|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
10.12.2015 7:35:48   
noemaa
joj, to citiranje... kako to radite? prvo kopirate dio teksta koji želite citirati - s imenom pr. qupte danery ili bez imena? i onda pretisnete citiraj? ili prvo treba pretisnuti citiraj pa onda kopirati?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 776
10.12.2015 7:37:28   
Snjeguljica_83
Jutro!

Noema,
user posted image osjetila si bebu.... Ajme, jedva čekam i ja....user posted image user posted image Zavidim ti.user posted image

Sad sam se sjetila da si prije par dana napisala da ti je prijateljica dala tetra pelene za široko povijanje i da nisi znala da to postoji.user posted image Zar nisi malog široko povijala uopće ili nisi na taj način?user posted image Zbunjena sam.

Cure, imate li datume za preglede, javite.user posted image

Eto, i tu listu sam uredila.user posted image

Noema
, inače da, u bolnici je uzv daleeeeeeeeeeeko bolji nego kod naših gin. Usporedila sam sličicu koju sam dobila prije 5 godina od svoje gin. i ovu iz bolnice, ajme, koja razlika! Baš mi je Jupiter rekla da ide mjeriti nn u bolnicu jer njena gin. ima prastari uzv i ne vidi se dobro. A ta ista gin., ahahahha mi je mjerila nn prije 5 godina kad sam bila trudna s Emom Onda je bio dobar??user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 777
10.12.2015 7:40:27   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: noemaa

joj, to citiranje... kako to radite? prvo kopirate dio teksta koji želite citirati - s imenom pr. qupte danery ili bez imena? i onda pretisnete citiraj? ili prvo treba pretisnuti citiraj pa onda kopirati?

Evo, ja tebe citiram.user posted image

Dođeš na post koji želiš citirati, stisni citiraj, onda se pojavi taj post u prozoru i počneš pisati ispod đto želiš, a vezano je uz to što si citirala.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 778
10.12.2015 8:03:28   
noemaa

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Sad sam se sjetila da si prije par dana napisala da ti je prijateljica dala tetra pelene za široko povijanje i da nisi znala da to postoji.user posted image Zar nisi malog široko povijala uopće ili nisi na taj način?user posted image Zbunjena sam.

Da vidimo je li mi uspjelo bez da i moj tekst ode u citirani...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 779
10.12.2015 8:05:37   
noemaa
Jeeeej, hvala, snjeguljice. user posted image

ma jesam, povijala sam ga onim bijelim pelenama, običnim plus soriso tanki. dvije njih pa sorizo. ali nisam znala da postoje sorizi koji mijenjaju zapravo te dvije bijele pelene plus sorizo. jer sam naslijedila sve od kume koja je rodila dobrih godina unazad i valjda to onda nije postojalo... kužiš o čemu pričam? ili nisam dobro objasnila?

< Poruku je uredio noemaa -- 10.12.2015 8:20:47 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 780
10.12.2015 8:07:19   
noemaa

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Noema
, inače da, u bolnici je uzv daleeeeeeeeeeeko bolji nego kod naših gin. Usporedila sam sličicu koju sam dobila prije 5 godina od svoje gin. i ovu iz bolnice, ajme, koja razlika! Baš mi je Jupiter rekla da ide mjeriti nn u bolnicu jer njena gin. ima prastari uzv i ne vidi se dobro. A ta ista gin., ahahahha mi je mjerila nn prije 5 godina kad sam bila trudna s Emom Onda je bio dobar??user posted image

Sad mi se sviđa citirati. user posted image Ajde, dobro. Neka bude tako. Da vidimo tog malca. user posted image

I taman sam ti htjela reći da fali lista user posted image , i eto te... čitaš misli. user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 781
10.12.2015 8:42:44   
chrna
jutro curke!
evo i mene, napokon..... nešto malo manje od mjesec dana je trebalo dotičnoj gospodi da nam dođe doma ukopčat internet i tv....no dobro sad je tu i jedno i drugo user posted image

noemaa samo sam ti htjela reć, neki dan si rekla da se neke curke ne javljaju, i da kad se jave vode monologe o sebi. e pa na to bi ti ja nekaj htjela reć, ja osobno se nisam javljala jer nisam imala odakle, tj.imam mob s netom na koji taman i da hoću neda poslat poruku na rr, a zakaj, to fakat nemam pojma user posted image . no dobro pustimo sad to, uspješno sam vas čitala user posted image e da, i kaj se monologa tiče, u tome sam se u potpuosti našla, ne na način da si ti mene "prozvala" nego baš zato kaj ja znam i svijesna sam da sam upravo to ja radila. neznam dal me shvaćaš al ovo mi je prva trudnoća, i to nakon ivf-a, dakle strah me bilo i strah me i dalje u vezi svega..... htjela sam i zato sam upravo to radila, napisala sam vam sve kaj mi se događalo da vidim dal imate neki savijet ili da mi nekako možete odgovorit na neka moja pitanja o trudnoći općenito koja mi nikako nisu jasna bila.....i sorry ak sam pretjerala user posted image
e da, još sam nekaj htjela reć u vezi toga svega...gle, neznam dal me razumiješ, al meni je ovsve novo, prvi put, strah me, uplašena sam i jednostavno se ne vidim u razgovorima koje vodite ti, danery, snjeguljica.... vi već imate svoje klince, imate o čemu pričati, sve su to kak bi ja nazvala slatke muke, i ja jednostavno neznam kaj bi vam rekla na to sve, savjete nemam jer ih neznam, pričate o kolačima, kaj kuhate, i na to neznam kaj bi rekla jer od početka kad mi je krenulo sa krvarenjem, iscjedkom i s tim svi kaj mi je stvaralo nered u glavi, ja sam od toga svega odustala, možda zvuči razmaženo al ne radim apsolutno išta, odmaram prošetam i doma sam, ne kuham, ne pospremam, ne radim baš ništa, samo iz razloga jer se bojim da ne napravim nekaj krivo i da ne sj....m sve..... fakat sorry na dužem postu, al morala sam ti ti reć, nadm see da se ne ljutiš i da me bar malo shvaćaš.

snjeguljice, danery, subby, noemaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vas, i nemojete se ljutit na mene..... nadam se da sad kad konačno opet imam net doma, da ćemo se čećše tipkati......

snjeguljice ja imam pregled 15.12. u bolnici i onda opet 21.12 kod svoje ginekologice, zakaj ? pojma nemam.....

e da, i još sam vas nekaj htjela pitat, osjećam se ko tuka, jer neznam koga bi pitala općenito , kad se i na koje preglede treba ić? moja ginekologica mi veli da će mi sve reć na vrijeme, a sad tu čitam da se na taj anomaly scan čeka i da se mora ić u bolnicu?! ja sam danas 16 tjedan i neznam dal se treba naručiti već sad i kak to sve ide, i dal je pregled obavezan.... eto vidite da sam bedak kaj se tiče pitanja?! stvarno se osjećam glupo, a čekat da mi ginekologica kaže kaj i kad moram radit mi je bedasto jer će to reć 5 do 12 i onda ću htjela ne htjela morat ići privatno radit a nije mi baš isto financijski......

cure jos jednom sorry na dužem postu

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 782
10.12.2015 9:04:38   
danery
pa đe''s chrna,legendo user posted image
sad mi fali onaj "drugarski" smajlić gdje jedan drugog čvrknu po ramenu user posted image

ja ti niš ne zamjeram,nema ljutnje s moje strane,jer se isto xy puta uhvatim kak pišem svašta o mojima,a o user posted image najmanje....al realno,a što da napišem....jutros me opalio 3x iznad pupka dok sam doručkovala....je,ok,i dalje klofa,al....sad baš da registar bubotaka vodim-ha ne vodim....

eto da prijavim jedino da u pon opet idem na anomaly scan popodne user posted image

trenutno pijuckam kofi i uživam,popodne mi dolazi prijateljica malo na druženje...

pootvarala sam prozore i ko naše bake prebacila posteljinu preko daske nek se lufta user posted image

što se pregleda tiče...uzv bi trebao bti oko 12.tjedna,to ti je tzv.mini anomaly scan,znači pregled bebe,organa,zatvorena kičma,netanak nuhalnog nabora i sl....to sam ja išla privatno jer ovaj moj socijalac maltene rašljama i viskom pregleda siroče user posted image
u 15.-16. tt mi je mjerio visinu vrha maternice,širinu zdjelice,kilažu,tlak,dobila uputnice za krv i mokraću..
od 18. do 22.tt ideš na anomaly scan,znači gleda protoke kroz pupčanu vrpcu,mjeri bebu,pregleda opet sve organe....pitaš što te zanima,tipa poziciju posteljice,stanje i dužinu cervixa,što ti padne na pamet...
kasnije isto ide mjerenje....sad ti po tjednima ne znam točno sve,ali što kaže tvoja doktorica,nećeš na ništa zakasniti,tako da budi bez brige user posted image

< Poruku je uredio danery -- 10.12.2015 9:11:42 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 783
11.12.2015 7:01:47   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

chrna - 15.12.user posted image

danery - 14.10.user posted image

chrna - 21.12.user posted image

noemaa - 28.12.user posted image

Snjeguljica_83 - 29.12.user posted image

noemaa - 30.12.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 784
11.12.2015 7:51:36   
noemaa
chrna, ajme, nisam uopće imala namjeru te istresirati. user posted image nisma mislila na tebe za nejavljanje, već na curke kojima ni ne znam nick bez pogleda na popis trudnica. jer se doslovno nikad ne javljaju. uopće se ne sjećam ni da su se ikad javile, pa čak ni prijavile na popis... tko zna, možda ih je danery sama izmislila tako da vidi hoće li netko reagirati i na kakav način, i eto, ja se upecala user posted image user posted image priznaj, danery!!! user posted image
samo ti odmaraj, uživaj u user posted image , javi se kad stigneš, bez obaveze... i to što mi klaframo o svemu i svačemu... pa to su obični ženski razgovorčići, niš posebno, vjerujem da se svaka gospa može u to uključiti bez obzira što ne/radi. user posted image ajd, no sikiriki. user posted image

ja upravo stavila sušiti veš, tj. deke s kauča koje glume navlaku. ajme kakav nam je kauč došao.user posted image eko koža. kupljen prije samo 4 godine.user posted image nisam htjela pravu kožu iz etičkih razloga. bi li uopće duže trajala ta prava koža? malo mi je nezgodno "krpeni" kauč zbog alergije na prašinu. kožu prebrišeš ko namještaj i mirna bosna. ali da kupujem svake 4 godine kauč mi je nezamislivo!!!user posted image

bebić se miče, pliva, stvara mi mjehuriće. za njih sam u prvoj user posted image mislila da je probava. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 785
11.12.2015 7:52:26   
noemaa

IZVORNA PORUKA: danery

što se pregleda tiče...uzv bi trebao bti oko 12.tjedna,to ti je tzv.mini anomaly scan,znači pregled bebe,organa,zatvorena kičma,netanak nuhalnog nabora i sl....to sam ja išla privatno jer ovaj moj socijalac maltene rašljama i viskom pregleda siroče user posted image

što ti to pak znači??? hoćeš da ga prijavimo nadležnom sudu? user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 786
11.12.2015 8:26:47   
chrna
Jutro curke!
danery tnx na odgovoru, u 11 + nekaj sam išla na taj kombinirani probir pa su valjda napravili taj mini anomaly scan s obzirom da sam ivf krv i urin sam dala mislila da u 8 tt. Sad sam u utorak na pregledu tak da će mi onda valjda mjerit tu maternicu pa ću ih odmah pitat i za taj anomaly scan.

To nisu istine čovječe kak se ja glupo i mutava osjećam ko da fakat neznam kaj bi pitala na pregledu osim jel s bebicom sve oke user posted image mislim da misle da sam nonšalantna i mirna a to je daleko od istine haahahahah no dobro

noemaa ma nisam mislila niš krivo samo sam valjda uspjela dočarati kakak se tupavo nekad osjećam hahaha nemoj se ti niš ljutit i sve 5 user posted image

E sad inače nisam tip cure kojoj su mjere 90/60/90 i prije t sam imala trbuha i to dosta user posted image A sad mi je nekak ko da mi više ne visi tj ko da se nekak dignuo malo, eto vidite kak sam čudna baš niš neznam još niš ne osjećam al ko da mi je ispod pupka nekak malo tvrđi ili sam si ja to zabrijala?! O Bože pomozi ljudima oko mene dok se ne porodim mislim da sam stvarno nemoguća i da baš kidam živce svima.

E da vi cure moje znate kakvu ja još "problematiku" imam, strava. Uglavnom neznamo ni ja ni MD dal bi bilo oke da odemo kod maticara i da se tamo ozenimo čisto zbog papira i onda u 10 mjesecu imamo crkveno vjenčanje i krstitke odmah. Neznam dal bi to kaj nismo oženjeni (a imamo to u planu) stvaralo neki problem oko bebice kad rodim mislim kaj se prezimena tiče i to?!

noemaa znaš da ti zavidim za taj namještaj i to sve. Ja još imam neki kredit i čekam da ga isplatim napokon da možemo kupiti svoj stan. S obzirom da MD radi na ugovore po mjesec dana jer su tam u firmi svi ludi, nema šanse da dobi kredit. A ja sam ipak u državnoj službi pa ću ga uspjeti dobit samo da se riješim ovog koji sad imam. Jedva čekam dan kad ćemo imat nekaj svoje i bit solo, i živcirat se zbog namještanja stana, zavjesa kuhinje. Trenutno smo s mojom mamom u stanu od 60 kvadrata i neda mi se tu niš radit jer stvarno ne nemajeravam ostat ovdje.mama je super. Al mi bi bili solo.

Evo opet ja. Samo bla bla bla i opet post od 3 metra

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 787
11.12.2015 8:36:19   
noemaa
chrna, naravno da biste bili sami, bez obzira koliko voliš mamu. to je sasvim normalno i poželjno. lakše se fumkciomira kad nemaš za vratom mame, tate, svekiće itd...
što se prezimena tiče, ne sekiraj se niš. ja nisam mijenjala svoje prezime kad smo se vjenčali. dakle, imam djevojačko, a mišu smo dali muževo prezime. niš ne moraš objašnjavati. taman da miceku daš i svoje. sve je moguće. onako je kako vi odredite. ili oba. user posted image to što niste vjenčani... pa zar nije u HR izjednačeno vjenčanje s dugogodišnjim vezama? tako da ne bi trebalo biti problema... A sad sam se čak i sjetila odličnog primjera: moji prvi susjedi nisu vjenčani. svako svoje prezime. maloj dali prezime muža, tj. dečka, kako god. dakle mala ima očevo prezime iako mama i tata nisu vjenčani. tako da ne brineš. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 788
11.12.2015 8:44:44   
subby
Ja volim duge postove :D
Znam kako je.. Meni je isto ovo prva trudnoca, sve mi je novo, moje blize frendice jos nemaju djecu tako da se i ja nekad osjecam tako.. Prije nekoliko dana gledala sam sto sve treba pripremiti za bebicu i kad sam vidjela sve te izraze bas sam se isfrustrirala.. Bodiji znam sta su, al gegice bodiji pa benkice pa tetra i svedske pelene.. Evo to sam upamtila. Trazila sam ja to dodatno po netu, al me jos vise zbunilo..

Steta sto netko nije to sve sastavio u jedan clanak sa slikama user posted image

< Poruku je uredio subby -- 11.12.2015 8:45:31 >

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 789
11.12.2015 8:54:34   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: noemaa

Jeeeej, hvala, snjeguljice. user posted image

ma jesam, povijala sam ga onuser posted image user posted image user posted image user posted image im bijelim pelenama, običnim plus soriso tanki. dvije njih pa sorizo. ali nisam znala da postoje sorizi koji mijenjaju zapravo te dvije bijele pelene plus sorizo. jer sam naslijedila sve od kume koja je rodila dobrih godina unazad i valjda to onda nije postojalo... kužiš o čemu pričam? ili nisam dobro objasnila?

Nisam ni ja znala da postoji jedna koja mijenja dvije. Cini se dosta prakticnije... Bar mislim da sam te razumjela.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 790
11.12.2015 9:28:14   
danery
juitro,zbunjole moje user posted image
kako vas smetoše pelene prije jutarnje kavice,hahahahha user posted image

ja odvela malu u vrtić,bila u lidlu,kupila niš s ničim user posted image i sad si kontam ćefitil ne ćefit user posted image

sinoć sam pravila pizzu,podavili smo se,al kad me je sastavila žgaravica od paradajza user posted image user posted image srećom sam zaboravila uzeti magnezij,i kako sam pocuclala onaj prah,ode žgaravica bajbaj user posted image

vid' ti ove noeme,ta bi izgleda vaspitne dijelila user posted image
noemaa,ja jesam kreativac,al sad baš da toliko "baba" izmišljam dodatno uz moje kućne....jok user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 791
11.12.2015 9:32:30   
lidac0605
Chrna,evo ja znam jer je u jednom navratu ležala nakon poroda žena koja nije bila vjenčana sa svojim partnerom-dakle,u bolnici ti ona žena koja dođe iz općine automatski piše dijete na tvoje prezime i ne upisuje ime oca ako niste vjenčani...i onda posle imaš dodatnu proceduru jer tata mora tražit neki zahtjev za priznanje djeteta i da se dijete upiše na njega i bla,bla...tak da mislim da bi ti to bilo pametno obavit matičara da nemate tih dodatnih papirologija kad se bebač rodi...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.12.2015 9:33:22 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 792
11.12.2015 9:40:41   
danery

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Chrna,evo ja znam jer je u jednom navratu ležala nakon poroda žena koja nije bila vjenčana sa svojim partnerom-dakle,u bolnici ti ona žena koja dođe iz općine automatski piše dijete na tvoje prezime i ne upisuje ime oca ako niste vjenčani...i onda posle imaš dodatnu proceduru jer tata mora tražit neki zahtjev za priznanje djeteta i da se dijete upiše na njega i bla,bla...tak da mislim da bi ti to bilo pametno obavit matičara da nemate tih dodatnih papirologija kad se bebač rodi...

potpisujem,isti problem ima prijateljica,treba uskoro roditi.....

....mini gospa....

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 793
13.12.2015 20:05:46   
noemaa
Cure,gdje ste? Kitite borice i kucu?
Ja danas posijala psenicu, prvi put u zivotu. Pa da vidimo hoce li sto narasti.user posted image

Za vikend bili kod svekica. Odmor od kuhanja i spremanja. I mali dir do bozicnog sajma u trstu. Mada mm kuka da je nekad bio puno bolji,ja hepi malom promjenom.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 794
13.12.2015 21:38:38   
danery
ola....ja sam komirana ovih dana,premorena od gostiju,našetavanja,magle,smrzla se ko user posted image navečer u šetnji gradom s njima....
danas me dotukla magluština,mala sa svojim zanovijetanjem,pa sam pukla i izvikala se,poslala ju u kaznu i nakon ručka odmah u krpe,popi mi krv kad ne možemo van....bar da je snijeg,pa bi bili vani,ovako kad ne vidimo prst pred nosom,užasno je....

za vrhunac vikenda pukao mi kutnjak,i sutra hitno moram kod zubara da škicne...ne boli me,al ne mogu baš grickati na tu stranu,a navikla sam user posted image
poslala sam muža po sladoled za večeru,onda sve jasno user posted image

sutra uzv,jedva čekam,al prvenstveno-kad malu odvedem u vrtić,vraćam se u krpe....

sad lkn,mislim da ću se onesvijestit na laptopu user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 795
14.12.2015 8:33:44   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

danery - 14.12.user posted image

chrna - 15.12.user posted image

chrna - 21.12.user posted image

noemaa - 28.12.user posted image

Snjeguljica_83 - 29.12.user posted image

noemaa - 30.12.user posted image

Danery,
sretno danas na uzv!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 14.12.2015 8:43:37 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 796
14.12.2015 8:42:38   
Snjeguljica_83
Jutro!

Danery
, koji dan...user posted image Ne znam, moja Ema je ok kad ne idemo van. Evo, za vikend nisam je pustila nikamo jer je imala nešto začepljen nos i kao neku vrućicu i bila je dobra. Čak prije dva tjedna kad je bila sa mnom 4 dana, nikud nismo išle, imale smo svoj ritam i bila je super. Uvijek izmisli neku igru, tu moram biti uključena i ja, ali baš se slažemo... Nema problema. Prije kad je bila manja, nekako je falilo to izlaženje van, ali sad ne.....

Danery,
tvoja cura ima 5 godina. Još uvijek ima popodnevno spavanje kući? Pitam jer sam negdje čitala da od 5. godine ne treba više očekivati ni zahtijevati popodnevno spavanje.... Mislim da je pametno da ga još uvijek imaju u toj dobi.

Išla sam jutros vaditi krv za štitnjaču. I prije mene su bile dvije trudnice s oooogromnim trbuhom, ja treća na redu, s neznatnim trbuhom. Mislim, nisam očita kao one. Dođe neki čovjek da mora s djetetom hitno vaditi krv, pita brdo ljudi jel može ići prije njih.... I vidi te dvije trudnice i izvine se, kao ne želim ječmenac, čekat ću vas. A mene tko šiša! Jer djeca, trudnice i invalidi čekaju na posebnom šalt_eru, i ja sam bila iza tih trudnica, znači i ja sam nešto!user posted image Ej, ma ni da me pita!!!!! I kad smo trebali doći na red, on me pita, mogu gospođo?? Mogao je onda priupitati.... Barem si dati truda i pitati, a ne ovako izigravati ne znam ni ja što?????? Velikim slovima piše tko ide na taj posebni šalt_er. Ma stvarno user posted image

A što sam trebala reći - i ja sam trudnica?? Ne znam, ja ne znam biti odrješita i gotovo, to me košta živaca i živaca.user posted image Došlo mi je da plačem od muke, osjećala sam se kao user posted image i da nisam trudnica. Koji usran osjećaj.....user posted image user posted image user posted image

---------------------------------------------------------
user posted image Kako bi vi postupile da ste bile na mom mjestu? Pustile čovjeka ili reagirale?user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 14.12.2015 8:47:21 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 797
14.12.2015 9:00:38   
danery
jutar....

snjeguljice,ma moja je ok 90% vremena,al onih 10%....e to kad dođe na red,možeš joj na dupetu vatru naložit,al ta ne prestaje po svome....
ne volim biti u kući s njom jer bi ona skakala,plesala,puzala i sve ono što je meni sad nakon kraćeg vremena sve teže,pa onda nalazimo kompromise,ali nekad ne upali....
jučer smo dopodne išle u grad,provozale se tramvajem s jednog kraja na drugi,pojele kolače,prošetale malo po trgovinama...i kad smo krenule kući,kreće rusvaj-ona bi autobusom kući....zapravo mi isto bus,tramvaj,staje mi pred kućom,reko'' ajd....uđemo u bus,ona ko klokan đipa preko busa i bira kuda bi sjela,3 babe u busu,a vozač ko da krumpire vozi....
zgurala sam ju na prvo sjedalo da ne padne,još se i razbit treba sad,kad eto nje:NE VIDIM TRAVU KROZ PROZOR user posted image
baba kraj nas ju gleda ko kobac pile,velim ja nema šetanja u vožnji,kad stane,može promjena....
da bi mala dočekala stanicu i potrčala skroz na kraj na ona visoka 4 sjedala po stepenicama,a vozač opet nagario.....ma pop....la sam...
onda bi mi stalno u busu i tramvaju u krilu sjedila,a već me gura u stomak,da me nabije,ne treba mi....i tako....
i za kraj,sjela bi za ručak za stol na nisku stolicu s koje ne dohvati tanjur i silom tamo i u dreku....e zamračila sam....
i na sve to mi veli svekrva ONA SE MENI TAKO NE PONAŠA,NE ZNAM JA...user posted image

user posted image user posted image pa naravno da se ne ponaša kad ju nikuda tramvajem ne vodi,haloooo....mah....

a ovo za čekanje...ma nek ide prije ako je dijete,ako meni nije loše i hitno da curi iz mene štogod....ionako mi čekanje ne gine....

i za spavanje popodne:ako vidim da zijeva-pravac soba,makar ležati u krevetu i igrati se....uglavnom zaspe u par minuta,pa onda i ja imam mira....

< Poruku je uredio danery -- 14.12.2015 9:03:28 >

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 798
14.12.2015 10:03:43   
Snjeguljica_83
Koji vitaminski pripravak koristite, mislim na prenatale, pronatale?user posted image
Ja sam na elevitu. Prije 5 g je kostao 108 kn, a sad sam platila 130 kn! Je li moguce da je toliko poskupilo ili sam uletila u ekstra skupu lljekarnu?!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 799
14.12.2015 10:15:42   
danery
ja pijem a-z mama iz dm-a,ok su mi,od prenatala mi bilo muka....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!