noemaa
|
anastasija, odakle si da je tako loše s G? mislim, i kod nas ide sve na gore. jedan je preminuo prije godinu, dvije, još nema zamjenu, mijenjaju se G iz bolnice u njegovoj ordinaciji. sad je još jedna na BO već duže (nadam se da će joj biti dobro!!!), nema zamjene, opet su uzeli G koji je otišao u mirovinu. ma užas. treba mladima reć da odu specijalizirati G, imat će sigurno posao!!! ali slažem se s perlicom... u redu je da te šalje k MPO ako je prošlo više od godinu dana redovnih odnosa. dok napravite sve pretrage, dogovore, proći će još koji mjesec. u slučaju da imate sreće, u međuvremenu se možda dogodi i beba pa vam MPO neće trebati. u slučaju da se bebač ne uhvati, barem ćete već biti u MPO vodama pa ćete brže do željenog cilja... razmisli si, nisu doktori bedasti! lourdess, svaka čast, jako si hrabra i sretna što imaš svog mužića koji te pazi i podupire. ja ću vjerovati u ovo prvo - plodni ste, možete imati bebača čim završe ta tri mjeseca, a proći će jako brzo, vjeruj!!! bude sve dobro na kraju dobrim ljudima! syringa, draga, kako si ti? kakva je situacija u tebe? buba, došla je, ali sad kad završi, ima da je sljedeća tek iduće godine!!! kazimira i irchy i jupiter... u vas polažemo sve nade!!! ima da obogatite ovaj mjesec tako da nam se lista skroz smanji pa one preostale riješimo u srpnju daxy, dakle, srpanj je naš neka ti je sa srećom AIH! ja sam pred sexonom, nadam se da će biti dobra. mm danas s virozom, sad je već u krevetu na čajevima. nek ga sredi koliko treba danas, sutra i onda ko nov. taman da ozdravi za akcijanje svima šaljem pozdrav, uživajte, odmarajte, akcijajte... noooć!
< Poruku je uredio noemaa -- 21.6.2015 22:03:07 >