|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
23.12.2015 7:03:10   
danery
Da vas rano ujutro poplasim user posted image user posted image
Kasno smo zaspali sinoc,oci su mi ko krofne...glavno da ovaj moj nije toliko hrkao,pa ajd nekako...
Persa spava,za koju min ce zvoniti sat,pa u vrtic...joj kako me sad hvata nervozaaaa pomalooooo :D treba kupiti bor,mm veli da ce sam,al tu razinu biranja jossnije svladao,pa jok,na nevideno meni ne prolazi...
Moram u grad po spuzvu za lisca,sasila jucer,al je jadan ko ispuhani balon,nema punjenje user posted image
Kasnije cu popakovat poklone,nasla neki papir Elsa i Anna,isss,al ce biti veselja user posted image

Nego,kupujete li vi djeci prijatelja poklone i sto im spakujete?Ja imam 7 klinaca na tapeti,mislila im uzeti slatki paketic i cao daci....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 876
23.12.2015 18:12:05   
noemaa
Ja imam cetvero necaka i dvoje kuminih. Svima cu slatki krasov paket. Ma gdje bih dosla da kupujem svima igracke!!?!

Ja napravila madaricu danas,kekse. To ce bit dovoljno.

Veceras idemo mm i ja s frendovima malo van,bas se veselim.user posted image

A moj maleni me odusevio: stavio glavicu na moj trbuh i pitao:"ima li koga? Beba,di si?"i onda je mazio trbuh. Ma preslatko.user posted image

Subby,pa i ti si vrijednauser posted image

Snjeguljice,sta radis?

Ostale trudnice?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 877
24.12.2015 7:25:25   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema
, ludi i blesavi snovi, panični snovi itd, su normalni u trudnoći. Ja svaku noć sanjam svašta, strogo se svega sjećam, a sanjala sam dva ili tri puta da sam prokrvarila, gin. koji je rekao da ništa od toga, uložak, baš onako gledam krv na njemu... Užas.user posted image Koje olakšanje kad se probudiš i shvatiš da je to bila noćna mora. To u prvoj trudnoći nisam imala. Normalan je taj strah kod nas....user posted image

Danas je Ema sa mnom pa ćemo poslije dodručka praviti jednostavan. brz i fin kolač, onda kako vrijeme bude toplije otići u kratku šetnju i onda praviti ekpres ručak. Idemo popodne na ORL i jedva sam dočekala taj pregled....

Danery, nismo okruženi prijateljima ni rodbinom koji imaju djecu.user posted image Ja bih voljela da jesmo. Tu su neki dečki koji su nam bili na vjenčanju pa ništa. Imaju cure, dugo su u vezi, žive zajedno.... Jedni su čak odlučili neimati djecu.user posted image Ja čekam i svadbeba zvona, išla bih i na vjenčanja... A ono ništa... No, ne bih im kupovala ništa skupo, dobro kaže Noema.

Imam nećaka koji slavi rođendan iza Božića pa smo mu kupili dva dara. Za rođendan igricu za PS3 (ima 8 god. i glupo mi je što su mu ga kupili, ali tko sam ja da sudim, al sam ljuta..) ,l za za Božić sam napravila jedan paketić od smokija, čipsa, bombona.... UZ četkicu za zube, pastu za zube i spužvu za kupanje na neki autiić. Moj poklon ima poruku!user posted image Jedi gluposti, ali peri zubeeee!user posted image user posted image

Gledala sam igračke za Emu. Skupo je sve. Sve što se meni sviđa, košta od 150 kuna na više. I onda sam zapamtila to što mi se sviđa pa kad me drugi pitaju što da kupe Emi, imam spreman odgovor. Hahaha, neka drugi troše i tako tako to žele!user posted image Stvarno, spremni su dati malo bogatstvo za igračke! Ja nisam. Lukavo, zar, ne?user posted image

Da se razumijemo, dobit će Ema poklon. Da ne mislite da sam cicija. user posted image Preeeeedivne puzzle na Snježno kraljestvo i neke krede za staklo. Već kad ne idemo van crtati po betonu s kredama, može to kući, a i vooooli crtati kao luda!user posted image

---------------------
Znate što je meni najteže? user posted image Kupiti igračku djetetu koje sve ima. Al ne zezam se, sve ima. To je taj nećak. Ima sve, u trendu je sa svime, nemaš slobodnog prostora.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 24.12.2015 7:30:28 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 878
24.12.2015 7:42:01   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

noemaa - 28.12.user posted image

Snjeguljica_83 - 29.12.user posted image

noemaa - 30.12.user posted image

danery - 12.1.2016.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 879
24.12.2015 7:46:04   
Snjeguljica_83
Subby, javi kad ti je idući pregled. Možda si napisala, ali ne mogu naći...user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 880
24.12.2015 8:03:12   
noemaa
snjeguljice, e, i ja ti imam takva dva nećaka koji sve imaju od igračaka, ali doslovno sve! dobro, oni su sa strane mm-a tako da je on odlučio ništa ne kupovvati , osim slatkiša jer je i njemu besmisleno trošiti na igračke, a imaju ih i više nego im treba. user posted image
i, jako me zanima, gdje si našla te krede za prozore? dakle, piše se njima po prozorskom staklu i lako se obriše, ako sam dobro shvatila?

mm sad upravo odveo miceka u vrtić na skraćeni dan pa se vraća kući. danas radim franscusku, tata će odraditi posutice i bakalar.

cure, kako ćete vi provesti badnjak?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 881
24.12.2015 10:40:42   
Snjeguljica_83
Noema, te krede sam nasla u tisak media u gradu. Valjda su kao svake druge krede pa se lako brisu, bo..... Riskirah. :D i da, na mashu i medvjeda su. Ema voli taj crtic. Napravile smo biskvit, a za nadjev nam fali nesto secera u prahu. Idemo u nabavku. Dovrsit cemo kolac, napraviti rucak i onda na pregled. Ema nece spavati popodne pa cemo je sprasiti ranije u krevet. Eh kad se sjetim dana pokrivanja u akcijanja ps smo isto to izvodili s njom.... :D
O

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 882
24.12.2015 20:53:41   
noemaa
Cure,kad smo kod pokrivanja bivsih akcija, fali li vam to razdoblje?

Bilo je malo tesko katkad,ali i puno uzbudenja onaj mjesec kad smo se nadale da gda kasni zbog dobrog razloga...user posted image

Sutra bozic, rucak doma s mojim tatom,a vecera kod svekica. Mali ce vrisnut od srece kad vidi kamion pod borom svojih nonica. Kupili su mu ga,od pocetka ljeta stalno prica o njemu...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 883
24.12.2015 20:54:24   
noemaa
Snjeguljice,kako je proslo na ORL?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 884
25.12.2015 7:01:59   
Snjeguljica_83

Sretan Božić!
Neka ovaj dan bude ispunjen Božjim blagoslovom, ljubavlju i radošću..!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 885
25.12.2015 7:09:29   
Snjeguljica_83
Jutro!

Noema
, nisam zadovoljna doktorom. Bio je neki dr. Krajcar dežurni.... Uglavnom, imam ispupčene bubnjiće i neko zamućenje, nije ništa strašno. Mjesec dana moramo koristiti fiziološku i NASONEX sprej. Ljuta sam jer je taj Nasonex kortikosteroid! Godinu i po ne koristimo zla iz te porodice "lijekova" koje smo koristili za atopijski i sad da se tome vratimo, i to mjesec dana!? Zar nije to previše? user posted image

No, našla sam na netu uputu o tom lijeku i nije namijenjen za djecu ispod 6 godina! Ma kakav je do doktor??????user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne dajem do ponedjeljka, kad ću zvati pedijatricu i neka da nešto što je primjereno dobi djeteta. Jel to pametno?

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 25.12.2015 7:10:25 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 886
25.12.2015 7:45:02   
noemaa
Jutrooooo, sretan bozic i svi ostali dani; puno ljubavi,zdravlja, veselja!!!user posted image

Snjeguljice,ne znam sto ti rec. Je dok.skuzio koliko ema ima god? Moja G mi je jednom prilikom protumacila da svi lijekovi su podijeljeni u a,b,c skupinu. A a spadaju oni koji su prakticki "lagani"i bez problema i posljedica se uzimaju. B skupina je ona koja je pomalo upitna pa se vaze pozitivni i neg.ucinak na pacijenta i o tome ovisi prepisivanje, a c skupina je ona koju se fuuuuul izbjegava isamo u rijetkim prilikama. Mozda je ovaj lijek skupina b.user posted image kako god bilo,ako te strah uzimati ga,posavjetuj se s pedicom pa ce ti biti lakse odluciti nakon drugog misljenja.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 887
25.12.2015 22:51:16   
subby
Zene drage i vase user posted image zelim vam sretan Bozic i sve najbolje za ove blagdane i da vi i vase obitelji uzivate!

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 888
26.12.2015 8:04:38   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: noemaa

Snjeguljice,ne znam sto ti rec. Je dok.skuzio koliko ema ima god? Moja G mi je jednom prilikom protumacila da svi lijekovi su podijeljeni u a,b,c skupinu. A a spadaju oni koji su prakticki "lagani"i bez problema i posljedica se uzimaju. B skupina je ona koja je pomalo upitna pa se vaze pozitivni i neg.ucinak na pacijenta i o tome ovisi prepisivanje, a c skupina je ona koju se fuuuuul izbjegava isamo u rijetkim prilikama. Mozda je ovaj lijek skupina b.user posted image kako god bilo,ako te strah uzimati ga,posavjetuj se s pedicom pa ce ti biti lakse odluciti nakon drugog misljenja.user posted image

Ne znam jel skužio, jel sam vidio datum rođenja pa izračunao, jel previdio to pa je ispalo tako kako je ispalo....user posted image
Mislim da je tip odradio posao ofrlje.user posted image Mislim, sve što me zanimalo sam pitala, ali ne mogu znati na licu mjesta, iste sekunde, da ga još moram pitati za primjerenost lijeka, jel opasan... itd. Ma nisu normalni. Al sad znam za drugi put, imat ću dva osnovna pitanja: je li taj lijek kortikosteroid (vjerojatno će biti, ali ću ipak pitati, želim znati i imam pravo znati!!!) i je li za tako malo dijete. Možda je glupo, ali jednostavno ispada da moram to pitati.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 889
26.12.2015 8:09:13   
Snjeguljica_83
Noema, ne fali mi vrijeme akcijanja i nadanja svaki mjesec. Nikad mi nije kasnila.... Znala sam svoju M. u dušu... Samo sam se sjetila onoga kako bi Emu stavili ranije u krevet iz razloga što moramo pokriti taj dan....user posted image Joj, češće nam se nije dalo, nego što jeste....user posted image

Svaki mjesec sam se bedirala, to je bio užas, još u zadnje vrijeme f.metrije... Zadnjih mjeseci sam znala unaprijed da je O bila na desnoj začepljenoj strani i svejedno gin. kaže da pokrijemo. Kao da ti budožder stoji pored kuće koju gradiš i čeka da je sruši, ali zidar ti kaže samo ti gradi.... user posted image Ne žalim za tim vremenom... Prvih šest mjeseci je bilo uzbuđenja oko iščekivanja i uvjerenosti u plus svaki mjesec.... ali onda je vrag uzeo šalu....

A sad imam brigu oko pregleda u utorak. Nadam se da bebica raste i da je sve u najboljem redu....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 26.12.2015 8:10:28 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 890
26.12.2015 8:38:58   
danery
jutro...

sretan božić i od nas user posted image
jučer bili kod kuće,danas imamo goste,navečer idemo na rođendan,tako da je dan razbacan na par strana pred nama...
svi smo još ušuškani,netko spava,nekto gviri u crtić....i tak....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 891
26.12.2015 12:03:02   
mutilica
Drage moje sretan vam i blagoslovljen Bozic!!

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 892
27.12.2015 22:28:38   
noemaa
Mutilice,eto i tebe! Zasto nam se tako rijetko javljas?user posted image

Mibili kod svekica par dana,dosli sada i brzinskida vas pozdravim. Sutra na uzv u bolnicu, pa u uto snjeguljica, pa u sri ja kod svoje G. Gust nam je raspored,ali samo neka je dobro. Mene je danas boluskao trbuh,ne znam od cega. Masirala sam ga pa je proslo. Ne zelim se brinuti. Nadam se samo da nisam pretjerala s podizanjem maloga.user posted image danas je bio lud, svako toliko si da maha i poludi da ga ne mozes smiriti. Ko da je pijano blesav!!!

Curke, sta mislite o toplicama i kupanju u njihovim bazenima u trudnoci?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 893
28.12.2015 6:56:41   
danery
Jutro...
Noemaa,toplice i bazeni nikako nisu preporucljivi,bar moj gin nije za to zbog bakterija i cuda u vodi,jedink tekuca voda tipa rijeke i mora prolazi....ti pitaj svoga doca,pa ces vidjeti...
Mi i danas kod kuce,moram nositi doznake,a jos se i svecenik najavio za posvetu...nemam volje sjediti cijelo dopodne dok ga docekam,reci cu baki da ga pusti k nama ako bude kasnije isao...jos popodne moram kod zubara,moram smislit kud cu sa curkom,taman me u 3 narucio,a moji dotad jos rade....bah....bas mi je neki dan na knap :P

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 894
28.12.2015 7:58:48   
Snjeguljica_83

Nije valjda da si na nekom drugom forumu gdje je bolje ekipa?user posted image user posted image
user posted image Stvarno, gdje si?user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 895
28.12.2015 8:00:58   
Snjeguljica_83

Curke, sta mislite o toplicama i kupanju u njihovim bazenima u trudnoci?

I ja sam čula da nije preporučljivo, tako da se ja ne bi usudila... Zlu ne trebalo.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 896
28.12.2015 10:24:50   
chrna
Ej curke. Dobro jutro!
Sretan Božić Vama i vašim najmilijima....ja nikak da se javim, ovih dana strka zbrka oko poklona, pa išli kod bake na ručak u zagorje i tako. Kako ste?!
21 bili na pregledu sve je oke veli ginekologica da je 100% dečko i da mogu počet primat oklade user posted image
Sad u 1 mjesecu opet moram ić kontrolirati šećer ono na 24 sata, pa će mi odmah napraviti i anomaly scan, pa dođem doma onda tjedan iza toga na srebrnjak mjerit fetalne otkucaje srca ili kaj već i onda kontrola 28.01. I tako.

Lagano smo počeli uzimati stvari za bebu kaj smo uspjeli posuditi kolica, neka njihaljka, u utorak kinderbet dođe i tako.... Dal mislite da je prerano za to sve????
E da, i da pitam ove iskusne mame već kaj velite za platnene pelene?? Nisam pametna, imat one jednokratne ili te platnene??? user posted image

noemaa kaj se tiče toplica, ja nebi. Meni dr u bolnici rekli da bolje ne, i da mi je najbolje da se samo tuširam tako da nema niti kupanja i odmaranja u kadi, valjda zbog bakterija i kaj ja znam možda opuštanja mišića?? Ono, pojma nemam al ja nebi na tvom mjestu.

Neposredna veza do poruke: 897
28.12.2015 12:01:46   
mutilica

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Nije valjda da si na nekom drugom forumu gdje je bolje ekipa?user posted image user posted image
user posted image Stvarno, gdje si?user posted image

Evo me,javljat cu se malo cesce valjda sad! Malo sam aktivnija na jednom zivljem forumu

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

Neposredna veza do poruke: 898
28.12.2015 23:06:51   
noemaa
Dva puta me vec izbacilo jer sam na mobu. Sad cu probat pisat kratke...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 899
28.12.2015 23:08:16   
noemaa
Chrna, ja sam za jednokratne-bolje upijaju i stede vrijeme.user posted image i nije rano za nabavku. Polako i bez stresa.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!