Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 6:11:01
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro Daxy,ja sam već na položaju i napeta ko puška ! Hoćemo za dobro jutro
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 6:43:15
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Daxy, jako sam uzbuđena, kao da ja piškim testić! Jao, jedva čekam da nam se javiš!!! Sreeeeeeeeeeetno! Cure, jučer je bio pakleni dan... Vucarali smo se po trg. centrima od 10 do 13 h, ali dok pretrčiš preko parkirališta pa u vrućem autu, bilo je dovoljno za crknuti. E. je došla kući, pojela ručak i zaspala ne tražeći priču (inače kuka za pričom dok je ne dobije )! I tako, dojadila mi vrućina, počelo biti vruće i u stanu i popodne smo otišli na more - jednostavno više nisam mogla - okupala sam se! Kolektivno smo se svi brčali! Pa evo, stvarno se ne sjećam jesmo li ikad ranije počeli s kupanjem, ovo je presedan 7.6.! Prije 4 dana je more bilo 23 C, ali jučer se diglo na 24 C! Fiiiiiino! Noema, kako uho i grlo? Pa od čega te bole? Kad ćemo nas dvije piškiti testić? Što ti veli FF? Perlice, dobrodošla! Kako ću gledati tvoj graf? Daj neke vrijednosti, ženo! Neka vam je sretan početak radnog tjedna!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 7:00:11
|
|
|
|
lidac0605
|
A vidi Daxyine tempiceeeeee,nebu pod oblake Ajde Daxy,javljaj se sad znamo da si budna A di nam je Jupiter?Kak napreduje postupak?
< Poruku je uredio lidac0605 -- 8.6.2015 7:05:19 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 7:30:28
|
|
|
|
lidac0605
|
Daxy,vidim da si upisala minus ...ja to niš ne vjerujem Nadam se da nisi piškila nekog kineza...ja više niš ne vjerujem u te testove otkad sam dobila onak slabašnu crtu sa betom prek 500... Ja navijam i dalje,ja znam da si ti Buš išla vadit betu?
< Poruku je uredio lidac0605 -- 8.6.2015 7:31:33 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 8:47:46
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Cure, jutros sam dobila mail od daxy. Nešto joj s mobitelom (baterijom) ne valja, pa mi je s muževog mobitela poslala mail da vam kažem kako ima taj kvar. Tako da ne mislite da je isparila. Nije doma (di joj je komp), negdje je morala ić pa će se javiti kasnije kada joj bude zgodno. Inače, ja mislim da njezin test nema pojma. Ona je za mene trudna do daljnjeg. Slažem se s Lidač, nakon moje meni je negdje na 28 DPO test osjetljivosti 20 jedva bio vidljiv.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 8:52:14
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy žao mi je zbog -, ali stvarno to ništa ne znači. Šaljem ti
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 8:59:02
|
|
|
|
hipo
|
Evo sam uploadala svoj bljedunjavi test osjetljivosti 20 kojeg sam radila na 28 DPO http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29766 ima od prije sličica testa 17 DPO, nakon uduplane bete, taj je isto neki anemičan, oću reć da ako test kaže jok - to ne znači ništa.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 9:06:09
|
|
|
|
danery
|
jutro jeste se već razbježale dok sam se nasadila pred lap bila kod doktora,imam 2 tjedna bolovanja...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 9:13:05
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, tempica je fina, navijam od srca da za koji dan bude debeli Grozna mi je gužva, tipkam večeras.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 9:42:10
|
|
|
|
irchy85
|
Jutro trudilice Daxy tvoje tempice su mrak,garantiram da si Eto i mene nakon nekog vremena,nemam FF na mobu tako da sam jutros updatala tempice.Akcijanje mi je zavrsilo sad nazalost slijedi pauza MM opet na terenu . A ove moje noge,uh mislim da cu morati kod doktorice,poceli su mi trnci prolaziti kroz nogu citala sam da moze biti od cirkulacije Uzivajte u lijepom toplom danu :*
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 10:46:48
|
|
|
|
bubulu
|
jutro cure Daxy viš da me nije bilo cijeli vikend, zaokupirala sam se poslom da lakše dočekam ponedjeljak i tvoj ...zato ima da stavrno bude Joj cure, ludi vikend, prekrasno ludi... s mužem cijeli vikend hodala okolo, i u ikei bili, uredili dvorište i spavaču sobu. Čak sam ga namrdala da kupimo baldahin za krevet i sad je tako lijepooo guštam, soba mi je ko neka tropska oaza , a i dašak sexy romantike je krevet dobio . Jedino smo od sveg tog posla petak i subotu bili toliko umorni da nismo ni seksonu imali snage nabacit, jučer već druga priča I eto, dan-dva me nema na netu i već vas sve pogubim, ko di, šta, kako...nemam pojma i zato vas sve mogu samo
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 12:35:23
|
|
|
|
noemaa
|
Daxyc,bezveze, ali nemapredaje uz ovakvu tempicu. Ides vaditi betu svejedno? Navijam od srca za
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 12:41:06
|
|
|
|
noemaa
|
Danery,super za bo Snjeguljice,bravo za kupanac! joj,meni je tek 7dpo tako da mi testic jos nije na pameti. Bubulu,bome si imala rajski vikend. Irchy,ajme ta cirkulacija. Jesi bila kod doktora mozda glede toga? Perlice,prosla guzva?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 12:42:29
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: daxy - 08.06. mali andeo - 08.06. chrna- 09.06. Snjeguljica_83 - 13.06. noemaa - 16.06. bubulu - 17.06. buba m - 18.06. perlica55 - 18.06. irchy85 - 23.06. Kazimira - 23.06. Jupiter - 24.06.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 12:42:31
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 12:53:46
|
|
|
|
noemaa
|
Sad gledam listu, maliandeo, chrna,kako ste vi? Simptomici? Navijam i za vas.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 12:56:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema a ja ovaj ciklus sam baš nestrpljiva, samo gledam kad bih mogla pišnuti...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 13:10:21
|
|
|
|
daxy
|
Dobar vam dan,curke... Najprije da vam kažem da me mobitel mogao ubit! Već neko vrime mi poklopac malo "puše",ja sam mislila da je popustio s vremenom,međutim kako mi to postalo sumnjivo ja otvorim poklopac mobitela i vidim da je baterija po sredini zadebljana. Napuhala se! Pitala prijatelja koji se razumi u te stvari,kaže ni slučajno punit i riješi ga se čim prije jer ti može eksplodirat u facu. Tako sam vam je ostavila to govno po strani još jučer da se ne dogodi što. Najgore šta bih ga ja stavljala punit kad bi išla spavat na nekih pola metra od glave. Zamislite da je eksplodirala baterija,mogla me osljepit. Danas sam dobila novi! Kako sam u mailu imala kontakt od hipo još od one moje nagradne igre na brzinu sam joj s MMovog mob napisala mail,samo da ne vičete na mene što se ne javljam. Nisam znala hoću li odmah danas kupit mob ni kad ću bit doma. hipo još jednom veliko hvala. Drage curke,provjeravajte te baterije,zlu ne trebalo. E sad,ja sam vam popišala deeebeeeli minus na glupom kinezu! Najprije sam jutros mjerila BT i kad sam vidila da je 37 poveselila sam se,samo da bih 5 minuta kasnije dobila hladan tuš. Da se ja ne zezam s tim glupim testovima,idem lijepo vadit Betu,pa ću bit sigurna. 2 osrednja testa koštaju ko jedno vađenje bete,od tih testova samo sijede dobivam,a s betom barem znam na ćemu sam. I dalje imam pritisak u maternici,mučninu i sve one simptome koje i inače imam prije . Mući me jedino što mi je čak i na Duphastonima BT padala 2 dana prije ,a sad je još i viša nego jučer... Znat ćemo sve sutra,neću se zamarat ni razbijat glavu o tome. Sad idem vidit što sam to propustila,pa vam tipkam...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 13:24:28
|
|
|
|
irchy85
|
Daxy drzim fige da bude visokaaaa beta Noemaa nisam bila kod doktorice zbog vena i cirkulacije,mislim da mi ni nemoze puno pomoci eventualno mi predloziti neku kremicu i to je to,pocla sam piti caj od koprive,navodno potice cirkulaciju a i poceti cu noge tusirati hladnom vodom to isto kao navodno pomaze Kaj bu bu,ak nis od toga ne pomogne onda cu otici do doktorke
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 13:54:11
|
|
|
|
hipo
|
daxy nema taj Kinez pojma. Pokazat će njemu neka Rvacka teta iz labosa kad ti izvadi betu i izmiri je na švapskom uređaju.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 14:11:12
|
|
|
|
daxy
|
kazimira vidim da sexona i kile skida! buba baš ti je čudan graf. Nekako mi taj skok nije dovoljan za O. Hajde poviri moj zadnji graf,on je bio bez ovulacije. Isto sam imala nekakav rast BT,al nije to bilo to. lidac super mi je tvoj avatar. ovaj test što si stavila je jaaako slabašno pokazao crticu. U šoku sam. Glupi kinez! perlice sad povratak u stvarnost? To mi je najgore poslije odmora,tih prvih dana dok ne uhvatim rutinu. danery kako si? noema kako grlo? snjeguljice neka ste se izguštali na moru! mali andeo hvala što nas pratiš i dalje. Žao mi je što te nema češće na RR. irchy žao mi je što ti je TM otputovao,al barem ste pokrili plodne dane! bubulu i ja bih baldahin na krevetu! Meni to tako lipo izgleda... Šta da vam kažem. Hvala na potpori. Divne ste sve.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 14:23:19
|
|
|
|
noemaa
|
Daxy,divne smo sve,al sutra ce bit jos divnija rvacka teta sa svapskim uredajem. 😀 Imaju pravo cure,kinezi stvarno ubijaju u pojam,valjda vode politiku svoje antibebi drzave. nama,tebi,ipak treba pravo domace Snjeguljice,nestrpljivice jedna. Os izdrzat jos 4-5 dana?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 8.6.2015 14:34:55
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: noemaa Snjeguljice,nestrpljivice jedna. Os izdrzat jos 4-5 dana? Hoću, nekako! Ali da znam da se strpljenje može kupiti negdje na rinfuzo, bila bih prva na redu...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!