatezanje u maternici,opet "umor" u leđima i dalje grudi osjetljive. 6. DPO opet leđa,a ovaj put i pospanost. Grudi nabrekle,al nisu više osjetljive. 7. DPO Nebrekle grudi. nastavak: 8. DPO povremeno pikanje u lijevom jajniku,umor. 9. DPO nakakvo žarenje u maternici (trajalo nekih 10 sekundi),jajnik opet bolucka,mučnina iza ručka i pospanost. 10. DPO mučnina odmah poslije kave,evo vas pozdravlja moj jajnik pik pik pik. Od 6 DPO grudi nabrekle,al ne bole... Eto vam moji simptomi za dobro jutro. P.S. Stalno zaboravljam napisat,jutros sam se probudila u WC u 6 sati,pa sam opet zaspala do 7 kad sam mjerila BT,nisam baš sigurna da je pouzdana ova od 37.0 stupnjeva.
< Poruku je uredio daxy -- 4.6.2015 8:58:48 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 12:34:54
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy, naviiiiiiiiijam! Odlična temperatura! Ne želim čuti da se izvlačiš na ustajanje, da mjerenje nije mjerodavno. Ne prihvaćam! To je zbog i gotovo!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 12:57:17
|
|
|
|
noemaa
|
Daxy,ako bt i nije mjerodavna,sinptomi jesu. Ko sto rekoh lidac,budem se zaredila ak nam ne prijavis u pon nakon ovako krasnih simptoma,nabreklih cica i mucnina navijam iz sveg srca.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 13:00:51
|
|
|
|
hipo
|
jooooj mislim da ce ovaj lipanj bit pun i da ce nadoknadit sušu!!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 13:13:48
|
|
|
|
bubulu
|
Ola curičke Daxy neka ovo bude trudnički ples , nadam se da je to stvarno to i da buš nam ti otvorila ovaj mjesec. a sve ostale akcija do zadnjeg dana nema zabušavanja , makar moram priznat da smo mi jučer zabušavali , treba danas nadoknadit. Ja od jutra kuham i nakuhavam, dolaze mi starci na ručak, odma sam i kuću išla čistit da mi ne veli tata ko prošli put "U kaj tu miriši, al mogla si i ovu paučinu u kutu pobrat" Tipkamo se , mah mah
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 13:31:41
|
|
|
|
Kazimira
|
hej curke...mi smo jučer otvorili sezonu kupanja http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3682 i klinci uživaju....stavila sam par fotkica Baš sam mm pokazivala kalendar ovulacije i pala direktiva od četvrtaka do četvrtka i još najplodnije dane akcija i prije posla . Nama je danas laganini, kupanje, s obzirom da živimo kod mojih, baka napravila ručak.....trojka čori, a ja malo na kompu.... Nisam baš u tim grafovima, temperaturama i to.....ali nemojte kaj fulati jer ovaj mjesec mora biti koja i vibram stalno i mislim na vas
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 16:48:05
|
|
|
|
irchy85
|
Zdravo cure eto mene s posla,upravo ispijam kavicu i malo odmaram Daxy ti si nasa novo pecena trudnica sigurna sam 100 % Za cure koje su pitale,inace nemam nekih vekih problema s venama,ovo je prvi put da mi je pukla vena.Jedini problem sa tim venama je taj sto su mi jako plave na butinama,ruzno za vidjeti kao da mi je koza prozirna.Mislim da moji problemi s venama pocinju A o ispucalim kapilarama da i ne pricam uzas Idem sa MM u kino danas,malo da razbijemo rutinu
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 16:49:47
|
|
|
|
noemaa
|
mi planirali danas more, ali micek opet nekaj šteka s grlom tako da ćemo samo predvečer ići bacati kamenčiće pa se toplo nadam da ćemo za vikend pružit papke i u more. kazimira, bazen je i za vas dovoljno velik, stanete li i vi unutra? i mi smo kupili u kaflandu jedan malo veći, uskoro ga vadimo pa ću vidjet stanem li i ja unutra super ti je muž kad skulirano reagira na zapovjedne akcije bubulu, lijepo se provedi sa starcima i stigni odakcijati danas to i meni tata tako broji za paučinu i sl., joj baš im ne treba to
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 4.6.2015 23:27:50
|
|
|
|
Kazimira
|
hello... noemaa svi stanemo u bazen i baš uživamo s klincima, danas su bili cijeli dan... moj mm ti je mama bez cice, on bi četvero klinaca pa mora raditi po direktivi, tek smo na dvoje.....i bambusanje je palo ...(jel' gledate Krizu? ) i baš sam laku noć drage moje i uživajte sa svojim mmćima
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 6:16:08
|
|
|
|
noemaa
|
Jutro curkeeee!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!