Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 20:31:36
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: daxy - 08.06. mali andeo - 08.06. chrna- 09.06. Snjeguljica_83 - 13.06. noemaa - 16.06. bubulu - 17.06. buba m - 18.06. perlica55 - 18.06. irchy85 - 23.06. Kazimira - 23.06. Jupiter - 24.06.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 20:32:05
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 21:08:50
|
|
|
|
daxy
|
hipo samo guštaj u laganim zadacima. Ja isto želim znati spol čim to bude moguće. Ne želim se svom djetetu obraćati sa "to" nego s "on" ili "ona". chrna draga,sve nas je frka ishoda,što AIH,što IVF,... To je skroz normalno. Zato i jesmo na ovom forumu da skratimo dane. Što se kume tiče,ta ti je gadura teška. Ja bih ju pljunula,pa da sam joj kuma 100 puta. Umjesto da ti pruži potporu,ona se ponaša ko derište. I očito je zločesta. Da si smotan ne znam koliko neke stvari skužiš ako ti se kaže 2 puta. Kad ne možeš u njoj dobit potporu,pokušaj izbjegavat pričat o problemu jer te samo izbedira bezveze,a to je zadnje što ti treba. Hvala na potpori. I ja tebi želim jedan uskoro. danery muž ti je malo smantan? Baš sam s prijom pričala neki dan i ona mi je opisivala jednu situaciju s mužem,samo nije bio krastavac nego batat i isto ga je htjela namlatit s njim. Nek si ti bolje,drago mi je da si to prihvatila najbolje što si mogla. Uskoro ćeš ti s nama odbrojavat! buba ti namlati svog M krastavcem! Pa stvarno je grozan! Jel vi to živite sa svekrvom? Nisam shvatila jel se ti svađaš s njom? I dobro noemaa kaže: Svi zaslužujemo živit sretno! Ovo što pričaš daleko od sreće... Drž se i ne daj se zahebavat! Danas sam isključila tonove na mob. Jednostavno ne želim nikoga čut niti se dopisivat. Imam taj osjećaj da su svi moji problemi i ružni dani sitnica za ljude jer čim se požalim nekome ispadne nešto tipa: Kužim te,bla bla... (sve na brzaka) i onda okrenu priču na (umetnibilokojinajbezveznijiproblem).... Muka mi je više od toga. Nisam se ni okrenula i već dođe na to da ja tješim drugu osobu za nazovi problem koji oni imaju. Bit će mi tako isključeni tonovi do daljnjeg i baš mi je lipo. Ljudi,meni se tako spaaavaaa. Danas ću ranije u krpe. Noć.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 22:18:19
|
|
|
|
noemaa
|
Daxy,totalno te kuzim za ovo iskljucivanje tonova.to cesto i ja radim,bez imalo griznje savjesti. a za nazoviprobleme drugih... Jednostavno sam shvatila da ne zasluzuju svi istu paznju,isto ulaganje truda u odnos itd. Neki nisu sposobni za kvalitetnu komunikaciju,vec samo za svoje kukanje kako god blesavo bilo. Chrna,onda bravo za ustrajanje u micsnju kilica i nakon dijete. Buba,tm me podsjeca na jednog susjeda tu. Zena i bebac zivjeli s njim skoro 2 god nakpn bebina rodenja. Na kraju su otisli 400km dalje k svojima. Sad joj skida zvijezde s neba!!! Curke,laku noc sa zeljom za lijepe grafice ujutro
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 7:48:11
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok cure, nisam vam se duuuugo javljala. Vidim da ste sve jako raspoložene za sexonu i da će ovo biti mjesec pun . Kod mene nema nekih lijepih vijesti zato se nisam ni javljala. Imala sam prometnu i sto ružnih stvari koje to nosi, pa smo MM i ja pošto je on došao s terena zbog GO odlučili da odemo na more i da se maknemo iz grada. Vratili se jučer. Lijepo smo uživali, ali eto stiže u ponedjeljak. Svim curama koje su nove želim dobordošlicu a našim starim trudilicama želim da što prije odu s liste Pusa i hug od mene.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 8:10:12
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,ženske Eto nas opet na kavici ... Di su moje trudnice(samo još to ne znaju)-Daxy,Snjegulja,Noema...kak ste,kaj ima novoga? Daxy,di je tempica danas,ja to vjerno pratim
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 8:21:49
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Kava popijena, već je vruće, ljeto je stiglooo!! Perlice, nemam simptomčića. Već bih ja vama prijavila... Spomenut ću da sam imala grčeve već na 5 DPO. Znam da ne mjeriš BT, ali valjda je bila O? Sad slijedi slatko iščekivanje! Daxy, naša! Hipo, iz grafa se ne može ništa izgatati, opet sam gledala arhivu u FeFe-u i ima svačega.... Buba, mlatni muža bilo čime! Barbika, šaljem ti pozdrav, s napomenom da nam se češće javiš, sad kad je toliko lošeg iza tebe... Bila sam na moru jučer i prekjučer, umočila noge i vodom osvježavala tijelo, ali to je to. Ipak je to meni mrvicu prehladno, a mislim i za E. Još dva tjedna ćemo čekati jer more jest 23 C, ali neka još zagrije. Sudeći po tome kako sunce prži, brzo će to! Danas moramo u kupovinu za E.: sandale, kapa, kupaći..... Imam predosjećaj da će lipanj biti pun
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 8:36:00
|
|
|
|
hipo
|
Daxy, ti rani odlasci na spavanac me podsjecaju na moje prve tjedne trudnoce-pocelo prije nedolaska Ajd dizi se da ti vidim temperaturu snjeguljice, 23 stupnja, brrrrr, ja isto moram cekat da zagrije, ispod 25 ne ulazim u more! barbika, nadam se da je sve ruzno iza vas! idem malo prosetati dok nije prevruce, a onda kuhati punjene paprike.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 9:26:38
|
|
|
|
lidac0605
|
Daxy, ...tempica je mrak,mislim da je moja roda našla put do tebe Joj,jedva čekam ponedjeljak
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 10:08:22
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro trudilice moje! Evo Danas se situacija s mužem naglo poboljšala, ali znam da je to kratkog vijeka. Znate zašto je on takav? Jer crnči ko pas na suncu, a ja crnčim pod klimom. Htio bi promijeniti posao tako da on ima san da ce ga njegova princeza spasiti od posla na suncu i zaposliti ga kod sebe... Pa da stalno budemo skupa... Mislim da bi to bilo too much... Ja mu želim da si nađe super poso i to sam... Ma jooooj, ne znam više šta da mislim... Eee ali sinoć dođem kući i probudim mm i navalim na njega i baš smo se fino pokeksali, ko ludi i kovali planove za bend i snimanja spota.... Mrrraaak!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 11:27:12
|
|
|
|
noemaa
|
Daxyc,tempica ti je za pozeljeti Barbika,jesi bolje? Drzi se i samo nsm se javi. Tu smo za blebetanje, smijanje i kukanje. Buba,drago mi je da ste nasli zajednicki jetik. Zelim ti da tako sto duze potraje[sm=bravo.gifs] Snjeguljice,zimuljice, ja se jutros prvi put okupala. Garantiram,voda je odlicna kad zaplivas. Hipo,tvoje paprike mirisu dovdje. Odoh tusirat miceka, lidac salji i dalje prasinu da daxy samo otvori beboni,aostale nastave
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 11:42:58
|
|
|
|
daxy
|
Jutro/dan. Evo MM i ja popili kavicu,pa rekoh da vam se javim. barbika žao mi je zbog prometne? Jesi dobro? Nadam se da nitko nije ozbiljno ozljeđen. lidac,malo sam produžila spavanac jutros poslije mjerenja BT. Pošalji ti meni još jednu rodu,za svaki slučaj. snjeguljice nadam se da te osjećaj ne vara i da će ovaj lipanj stvarno ispuniti tvoja očekivanja! Uživaj u kupovini. Ja sam kumčetu kupovala nedavno za rođendan i baš sam guštala,kako je to sve slatko i maleno. hipić nadam se da si uživala u šetnjici. mmmmmm,odavno nisam jela punjene paprike. buba ajde drago mi je da ste se pomirili. noemaa otvorila sezonu kupanja! Ja još nisam ni primirisala moru,a ni ne da mi se. Ne smim na sunce,a kad sunce zađe bude prehladno za kupanje. Čekat ću ja još koji tjedan. Pozdravljam vas,sad odoh kuhat ručak!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 14:17:30
|
|
|
|
Kazimira
|
hej... jel' uživate ili radite? Nadam se da se netko i brčkao u moru Mene su moji pustili danas da spavam do 9.30.....eeee i 2 kg su dolje od prije par dana .....bambusanje je in i baš jedva čekam kraj mjeseca ...koliko bu nas bilo... hipo mm je sve živo nabavio tako da se voda ne mjenja, ove godine možda jer je rano napunjen bazen, a i nitko osim nas skoro ne ide u bazen i dosta pazimo na higijenski dio tak da je to sve super .....jel imate već spremna imena? Mi svojima nismo htjeli znati spol....zato sam kćer dugo zvala sine chrna svaka čast na hodanju i volji, držim fige da ustraješ i uspiješ jer buš i fizički i psihički nova žena...svaka čast ... ...eeeeee a onu tvoju kumu bi u top stavila, prilično je neodgojena da budem nježna......slažem se s daxy, ne treba ti ta negativna energija. buba m nadam se da će se dogodit neke promjene jer jako je teško tako živjeti, pokušavati imati bebu, a kad tek beba dođe nije baš med i mlijeko.. .želim ti svu sreću i šaljem pozzz vibre ... za super keksić danery stvarno si faca noema tako je ...loša vibra što dalje.....ljudi znaju biti užasni i dosadni..... daxy držim fige lidac i ostale trudilice i trudnice
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 14:24:18
|
|
|
|
lidac0605
|
Daxyić,otvori prozor,evo je
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 15:08:06
|
|
|
|
Kazimira
|
lidac...super je... Evo jedan kratki, prigodan..... https://www.youtube.com/watch?v=-a6Pe1ovKHg
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 17:53:24
|
|
|
|
buba m
|
Kazimira, crtić je odličan!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 23:15:34
|
|
|
|
buba m
|
Cure, ajd bacite oko na moj graf, jel bila ovulacija? Ovaj mjesec imam nedefiniranu sluz, nije bilo ovulacijske boli, tempica mi se bila digla i sad piči samo ravno...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 6.6.2015 23:27:55
|
|
|
|
noemaa
|
Mozda ti je kasnije O neg inace,buba. Mozdati se od sutra jos odigne. Prati,budes vidjela. Danery,deda star?zaboravan? Joj,nije lako sa starcekima,nadam se da uspijevate drzat sve pod kontrolom. Ja se i popodne brcnula u more,bas je gust. kod svekica smo,kuliramo. Curke,laka vam noc svima i hepi jutro i bt trudnicama i pupicama
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 7.6.2015 7:49:08
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Daxy,ja prvo ujutro idem gledat tvoj graf ...ti si naša nova trudničica ...nemoj da mi sutra spavaš ujutro,oćeš da me šlagira do tvojeg javljanja plusića Noema,Buba m,vi ste isto rano budne -Buba možda je bila ovulacija 2.?A možda nije ni bila? Čudan ti je graf... Hipo,ja vjerno idem tvojim stopama,prekjučer je krenulo moje noćno pišakanje,prekjučer 2x u noći,noćas 3x ,u prosjeku svakih sat i pol...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 7.6.2015 7:49:40
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro curke moje, bacula sam oko na anovulatorne cikluse na ff i ajme meni kakvi su ti grafovi, moj mi ne izgleda tako... Jutros sam u jednom trenutku osjetila oštru bol oko desnog jajnika, možda je to o Sinoć opet bambusanje + Konstruktivna kritika upućena mm, rekla sam mu da se malo više ponaša kao da smo tek prohodali, želim da mi upakira izraze u ljepše fraze, da bude pažljiviji, nježniji, obzirniji, da se ne pretvori u sliku i priliku svoje matere. Rekla sam mu da ga ne prepoznajem i da se počeo pretvarati u čudovište. Još sam se usred bambusanja rasplakala radi jedne važne sitnice i to ga je pogodilo... Očekujem najgore i nadam se najboljem
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 7.6.2015 9:42:11
|
|
|
|
hipo
|
daxy-temperatura ti je buba, tvoj mi graf ne izgleda kao anouvulatorni. Koliko ti je inace temp nakon skoka? Lidac- nadam se da ce stat na tome, meni je rekord bio po 6 puta.... sad sam opet na 1-2. noema, uzivajte u brckanju! kazimira, joj onaj crtic je super koliko ne zelim da dodje sutra jer je ponedjeljak, toliko se veselim plusu od daxy, a ne smijemo zaboravit chrnu, nek i njoj bude plus pa da preskoci ivf
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 7.6.2015 11:34:14
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke napokon doma Bilo je fino, al jedva sam dočekala ući u svoj stan... Krenuli rano jutros da izbjegnemo gužve i vrućinu... Svašta sam pročitala, ne znam kolko sam upamtila... Snjeguljice, ne vjerujem da nema simptomića Navijam od srca za MM mjerio tempicu mora, juče u 17 sati, 21 stupanj i zbilja je friško Barbika nadam se da si dobro... Javi nam se češće .. Daxy mila, držim sve fige svijeta da nam popiškiš Nemoj da sutra čekamo do 12 Buba, po mom mišljenju O ti nije još bila... Fino da si primirila odnose s TM.. Norma draga, ima li kod tebe što novog? Trudnice drage, kak ste vi? Kak kuburite po vrućini??? Čuvajte se sunce, odmarajte što više... Pusa svima..
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 7.6.2015 12:24:32
|
|
|
|
danery
|
ola cure kak je danas? ja se kuham,mm je odveo malu na vožnju bicom,ručak se kuha i tak.... noemaa, naš ti je deda 83 godine i tvrdoglav ko mazga.....da otprilike vidiš kak mi je s mojom familijom,škicni si temu SLONOVI U STAKLARIJI,odmah će ti biti jasnije kak nam je sutra moram kod doca za doznake i bolovanje,ali ne znam koliko se dobije nakon kiretaže lidac,znaš ti možda te procedure?
< Poruku je uredio danery -- 7.6.2015 12:29:52 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 7.6.2015 12:40:37
|
|
|
|
lidac0605
|
Nemam pojma Kaj se ne piše to ko spontani?Mislim da je onda 14 dana bolovanja
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 7.6.2015 17:02:48
|
|
|
|
noemaa
|
danery, meni su nakon kiretaže dali 14 dana. perlice, welcome kući i sad na ponovno privikavanje kontinentalne klime. je li sparno, pretpostavljam? daxy, navijam iz petnih žila, ali svi ovi simptomi i tempica... ma nema da bude niš drugo nego lidac, hipo, nema kukanja zbog pišakanja, trudne steee buba, aj nek si mu rekla sve što ti je na duši,. treba dečke svako toliko podsjećati na to snjeguljice, tempica je gore, nek ostane, nek ostane!!! mene boli uho i grlo, ali hoću na moreeee, a mm mi se čudi i kao zanovijeta da šta je mni. e, on je planinjak pa ne kuži toliku žar prema moru
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!