noemaa
|
nešto smo uvele zadnjih dana, šta je ovo? Zimski san? ja jučer izglancala kupaonicu i naravno da mm nije primijetio, nego tek dok sam mu rekla. baš su zahvalni ti kućanski poslovi!!! danas ću ili dnevni ili kuhinjicu, budem još vidjela kakvo mi je raspoloženje. prijavili smo malenoga i za darove djeda mrazatu u općini. to će biti pravo uzbuđenje. prošle godine je bilo organizirano u zračnoj luci, možete misliti koje uzbuđenje za klince kad je djedica "sletio" avionom. ove će godine biti ipak nešto prizemnije, ali sam čula da će se potruditi napraviti nekakvu malu kućicu djeda mraza pa će i to biti doživljaj. da vam se požalim, zadnjih dana imamo teškoća s noćnim odlascima u krevet. čim mu stavimo pidžamicu počne plač da on neće ići spavati, da je njemu to bezveze itd... i svako veče ista vika, dreka. odjednom. nadam se da je to, kao i sve ostalo, samo neka žnj faza. jeste li ju i vi doživjele sa svojim klincima i klincezama? subby, potpisujem tvoje riječi o šetnji vani pa ulasku u topao dom. predivni osjećaj! jučer sam išla sama u šetnju prije podne, baš mi je pasalo. a za zdravu hranu - ja jedem kao i inače, raznovrsno. ujutro kava od cikorije ili čaj s kruhom i namazom (maremlada, sirni...), marendica voće, ručak razno uvijek, užina jogurt ili voće, večera ostatak od ručka ili muesli ili što mi pukne i koliko mi pukne. i, naravno, između svega toga kad mi dođe koja čokoladica ili keksić. nastojim piti što više vode i čajeva, makar je to smanjeno u trudnoći, ali trudim seee... i za ovo brisanje postova, najlakše je meni nakon što napišem post (a prije nego ga pošaljem) - napraviti desnim klikom copy. pa ak mi i nestane, lako ga opet zalijepim i pošaljem. danery, kako malena? dobro da danas i postoje ti čudesni šamponi, mislim da u roku 3 dana bi trebale buhetine riknuti. sjećam se našeg doba, ajme... iščešljavanje, čupanje, šišanje, iskuhavanje, a namakanje glave u petroleju?!? Se dobro ja to sjećam????