|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
28.12.2015 23:10:34   
noemaa
Snjeguljice, sretno sutra na pregledu! Javi kako je proslo. I kako je ema?

Danery, naporan ti dan bio. Jesi uspjela sve rijesiti?

Mutilice, ajd k nama onda malo cesce. user posted image kako bebuskic? Ste odlucili ime?

Subby, di si ti?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 901
28.12.2015 23:13:12   
noemaa
I sad moj autouser posted image
Na 3d uzv u bolnici sve super, dobila i slicicu malog smezuranca.user posted image ima sve organe, i rucice i nozice,mada nisam bas puno kuzila organe. Osim,naravno, pisulinca.user posted image

A za toplice...slazem se,da.user posted image nista,ak budemo isli, ja cu na masaze dok se moji decki brckaju...user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 902
28.12.2015 23:14:41   
noemaa
Eto ga. Kako zeza kad pisem s moba. Ali snasla se ja.user posted image

Curke, svima laka noc,budite dobro i naspavajte se!
P.s.snjeguljice, mooooozda ti sutra vide spol???

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 903
29.12.2015 7:15:22   
Snjeguljica_83
Jutro!

Noema, user posted image za pregled! Nek je sve na broju i mjestu, lako za to što ti teže kužiš....user posted image

Što se tiče Eme, dobro je, ne žali se na uhobolju. Bila sam kod pedijatrice, sve ok. Nasonex eto smiju i manja djeca, a ograničenje piše, eto samo da piše. user posted image Nakon 20 dana već bi trebalo biti bolje. Veli ona da to je kortikosteroid, ali pomaže... Znam ja to. Pustimo sad štetnost, pomoći će sigurno. I na netu sam našla bezbroj iskustava mama čiji su manji klinci trošili to čudo i pomoglo je, baš uslijed upale uha.

Prpa me pregleda. Jako sam sretna što je rano, veću 9 i 15 pa da to riješim...
A za spol, toliko sam nestrpljiva da ga pitam! user posted image

Javit ću vam kako je prošlo.... user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 904
29.12.2015 7:17:40   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

Snjeguljica_83 - 29.12.user posted image

noemaa - 30.12.user posted image

danery - 12.1.2016.user posted image

chrna - 28.1.2016.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 905
29.12.2015 7:18:49   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image trudnica1983 - 5.4.2016. user posted image

user posted image danery - 2.5.2016. user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image mutilica - 24.5.2016.

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 12.6.2016.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 906
29.12.2015 7:44:56   
noemaa
Jutro,curke!

Ja opet s klincem. Mm isao radit. Malo smo se zeznuli jer smo pustili malog doma jer su skolski praznici, a zaboravili smo na sjednice, inventure, webinare i seminare. Tako da mi nema odmora ovih dana.
Vase curke idu u vrtic?

Dobro da si pitala pedicu za lijek, snjeguljice, sad bar znas na cemu si pa ti je lakse na srcu. Sretno danas,neksve bude urednouser posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 907
29.12.2015 7:56:38   
Snjeguljica_83
Ako Ema bude zdrava, ići će u vrtić sve dane, ali u četvrtak mislim da će vrtić opet raditi skraćeno pa je ne bih dala taj dan. Plus, najavljuju taj dan zahlađenje i buru....
Ej, noema, morate plaćati cijeli mjesec vrtića, jel tako?user posted image Mislim ono, išlo dijete ili ne išlo u vrtić....?

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 29.12.2015 8:01:15 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 908
29.12.2015 8:51:09   
danery
ola,da i ja šarnem koju....
danas bejb ide kod mojih,ajme....doći će na ručak,pa nakon toga adio na par dana....e sad,kak im bude...
meni čudno,masira me jutros od 7,čim sam provirila,odmah je bilo čitaj mi knjigu user posted image

oko podne mi dolazi prijateljica na kavu,moji na ručak,još trebam sve spakovat za curu,otići u trgovinu po klopu za ručak,ne znam ni što bi kuhala....bit će gljive,njoke i neko meso na saft,kako mi se čini user posted image

snjeguljice,kod nas se plaća cijeli mjesec vrtića,jedino ako je dijete bolnički liječeno u dužem periodu,tj.cijeli mjesec,onda ne....ovako za par dana izostanka ne vrijedi...

mene stali hvatati grčevi u nogama,ajme,noćas sam mislila krepati par navrata...
inače sve ostalo po starom,kilaža malo porasla user posted image ,mislim čak za kilu,pa sam na 84,ako moja vaga ne laže (a laže 100%,al ajd,manje je tanje user posted image )

bila kod zubara,stavio mi plombu,kaže ostali zubići su ok user posted image ajd bar neko olakšanje user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 909
29.12.2015 11:15:56   
Pchelitza
Bok ženske!
Sretan vam Božić!
Mi smo jučer bili na pregledu u Petrovoj. Čekali od 9 do 13 user posted image . Zatvoreni smo, i to je to, ultrazvuk nam nisu radili tako da još uvijek ne znamo je li cura ili decko.
Napunili smo dvadeset tjedana, mučnine traju i dalje, ali sa polako počela dobivati na kilaži-niš čudno obzirom na to koliko sam jela ovih dana.
7.1. idem u dnevnu bolnicu radi pretraga šećera pa se nadam da bu nam netko tamo napravio i uzv.
eto toliko od mene
pozzz

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 910
29.12.2015 15:20:19   
noemaa
Snjeguljice, da, cijeli mjesec. Totalno glupo. Jer mislum da ako se unaprijed javi, da bi se trebala barem hrana odbiti od cijene. Tako mi bar radimo u skoli s marendama... Ma da sam u gradu,isao bi on u vrtic,ali ovako 20km ujutro i popodne svaki dan... Nije nam bas...

Danery, znaci bilo uspjesno kod bake i djeda prethodni put kad ju zele josuser posted image

Pcelitze, u 20.tt je obavezan uzv zbog morfologije bebe itd. Vjerujem da ce ti ga napraviti 7.1.

Snjeg, kako prosao pregled?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 911
29.12.2015 19:10:01   
danery
Ma noemaa,nije ona bila jos tamo,to sam pisala da je u planu,ali tek sad je otisla jer su slobodni do Nove...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 912
29.12.2015 19:25:17   
Snjeguljica_83
Mah, prvo se sestra ljutila na mene da zašto sam ušla bez poziva, a prije mjesec dana je rekla da ne čekam vani, već samo da uđem! NIKAD ZADOVOLJNA!user posted image

I onda vidi da sam kod Grdinića i veli eh nema njega sada, on je od podne, a ja naručena u 9! Kao, blagdani su, mijenjali su smjene očigledno i sl.... I velim ja da nema veze, nek me pogleda netko drugi, bila je Gattoni. Da ne može tako, ona će je izvikati... E pa zaslužuješ to!user posted image Jer se prvo dereš na mene, nervozna je svaki put, i uživo i telefonom, a onda me vozaš, a leđa me rasturaju!user posted image

Kad sam se vratila, bila je ljubazna za poludjeti!user posted image

Eto, hematoma više nema!user posted image

Rekla sam mu da me bole leđa i križa zadnja 4 dana, a on je na to rekao da je to zbog spuštene maternice. Zbog toga je rekao da ako me budu više boljela, da si stavim 2 utrića.

Mjere nisam pitala, sve je u redu. Danas sam 16+2. Raste user posted image samo tako. Po zadnjoj njegovoj računici i daljnjem računanju, trebala sam biti 15+6. Super!user posted image

Sljedeći pregled za tri tjedna.

Spol još ne vidi.user posted image Hm, kad sam bila trudna s Emom, nije se dugo moglo vidjeti. Obično piša u ovo doba bi već ubola u oko, zar ne?user posted image Tako da se nadam curi.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 913
29.12.2015 20:58:41   
noemaa
Snjeguljice, deckic bi vec pokazao svoje, sigurno bi se vidjelo pa mirno spavaj.user posted image
Dakle, trebala si se vratiti poslije??? Cekaj, isla si samo na trbusni uzv? Tako i prvi put? Zasto si tako narucena rano u bolnicu na uzv?
A super za hematomuser posted image

Danery,aaaa, nisam dobro pohvatala.

Mi sutra popodne opet svekicima na par dana pa se necu moci javljati jer nemaju internet. Unaprijed vam zelim sve naj, ali tipkamo se jos ujutro.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 914
30.12.2015 6:52:39   
Snjeguljica_83
IZVORNA PORUKA: noemaa

Snjeguljice, deckic bi vec pokazao svoje, sigurno bi se vidjelo pa mirno spavaj.user posted image
Dakle, trebala si se vratiti poslije??? Cekaj, isla si samo na trbusni uzv? Tako i prvi put? Zasto si tako narucena rano u bolnicu na uzv?
A super za hematomuser posted image

Pišonja bi iskočio i gin. bi ga ugledao bez beda....user posted image

Da, morala sam se vratiti. Išla sam u grad obaviti što sam trebala i onda sam sjela u Passage jer su me leđa ubijalaaaaaaaauser posted image

Bio je samo trbušni uzv ovaj put, ali je gledao i ušće tamo dolje, bitno da sam zatvorena, veli on.

Prije mjesec dana sam bila kod njega na vaginalnom uzv zbog praćenja hematoma jer nije moglo drugačije, bila je manja trudnoća. Premda je i tada pokušao napraviti trbušni...

Moj gin. s Verude me sredinom 11. mjeseca odlučila uputiti u bolnicu na praćenje hematoma obzirom na njegovu veličinu. Kao, bolje da sam tamo.... I onda su me naručili na kontrolu kod istog dr. Sad kad više nema hematoma, mislila sam da moji odlasci u bolnicu prestaju par tjedana. Ali ne! Kontrola opet kod njega zbog spuštene maternice. Veli zato me naručuje češće, da pratimo situaciju...

E sad u pon. idem na Verudu da vidim kad će me moja gin. pregledati i otvoriti trudničku, napokon!user posted image Ispada da ću ja ići na preglede u bolnicu od sad na dalje... Više neću imati veze s ovom gin. Eventualno sa sestrom, koja će mi mjeriti težinu i tlak. To bi trebalo....

Ajde, što ti misliš o svemu ovome? Djeluje kao da moju trudnoću vodi Grdinić, zar ne?user posted image

Mislim, nije mi krivo, ali nije mi jasno....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 30.12.2015 6:53:43 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 915
30.12.2015 6:56:15   
Snjeguljica_83
Sad sam u iščekivanju pokreta user posted image Kad li će, kad li će.....user posted image
Sad ću ja biti nestrpljiva kao Perlica.user posted image Da je tu, pitala bih je... Ne sjećam se kad je ona. osjetila curu prvi put.

Noema,
kad si ti ono osjetila?user posted image

Ah, ja se ponašam kao da nikad nisam bila trudna. Prošlo je svega 5 g. user posted image A znam pitati mamu da se sjeti svoje trudnoće, a to je bilo prije 4 deset_ljeća!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 30.12.2015 6:58:57 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 916
30.12.2015 8:32:36   
danery
Jutro...
Snjeguljice,jos malo pa ce poceti plivuckanje po pupi,ne sekiraj se user posted image mene bebuljak svako jutro sad malo izlupka,malo navecer...neki dan dok sam miksala tijesto za kruscice djeci bio je kazacok u stomaku,valjda od buke user posted image
Ja se probudila sva zbunjena,kuca prazna,tiha....mogu kako mi volja...neobicno skroz user posted image
Danas ce moji u Cazmu,valjda ce im biti lijepo....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 917
30.12.2015 14:22:56   
subby
Joj evo konacno i mene..
Ludnica oko Bozica, puna kuca, kod nas jos trgovine za blagdane ne rade nikako pa morali planirati svu klopu, popise sastavljati, ici u nabavke, druziti se s gostima, peci, praviti, slati cestitke i svasta nesto.. No sve je bilo odlicno i uspjesno, schwarzwaldica je ispala super, sva se unutar tri dana pojela, sarme isto tako, cestitke su lijepo ispale i poslane. Bas lijepo i idealno.

Super je vijest da sam konacno dobila termin za pregled! 11.1. -bas lijep datum, andjeoski broj user posted image Jedva cekam vidjeti bebaca user posted image sta radi i saznati spol konacno! Svi koji su nam do sada pogadjali spol, neovisno jedni od drugih rekli su curica, naravno sve na temelju babskih prica hahaha user posted image Neka, veseli me to, samo nek je sretna, zdrava i vesela beba. Danas sam kupila cetiri bodija, dugi i kratki rukavi, dva velicine 50/56 i dva velicine 62/68 i male rukavice zbog noktica user posted image Skuzili smo da bi mogli pomalo nabavljati sve stvari za bebaca, samo sto ja vise ne znam sta i koliko nam cega treba, a sta ne treba.. sve sam forume preletila i nikako da skuzim sta zu to zeke? Taman na postovima gdje su stavljali slike, linkovi vise ne rade pa nema ni slika. Po iskustvu, od odjece sto trebam pripremiti u kojim kolicinama? Jos jedno pitanje, jesu li tetra pelene one obicne pelene ili? Hvala puno unaprijed user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 918
31.12.2015 7:27:19   
danery
juuuuuutrooooooo user posted image
ima''''l naspavanih?ja sam napola u nesvijesti,al ipak nekako hepi...
soliram opet,sve mi čudno,svijetli bor,svijetlim ja user posted image al nije loš osjećaj user posted image niš mi se ne da i baš mi je super user posted image

jutros mi se user posted image malo promeškoljila,ni njoj se ne akcija na uranak,popodne će biti festival,jučer sam dobila takvih bubotaka da me bilo strah ruku na stomak stavit user posted image

danas pravim slanu tortu,idemo navečer kod kolege mm-a,i njegova žena trudna,skoro smo si u dan s terminima user posted image

subby,vidim da pitaš za oblekicu....ja ću uzeti par tankih bodića 56-62,par gegica (hlačica sa stopalima pamučnih),čarapice i bodiće bez rukava,za početak dosta....ako baš bude hladnije,koje plišano odijelce,al niš specijalno,brzo će zapržiti,pa je dosta samo bodić bez rukava i kakve hlačice ako već hoćeš...preko tetra pelenicu i amen...

tetra pelene su ti one obične platnene velike pelene,to imaš u dm-u i sl.za kupiti....odmah si kupi i paketić gazica za bebu,isto ima u dm-u,bude 5 kom u paketu,onak za brisati slinice i sl...pod glavu bebi u kolicima,krevetu...

zeke su ti plišana odijelca iz jednog dijelauser posted image i ja se čudila što je,pa vidim da tako kažu u srbiji za plišanu oblekicu....

< Poruku je uredio danery -- 31.12.2015 7:31:41 >

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 919
31.12.2015 7:37:32   
danery
oh daaaa,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 920
31.12.2015 7:52:17   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

subby - 11.1.user posted image

danery - 12.1.user posted image

snjeguljica_83 - 22.1.user posted image

chrna - 28.1.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 921
31.12.2015 7:57:02   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Mene je stisla prehlada.... Kroz nos jedva dišem. Začepljen je od 80-90 posto, a sinoć je došao i na gotovo 100 posto. Morala sam disati na usta!user posted image I onda je valjda pritisak popustio i nos se odčepio pa se opet začepljavao... Koji je to proces, ciklus, stalno ide u krug....user posted image
Ni hrana ni piće nema okus kakav bi trebali imati....Tragikomično.user posted image user posted image
Vani je mrzlouser posted image user posted image user posted image Ne znam hoćemo li na doček na otvorenom.....hm...user posted image

Noema,
kako je bilo na pregledu jučer?user posted image

Subby,
kad sam bila na tečaju za trudnice u Domu zdravlja, tamo su mi dali neki popis što sve treba novorođenčetu u bolnici, kući, mami u bolnici.... Ima toga.... Kad ga se dočepam, sve ću prepisati. user posted image Ja sam se držala tog popisa, brdo robice dobila i onda sam vidjela da sve s popisa imam. Doduše, neki vele da je ta količina s popisa pretjerana, to sam i ja mislila, ali bilo mi prvo dijete i htjela sam da sve bude po PS-u. A dobila sam toliko robe da sam mogla zadovoljiti i najzahtjevniji popis.user posted image Strpi se dan-dva i dobit ćeš sve crno na bijelo.user posted image

Danery, blesavo ti samoj kući, ha?user posted image MA UŽIVAJ!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 31.12.2015 8:01:15 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 922
31.12.2015 8:07:51   
danery
ha kak će blesi bit nego blesavo user posted image al ne žalim se,makaršta user posted image
još da mi se dapo gradu prošlajfat,al....
ustvariiiii,višviš,mogla bi baš malo danas pronjuškat po dućanima,ionak moram po sastojke za slanu tortu,paaaa....usput gurnut nos u kakve krpice user posted image

joj,nos je i mene prije koji tjedan malo mučio,i jednom dokm sam se umivala tak začepljena sam slučajno uvukla vode u surlu,bome se pročepio nabrzinu,pa eto,probaj.....

vidim ti se popisa držiš za bebu,nije loša stvar,al meni je ipak bilo previše svega...

sad sam rekla skresat na osnovno....sreća pa na tečaj ne moramo opet,mm ide i ovaj put sa mnom,samo se nadam da neće opet kvakati doktorima gdje da pritegnu šavove user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 923
31.12.2015 10:52:55   
subby
Uh, hvala puno, sad su mi neke stvari puno jasnije, hvala jos jednom user posted image

Ma tih popisa ima hrpa pa nemam pojma koji da slijedim, a koji ne, tek sam na pola puta, a vec imam osjecaj da ce prebrzo sve proci pa se moram pripremiti polako vec sada..
Kako planirate slaviti Novu? Muz i ja smo doma i uzivamo skupa, nekako nam oboje tako pase, mirnija atmosfera

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 924
31.12.2015 11:21:20   
Snjeguljica_83
Meni je muka.......user posted image ma sad me zna muka uloviti svskih 7 dana...i traje dva dana.......

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!