Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 14:09:16
|
|
|
|
hipo
|
Sunshine, tako i onaj moj ode u nabavku u Bauhaus ili nešto slično, pa zaboravi najbitnije. Luce, meni nekako sve ovo jako brzo ide, čini mi se da sam jučer saznala da sam trudna. Kad gledam u kojem sam tjednu sve mi se čini da sam krivo izbrojala. Meni je sestra dala jednu spavaćicu, dimenzija plahti za bračni krevet od Prenatala s gumbima, al mislim da bi mi bilo dobro nabavit još koju. Ova njena je tako neka mekana i fina. Imam neke iz prijašnjih boravaka u bolnici i imaju gumbiće naprijed, al mislim da će mi bit uske pa ću morat nabavit još bar jednu. Draže su i meni pidzame pogotovo zimi, al mislim da radi carskog njih neću moć jer će me stiskat po rezu a i lakše mi je do wc.a u spavaćici nakon tog rezuckanja, znam nakon laparoskopije da sam nastojala smanjit kretnje na minimum jer sve može bolit, bila sam doma u spavaćici mjesec dana nakon laparo pa se nekako vodim tom logikom da mi lakše od toga neće bit Gledala ja kupaće, pa mislim kakav je to trudnički kupaći s košaricom B!!! Jel to oni mene nasmijavaju? Mjesta za škembu i viška, a gore jedva da mi bradavica stane! I samo tako neki mali!?!? Imam u rezervi sestri, taman je mojih gabarita, al bi htjela još jedan tako da mi njezin bude rezerva za presvuć se. Nadam se da ću u Intersportu nešto nać, sad imaju i neki veći popust.
< Poruku je uredio hipo -- 30.7.2015 14:14:11 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 14:12:07
|
|
|
|
hipo
|
PREGLEDI: KOLOVOZ katy PONEDJELJAK 03.08. ruzmarin ČETVRTAK 06.08. atina PETAK 07.08. Luce PETAK 07.08. bumbi UTORAK 11.08. bocika PONEDJELJAK 17.08. Sunshine PONEDJELJAK 17.08. nirvana ČETVRTAK 20.08. leptirica PONEDJELJAK 31.08. RUJAN katy UTORAK 01.09. hipo ČETVRTAK 03.09. endless Missy
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 14:23:52
|
|
|
|
nirvana777
|
Katy moj godisnji je cijeli iskoristen u 5mj, a od 20.8. me salje na bolovanje i od 25. na porodiljni. Blago tebi sto radis jos samo sutra. Bas ste mi dale volju za tim kukuruzom Super su mi reakcije Vasih muzeva, moj meni svaki put kad se pozalim na bol u ledima ili velim da me mali jako lupa- veli " a kaj bi ti htjela, to ti je normalno." On kao zna jer ima iskustva
< Poruku je uredio nirvana777 -- 30.7.2015 14:35:18 >
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 14:26:06
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: nirvana777 Super su mi reakcije Vasih muzeva, moj meni svaki put kad se pozalim na bol u ledima ili velim da me mali jako lupa- veli " a kaj bi ti htjela, to ti je normalno." On kao zna jer ima iskustva ahaha, baš si me nasmijala s ovim
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 14:32:16
|
|
|
|
nirvana777
|
Pa da, i meni je to smijesno... A apsolutni favorit je " budes prezivjela" Da mi je vidjeti njega u mojoj kozi samo na 10 min...
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 14:41:01
|
|
|
|
hipo
|
budeš preživjela....bubne pa ostane živ! moj se voli jadat kako mu je teško i kako danas nije baš nešto, pa ga pitam u kojem je on mjesecu trudnoće i koje sve tegobe jadnik ima
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 30.7.2015 15:21:07
|
|
|
|
luce 2008
|
Moj suprug je suzdrzani.samo suti.kad sam za nista cijeli dan ili kad mi nije dobro samo suti. Najvjerojatnije nezna sto bi rekao.Kad ja pocne "boli me ovo,boli me ono" on nista. A mogao bi malo tjesiti.Neznas kaj je bolje da nad tobom ili da suti. Kad mi je stvarno los dan,on meni "odi doktoru" .mislim stvarno.sad za svaku sitnicu uzrokovanu trudnocom da idem doktoru. Tek kad je trbuh jaako velik kao da se onda probudi i postane malo svjestan.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 8:32:38
|
|
|
|
nirvana777
|
Luce, mojem bi bilo bolje da je tiho nego da tak treska gluposti pa zato lijepo ide s menom u rađaonu nek vidi kak je nama kaže moja šogorica- ako je bio tu kad se radilo, može i dok se bude rađalo. amen.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 9:55:23
|
|
|
|
Sunshine28
|
katy jer gotovo konacno? bumbi ja sam tu pricu sa grudnjacima relativno lako rjesila, meni su najveci problem te spavacice/pidzame....zapravo nemam te donje dijelove pidzame na koje namjeravam nositi majice koje sam kupila....ne mogu naci nista normlano.... imam ih kuci puno, ali kako su oni meni dnevna obleka za po kuci svi su neki sa tu i tamo flekom, rupicom, iznoseni, predebeli....nemam nista kako bi moja mama rekla "pristojno".....u svaki shopping koji odem obavezno to trazim po svim trgovinama ali nista...obicno su mi ili premali ili je pasica jako nisko pa i sjeda mi tocno na rez, a pocena iskustvom znam da mi to nece odgovarati, taman da nekim slucajem i rodim prirodno..... nasla sam u lidlu odlicne lagane pamucne trudnicke hlace/donji dio trenerke koje mislim da bi mi mogle posluziti u tu svrhu, ali sam, na zalost, kupila samo jedne...nisam znala hoce li mi odgovarati, a kada sam skuzila da su super vise ih nije bilo a od kupnje spavacica sam odustala....uzela sam jednu, ali bez kopcanja naprijed....a imam jos od poroda sa Em neke dvije koje sam nosila tada i vise nikada pa ce posluziti za sam porod i za jutranje pregleda nakon poroda - jedine situacije u kojima bas moram imati spavacicu..... ostalo mi je za kupiti jos pelene, bocice, dudice, mrezice za pupak i te sitnice....za mene one uloske za poslje poroda i jednokratne gacice....i tako...nista veliko...stalno kontam da mi je mozda malo rano....a mozda i nije....ne znam... i mm mora oprati konstrukciju od kolica!!!e sada kada sam se sjetila, ne gine mu ovaj vikend! pranje robice, dekica i ostalog stalno odgađam....ali mozda bi i ja mogla to ranije, sada kada zatopli iduci tjedan, da i to skinem sa dnevnog reda..... inace, danas uzivam od ranog ujutro, vani je jesen, moje omiljeno godisnje doba sve mi mirisi na dane kada se Em rodila (12.09.)....., na nase setnje i sve ono prekrasno kada prvi put imas malu bebu....bas sam sjedila jutros na terasi i svega se prisjecala...bas sam sretna sto nam druga cura dolazi manje-vise u isto vrijeme.....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 9:55:26
|
|
|
|
hipo
|
Zadnji radni daaaaan!!!! Pospremam svoje krpice koji gušt! Katy kako provodiš zadnji dan na poslu? sunshine dobro si rekla da je jesen tu! nadam se da ćeš nać donji dio pidžame ili nešto što će poslužit u tu svrhu. Ako se bebino ponašanje u škembi i kad se rodi može usporedit mislim da ova mala neće htjet ić spavat prije 11-12h navečer. Od 21-23 to je pravi tulum, a sramežljivica kad krenem snimit video s mobitelom prestane. Ja ugasim, eto nje opet skakuće. Bome se ona već visoko popela, neka 4 prsta iznad pupka već zna lupkat. Najsmješnjije mi je kad gura pupak i naravno mini-grba koja se šeta lijevo-desno, gore-dole Jučer sam čula novi biser u vezi trudničke kilaže. Pričam s babama na kavi o kupovini kupaćih, i kaže mi kolegica, onako dobronamjerno da probam u dućanu za korpulentnije gosopođe Ja sam 173 cm, i 71 kg u 5,5 mjeseca trudnoće, a ona ima 168 cm, 65 kg i ja sam njoj korpulentna, a ona nije! Rekla sam joj da ću tamo ić samo ako vidim da je i ona nešto sebi kupila Ona je sva u nekom čudu kako mi je trbuh narastao i ne znam jel me ijednom pogledala u oči samo bleji u trbuh. Jedva čekam maknut se da ih ne gledam i ne slušam! Tako me nerviraju ti njihovi komentari: narasto ti je trbuh!!! Šta bi mi trebalo narast! Nos? A gdje bježim od njih, prva stanica kod sveki je mi bijeg neki al ona ako nešto serucka barem nije meni nego kaže mom mužu kojeg dresiram da mi ne prenosi te stvari jer me uznemirava. Al dobro, dole na jugu je nenormalno vruće, pa se kod sveki nećemo dugo zadržat nego gibamo na otok kod mojih, kuća je uz more pa ću se namakat u moru. Danas idemo u posjetu jednoj bebi. To je mužev frend kojeg vidi svake prijestupne godine. Ženu vidjela jednom. Uglavnom, moj muž je zaboravio što su dobili i kada Meni se čini da su dobili curicu negdje lani u 12. mjesecu. Sreli smo tog frenda nekidan i dogovorili druženje i nismo se mogli izvuć. Problem je što muž ne zna kod kog bi provjerio jel curica il dečko, a frenda mu je bilo bed pitat jer nas je već sto put zvao da dođemo. Mislio je da ima na sms.u obavijest što su dobili, al nema više te poruke Sad moram ić kupit nešto unisex za bebu neodređene dobi. Mislim da ću uzet neku igračku, jer je s robicom preveliki rizik. A nju sam vidila jednom pa je ne mogu zvat i pitat šta joj treba
< Poruku je uredio hipo -- 31.7.2015 9:57:57 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 10:04:41
|
|
|
|
Sunshine28
|
ooooo hipo! nisam pokopcala da je i tebi danas zadnji radni dan pred godisnji! stalno kontam ti ides u 8.mj., a nisam ni skuzila da je to sutra bas si me nasmijala...i sa babama, i sa sveki, a i sa "prijateljima" sa unisex bebom tocno znam sta pricas kada govoris o sveki...takva je i moja, ne bi u lice nista rekla, samo mm filuje pa mi on prenosi to dijelom kao njene dobronamjerene rjeci, a dijelom kao svoje misljenje koje je ona formirala.... nije ona losa, cesto sam joj zahvalna na puno stvari, ali mi smo toliko razlicite da boli glava, neke stvari koje su njoj normlane i gotovo obavezne, meni su cista budalastina....ali ajde, nakon 10 godina naucila sam kako se nositi s njom....imam srece, iako zivimo u istom gradu, ne vidim ju tako cesto da bi mi bila stvarna smetnja..... sretno sa unisex kupovinom!
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 31.7.2015 10:05:32 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 10:09:06
|
|
|
|
Sunshine28
|
evo da se malo podsjetimo na termine, ja sam vec pozaboravljala tko je kada! BUMBI - 24.09. Atina282 - 21.09. missy2011 - 01.10. katy1503 - 09.10. nirvana777 - 09.10. ruzmarin222 - 15.10. endless - 18.10. Sunshine28 - 19.10. Alex62 - 01.11. hipo - 5.11. bocika - 06.11. bebica2 - 14.11. leptirica111 - 30.11. luce2008 - 16.12.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 10:11:41
|
|
|
|
Sunshine28
|
hmmmm.... jedino nam ruzmarin nije javila spol...jer se javlja ona dok sam ja bila na moru pa nisam skuzila? gdje su ostale cure, Atina, missy, endless? endless posebno me zanima koliki je tvoj trbuh? nadam se da velik kao moj da se malo utjesim!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 10:39:32
|
|
|
|
katy1503
|
Bokic cure! počela sam ja jutros pisati da vam poželim dobro jutro s napomenom da se necu tako rano vise javljati ali uletilo nesto i pobjeglo vrijeme .... Ja uzivam maximalno, planiram danas i ranije zbegati ... bas mi se ne da ja slikala svoj trbuh u 31 tj - http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3691 di su vasi??? ajmo sličke Hipo - moja je isto tako, od 22-24 navecer ima tulum pa se smiri ...i da mami da spava Uzivajte u posjeti, biti ce to jedno divno iznenadenje, dobro je da znate da je rijec samo o jednom djetetu za sada cure:decki - 7:6, ruzmarin donosi prevagu
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 10:44:10
|
|
|
|
Sunshine28
|
dakle katy sada sam pogledala fotke i stvarno me sramota staviti fotku mog stomaka odmah cete me poslati na porod bas te briga za danas, noge u zrak i proci ce dan, od sutra samo izlezavanje!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 11:11:16
|
|
|
|
hipo
|
Katy škembuljak ti je divan i izgledaš super! Budem ovaj vikend poslikala svoj, i uploadala, dole će mi internet bit malo slabiji pa da iskoristim dok mogu. Sunshine nema veze kolika je škembica, sve je to u opisu trenutnog posla A što mi je stol sad divan i čist, skoro da mi je bed otić i ne radit na njemu ahaha je, je kako da ne.... A što se tiče večerašnjeg posjeta, ima taj frend i stariju curicu, ta je iz braka broj 1. Ide već u osnovnu školu, čini mi se sad je završila 1. razred. Al ne živi s njim i mama mu ne da baš da ju vidi često neka rospija.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 15:16:07
|
|
|
|
hipo
|
Kupila sam na kraju kornjaču s puno onih gumba koji svijetle i rade razne zvukove. Beba je sad jos mala za to, ne znam zasto ja mislim da ima 8 mheseci i da je zensko javim kad saznam al shecam se da su moji necaci raznih splova i dobi volili mlatit po tome na zalost i tugu svih ukucana. Sad pretpostavljam da ima hrpu stvari koje koristi, pa ce ovo bit aktualno za koji mjesec. Evo danasnje skembe, cica i neceg sto je nekada bio struk http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29782#imageShow Ja vec doma, usisala, oprala pod, sad maloj pustam glazbu i odmaram, a onda malo gimnastike da mi se stare kosti ne ukoce Odmrzla punjenu papriku, da be moram kvarit dan kuhanjem. Ionako moram ispraznit frizider prije GO da ga mogu napunit maminim saftovima na povratku s mora.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 31.7.2015 19:09:33
|
|
|
|
bocika
|
E cure moje nakanila se i ja da napisem jedno pisamce..... :) Hipo i kathy blago vama gotove s poslom. Ja imam jos iduci tjedan godisnji i onda moram cijeli tjedan raditi, jer je to bio uvjet da dobijem 3 tjedna godisnjeg. Eh tako je to kod nas na zapadu u demokratskim zemljama moras se cjenkati za godisnji kao na pijaci :) Sad uzivam jos malo u ovom zahladjenju i pripremam se psihicki za jos jedan tropski tjedan, a kad se vratimo u Svicarsku ceka me tjedan dana kise tako barem kazu na prognozi. Hipo dobra ti je fotka zgodna si mi. Imamo otprilike istu velicinu stomaka. A mj bebac to je prica za sebe, to dijete nikad ne spava. Jesam li ja sjela eto ga, gura na sve strane, a najvise u mjehur. Tako mi je bilo i s prvim deckom. Nadam se samo manjoj bebi, jako se bojim poroda, vec sad stalno razmisljam o tome. I stomak je jako boli stalno, najvise jako nisko u podrucju mjehura. Pijem stalno brusnicu ne znam jel imam neku upalu cesto moram i na wc ali me nista ne pece. Sto se tice robiice nisam pripremila ama bas nista to me sve ceka kad prestanem raditi nadam se u 9. mjesecu. Imam blago receno tonu odjece od malog koju trebam sortirati po brojevima. U zgradi gdje zivim mogu prati ves jednom tjedno pa sam uvijek morala imati dosta odjece u svakom broju tako da se toga skupilo poprilicno, trgovinu da otvorim . Muka mi je kad se samo sjetim sta me ceka sve da pripremim. Sve imam nista ne moram kupovati, jer mi je prvi decko rodjem krajem 9. mjeseca a ovaj se treba roditi 6.11. tako da racunam s tim da ce robica ogovarati velicinom. A godisnji mi je prosao otprilike radno. Poceli smo kucu renovirati prije pola godine i vise i kako ne budemo stalno tu onda svaki put kad dodjemo imamo dosta posla i kupovine svega i svacega. Uglavnom to je to za sada javim se kad opet budem imala vremena. Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 1.8.2015 9:59:48
|
|
|
|
hipo
|
Bocika, nisam ni ja nista kupila/posudila isl, budem od 9. mjeseca. Nek su nama bebe zivahne, zahvalna sam Bogu na svakom najmanjem pokretu. Nego ja sam bila dobro zapamtila sve oko jucerasnje unisex bebe : curica od 8 mjeseci. Cak sam se shecala i datuma rodjenha dobro. Mami se svidio poklon za malenu a i malenoj. Muz se sav raspekmezio i nihe odvajao od male. Vec je dogovorio s frendom jako ce na proljece njih dvoje skupa s djecom na Jarun setat/gurat kolica. Samo nek idu, ja cu tad ic spavat Malo sam bolje upoznala tu mamu-nevjerojatno do kojih detalja nam se u zivotu sve slicno izdogadjalo oko operacija i trudnoce. Bas mi je drago da smo mogle popricat.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 1.8.2015 11:11:08
|
|
|
|
Sunshine28
|
hipo i mi imamo kornjacu doduse nasa samo projecira zvjezdano nebo u mraku u nekoliko boja, pisalo je na netu kada smo ju narucivali da ima i melodije, ali nema - no, moram priznati da time uopce nisam razocarana uglavnom super poklon, Em ju jako voli, super nam je dosla prije jedno pola godine kada je ona skuzila da spava sama u mraku, a pocela se bojati mraka, sada joj to lijepo upalim navecer i ne boji se, jako voli mjesec i zvijezde neka si ti pogodila to ti na kraju uvijek tako ispadne...ljudi s kojima mislis da nemas nista zajednicko znaju iznenaditi... bocika vjerujem da ste se naradili...bad je kada moras na radove potrositi godisnji, ali vjerujem da kada u jednoj zemlji zivis, a u drugoj zidas kucu drugacije ne moze....kada se planirate vratiti? ja sam danas sva neka nikakva...jucer sam se jako posvađala sa mm....oko odgoja Em.... priznajem, ona sada zna bit jako zlocesta, i tako je imala jucer dva-tri ispada i on ju je otjerao u kaznu, a meni se to bas nije svidjelo i svi smo poceli urlati, i ona je plakala i bas smo se posvađali...plakala sam sat vremena i sva se uzrujala, bolila me glava ostatak dana i jedva sam zaspala.... danas je ok....ali....malo sam nemirna....stalno si zamisljam kako se nositi sa takvim situacijama kada tu bude i mala beba....nije nam ovo prvi put tako....on nije puno kuci i ona ga bas ne slusa....i to njemu jako smeta, ali ja tu nista ne mogu....kazem mu da se mora vise potruditi kada je ona zlocesta, a ne samo uraliti i slati ju u kaznu, ali....ne pali....ne znam sta da radim...jako me to sve skupa zalosti
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 1.8.2015 11:54:45
|
|
|
|
hipo
|
Sunshine, vjeruhem ti da te nedostatak melodija nihe razocarao, njima sta krestavine i bucnije to bolje, a mamama glavobolja. Zao mi je radi jucer, svadje bas iscrpe covjeka. Mozda cu sad napisat glupost, ako ti je muz radi posla odsutan pa maloj nedostaje, jel moguce da ga neposluhom nekako kaznjava? Oprosti, ako lupetam gluposti. Sestrina mala je oko 2,5- 3. godine imala neku groznu fazu neposluha kad je krenula u vrtic. Odjednom je od poslusne curice postala nemoguca. Onda su joj tete rekle da je u toj dobi postala svjesna sebe i da moze rec NE pa sad uziva u tome i izivljava se. Sestri je bilo koma kad bi ju ostavila u vrticu, ova bi plakala i urlala, cim bi sestra izasla mala bi u trenu prestala i isla se igrat, ko da se nista nije dogodilo. onda ju je to sve proslo i opet je ok i slusa. Sta sam ja sanjala da radim u nekoj firmi koja uvozi gotova jela i namirnice. Posao mi je bio putovat i degustirat sve to da bi odlucila sto cemo uvizit. Cijeli san sam samo jela i jela Probudila se gladna ko vuk
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 1.8.2015 18:20:58
|
|
|
|
bocika
|
Hipo svaka cast za pamcenje. Mora da si legla gladna cim si sanjala tako slasno..... Sunshine zao mi je zbog svadje.....ne kontaju oni koliko smo mi osjetljive u trudnoci. Jos ako se ne osjecas fizicki najbolje onda ti se sve skupi...... Imala sam i ja sa svojim neki dan epizodu. Otisao covjek kod prijatelja u Srbiju na krstenje na 3 dana i drugu noc se napio i prestao javljati oko 22 sata. Da nije bila zena od drugog prijatelja tamo s njima napravila bih samo takvi frku, ali je bila ona pa sam znala da je u sobi da spava. Al po njegovom ja nisam imala uopce razloga brinuti se, a kamoli dizati frku. Uglavnom smo nekoliko dana bili slubeni samo Sto se tice malog nemamo nesuglasica oko njegovog odgoja tu su nam misljenja ista. Jedino sto ja imam problem s njegovima, jer oni malog uce svim mogucim glupostima pa onda mi kod kuce galamimo na njega i izbijamo mu to iz glave. A on nista ne konta otkud malom sve te stvari. Pa ja uvijek moram biti crna ovca i sve govoriti otkud mu te lose navike.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 2.8.2015 8:07:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro cure Hipo super ti je poklon a vidim imas i dobre snove Ja si jucer kupila neku spavacicu i dosta su mi sad te 2 sto imam Jucer sam i oprala masinu vesa za seka tj.plahtice,jastucnice i dekice
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 2.8.2015 8:09:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Sunny zao mi je sto se se posvadjali,ali probaj da to ubuduce ne bude pred Em...a nadam se da cete to i rjesiti.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 2.8.2015 22:23:19
|
|
|
|
luce 2008
|
vecer cure.evo da se i ja javim.vidim bilo je svega.ja nemam problema sa svekrvom jer zivimo samu. Hvala Bogu.ali oonekad dode svekar i voooli jaako pametovati.on je najpametniji.s njim se nemoze razgovarati jer je on uvjek u pravu. Katastrofa.Vec sam se naucila pameti pa se samo iskljucim kad dođe. Uzasno me iritira.Suprug mora s nim pricati ali nikad mi ne prenosi njegove "savjete" Trbuščiči su vam lijepi.a i linije su dobre jos uvjek. Sad idem gledat uvod u anatomiju da malo opustim živce. Uzasno sam neka nervozna,sve mi smeta,koma osjecam se ko taj smailic. Laku noc
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!