Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, ludi i blesavi snovi, panični snovi itd, su normalni u trudnoći. Ja svaku noć sanjam svašta, strogo se svega sjećam, a sanjala sam dva ili tri puta da sam prokrvarila, gin. koji je rekao da ništa od toga, uložak, baš onako gledam krv na njemu... Užas. Koje olakšanje kad se probudiš i shvatiš da je to bila noćna mora. To u prvoj trudnoći nisam imala. Normalan je taj strah kod nas.... Danas je Ema sa mnom pa ćemo poslije dodručka praviti jednostavan. brz i fin kolač, onda kako vrijeme bude toplije otići u kratku šetnju i onda praviti ekpres ručak. Idemo popodne na ORL i jedva sam dočekala taj pregled.... Danery, nismo okruženi prijateljima ni rodbinom koji imaju djecu. Ja bih voljela da jesmo. Tu su neki dečki koji su nam bili na vjenčanju pa ništa. Imaju cure, dugo su u vezi, žive zajedno.... Jedni su čak odlučili neimati djecu. Ja čekam i svadbeba zvona, išla bih i na vjenčanja... A ono ništa... No, ne bih im kupovala ništa skupo, dobro kaže Noema. Imam nećaka koji slavi rođendan iza Božića pa smo mu kupili dva dara. Za rođendan igricu za PS3 (ima 8 god. i glupo mi je što su mu ga kupili, ali tko sam ja da sudim, al sam ljuta..) ,l za za Božić sam napravila jedan paketić od smokija, čipsa, bombona.... UZ četkicu za zube, pastu za zube i spužvu za kupanje na neki autiić. Moj poklon ima poruku! Jedi gluposti, ali peri zubeeee! Gledala sam igračke za Emu. Skupo je sve. Sve što se meni sviđa, košta od 150 kuna na više. I onda sam zapamtila to što mi se sviđa pa kad me drugi pitaju što da kupe Emi, imam spreman odgovor. Hahaha, neka drugi troše i tako tako to žele! Stvarno, spremni su dati malo bogatstvo za igračke! Ja nisam. Lukavo, zar, ne? Da se razumijemo, dobit će Ema poklon. Da ne mislite da sam cicija. Preeeeedivne puzzle na Snježno kraljestvo i neke krede za staklo. Već kad ne idemo van crtati po betonu s kredama, može to kući, a i vooooli crtati kao luda! --------------------- Znate što je meni najteže? Kupiti igračku djetetu koje sve ima. Al ne zezam se, sve ima. To je taj nećak. Ima sve, u trendu je sa svime, nemaš slobodnog prostora.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 24.12.2015 7:30:28 >