subby
|
hvala svima na divnim cestitkama! danas je na pregledu bilo super, nalazi su svi ok, rekla mi da sad s folic plus predjem na prenatal (a ja zaboravila pitati tocno ime , ne znam na koji misli).. UZV je bio abdominalni, beba je narasla :D super je, zivahna i lijepo napreduje i raste, cini se ovako vesela :) spol nismo saznali jer se jos nije vidjelo nista, ali zato sam cula srce opet , vidjela i zeludac i kraljesnicu i kako se okrece i savija noge u koljenima :) ja sam jako sretna i zadovoljna bila nakon pregleda :D noemaa, sto se tice spola, nista konkretno ne prizeljkujemo, ali uvijek se u drustvu salimo da cemo mi dobit sina, pa ostali nek prave kceri ma mi smo presretni samo cinjenicom da cemo dobiti prvu bebu, sve nam je novo i uzbudljivo, svemu se veselimo i obozavamo pricati o bebi i svima se hvalimo a sto se imena tice, zaista.. haha. mi jos nismo krenuli traziti ime, ali zelimo da bude internacionalno posto zivimo izvan Hr, znaci da bude svima razumljivo i relativno lako za izgovoriti i upamtiti. vec vidim sto nas ceka haha. citala sam ja o imenima puno, no nijedno nije sjelo.. ili mi se ne svidja ili znam nekoga pod tim imenom tko je cudan ili ima neke nepozeljne osobine Nedavno sam u domu zdravlja vidjela preslatku bebu i zove se Noa.. to mi je bas lijepo bilo iako ne znam bih li svoje dijete tako nazvala, a za zenska imena pooojma nemam, niti jedno jedino.... jos mi je tlak izmjeren, tezina i urin, sve je ok, jedino trebam jos TSH provjeriti, ali to cu otici u polikliniku Sunce da odmah dobijem rezultate pa da vidimo o cemu je rijec jer je razina granicna pa da se to jos dodatno provjeri. vjerujem da ce sve biti ok kod zubarice idem tek sredinom iduceg tjedna... ispao mi dio plombe na sestici dolje jos prije par tjedana, al srecom pa ne osjecam nista.. sad razmisljam dal da odem ranije kod privatnika, u pon ili utorak.. samo nije mi lako naci nekog tko ne radi i preko hzzo-a jer vecina radi pa budu puni.. no rijesit cu i to nekako. za sada je sve super, danas sam se najela dinstanog kiselog kupusa ( ) i pecene koljenice .. jos cu kasnije pojest koju mandarinu ili iscijediti sok, imam i nekog kivija pa samo stoji i gleda u mene.. danery, cestitke na lijepim vijestima i dobrim rezultatima testa ja nisam ni razmisljala bas o odnosima, ja kad sam saznala da sam trudna, skuzila sam da je to devet mjeseci uzivanja bez pauze jedino sto sad sad malo prilagodimo polozaje, ali moram priznati, svakodnevne kegelove vjezbe koje sam pocela prije mjesec dana se isplate i osjete i na tom polju
|