|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
12.11.2015 17:28:32   
trudnica1983
tu sam. živa.

bila u gužvi ovih 15ak dana, josipu 4 godine, pa onda svekru rođendan. jučer sam napravila glupost. bila u gostima, jela ribu i onda uz ćakulu popila 2 ili 3 čaše jamnice. i iza još sok. kad je to sve zakuvalo.....dušu sam ispovraćala, zaspala u 3 i danas sam na juhi i čaju. i kao šećer na kraju dobila malu fibru - 37,3. odma zvala gin, reka mi je da mogu popit bilo koji paracetamol i da oni fibru računaju 37,8. moram priznat da me malo umirila. inače sam u 19 tt, u uto mi je pregled, taman ću uć u 20 tt

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 576
12.11.2015 19:35:30   
subby
ajmeee, kako lijepe vijesti!

ja sutra idem na pregled, sad sam 15.tjedan (btw, kako vi racunate one pluseve pored, kao 11+3 i to, jel to kao broj tjedana plus dana ili broj mjeseci? nisam uspjela naci objasnjenje na netu). jako sam uzbudjena, sutra popodne, narucila sam se odmah na UZV, nosim nalaze krvi, urina i onaj za krvnu grupu s transfuziologije pa vjerujem da je sve ok.

nego, ja se nadam da cu moci vidjeti spol! ja sam preuzbudjena! bas se veselim pregledu!

ovih dana je nevjerojatno toplo i po cijele dane setam po gradu da upijem sunca i protegnem se. Ne vjezbam cesto kao prije, sad nisam doma pa nemam ni uvjete tako da malo zabusavam s te strane, ali tjesim se da barem setam i protegnem se ujutro i ponekad koji cucanj napravim..

danas mi je rodjendan, radila sam jucer tortu od karamela i ljesnjaka, super je ispala :D cak su mi i sestre kad sam isla u bolnicu pokupiti nalaze cestitale user posted image

(Odgovor članu trudnica1983)
Neposredna veza do poruke: 577
12.11.2015 21:59:01   
noemaa
Subby, sretan rodendanuser posted image nek sutra protekne sve kako si zelis. Sto se tice spola, sto si prizeljkujete?

Mi danas cackali po muskim imenima. Ajmeeee, cega li sve nema. Boromir, eustazije, vatroslav, euzebije... Dakle,cure, navaliteuser posted image user posted image bas cemo se namuciti, vidim. Meni se pocelo svidati jani, ali mm kaze da je to ime za psa.user posted image a on sam se samo blesavira kad mi "predlaze" imena. Svida mi se i bartol,ali on zna nekog cudnog bartola pa i to otpada...

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 578
12.11.2015 21:59:12   
danery

IZVORNA PORUKA: chrna

E curke pa kaj je fakat moguće da se već vidi spol? Ja neznam dal bi vjerovala ili ne? Nemam pojma kakav je uzv. Neki koji rade u vinogradskoj na kojem uzimaju mjere za kombinirani probir, nije baš isti ko oni na kojima sam prije bila u vinogradskoj ali nemam pojma fakat??

ako je takav,onda je 3d vjerojatno,a mođe se vidjeti spol ak se beba dobro namjesti user posted image

Subby,sretan rođendan user posted image

trudnica,i tvom josipu sretan rođendan,a tebi brz oporavak od veselja na fešti user posted image

noemaa
,virkaš,ha user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 579
12.11.2015 22:02:41   
danery
ja zapela za jan....baba navalila da bude matej,a majetji koje ja znam su em zloćkasti,em...khm....čudni user posted image

onda josip-i to je kategorija "ispao vragu iz torbe",bar po mojim iskustvima....

muž kaže emil,meni grozno....i tak,nikakav dogovor još oko imena,al nema veze,ima vremena....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 580
12.11.2015 22:11:12   
noemaa
Danery, koja ce prva pronac ime?!? Eto ti ga, s deckima problema odmah na pocetku, nisu jos ni izasli... Sto ti je muskouser posted image
Cek,koje te babe zive s tobom? Cas mi se cini da zivite sami, a cas da i svekici zive s vama...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 581
12.11.2015 22:18:46   
danery
user posted image user posted image

paz' ovamo,aj šej sej dis još 100x,al nema veze:

nas je ukupno 8 u dvorištu....živimo u dvodomci,znači nas 4(sveki dolje,mi gore) u stanu no.1,a zid do nas naljepljeni roditelji moje svekrve,njena sestra i kćer te sestre...

svekra nemam,rastali se odavno,ajd bar jedan davež (stvarno je udav od čovjeka koliko ga znam) manje user posted image

uglavnom,ne fali mi babljeg nadzora,petljanja,popovanja i grintanja user posted image

ma...odi na temu tu SLONOVI U STAKLARIJI,bit će ti jasnije kako mi je kad pročitaš koji post user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 582
13.11.2015 7:13:52   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Subby,
sretan rođendan!user posted image

Chrna, čestitam na dečkiću! user posted image Inače, kad je dečko u pitanju, puno se prije i lakše vidi vidi spol, tj visuljak! user posted image Teže je potvrditi da je u pitanju cura.user posted image

Danery, priča je prekrasnauser posted image i ja se slažem s njom. To je jednostavno tako. Žene su više vezane za svoje roditelje u starosti. Znam nebrojeno primjera. Noema, da, stoji do odgoja, barem 80 posto, za ono drugo se nadaš da će djeca odraditi srcem.user posted image

Znate li
da u Ustavu stoji ovo socijalno pravo: "djeca su dužna brinuti se o svojim starim i nemoćnim roditeljima".user posted image Čak nam je i Ustavom zajamčeno to pravo....user posted image

Bila sam jučer na brisevima. Imam pojačani iscjedak pa da se ne stvore beštije, gin. mi je odredila Plymicol vaginalete, koje trebam stavljati navečer. Pazite ovo - onaj utrogestan koji si stavljam tamo dolje, može se i popiti, pa taj uvečer trebam popiti da se ne miješa s Plymicolom. Koji osjećaj popiti znajući da si to već mjesec dana stavljam dolje!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 13.11.2015 7:15:40 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 583
13.11.2015 7:19:28   
noemaa
Jutro, cure!!! user posted image user posted image
Ja brzinski doručkujem pa trk zubarici - puknuo mi zub. Puknuo!!user posted image user posted image To još ne doživjeh!! Pa da i to riješimo, samo se nadam da neće biti mrcvarenja s obzirom da mi ne smiju dati anesteziju.

Danery, pa ti si bogatauser posted image Jedna kućerina, jedno dvorište, a kolike generacije (mudrih) žena!!! Dobro da vam stiže dečko, tm treba pojačanje!user posted image Ali, ajme, mogu si samo zamisliti kako ti je s tim babama... Jooooj... Najbolje ključ u bravu i kao - spavala sam, tuširala sam se itd. dok ne želiš čut ni vidjeti nijednu. user posted image

Što se imena tiče, aj, ja znam dva emila. Prvi je čudak smotano naporan, a drugi nasilnik. A znam i trećega, taj je flegmaaaaaaaaaa i sve mu je dobro pa mu na kraju niš ne ide... Tako da te kužim!!!user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 584
13.11.2015 7:23:04   
noemaa

Znate li da u Ustavu stoji ovo socijalno pravo: "djeca su dužna brinuti se o svojim starim i nemoćnim roditeljima".user posted image Čak nam je i Ustavom zajamčeno to pravo....user posted image

Ok., Snjeguljice, sad mi je lakše. user posted image user posted image user posted image Al da su muški vječna djeca, uglavnom, skoro svi, jesu. I mi žene to radimo od njih. Premda se neću svrstavati u tu skupinu, ja dobijem mlade kad vidim "nemoćne" muškarce kojima mame i žene sve serviraju. E, bar neki klinac nek se izvole potruditi. Budem tako nastojala i ove moje smotuljke odgajati pa ću vam znati reći za 20ak godina koliko mi je uspjelo. user posted image

Ajde, dobro da si i sad doznala za pijenje. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 585
13.11.2015 8:09:43   
danery
Jutro :)
Ja se spremila,pa laganini kod doca na skicanje ;)
Ne volim na preglede samo zbog skidanja i oblacenja,mukomojaaaa,kao,trebas bit obucena,a gologuza user posted image koma....nataknut cu tuniku duzu,pa nek se snalazi user posted image

Noemaa,kak ne smijes primit anesteziju user posted image mislim da ipak smijes,samo kazes da si trudna,pa ti prilagode....ugl.,sretno kod zubara user posted image nadam se da si se dobro najela dok produ ona 2 sata od popravka user posted image

Gibam sad,tipkamo se kasnije ;)

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 586
13.11.2015 9:34:38   
danery
eto mene nazad user posted image

sve je ok,željezo mi super,baš sam se iznenadila user posted image kilica 80,a s toliko sam i ostala user posted image user posted image

double test dobar,ne moram na amnio,mada ne bih ni išla da me i pošalje....
jedino ponoviti urinokulturu jer je bilo svega u uzorku,al nema veze,i mislila sam da će tako biti....

uzv opet 4.12...a ja glavno da sam se sva zglajzala i očerupala user posted image
nisam ni pitala za odnose,iskreno,ne da mi se user posted image user posted image
rekla mužu da do uzv ništa,dobit će za sv.nikolu user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 587
13.11.2015 21:01:44   
subby
hvala svima na divnim cestitkama! user posted image

danas je na pregledu bilo super, nalazi su svi ok, rekla mi da sad s folic plus predjem na prenatal (a ja zaboravila pitati tocno ime user posted image , ne znam na koji misli)..
UZV je bio abdominalni, beba je narasla :D super je, zivahna i lijepo napreduje i raste, cini se ovako vesela :) spol nismo saznali jer se jos nije vidjelo nista, ali zato sam cula srce opet user posted image , vidjela i zeludac i kraljesnicu i kako se okrece i savija noge u koljenima :) ja sam jako sretna i zadovoljna bila nakon pregleda :D

noemaa, sto se tice spola, nista konkretno ne prizeljkujemo, ali uvijek se u drustvu salimo da cemo mi dobit sina, pa ostali nek prave kceri user posted image user posted image
ma mi smo presretni samo cinjenicom da cemo dobiti prvu bebu, sve nam je novo i uzbudljivo, svemu se veselimo i obozavamo pricati o bebi i svima se hvalimo user posted image
a sto se imena tice, zaista.. haha. mi jos nismo krenuli traziti ime, ali zelimo da bude internacionalno posto zivimo izvan Hr, znaci da bude svima razumljivo i relativno lako za izgovoriti i upamtiti. vec vidim sto nas ceka haha. citala sam ja o imenima puno, no nijedno nije sjelo.. ili mi se ne svidja ili znam nekoga pod tim imenom tko je cudan ili ima neke nepozeljne osobine user posted image Nedavno sam u domu zdravlja vidjela preslatku bebu i zove se Noa.. to mi je bas lijepo bilo iako ne znam bih li svoje dijete tako nazvala, a za zenska imena pooojma nemam, niti jedno jedino....

jos mi je tlak izmjeren, tezina i urin, sve je ok, jedino trebam jos TSH provjeriti, ali to cu otici u polikliniku Sunce da odmah dobijem rezultate pa da vidimo o cemu je rijec jer je razina granicna pa da se to jos dodatno provjeri. vjerujem da ce sve biti ok user posted image

kod zubarice idem tek sredinom iduceg tjedna... ispao mi dio plombe na sestici dolje jos prije par tjedana, al srecom pa ne osjecam nista..
sad razmisljam dal da odem ranije kod privatnika, u pon ili utorak.. samo nije mi lako naci nekog tko ne radi i preko hzzo-a jer vecina radi pa budu puni.. no rijesit cu i to nekako.

za sada je sve super, danas sam se najela dinstanog kiselog kupusa (user posted image ) i pecene koljenice user posted image .. jos cu kasnije pojest koju mandarinu ili iscijediti sok, imam i nekog kivija pa samo stoji i gleda u mene..

danery, cestitke na lijepim vijestima i dobrim rezultatima testa user posted image
ja nisam ni razmisljala bas o odnosima, ja kad sam saznala da sam trudna, skuzila sam da je to devet mjeseci uzivanja bez pauze user posted image jedino sto sad sad malo prilagodimo polozaje, ali moram priznati, svakodnevne kegelove vjezbe koje sam pocela prije mjesec dana se isplate i osjete i na tom polju user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 588
13.11.2015 21:40:30   
danery
Subby,i kod tebe dobre vijesti user posted image super,konacno da nam je svima dobro....
Mene doduse danas glava bas zeza cijelo popodne,neka polumigrena,malo mi muka i sad ne znam sto bi od sebe...popila Lupocet da me popusti,ako ga ne povratim,super....
Gibam u krpe dok sam jos pri sebi,tipkamo se ujutro :)

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 589
14.11.2015 22:05:20   
noemaa
Subby, i moj je noa.user posted image odjednom ih ima dosta, mada je moj poseban jer je divno dijete. Barem kad je u vrticu.user posted image user posted image nama je zenso ime izmisliti macji kasalj zato sad muke mucimo s muskim. Htjeli smo evu, meni se svidalo i rebeka, vita, lara, lora, martina. Ali, uzalud vam trud sviraci.user posted image

Danery, super za doubleuser posted image to si trebala s obzirom na dob ili je to tvoja zelja...? Od cega se sastoji test?

Mi bili kod svekica. Isla u shopping,ajmeeee... Mm ne smije ni znat koliko sam potrosila na odjecu; neplanirano kupila par tunikica i haljina,taman ce biti i za trudno zimsko razdoblje. Nisam si nikad dala takvog oduska sto se tice bacanja novca na odjecu.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 590
15.11.2015 7:37:20   
noemaa
Jutro,pospankeuser posted image user posted image user posted image

Kako ste?
Danery,prosla glava? Na koj lupocet si mislila;onaj za djecu ili? Ja uvijek imam samo taj kuciuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 591
15.11.2015 8:20:52   
danery
jutro user posted image
ej,ma prošla glava hvala bogu....a lupocet 500,tabletica,mada imam i sirup,al mislim da bi ga pola morala suknut da me pusti user posted image

a double je kao i tvoj nifty,čisto iz krvi,rade procjenu rizika na određene simptome,nisam ja tražila na njega,nego to moj doc šalje sve....no nema veze....

rekao mi za amnio da ne moram ići (niti bi išla),jer se ravna po uzv-u,a na njemu je sve ok,pa za 3 tjedna opet na uzv idem da se vidi sve i premjeri protoke i sl...

kako ste vi ovih dana,osim što šopingiraš user posted image
neka si se ponovila,i treba user posted image ja sam odnijela mami 2 kutije jakni,odjeće,obuće,pa ona dalje odnese kolegici....meni sve stajalo ihaj dugo,a ne volim sad kad je jesen nositi kratke jaknice,em puf u njima,em se smrzne dupence user posted image

evo mi teta donijela kavu u krevet user posted image user posted image

cura mi u 7 ujutro sjela u sobu i uzela vodene boje,pa se zaslikala,nacrtala slikovnicu,naljepila likove....sad otišla kod bake na doručak,bome idem i jatražit nešto jestivo,pa se vratim....nemoj zbrisati user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 592
15.11.2015 8:24:10   
danery
e daaaaaa,što se imena tiče,obradila sam muža user posted image
dogovor je da ak klinac stigne do 25.4.,bit će maro,tamana je na taj dan imendan user posted image
nakon toga jan user posted image

i fino zaključim deal sa:TI SI ZA MALU BIRAO user posted image

nije sep reviše bunio user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 593
15.11.2015 10:36:49   
mutilica
Ej zene

Mi imamo po 5-6 imena i za curicu i za decka,jedva cekamo saznati spol

I ja sam se pocastila dugom pletenom haljinom a tunike nigdje ne mogu naci user posted image a da lice na nesto,moram si kupiti jaknu jer svoju niti jednu ne mogu zakopcati

Jos sam u pidzami user posted image i najrade bi cijeli dan bila u njoj

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 594
15.11.2015 11:11:17   
subby
Joj i ja sam jos u pidzami, ha nedjelja je user posted image
Mislim da cemo i mi sto se tice imena poceti razmisljati u tom smjeru, pa da imamo u pripremi po nekoliko za svaki spol.. poslije uvijek moze posluziti i za drugu djecu.

danery pa brak je kompromis user posted image

Ja nikako da negdje nadjem lijepe pletene haljinice i duze tunike.. gdje vi to nalazite? Ja mozda ne gledam na pravim mjestima user posted image
A prosle godine sam se pocastila tako lijepim kaputom i obozavam ga, sada si bas nesto gledam, sad cu u 16.tjedan.. hoce li u medjuvremenu dovoljno zahladiti da ga barem malo nosim.. stomak mi je tek poceo malo rasti pa je za sada okej, ali kad se to ne moze predvidjeti kada ce i koliko narasti user posted image bas me zanima koliki ce mi stomak biti preko zime :)

da vas pitam, meni je doktorica na dva UZV rekla da mi je beba zivahna i sad ne znam jel to inace svima kazu pa je to tako normalno il je stvarno jako zivahna ili potrefim ici na pregled kad je zivahnija? Ja ne mogu docekati da pocnem osjecati kako lupka i okrece se i proteze user posted image Inace, kad sam na pregledu okrece se i nogice proteze tako da ju cesto vidim da svih strana. Cula sam da su bebe poslije onakve kakve su bile u stomaku user posted image

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 595
15.11.2015 11:18:20   
mutilica
Ja sam nasla u Mani haljinu pletenu,dugih rukava za 100 kn jer im je sad akcija 25% na sve,kupila sam crnu otici cu i crvenu kupiti,rastezljive su tako da ce moci trbuh u njih dugo.A tunike nigdje naci nema sanse i sto nadem da na nesto lici kratki rukav a takvih imam

Bolje da je zivahna bebica,mozda i jedes slatko dosta user posted image od toga malo podivljaju user posted image

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 596
15.11.2015 15:16:18   
noemaa
Ja sam tu svoju robicu ubola u nekom malom ducancicu,nikad ga ni primijetila nisam u gradu.user posted image ali su bas taj dan nakindurili nekakve tunikice vani kakve volim, pa rekoh-idem samo vidjeti. Trebala sam snimati prodavacicu:kad sam usla,jedva me pozdravila,jedva rekla gdje je garderoba.no kad sam izasla s par komada koje sam odlucila kupit, aaaj, odmah me pocela oslovljavati s "draga"!!! Ma mislim....

Mutilica,ajd sibni muska imena.ako nije tajna. Ja pregledala hrvatska,skandinavska,njemacka, hebrejska,americka, talijanska. Nijedno za mm i mene.user posted image

Danery,ti to i poslugu u krevet imas, a da nije tm.user posted image

Subby,ne znam koliko imaveze s kasnijom zivosti djeteta. Ma bitno je da je sve ok.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 597
15.11.2015 15:53:42   
mutilica
Leon,Sebastian,Mauro,Marcelo,Lucian i Matias
Evo,nije tajna zasto bi bila izaberi ako ti se neko svida

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 598
15.11.2015 17:13:37   
noemaa
Matias mi se svida,ali mm nista s "mat"user posted image . Sebastian nam je necak, leon mi je u principu lijepo,ali sam nedavno upoznala tako groznog decka da mi je odmah asocijacija na njega. Ali hvala na izboru.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 599
15.11.2015 19:58:45   
danery
večer user posted image

jeste spremne za krevetac user posted image moja curadanas popodne nije spavala,pa će ranije u krpe,već ćiri nasitno....

posebno je uzbuđena jer joj je ispao prvi zub,pa sad čeka zubić vilu user posted image

ja neka krepana danas,digle se ujutro rano,malo bile vani,i baš mi fali propušteni popodnevni odmor....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!