|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2015.
5.6.2015 20:31:36   
daxy

Trudilice:

user posted image daxy - 08.06. user posted image
user posted image mali andeo - 08.06.
user posted image chrna- 09.06.
user posted image Snjeguljica_83 - 13.06.
user posted image noemaa - 16.06.
user posted image bubulu - 17.06.
user posted image buba m - 18.06.
user posted image perlica55 - 18.06.
user posted image irchy85 - 23.06.
user posted image Kazimira - 23.06.
user posted image Jupiter - 24.06.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 226
5.6.2015 20:32:05   
daxy

Naši grafovi:

buba m - graf user posted image
daxy - graf user posted image
folletto - graf user posted image
hipo - graf user posted image
irchy85 - graf user posted image
Jupiter - graf user posted image
lidac0605 - graf user posted image
mali andeo - graf user posted image
noema - graf user posted image
perlica55 - graf user posted image
Snjeguljica_83 - graf user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 227
5.6.2015 21:08:50   
daxy
hipo samo guštaj u laganim zadacima.
Ja isto želim znati spol čim to bude moguće. Ne želim se svom djetetu obraćati sa "to" nego s "on" ili "ona".

chrna draga,sve nas je frka ishoda,što AIH,što IVF,... To je skroz normalno. Zato i jesmo na ovom forumu da skratimo dane.
Što se kume tiče,ta ti je gadura teška. Ja bih ju pljunula,pa da sam joj kuma 100 puta.
Umjesto da ti pruži potporu,ona se ponaša ko derište. I očito je zločesta. Da si smotan ne znam koliko neke stvari skužiš ako ti se kaže 2 puta.
Kad ne možeš u njoj dobit potporu,pokušaj izbjegavat pričat o problemu jer te samo izbedira bezveze,a to je zadnje što ti treba.
Hvala na potpori. I ja tebi želim jedan user posted image uskoro. user posted image user posted image

danery muž ti je malo smantan? user posted image
Baš sam s prijom pričala neki dan i ona mi je opisivala jednu situaciju s mužem,samo nije bio krastavac nego batat i isto ga je htjela namlatit s njim. user posted image user posted image
Nek si ti bolje,drago mi je da si to prihvatila najbolje što si mogla. user posted image user posted image user posted image user posted image
Uskoro ćeš ti s nama odbrojavat!

buba ti namlati svog M krastavcem! Pa stvarno je grozan!
Jel vi to živite sa svekrvom? Nisam shvatila jel se ti svađaš s njom?
I dobro noemaa kaže: Svi zaslužujemo živit sretno!
Ovo što pričaš daleko od sreće...
Drž se i ne daj se zahebavat!

Danas sam isključila tonove na mob. Jednostavno ne želim nikoga čut niti se dopisivat.
Imam taj osjećaj da su svi moji problemi i ružni dani sitnica za ljude jer čim se požalim nekome ispadne nešto tipa:
Kužim te,bla bla... (sve na brzaka) i onda okrenu priču na (umetnibilokojinajbezveznijiproblem)....
Muka mi je više od toga. Nisam se ni okrenula i već dođe na to da ja tješim drugu osobu za nazovi problem koji oni imaju.

Bit će mi tako isključeni tonovi do daljnjeg i baš mi je lipo. user posted image user posted image

Ljudi,meni se tako spaaavaaa. user posted image
Danas ću ranije u krpe. Noć. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 228
5.6.2015 22:18:19   
noemaa
Daxy,totalno te kuzim za ovo iskljucivanje tonova.to cesto i ja radim,bez imalo griznje savjesti.user posted image a za nazoviprobleme drugih... Jednostavno sam shvatila da ne zasluzuju svi istu paznju,isto ulaganje truda u odnos itd. Neki nisu sposobni za kvalitetnu komunikaciju,vec samo za svoje kukanje kako god blesavo bilo.
Chrna,onda bravo za ustrajanje u micsnju kilica i nakon dijete.
user posted image

Buba,tm me podsjeca na jednog susjeda tu. Zena i bebac zivjeli s njim skoro 2 god nakpn bebina rodenja. Na kraju su otisli 400km dalje k svojima. Sad joj skida zvijezde s neba!!!

Curke,laku noc sa zeljom za lijepe grafice ujutrouser posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 229
6.6.2015 7:48:11   
Barbika86
Bok cure,

nisam vam se duuuugo javljala. Vidim da ste sve jako raspoložene za sexonu i da će ovo biti mjesec pun user posted image .

Kod mene nema nekih lijepih vijesti zato se nisam ni javljala. Imala sam prometnu i sto ružnih stvari koje to nosi, pa smo MM i ja pošto je on došao s terena zbog GO odlučili da odemo na more i da se maknemo iz grada. Vratili se jučer. Lijepo smo uživali, ali eto user posted image stiže u ponedjeljak.

Svim curama koje su nove želim dobordošlicu a našim starim trudilicama želim da što prije odu s liste user posted image user posted image user posted image

Pusa i hug od mene.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 230
6.6.2015 8:10:12   
lidac0605
Jutro,ženske user posted image user posted image

Eto nas opet na kavici user posted image ...

Di su moje trudnice(samo još to ne znaju)-Daxy,Snjegulja,Noema...kak ste,kaj ima novoga?

Daxy,di je tempica danas,ja to vjerno pratim user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Barbika86)
Neposredna veza do poruke: 231
6.6.2015 8:21:49   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kava popijena, već je vruće, ljeto je stiglooo!!user posted image

Perlice,
nemam simptomčića. Već bih ja vama prijavila...user posted image Spomenut ću da sam imala grčeve već na 5 DPO. user posted image

Znam da ne mjeriš BT, ali valjda je bila O?user posted image Sad slijedi slatko iščekivanje!

Daxy, user posted image naša!user posted image

Hipo, iz grafa se ne može ništa izgatati, opet sam gledala arhivu u FeFe-u i ima svačega....user posted image

Buba
, mlatni muža bilo čime!user posted image

Barbika
, šaljem ti pozdrav, s napomenom da nam se češće javiš, sad kad je toliko lošeg iza tebe...

Bila sam na moru jučer i prekjučer, umočila noge i vodom osvježavala tijelo, ali to je to. Ipak je to meni mrvicu prehladno, a mislim i za E. Još dva tjedna ćemo čekati jer more jest 23 C, ali neka još zagrije. Sudeći po tome kako sunce prži, brzo će to!

Danas moramo u kupovinu za E.: sandale, kapa, kupaći.....user posted image

Imam predosjećaj da će lipanj biti pun user posted image user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 232
6.6.2015 8:36:00   
hipo
Daxy, ti rani odlasci na spavanac me podsjecaju na moje prve tjedne trudnoce-pocelo prije nedolaska user posted image Ajd dizi se da ti vidim temperaturuuser posted image

snjeguljice, 23 stupnja, brrrrr, ja isto moram cekat da zagrije, ispod 25 ne ulazim u more!

barbika, nadam se da je sve ruzno iza vas!

idem malo prosetati dok nije prevruce, a onda kuhati punjene paprike.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 233
6.6.2015 9:26:38   
lidac0605
Daxy,user posted image ...tempica je mrak,mislim da je moja roda našla put do tebe user posted image

Joj,jedva čekam ponedjeljakuser posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 234
6.6.2015 10:08:22   
buba m
Dobro jutro trudilice moje! Evo Danas se situacija s mužem naglo poboljšala, ali znam da je to kratkog vijeka. Znate zašto je on takav? Jer crnči ko pas na suncu, a ja crnčim pod klimom. Htio bi promijeniti posao tako da on ima san da ce ga njegova princeza spasiti od posla na suncu i zaposliti ga kod sebe... Pa da stalno budemo skupa... Mislim da bi to bilo too much... Ja mu želim da si nađe super poso i to sam... Ma jooooj, ne znam više šta da mislim... Eee ali sinoć dođem kući i probudim mm i navalim na njega i baš smo se fino pokeksali, ko ludi user posted image i kovali planove za bend i snimanja spota.... Mrrraaak!!!!

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 235
6.6.2015 11:27:12   
noemaa
Daxyc,tempica ti je za pozeljetiuser posted image
Barbika,jesi bolje? Drzi se i samo nsm se javi. Tu smo za blebetanje, smijanje i kukanje.user posted image
Buba,drago mi je da ste nasli zajednicki jetik. Zelim ti da tako sto duze potraje[sm=bravo.gifs]
Snjeguljice,zimuljice, ja se jutros prvi put okupala. Garantiram,voda je odlicna kad zaplivas.user posted image
Hipo,tvoje paprike mirisu dovdje.user posted image
Odoh tusirat miceka, lidac salji i dalje prasinu da daxy samo otvori beboni,aostale nastaveuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 236
6.6.2015 11:42:58   
daxy
Jutro/dan.
Evo MM i ja popili kavicu,pa rekoh da vam se javim.

barbika žao mi je zbog prometne? Jesi dobro?
Nadam se da nitko nije ozbiljno ozljeđen. user posted image

lidac,malo sam produžila spavanac jutros poslije mjerenja BT. user posted image
Pošalji ti meni još jednu rodu,za svaki slučaj. user posted image user posted image

snjeguljice nadam se da te osjećaj ne vara i da će ovaj lipanj stvarno ispuniti tvoja očekivanja! user posted image user posted image
Uživaj u kupovini. Ja sam kumčetu kupovala nedavno za rođendan i baš sam guštala,kako je to sve slatko i maleno. user posted image

hipić nadam se da si uživala u šetnjici. mmmmmm,odavno nisam jela punjene paprike.

buba ajde drago mi je da ste se pomirili. user posted image

noemaa otvorila sezonu kupanja! user posted image user posted image

Ja još nisam ni primirisala moru,a ni ne da mi se.
Ne smim na sunce,a kad sunce zađe bude prehladno za kupanje. Čekat ću ja još koji tjedan. user posted image
Pozdravljam vas,sad odoh kuhat ručak! user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 237
6.6.2015 14:17:30   
Kazimira
hej...
jel' uživate ili radite? Nadam se da se netko i brčkao u moru user posted image
Mene su moji pustili danas da spavam do 9.30.....eeee i 2 kg su dolje od prije par dana user posted image .....bambusanje je in i baš jedva čekam kraj mjeseca ...koliko bu nas bilo...user posted image

hipo mm je sve živo nabavio tako da se voda ne mjenja, ove godine možda jer je rano napunjen bazen, a i nitko osim nas skoro ne ide u bazen i dosta pazimo na higijenski dio tak da je to sve superuser posted image
.....jel imate već spremna imena? Mi svojima nismo htjeli znati spol....zato sam kćer dugo zvala sine user posted image user posted image user posted image

chrna svaka čast na hodanju i volji, držim fige da ustraješ i uspiješ jer buš i fizički i psihički nova žena...svaka čast user posted image user posted image user posted image ...
...eeeeee a onu tvoju kumu bi u top stavila, prilično je neodgojena user posted image da budem nježna......slažem se s daxy, ne treba ti ta negativna energija.

buba m nadam se da će se dogodit neke promjene jer jako je teško tako živjeti, pokušavati imati bebu, a kad tek beba dođe nije baš med i mlijeko..
.želim ti svu sreću i šaljem pozzz vibre user posted image ... user posted image za super keksić user posted image

danery stvarno si faca user posted image user posted image

noema tako je ...loša vibra što dalje.....ljudi znaju biti užasni i dosadni.....

daxy držim fige user posted image user posted image

lidac i ostale trudilice i trudnice user posted image
user posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 238
6.6.2015 14:24:18   
lidac0605
Daxyić,otvori prozor,evo je user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 239
6.6.2015 15:08:06   
Kazimira
user posted image lidac...super je...

Evo jedan kratki, prigodan..... https://www.youtube.com/watch?v=-a6Pe1ovKHg

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 240
6.6.2015 17:53:24   
buba m
Kazimira, crtić je odličan!!!!

30.08.2012. MikiMakiMoo

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 241
6.6.2015 23:15:34   
buba m
Cure, ajd bacite oko na moj graf, jel bila ovulacija? Ovaj mjesec imam nedefiniranu sluz, nije bilo ovulacijske boli, tempica mi se bila digla i sad piči samo ravno...

30.08.2012. MikiMakiMoo

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 242
6.6.2015 23:27:55   
noemaa
Mozda ti je kasnije O neg inace,buba. Mozdati se od sutra jos odigne. Prati,budes vidjela.
Danery,deda star?zaboravan? Joj,nije lako sa starcekima,nadam se da uspijevate drzat sve pod kontrolom.
Ja se i popodne brcnula u more,bas je gust.user posted image kod svekica smo,kuliramo.
Curke,laka vam noc svima i hepi jutro i bt trudnicama i pupicamauser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 243
7.6.2015 7:49:08   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Daxy,ja prvo ujutro idem gledat tvoj graf user posted image ...ti si naša nova trudničica user posted image ...nemoj da mi sutra spavaš ujutro,oćeš da me šlagira do tvojeg javljanja plusića user posted image

Noema,Buba m,vi ste isto rano budne user posted image -Buba možda je bila ovulacija 2.?A možda nije ni bila?user posted image Čudan ti je graf...

Hipo,ja vjerno idem tvojim stopama,prekjučer je krenulo moje noćno pišakanje,prekjučer 2x u noći,noćas 3x user posted image ,u prosjeku svakih sat i pol...

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 244
7.6.2015 7:49:40   
buba m
Dobro jutro curke moje, bacula sam oko na anovulatorne cikluse na ff i ajme meni kakvi su ti grafovi, moj mi ne izgleda tako... Jutros sam u jednom trenutku osjetila oštru bol oko desnog jajnika, možda je to o user posted image
Sinoć opet bambusanje + Konstruktivna kritika upućena mm, rekla sam mu da se malo više ponaša kao da smo tek prohodali, želim da mi upakira izraze u ljepše fraze, da bude pažljiviji, nježniji, obzirniji, da se ne pretvori u sliku i priliku svoje matere. Rekla sam mu da ga ne prepoznajem i da se počeo pretvarati u čudovište. Još sam se usred bambusanja rasplakala radi jedne važne sitnice i to ga je pogodilo... Očekujem najgore i nadam se najboljem user posted image

30.08.2012. MikiMakiMoo

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 245
7.6.2015 9:42:11   
hipo
daxy-temperatura ti je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buba, tvoj mi graf ne izgleda kao anouvulatorni. Koliko ti je inace temp nakon skoka?

Lidac- nadam se da ce stat na tome, meni je rekord bio po 6 puta.... sad sam opet na 1-2.

noema, uzivajte u brckanju!

kazimira, joj onaj crtic je super user posted image

koliko ne zelim da dodje sutra jer je ponedjeljak, toliko se veselim plusu od daxy, a ne smijemo zaboravit chrnu, nek i njoj bude plus pa da preskoci ivf user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 246
7.6.2015 11:34:14   
perlica55
Jutro curke user posted image napokon doma user posted image
Bilo je fino, al jedva sam dočekala ući u svoj stan...
Krenuli rano jutros da izbjegnemo gužve i vrućinu...
Svašta sam pročitala, ne znam kolko sam upamtila...
Snjeguljice, ne vjerujem da nema simptomića user posted image
Navijam od srca za user posted image
MM mjerio tempicu mora, juče u 17 sati, 21 stupanj i zbilja je friško user posted image
Barbika nadam se da si dobro... Javi nam se češće ..
Daxy mila, držim sve fige svijeta da nam popiškiš user posted image
Nemoj da sutra čekamo do 12 user posted image
Buba, po mom mišljenju O ti nije još bila... Fino da si primirila odnose s TM..
Norma draga, ima li kod tebe što novog?
Trudnice drage, kak ste vi? Kak kuburite po vrućini??? Čuvajte se sunce,
odmarajte što više... Pusa svima..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 247
7.6.2015 12:24:32   
danery
ola cure user posted image kak je danas?
ja se kuham,mm je odveo malu na vožnju bicom,ručak se kuha i tak....

noemaa, naš ti je deda 83 godine i tvrdoglav ko mazga.....da otprilike vidiš kak mi je s mojom familijom,škicni si temu SLONOVI U STAKLARIJI,odmah će ti biti jasnije kak nam je user posted image user posted image

sutra moram kod doca za doznake i bolovanje,ali ne znam koliko se dobije nakon kiretaže user posted image

lidac,znaš ti možda te procedure?

< Poruku je uredio danery -- 7.6.2015 12:29:52 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 248
7.6.2015 12:40:37   
lidac0605
Nemam pojma user posted image Kaj se ne piše to ko spontani?Mislim da je onda 14 dana bolovanjauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 249
7.6.2015 17:02:48   
noemaa
danery, meni su nakon kiretaže dali 14 dana.

perlice, welcome kući i sad na ponovno privikavanje kontinentalne klime. je li sparno, pretpostavljam?

daxy, navijam iz petnih žila, ali svi ovi simptomi i tempica... ma nema da bude niš drugo nego user posted image user posted image user posted image user posted image

lidac, hipo, nema kukanja zbog pišakanja, trudne steee user posted image

buba, aj nek si mu rekla sve što ti je na duši,. treba dečke svako toliko podsjećati na to

snjeguljice
, tempica je gore, nek ostane, nek ostane!!! user posted image

mene boli uho i grlo, ali hoću na moreeee, a mm mi se čudi i kao zanovijeta da šta je mni. e, on je planinjak pa ne kuži toliku žar prema moru user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!