danery
|
ola,da i ja šarnem koju.... danas bejb ide kod mojih,ajme....doći će na ručak,pa nakon toga adio na par dana....e sad,kak im bude... meni čudno,masira me jutros od 7,čim sam provirila,odmah je bilo čitaj mi knjigu oko podne mi dolazi prijateljica na kavu,moji na ručak,još trebam sve spakovat za curu,otići u trgovinu po klopu za ručak,ne znam ni što bi kuhala....bit će gljive,njoke i neko meso na saft,kako mi se čini snjeguljice,kod nas se plaća cijeli mjesec vrtića,jedino ako je dijete bolnički liječeno u dužem periodu,tj.cijeli mjesec,onda ne....ovako za par dana izostanka ne vrijedi... mene stali hvatati grčevi u nogama,ajme,noćas sam mislila krepati par navrata... inače sve ostalo po starom,kilaža malo porasla ,mislim čak za kilu,pa sam na 84,ako moja vaga ne laže (a laže 100%,al ajd,manje je tanje ) bila kod zubara,stavio mi plombu,kaže ostali zubići su ok ajd bar neko olakšanje