Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 8:01:53
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Kako volim ovo jutarnje kafendisanje ... Daxy,ti si meni trudna,grafić to pokazuje ...jedva čekam ponedjeljak !Oćeš vadit betu ili radit test? Snjeguljice,ni tvoj graf ne zaostaje za Daxyinim,navijam cure iz petnih žila IDEMOOOO NA ZIIIIMSKEEEEE Irchy,tebi je vena pukla od puno keksa ,brate mili,vid akcije Perlice,a di su tvoje tempice? Noema,ti od 6 na nogama ...tebe isto čekam za zimske Kod mene niš specijalno,čekam utorak i svoj uzv Ono smećkasto brljavljenje je stalo
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 8:33:11
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: daxy - 08.06. mali andeo - 08.06. chrna- 09.06. Snjeguljica_83 - 13.06. noemaa - 16.06. bubulu - 17.06. buba m - 18.06. perlica55 - 18.06. irchy85 - 23.06. Kazimira - 23.06. Jupiter - 24.06.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 8:34:17
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 8:42:18
|
|
|
|
chrna
|
Dobro jutro curke! Evo ja baš na poslu i samo da vam daxy jedva čekam ponedjeljak i tvoj plus ! Ja sam vam sva nikakva i nikakve volje, baš se nekak bljuf osjećam ... .. Nisam pila ovaj mjesec duphaston za izazivanje m, pa me baš zanima s obzirom na vrkutu dal će m nakon 10 godina doć sama od sebe, ako neće onda 22.06 počinjenm 10 dana duphastona, taman da mi negdje početkom 7 mjeseca dođe pa da krenemo na ivf. Baš me frka. Nekak sam si uspjela na poslu uzet 26 i 29.06 slobodno i taman smo MD i ja planirali malo skočit do mora taj vikend jer je on slobodan pet subotu i nedjelju taj vikend i tek je u ponedjeljak noć, i sad nam je to sve palo u vodu jer su se neki djelatnik i šef smjene posvađali, a osim njih dvoje još je i MD s njima u smjeni i sad im je došao neki diša i rekao im da od srijede će svi bit u nekim drugim smjenama da će ih razvrstat. Tak da od mora ništa izgleda. Makar, ja sam neka budala i još uvjek se nadam da će ipak ostat u smjeni u kojoj je i do sad da možemo bar malo noge ić umočiti. Jer MD je počeo u 3 mjesecu radit tam u toj firmi tak da nema pravo na godišnji do 15.09 :( baš banana. Mene opet neka depra počela hvatati, sad 15.06 mi je kumčetu rođendan, šesti, ima bracu isto i sad mi je kuma rekla "kuma, pa nebum prije ja trudna ostala s trećim nego ti s prvim" šalila se, a mene to pogodilo da vam uopće nemogu opisati. Baš ne kuži kolko sam u banani zbog toga. Od 01.06 san počela hodati, uz brijeg i danas već 5 dan idem, prvo sam 4 km radila, evo jučer 6 km, zbog toga sam jako ponosna na sebe, stvarno se trudim skinut kile, al je teško. Od tog hodanja sam umorna ko pas, tak da smo se jučer keksnuli tek prvi put ovaj tjedan. Al oke. Valjda će me proć depra i to sve skupa. Još noćas nisam uopće mogla zaspat, i konstantno sam umorna.... Sorry na predugom postu.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 8:58:22
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. Kazimira samo vi guštajete s klincima! bubulu samo nadoknađujte! Valja napravit tu bebu kako triba! irchy nadam se da te neće zezat vene. Jel imaš u obitelji nekog ko ima problema? lidac nak je stalo brljavljenje. chrna svaka čast za aktivno hodanje! I trebaš bit ponosna! Sagledaj malo pozitivno stranu: Akto TD i ne dobije taj vikend,možda bude neki drugi slobodan. Možda spojite neka druga 2-3 dana. Ne mora bit vikend da bi guštali. Uostalom ako i ne odete sad u 9 mjesec idete TD,ti i bebuška. A kuma ako zna za tvoj problem je okrutna i reci joj da te povrijedila. Ako ne zna onda je samo nesmotrena i nepažljiva,možda da joj kažeš? Svima skupa jedno hvala na pozitivi i podršci! Zaboravila ja. Radit ću test,al ako bede negativan a ne dobijem kroz 2-3 dana ić ću vadit betu.
< Poruku je uredio daxy -- 5.6.2015 9:12:20 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 9:11:06
|
|
|
|
hipo
|
chrna baš sam jučer mislila na tebe di si i kako si. Žao mi je što si opet izbedirana AJ probaj glavu gore dignut, pesimizam ti neće pomoć, a s osmjehom i pozitivnim stavom je sve lakše. Super za penjanje uzbrdo, možda se ne vidi odmah, al vjerujem da malo-po malo bude. Bravo za hodanje! daxy evo još samo vikend pa ćemo se veselit tvom plusu na testu!!! jupiiiiii!!!! lidac ti i dalje budna u ranu zoru Nek ti proleti vrijeme do utorka! moj je pregled u četvrtak, jeeeedva čeeeekam!!!! Nadam se da su nam bebuške ok! štrumfeta kako si? noema jel malecki bolje? kazimira bazen vam je super! prava uživancija? koliko često morate mjenjat vodu u njemu? irchy kako vena? jel jako boli? moja sveki ima gadnih problema s tim. Kaže da joj jako pomaže trackanje s maslinovim uljem. I brčkanje nogica u moru (u njenom slučaju nožurina ) bubulu baš si vrijedna, ne sjećam se kad sam zadnji put imala snage nakuhat, a morala bi, frizer mi se ispraznio, morala bi nakuhat umaka da imam za odmrzavanje u kriznim situacijama snjeguljice graf lijepo napreduje! Koga nisam pozdravila nije namjerno, idem malo radit. Trudnički mozak mi je malo tupav pa si zadajem lagane zadatke da budem koliko toliko korisna. Ne mogu radit ništa što traži puno koncentracije, pa si dajem neke lagane i glupe poslove koje inače prezirem radit, a sad su mi super. Tako sad imam na rasporedu dva dana printanja nacrta koja dosada....al treba to napravit, i samo u programu odabirem crtež i stiskam plot I napokon sam se rješila glupe ešerihije!!!! Pozdrav još jednom svima i curama koje se slabo javljaju a sigurno su vrijedne i rade na bebicama! Sretno, mora upalit sav taj trud! Sretno svima!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 9:12:03
|
|
|
|
chrna
|
daxy problem je u tome što ja sad nemogu mijenjati slobodne dane, u 7 mjesecu nemam niti jedan. I zato sam malo tužna. No nije kraj svijeta za more. Fakat se trudim skinut kile, hodati, pijem samo vrkutu , vodu i limunadu, ne jedem ugljikohidrate i malo mi je teško al ipak sam ja borac. Frka me ivf-a, tj.ne tolko ivf-a samog kolko samog ishoda svega. Baš se bojim, ima još skoro mjesec dana do toga a ja sam već sad u banani. A moja kuma ti je malo mutava, kad se tak moram izrazit nije zločesta, ali ne razmišlja o tome kaj priča. Sad je izvalila ovo kaj sam već napisala, a kad smo išli u drugu inseminaciju onda mi je rekla "kuma pa bum ti ja jajca donirala, tak i tak ih imam previše " i onda sam joj rekla da prestane se tak ponašati jer mi fakat nije lako, i ona opet po svom. Sad kad mi je rekla kak cd ona prije treće nego ja prvo ljepo joj objasnim da sam fakat u banani , i ona mi veli "joj daj kuma, pa nisi ni prva ni zadnja kaj nemre imat djecu " i kaj bi joj čovjek rekao ?! Inače ja sam njoj bilo kuma na svadbi i maloj sam krsna kuma. Ali ona je totalno drugačija nego kaj je prije bila. Neznam dal mi to radi namjerno ili je samo mutava . Fakat mi je je dosta :( Sad sam baš u banani, al daxy nadam se da ćeš mi ti popraviti raspoloženje na najjače u ponedjeljak !
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 9:15:40
|
|
|
|
chrna
|
hipo počela sam se penjat samo da ne razmišljam o glupostima, inače jako mi je teško uzbrdo al kad dođem doma, istusiram se, stvarno sam zadovoljana i baš mi paše malo hodat po prirodi. A kaj se pesimizma tiče pogodi ti to mene s vremenom, sva sreća da nije dugoročno eto tak i trenutno stanje, koje će mi ako ne prije, onda u ponedjeljak daxy popraviti! hipo a kako si ti?! Do kad imaš u planu raditi?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 9:22:36
|
|
|
|
hipo
|
chrna ako ne bude nekih problema na porodiljni ću u 10. mjesecu. Hoće li to bit 28 ili 45 dana prije poroda, vidjet ću tad s doktorom. Imam još starog godišnjeg to ću iskoristit krajem lipnja pa kad se sve ono spoji ispadne 10 dana, i onda cijeli 8. isto tako ću na godišnji. U 7. mjesecu moram u Francusku držat neko predavanje pa ću tamo bit tjedan dana kao poslovno, al se neću baš umorit i sve mi plaćaju ti divni francuzi. Tako da sve skupa radim 7. i 9. mjesec i još sad malo u lipnju. Taman da pozavršavam što sam naumila. Sve što sam imala neke rokove sam rješila taman na proljeće kad sam saznala da sam trudna tako da mi je sve ovo što sad odrađujem laganini, bez neke panike. Sad su uglavnom svi na terenima što je super pa je firma poluprazna i nikog i ne vidim - to mi paše jer me ljudi nerviraju. Najsretnija sam kad nikog ne vidim
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 9:30:31
|
|
|
|
chrna
|
Super! Nemaš pojma kolko mi je drago zbog tebe. I da je sve oke, i da nema ljudi da te nerviraju, i sve. Bravo za stari godišnji, a i to kaj veliš taj 7 i 9 budeš izdržala ;) Kad ćete znati jel imaš curicu ili dečka ili želite da bude iznenađenje ?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 9:36:29
|
|
|
|
hipo
|
chrna znam da dosta ljudi ne želi znat za spol do kraja i da im bude iznenađenje, al meni je to nešto što za sebe ne mogu zamislit. Nekako mi se čini da ću se ovako prije povezati s bebom ako znam jel sin il kćer. Tako da se nadam da ćemo što prije saznati. Idući pregled mi je slijedeći četvrtak, tada ću biti 16+5 i spol bi se trebao moći vidjeti, ako beba baš ne bude sramežljiva. Ako ne tada onda u srpnju kada idemo na 4D.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 9:43:04
|
|
|
|
chrna
|
Odlično. I ja sam takva nekakva. Haahahahah, osim kaj sam nestrpljiva mislim da bi se pojela kad nebi znala dal je dečkić ili curka..... Nekima se to ne sviđa, al zato svatko ima svoje ;) Onda ti želim da se na sljedećem prgledu pokaže muškič ili curetak.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 10:11:11
|
|
|
|
buba m
|
Cure pozdrav, pratim vas koliko stignem, akcijamo jako malo, ili smo posvađani ili smo umorni... Opet mm misli da je najsposobnije i najpametnije biće na planeti, stvarno mi dođe da mu opalim šamarčinu! Pa da se malo spusti na zemlju...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 10:20:48
|
|
|
|
danery
|
ola,eto i mene bar na kavu buba m, imaš i ti bisera,ha?ja jučer došla iz bolnice sa kiretaže,a moj mamlaz veli baki nek ne kuha za nas,JA ću kuhat.....pa došlo mi da ga utamanim,rekla sam u doslovno da joj kaže da ne mora kuhat i niš više,a on klemponja fino nadoda da ću ja.... kažem mu da mi za večeru kruh,sirni namaz i ako ima svježi krastavac za salatu,on donio sve i viče a šta ću s krastavcem .....skoro sam rekla dođi da te namlatim s njim,taman je bio kao omanji pendrek
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 10:42:31
|
|
|
|
buba m
|
O danery, kako si nam ti?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 10:55:06
|
|
|
|
danery
|
ah kako,izležavam se i eto,uživam (nažalost) što mi više nije muka i ne smrdi mi ,al ajd,sve je to za neko veće dobro.... kad je sve prošlo,dobro je i prošlo da je samo krenulo,nije me puno bolilo i brzo je bilo gotovo.....ne krvarim baš više i eto.... muž me izluđuje,amotan kakav je i nesnalažljiv,eno baba nešto mlatara i ureduje po dvorištu....i tak ajde,makar se sad ne moram sekirati oko odlaska na more jer je mm napenalio ove godine ko sivac.....nije neka utjeha,al treba sve gledat i sa dobre strane.....nije još bilo pravo vrijeme za i to je to.....stignem ja vas još iznenaditi i kukati sa mučninama i koječim
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 11:07:16
|
|
|
|
perlica55
|
Dan curke Danery, šaljem zagrljaj do neba... Vjerujem da ti nije lako... Chrna, nadam se da ćeš biti bolje uskoro... za hodanje i kilice koje idu dolje... Daxy milena NAVIJAMMM!!!! Hipo, uživaj na pregledu, nek sve bude dobro Buba, ne znam kaj da velim za TM, daj ohladite sa svađama... Budi pametnija od njega... Misliš da će se smiriti ak ostaneš Snjeguljice ima li simptomića???? BT ne mjerim, jer kasno zaspem...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 11:25:54
|
|
|
|
lidac0605
|
Danery,svaka ti čast,koja pozitiva...znam da se sad tu nemre niš,al svejedno...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 13:33:34
|
|
|
|
buba m
|
Perlice ne znam, da ostanem trudna bila bi tu još jedna oooogromna svađa jer bi on imao stav da ja ne moram raditi jer sam trudna... Bla bla, ponaša se ko diktator, šef cijelog svemira, a to je naučio od svoje matere, ona je ista takva; žena, majka, K R A L J I C A! u svađi mi kaže svega i svačega ružnoga. Čim neko nešto zezne (u životu, u poslu) dobro ga ispljuje, a šta mi je naaajgore od svega, kad mu ja pričam svoje razloge za bilo šta, moje riječi uopće ne dopiru do njega, ako dođu do njega, onda me krivo shvati. Postaje grozan jer je isfrustriran...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 13:54:14
|
|
|
|
noemaa
|
Chrna,bravo za hodanje,nastavi tako.imas jos medic.dijetu? Daxy,snjeguljuce,iz petnih zila navijam za vasu Perlice,kad se vracate? Ili ste vec doma? Hipo,fino si ti sve isplanirala Lidac,sve bude dobro,jos malo do pregleda. Danery,to ti je prosjecan muski mozak Buba,pita perlica dobro. Jel tm uvijek bio tako eksplozivan ili? Drzi se i ne daj se zafrkavTi,alinekako se te svade trebaju rijesiti. Ja gladna ko vuk,umorna i jedva cekam podmirit te potrebe
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 14:01:36
|
|
|
|
noemaa
|
Buba,pA ti se dosta psihicki mucis s tm. Ima li izlaza takvom stanju? Svatko zasluzuje sretno zivjeti u tom nasem kratkom zivotu...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 14:15:11
|
|
|
|
buba m
|
Mučim se s njim jer mi užasno burno reagira na probleme unutar moje firme/obitelji jer je naša firma obiteljska, tako da čim dođe do nekih komplikacija na poslu kod mene odmah scene, drama king... A ja mu zbog njegovih reakcija prešućujem puno toga, pa naravno ako sazna, on poludi... Duga je to priča, za neke sam situacije i ja kriva, ali budem glas razuma...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 14:49:47
|
|
|
|
chrna
|
noemaa nisam više na medicinskoj dijeti, bila sam 15 dana i skinula 11 kg sve skupa. Sad izbjegavam ugljikohidrate, hodam i pijem samo limunadu, vrkutu i vodu, tako da i sad idu dolje samo puno teže nego na medicinskoj dijeti. Ali nisam htjela ponavljati jer bi mi se onda koža objesila, sad je vrijeme za vježbu i manje klope buba mene kod MD strašno živciralo to kaj se on nije znao svađat. Sve mu je bilo "bit će sve oke, i budemo nekako " sva sreća da se počeo svađat kak spada. Al evo mogu reć da se zadnje vrijeme uopće ne svađamo i to mi je super. Više manje smo se svađali zbog hrpetinu hormona kaj sam uzimala al sad je oke. Neznam ja nemogu šutit
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 15:36:35
|
|
|
|
buba m
|
Chrna, ja sam ti ko tvoj dragi, stalno mislim bit ce sve oke, pa nije smak svijeta, i umim da ćutim kad treba meni se sve čini, tj. meni izgleda da moj dragi uvijek očekuje da se situacija prilagodi njemu, a ne on nekoj situaciji.... A to ne valja...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 5.6.2015 17:00:08
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Danery,svaka ti čast,koja pozitiva...znam da se sad tu nemre niš,al svejedno... a lidac,a šta sad,jedino što mogu je sjest napol ceste i čekat što će me opalit,ak ćemo u jadanje i samosažaljenje....a bome imam super izbor,cesta sa 4 trake,s obje strane je i tramvaj,a ak me štogod od toga ipak za neko čudo promaši,sreća pa su nam uz kuće smontirali i biciklističku stazu sad mi samo koma zbog male jer bi se sirota igrala,a ja komirana jer me baš počelo boljeti,pa se valjuškam ko knedla u prezlama al ajde,neka prođe još par dana,sveki i mm su kod kuće pa malo više oko nje će biti i proći će valjda.... sad nas zabavlja deda,negdje prije je imao neki moždani,što li,i otada ko podivljao-mora mirovati više neg' ja,al jok!!,nakrka se tabletama,pa ode na dravu i svaki dan potraga za njim,samo čekamo da na radiju jave da ga je drava negdje naplavilana obalu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!