|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
17.12.2015 8:13:30   
Snjeguljica_83
Danery, jel ovo tvoja cura na avataru?

Noema, super ti je avatarčić!user posted image

Kako je ljepše na forumu uz blagdanski duh......user posted image

Cure, meni jučer muka, a evo i jutros kako sam se probudila....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.12.2015 8:14:04 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 826
17.12.2015 9:12:52   
danery
jutro user posted image

naspavane ste već,vidim user posted image

snjegulja,noemaa,je,ovo je moja Derla user posted image gospa je u vrtiću,a ja pijuckam kofi i spremam se kod zubara,čist psihički,da me herc ne opali ako nađe još štogod za prčkati uz ovaj puknuti zub user posted image al ajd,sreća pa me može i primiti uopće,imaju gužve grozne...

mm se izvolio poželjeti piletine na kineski-ahaaaa,baš će ju danas dobiti,moram u trgovinu po ama baš sve,i rižu,i povrće,meso,kečap,ocat,gustin....bah...više sreće drugi put user posted image

zove me jučer mama dabi došli po malu u pon pa da kod njih bude do božića user posted image nekako mi to pusto bez nje kititi bor i biti sama,al....ma...ne znam,koliko se dugo već objašnjavamo i dogovaramo da ide k njima,toliko ne bi sad zbog zime i što svi spremaju za božić....usto i mm šizi da se boji da neće dobro paziti na nju,tipa da ju puste samu kod susjede na igranje user posted image pa mislim,daaaaj,ulica na kraju sela,3 auta u pola dana,djeca kuća do....al jok,da kako ona može sama nekuda ići,mi ju tako ne puštamo....bah user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 827
17.12.2015 9:55:47   
subby
hehe super je je novi avatar.
ja evo danas pravim bozicne cestitke pa saljem iduci tjedan, nadam se da ce stici prije Bozica, prosle godine sam slala ranije da stignu pa su stigle prerano. Uzela sam kolaz papir pa sad izrezujem i lijepim i tako ih pravim. Jedva cekam da bebac naraste pa mozda bude htio/htjela sa mnom skupa praviti cestitke user posted image

danery, kuzim da bi i njoj bilo super kad vec ima frendove tamo ic igrati se, a ako je tako sto kazes, bolje da sed druzi pa i bude vani nego da sjedi za kompom. Mozda da nadjete neki kompromis, da vam se javi svaki put kad dodje kuci s igre da znate da je ok..

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 828
17.12.2015 10:05:52   
danery
ma ne sekiram se ja da se ona neće snaći,iss user posted image malo kod ovog,malo kod onog,i proći će dan po dan....
nego se moj tata već uspetljao da ako se bude derala po noći za nama,da će ju dovesti nazad makar i u pola noći user posted image mislim bezveze,onda bolje da ju i ne vodi....
nisu baš blizu nas da bi se tako mogao vozikati,a i nije ona više beba da joj ne mogu objasniti...
ma nek ju vode,pa kako nam svima bude,ha šta ću im ja....jednom treba probati,inače možemo svi mudrovati od poncija do pilata,što bi babe rekle user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 829
17.12.2015 11:22:28   
chrna
utro curke!
Evo malo i mene. Čitam vas al nemam niš pametno za reć pa šutim user posted image
Mi bili na pregledu zatvorena sam veli doktor da je sve oke. Uzv mi nije ni radio nego su samo s nekom spravicom čuli srceko i to je to. Za 3 tjedna opet u bolnicu na guk profil i usput će mi napravit i anomaly scan. Normalno ja otišla kući i na pol puta se sjetim da sam skroz zaboravila pitat dal da i dalje pijem terapiju 3x1 duphaston, 2x1 folacin i 1 andol a na tom sam od početka ivf-a i tak ja nazovem u trudnicku i veli doktor nemoras više niš pit. Sad mene strah prestat to pit ds nebi bilo da nekaj krene krivo i nisam pametna sad. Sva sreća da u ponedjeljak idem kod svoje socijalne ginekologice pa ću nju pitat jer negdje sam čitala da s duphastonom treba prestat postepeno a ne odmah?! user posted image

Volim jako blagdane al te gužve me ubijaju, jučer smo išli po bor i ukrase puklo me u glavu da ove godine želim bor sa crveno zlatnim kuglicama i bijelim ledicama i morali smo to ic kupiti user posted image deško je bio oduševljen hahaha malo smo onda i po dućanima hodali pa ušli u neki baby dućan a tamo neznam kome je više zlo bilo meni ili dečku, dakle cijene su im ko da mjesečno svaki imamo bar 1000 eura pa ono nije bed kupit. Ah....budemo već nekako. Onda mi je frendica rekla da mi je najbolje nabavit kišobran kolica jer su praktičnija od onih velikih a ja pojma nemam jel se u njima može mala beba vozit a da može ležati poslje i sjedit i dal to uopće postoji???? e sad dalje svidjelo mi se ono jaje kaj se može vozit i na kolicima al neznam dal ide na ta kišobran kolica jel paše ili ne. Jel se u njemu može voziti i u autu? Pa sad čitam da to nije dobro i sad opet niš neznam ahahah user posted image dobro rekoh ima još vremena do 5 mjeseca

Uglavnom ušli smo u taj dućan da vidim onaj banana jastuk, jer me kičma ubija doslovno i to sam si mislila kupit, a sad neznam dal bi kupila ili ne ima od 150-600 kn koji uzet?! Dal se to isplati ili ne? Jeste vi imale ili imate taj jastuk jel valja? Niš neznam.....

U utorak je dečku bio rođendan i taman mislila da će mi radit uzv da vidimo jel imamo dečka ko kaj su nam rekli ili se kaj promijenilo al nisu radili uzv tak da je umjesto toga dobio trenirku user posted image

E a danas, došli su nam u zgradu stavljati vodomjere i majstor od 9 buši i još nije i mislim da niti nebude tak brzo gotov a ja već lagano ludim jer sam sama doma a plus sve sad bi išla na wc više od svega al kak da sad čovjeku kažem da se makne. Ko da nemam dovoljno problema s wc-om i sad napokon kad mislim da bi mogla, nemogu haahahahah grozno.... Eto sve sam nekak zbrda zdola napisala al valjda ste me skužile

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 830
17.12.2015 14:41:09   
noemaa
Danery, pustite malu bakici i dedeku, to je pravi gušt. barem je meni bilo. moji su bili 350km od nas i od malena smo se tamo učile biti, mi smo ih obožavale. koja mama, koji tata, čak koje more ljeti, samo da smo kod bake i dede. user posted image budu se oni svi fino snašli, znaš da se uvijek lakše snađu bez nas. user posted image
kako je prošlo kod zubić vile? user posted image

snjeguljice, da, tako i ja mislim, ono što je provejereno, provjereno je. user posted image i nek ti prođe muka, želim! user posted image

subby, sad kad riješiš čestitke (baš si vrijedna i kreativna), e onda se baci na blaganski avatar i ti. user posted image

ja danas počistila jedan kutni ormar u kuhinji. sutra imam drugi pa doljnje ormare. ajme, čistim i spremam kornjačinim korakom.... user posted image
i ručak brzinski, da brzinskiji ne može - povrće mix iz škrinje samo na paru, fileti oslića pola sata u pećnicu i ona gotova juha od rajčice. bude sutra nešto konkretnije i domaćije. user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 831
17.12.2015 15:01:38   
danery
ola,eto mene user posted image

noemaa,kod zubić-vileNJAKA bilo super user posted image nije za bacit user posted image
veli sve je ok,nema dodatnih kvarova,stavio plombicu neku mini privremenu,pa za tjedan dana da dođem opet zamijeniti trajnom...niš me nije bolilo...

inače on i mm zajedno idu na airsoft,pa sam išla privatno k njemu...

što se male tiče,nek ide,samo velim nek se snalaze ako se raskmeka u noći,da ju ne bi navažali natrag user posted image

joj kak sam hepi,danas dobila paketić od frendice s fejsa,imamo neko darivanje,pa me taman pred polazak zubaru iznenadio user posted image ne da sam išla s ovakvim osmijehom kod zube user posted image ,negooooo.... user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 832
17.12.2015 15:24:11   
noemaa
danery, lako tebi uz zgodnog mladog zubić vilenjaka. user posted image budeš još počela izmišljati bolove u zubima, priznaj... user posted image

i meni stigao paket, samo što sam ga morala ja platiti. user posted image ma naručila sam male ručnike za rukice i lice svom miceku s imenom i autićem gore. sad sam mu stavila pod bor da se malo ufura u blagdane. onaj pravi poklon (legiće) bude dobio na božić pod bor. ovo čisto da vidi još jednu funkciju bora. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 833
17.12.2015 15:32:38   
danery
ma blago,kako da ne user posted image još kad je pred sestrom ispalio A TI SI .... ŽENA,a jaaaa....zemljo otvor' se....

al neka,glavno da je on to pogledao i sanirao bez većih zahvata,kad sam zabila nos u cjenik i vidjela potencijalne zahvate,ihaj.....trećina plaće mi ošla u jednoj misli user posted image

ja persidi još nisam ništa kupila za dar....doduše imam sitnica koje je podobivala unazad par mjeseci,pa sam potrpala u ormar da ne otvaraduple igračke,i sad fino to smotam,dodam slatkiša,parfemčić )gine za parfemom,pa sam u kiku našla neki sofija dječji,ne miriše loše),pa mir....
e sad mužu ne znam što bi user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 834
17.12.2015 21:06:51   
subby
uh, muz i ja smo rijesili bozicne darove kao i svake godine do sada user posted image
ja nadjem nesto sto se meni svidja, on nadje nesto sto se njemu svidja i onda si to kupimo za Bozic i oboje smo sretni i dobili sto smo htjeli user posted image Jest da nije iznenadjenje, ali barem smo sigurni da su novci osli na nesto sto oboje zelimo, a jos ove godine smo saznali da beba stize, pa jos ako do Bozica saznamo spol mislim da ce to biti vrhunski poklon za oboje user posted image Da.. sutra cu avatar rijesiti i ja :)

Danas isla u trgovinu po wc papir jer je ostala jos jedna rola i stvari za veceru i vratim se kuci bez wc papira user posted image
Sutra opet moram onda ici.. razmisljam si sad kupiti neko ogromno pakiranje wc papira pa kad dodju oni hladni dani kad mi se ne da nikuda mrdnuti ili kad snijega puno napada, da imam uvijek tih stvari u stanu.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 835
18.12.2015 7:09:48   
Snjeguljica_83
Jutro!

Cure, pišete o darovima, a meni nije do toga...user posted image Evo, unazad tri dana E. je čudna.... Stalno joj moram ponavaljati što kažem, i jučer navečer naročito, pa skužim da se ne odaziva na ime kad je zovnem normalnim tonom. MM i ja smo testirali njen sluh, ono zatvorimo jedno uho i kažemo nešto, normalan ton ne čuje, nešto viši ton čuje slabije, a tek jače čuje uredno.

Danery, tvoja cura je kao i moja preboljena upalu uha unazad tri mjeseca. Jesi tako nešto pisala??? user posted image I onda si nedavno spoznala da slabije čuje. Što ste riješili po tom pitanju??? Molim te, pomozi mi. user posted image Mislim da je kod E. to dvoje povezano....

I druge cure, ako ste imale takav slučaj sa svojom djecom, napišite što ste činile u slučaju smanjenog sluha?user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 836
18.12.2015 7:16:58   
noemaa

IZVORNA PORUKA: subby

uh, muz i ja smo rijesili bozicne darove kao i svake godine do sada user posted image
ja nadjem nesto sto se meni svidja, on nadje nesto sto se njemu svidja i onda si to kupimo za Bozic i oboje smo sretni i dobili sto smo htjeli user posted image

Pametno! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 837
18.12.2015 7:29:55   
noemaa
Snjeguljice, baš mi je žao za emu. user posted image ali vjerujem se da će se to riješiti... Hoćete posjetiti pedicu? Možda postoje neke kapi? Možda joj je i uho puno... Mojoj seki su jednom bili ostali komadići vatice štapića za uho. i bila je slabije čula. Kad joj je doktorica izvukla sve te gluposti iz uha, preporodila se! Navijam da nije ništa strašno i da se samo začepilo kao posljedica upale. Ipak, odite vi k pedici, neka pogleda...

danery, mala ti je prava frajerica. user posted image a i mama pametno riješila dar. user posted image

subby
, roll on!!! user posted image mi toga uvijek kupimo ono maxi pakovanje, a ako je akcija - i dva, tri. neka se nađe!!! user posted image

ja svom mužiću kad ne znam što kupiti (njemu nikad "ništa ne treba"), onda mu kupim čarape (njih stalno rupa pa ih bacam tako da mu dobro dođu), neku finu slasticu malo skuplju što znam da voli, a ne kupuje inače jer je skupa (tipa smokvenjaci u čokoladi itd.), vino od kupina/jagoda itd... (to skupa slistimo na krajuuser posted image )...

malome smo kupili legiće vlakić, trebao bi biti pun pogodak jer kad god na tv-u vidi reklamau tog vlakića, počne: ja bi vlakić legićeeee... Malo smo se "istrošili" za te legiće, ali s obzirom da mu tijekom godine zaista rijetko nešto kupimo, nek ga voda nosi. user posted image

sinoć smo bili vani navečer, bio Let3, baš smo se zabavili. Još silente idući tjedan, jako se veselim. user posted image

sad idem vaditi hormone štitnjače tako da idući tjedan kad idem k endici imam nalaze. nadam se da će mi tsh biti blizu snjeguljičinog da mi ne podižu opet terapiju!

I, ne znam što bih danas za ručak!!! Što vi kuhate?user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 18.12.2015 7:39:44 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 838
18.12.2015 8:30:25   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: noemaa

Snjeguljice, baš mi je žao za emu. user posted image ali vjerujem se da će se to riješiti... Hoćete posjetiti pedicu? Možda postoje neke kapi? Možda joj je i uho puno... Mojoj seki su jednom bili ostali komadići vatice štapića za uho. i bila je slabije čula. Kad joj je doktorica izvukla sve te gluposti iz uha, preporodila se! Navijam da nije ništa strašno i da se samo začepilo kao posljedica upale. Ipak, odite vi k pedici, neka pogleda...

Hvala ti.

Idemo popodne.

Isplakala sam dušu sinoć i jutros. Jedva sam prestala. Na silu.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 839
18.12.2015 8:46:51   
danery
jutro user posted image
nama je dan veselo počeo,a kako će završiti,ajd ga znaj user posted image
izlazimo iz dvorišta,otvaraam kapiju,mala se nabila na vrata i padne joj na glavu željezna rigla kojom se pri vrhu vrata zabrave user posted image sreća pa je imala deblju kapu,ali to je potežak komad,us.ala sam se od straha,skinula kapu očekujuć krv,al nije,niti kvrga skače.....mislila ju ostaviti kod kuće,malo smo pričekale,al sve ok,htjela je u vrtić,ali sam rekla i teti što je bilo i da ako se mala požali nek me odmah zove...

ljuta sam više na glupe prastare izume od pola tone koj eje smontirao jako sposoban majstor,pa da je manje dijete,moglo bi ga ubit to sr.nje user posted image

al valjda će sve biti ok...

e sad,dalje:

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Danery, tvoja cura je kao i moja preboljena upalu uha unazad tri mjeseca. Jesi tako nešto pisala??? user posted image I onda si nedavno spoznala da slabije čuje. Što ste riješili po tom pitanju??? Molim te, pomozi mi. user posted image Mislim da je kod E. to dvoje povezano....

nije moja imala upalu uha,nego se gospi nakupilo čudesa,pa sam joj natopila vaxol uljem i očistila....inače ima jače lučenje cerumena,pa treba češće pogledati,a i zna se praviti blesava kad joj ne paše ono što joj govorim user posted image

onda ja potiho prišapnem 'OŠ ČOKOLADU,issss,kako to čuje user posted image

ali svakako odvedi neka doc pogleda,nemoj se unaprijed toliko brinuti,sve se to da riješiti....

nego....moram reći da je ova moja,otkad je u kazni bez slatkiša,puno mirnija....kako vaši reagiraju na višak šećera?

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 840
18.12.2015 14:13:46   
noemaa
snjeguljice, ajd javi kako je prošlo s emom. držim prste da sve bude dobro. user posted image

danery, vidiš, to sa slasticama... pa možda ima smisla, mada... moj je uvijek zvrk - ok.nekad više, nekad manje... mogla bih pratiti pa usporediti!!!

ja sredila ručak za pet i sad obrisala pod pa si sve razmišljam hoću li ili neću desni kutni...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 841
19.12.2015 7:02:27   
noemaa
Jutric!!! Kako ste?

Ja jos ususkana u krevet,a moji musketiri vec rasporedeni u dnevnom b. Vikend pa cemo se druziti malo vise.. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 842
19.12.2015 7:14:19   
Snjeguljica_83
Jutro!

Hvala vam, cure, pomogle ste mi i smirila me.user posted image

Noema, evo otišli smo kod dr. smireno i nakon što se stavila ono svjetlo u uši, vidjela je da su oba blago crvena, uvjerena je da je oslabljen sluh zbog toga. Vjerojatno ona upala nije prošla do kraja. Preporuka je operil i ispiranje fiziološkom otopinom i ispuhivanje nosa.

Koliko se puta smije koristiti fiziološka? Po mojoj procjeni, bezbroj puta...?user posted image

Nije nam rekla koliko često da to radimo, ali recimo tri puta dnevno???user posted image

Idući tjedan idemo na ORL. Budemo vidjeli. Veli da se sluh u ovim slučajevima vraća nakon dva-tri mjeseca. Nije zabranila vrtić, ali što da radim? user posted image

Noema,
što si na kraju skuhala? I jesi li sredila desnu kutnu? user posted image Kako si vrijedna, čistiš kao luda.user posted image

Jeste bili vidjeti kućicu djeda mraza na giardinima? Poslije dr. išli smo u grad da moja guzica vidi lampice u gradu, da ipak osjetim blagdanski štih.user posted image Bilo je hladno, ali baš gušt....user posted image

danery,
znam da će tvojoj malenoj biti lijepo kod bake i djeda, a stvarno se nadam da ih neće gnjaviti po noći.user posted image Bit će dobro tvojoj perli.user posted image Inače, nisam je zamišljala kao plavokosu....user posted image Baš sam se iznenadila!

Mislim danas uposliti muža da očisti wc.user posted image Javit ću jel uspjelo.user posted image

P.S. Noema, cijelo vrijeme hvallim ginekologa Zoričića. Krivo" Pogledala sam nalaze, i to je GRDINIĆ!user posted image

Danas ću ispeći neka svinjska leđa, mislim da je to upravo taj dio životinje, i skuhati prokulice.

Uživajte u vikendu!!!!!!!!!!!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 19.12.2015 7:28:44 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 843
19.12.2015 8:23:50   
noemaa
Snjeguljice, moj micko je bio s vrticem na otvorenju kucice djedice m. Bio odusevljen, baka m.im je dalabombone.user posted image

Eto, super za uho,bitno je da je prolazno. Ma triput dnevno bez problema! Probaj i nos malo cistit sterimarom...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 844
19.12.2015 8:48:20   
danery
jutro user posted image
mi već na položajima,mm otišao na slikanje,repriziraju neku mlatarnicu iz 2.svjetskog user posted image obukao neke gege od čoje,ko aladin u tome user posted image
mala već navalila na slovaricu....ja popila kavu,al nije mi baš sjela....
popodne idemo kupiti novu peć,stara nam je proprdila....

snjeguljice,bome nisam ni ja mislila da bo mogla imati takvu blondinu,ja i moj tata smo dosta tamni,i kosom i kožom,al 3 ultrablonda u familiji su pretegnula user posted image

mi sinoć bili na trgu,stavili vrtuljke i bungee trampoline,pa se cura proveselila,kasnije gledali croodse prije spavanja....

< Poruku je uredio danery -- 19.12.2015 8:50:21 >

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 845
20.12.2015 8:53:57   
noemaa
Jutro,curkeuser posted image

Danery,o kakvom se slikanju radi? Izgledada tm pozira za tv reklameuser posted image joj,kad bi nama stavili trampoline,mali ne bi znao kamo od srece.

Snjegzljice,kako ema?

Subby,di si?

Trebam se izvuc iz kreveta, ne da mi se... Mm cacka po peci,mali po auticima,a ja po ljencarim...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 846
20.12.2015 9:04:40   
noemaa
I,sto mi je jos palo na pamet,ponukana lidacinim uratkom na zimskim bebama: da polako brisemo cure koje su samo prijavile termin,a NIKAD se ne javljaju?ima ih par tamo,stvarno nema smisla... Sta kazete? Sefice snjeguljice,ti imas presudnu rijecuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 847
20.12.2015 9:41:02   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema,
Ema je bolje nakon samo jednog ispiranja nosa fiziološkom otopinom!user posted image Nije baš da pusti da joj to radimo, to su 10-minutni pregovori, nagovori....gori smo nego MOST i one dvije koalicije!user posted image Dobro je, suh se pomalo vraća u normalu. Ma zapravo velika je razlika u odnosu na one dane prije.....user posted image Hvala Bogu.user posted image

E fiziološka otopina je otopina za infuziju! Kupih pola litre i na etiketi piše da je za primjenu u venu!user posted image Oni u ljekarni to pretoče u male bočice i masno naplate. Ta mala bočica košta 8 kuna, a pola litre 10,77 kn.user posted image Koji gadovi!user posted image

I meni je palo napamet izbrisati cure, a onda moram izbrisati puno njih....user posted image Tko ostaje? user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 20.12.2015 9:42:57 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 848
20.12.2015 13:15:15   
noemaa
user posted image za emu i mamu i fiziolosku. Da, znala sam to za infuziju,nazalost zbog svoje mame koja ju je primala posljednjih tjedana zivota. user posted image

Sto se liste tice, ostajemo mi,danery obavezno, subby, pcelitza, chrna,mutilica i mozda trudnica? Mislim da se sve nabrojane bar tu i tamo jave,a lako kasnije izbrisemo/nadodamo jos koga... Valjda nisam koga zaboravila?user posted image

Ja sad legla na kauc, poslije rucka i opranog suda. Cokolada,mm i knjiga.user posted image micek spava i samo nek odspava.user posted image nesto ga cujem da kasljuca, nadam se da se ne pretvara u nesto vise jer sutra bi trebao prvi put ici u kazaliste,s vrticem, a na badnjak i u veseli autobus. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 849
20.12.2015 19:07:39   
subby
Ja jos mislim kako nitko nista ne pise jer mi nijedan mail nije stigao i dodjem sad na forum provjeriti vidim da ste se fino raspisale i pogledam gore uopce ne pise da pratim, cudno, kao da je sam prestao pratiti temu user posted image

Danas krasno vrijeme, dva sata sam uzivala i setala, sad sam malo sjela u polulezeci polozaj i beba se javlja, preko dana je bila malo mirnija. Jucer ujutro je cak i muz osjetio kad je stavio ruku, taman je beba lupnula, bas je bio sretan user posted image user posted image

Evo upalila sve cetiri adventske svijece da izgore sto vise da ih nisam bezveze kupila posto cu ih ionako baciti kad budemo selili nagodinu. Ionako nikad ne mogu docekati da sve cetiri gore, tako da sam sad svoj na svome i bas uzivam user posted image

Znam da je vec kasno za ovo pitanje, ali ja sam se sad pogubila, svaki kalkulator mi drugacije kaze za tjedne trudnoce i ja sam se izgubila. Ako tko ima vremena da mi kaze koji je najprecizniji, ja sam stavljala da mi je zadnja m bila 2.8. ove godine, a ciklus 28 dana posto nikad nije bas u dan, nekad je to 30, nekad 32 dana, nekad 28, uvijek tu negdje pa sam stavila kao neku "klasicnu" vrijednost. Ja sam si stalno nesto gledala da mi je tek iduci tjedan 20.tjedan, a kad ispalo da je od danas vec 21. hahaha user posted image (Ne pitajte kako sam izracunala, to se izgleda meni nesto u glavi pomijesalo haha)

Btw, ovih dana vrlo je aktualna tema u drustvu, "trudnicki mozak" pa me svi pitaju o tome, ja se sjetla iz serije How I met your mother kad je Lily ostavila daljinski u frizideru user posted image , pa kuzim da jos uvijek znam gdje ostavljam stvari, a uostalom, sad imam dva mozga user posted image user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!