|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
5.1.2016 8:49:05   
noemaa
I da, vasi se ritajuuser posted image bole li vas sve okolne kosti i ligamenti? Jucer sam jedva stajala na trenutke,kao da je sve unisteno,imala sam osjecaj...user posted image

A bor cemo odkititi iza kraljeva.neka bude jos mrvu sjaja u kuci.user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 951
5.1.2016 8:59:51   
danery
ma ja ću s malom kasnije bar lamete i kugice koje dohvatimo poskidati,pa kako nam bude,a popodne nek mm bor nosi...ionak samo kad nam dođe društvo djeca čapaju po njemu,pa se sve raznosi....puni mi tepisi iglica,koma...

al zato ostavljam pšenicu,izrasla je ihaj,baš je lijepa i gusta,žao mi baciti,pogotovo jer je jednu mala donijela iz vrtića,niš nije nikla jer nisu zalijevali,ja kod kuće malo polila,buknula je user posted image pa dok traje,nek se zeleni user posted image

imam danas i za peglati user posted image nije puno,al ne da mi se razvlačit dasku...

uff,nestalo kave,čaj posrkan,e sad ajmo malo van da se smrznu nosovi...možda je i društvo curi kod kuće,pa ćemo do susjede...

baaaj do kasnije user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 952
5.1.2016 13:38:01   
noemaa
danery, sad odi u nabavku umjetnih borova na sniženju pa si mirna i s tim iglicama i sa svime ostalim sljedećih deset godina! plus, ne uništavaju se jadna stabla! user posted image
ašto se tiče peglanja - ne bi li mogla kao i ja - ne peglati? user posted image ja sam si tako olakšala taj posao. samo fino uredno na špagu pa uredno pokupiti i odmah složiti i u ormar. fala bogum ne nosimo košulje ni mm ni ja. ostalo se stvarno ne mora peglati!!! uštedi si vrijeme i struju. user posted image
i opet me mamiš snijegom. user posted image akod nas kišica bljutavica. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 953
5.1.2016 14:26:03   
subby

IZVORNA PORUKA: noemaa
A sto se tice popisa, subby , meni je trebalo duplo i tutica i bodica jer je bljuckao dosta i stalno propisavao pelene. Prala mi masina svaki drugi dan!!!

Haha, dobro sam ovo vidjela :D Razmislit cu jos onda o tome pa nabaviti neki backup.. E jel se tutice oblace preko svega? Pelene, onda body i onda tutica? user posted image

Bubica se zove petra. user posted image jako malo place i cica. Prava curauser posted image

Moj gospon je danas crtao vodenim bojama cestitku za petricu. Bas je sladak jer je rekao,kad sam isla posjetit seku u bolnicu:"i ja bi iso vidjet tetu i malu seku." user posted image i stalno mi ljubaka trbuh,sav je u tome.
Jucer mi je dosao, zagrlio i rekao sam od sebe: "ti si dobja mama." ajme, rastopila sam se.user posted image

aaaa, lijepe novosti opet user posted image user posted image

Subby, a da spavas na desnom boku malo? Meni je taj trudnicki jastuk bio bolji za na kauc. U krevetu ok.,ali da je manjih dimenzija.

Nekako izbjegavam dugo boraviti na ledjima ili desnom boku jer sam citala da zbog tih arterija koje su tamo nije dobro jer beba moze lec na njih pa ih pricepiti i onda se smanji dotok krvi i kisika... A smislit cu vec nesto. Razmisljam kupiti svakako taj jastuk za dojilje samo ne znam koji izabrati, ima ih raznih.

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 954
5.1.2016 15:28:59   
noemaa
Subby, za krevet bi ti bio dovoljan manji ili srednji trudnicki jastuk,ne onaj najveci. Cak ga je ok.kupiti jer poslije njime mozes ogradit bebu kad treba, a meni je znao pomoci i pri namjestanju kad sam dojila.
Bas slatke brige brinemo!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 955
5.1.2016 15:54:16   
noemaa
Cure koje nosite lece/ naocale, ste vidjele optimakspro, masazer za poboljsanje, tj.korekciju vida? Sad sam naletjela na to, mami me da narucim,ali bih htjela nekako provjeriti vjerodostojnost toga...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 956
5.1.2016 16:50:03   
chrna
subby ja sam si kupila taj trudnicki jastuk tv.bananu u lesninini i fakat sam zadovoljna s njim, nije baš da mi je do namještanja al mi je čista fora kaj je dugačak i svakak si ga možeš složit. Činjenica je ta da se može i bez njega, sa ovim normalnim jastucima al meni nekaj nije dalo mira dok si ga nisam kupila. user posted image

Curke kako ste?!
Ja doma i samo gledam taj snjeg vani, ja bi da pada još i još user posted image osjećam se ko malo dijete nikada do sad se nisam toliko veselila snjegu.
Glava me boli već evo danas drugi dan, i to počne popodne i traje i traje, baš se loše onda osjećam nekak ko da mi bude muka. Neznam dal se treba brinuti oko toga?! Baš sam neke bljuf volje zbog te glavobolje......

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 957
5.1.2016 19:49:53   
Snjeguljica_83
Subby, ja se trudim što više spavati na lijevom boku baš zato jer sam čitala da se beba onda deblja i lakše diše....user posted image tako nekako...user posted image

Kako sam noćas dosta spavala na leđima, nekako se i to dogodilo, boljela su me križa i leđa i onda kad sam se htjela okrenuti na lijevi bok, nisam mogla, nije mi pasalo pa sam onda posegnula za najobičnijim tankim jastukom manjih dimenzija i bio je to pun pogodak!!!user posted image Baš sam se spasila....user posted image

Cure, podigla sam trudničku knjižicu u koju mi sestra nije udarila pečat!user posted image Pa tako sam mogla uzeti tu knjižicu iz njenog ureda kriomice i sama je ispuniti. I velim si kako ću na licu mjesta vidjeti što je načrčaka i eto nisam, kad u autu vidim sljedeće:

termin: 4.3.2016.!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zadnja m.: 28.5.2015.!!!user posted image

Od početka moje trudnoće je aljkava, baš me se riješila i poslala u bolnicu i gotovo! E pa onda dobro da sam tamo, dobivam bolju skrb.user posted image I boljeg doktora.user posted image

Idem si sad sama prepraviti te datume.user posted image
Dobro da sam si kupila korektor, upravo jučer, kao da sam znala.....user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 958
5.1.2016 21:48:38   
noemaa
Snjeguljice, gdje treba biti pecat u trudnickoj? Mi se cini kao da ga ni ja nemam,sad sam lijena ici provjeriti..user posted image
A ta sestra, stvarno.... Vidis, dobro da si upala grdinicuuser posted image

Ja odmaram i cekam lijepo vrijeme da odemo vani. Riknut cemo svi u kuci!!!

Cure,kako ste po pitanju intimnih druzenja s vasim muzicima?

P.s. chrna, sta ste odlucili glede vjencanja?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 959
6.1.2016 7:12:16   
chrna
Jutro curke!
Ova glupa glavobolja mi ni spavat neda user posted image
snjeguljice ja ću pogledati danas ali mislim da niti ja nemam nikakav pečat u trudnickoj, sad mi se neda s obzirom da su moji svi nalazi ko i trudnicka i još xy stvari u autu hehe neznam zakaj imam tu glupu naviku al lakše mi papire o trudnoći i od ginekologice i iz bolnice uvjek imat u autu jer sam tak sigurna da na pregled neću niš zaboravit jer lijenčina uvjek ide s autom user posted image
noemaa sljedeći tjedan idem radit guk profil opet i anomaly scan pa kad se vratim iz bolnice idemo u općinu po termin za vjenčanje, tj.ići ćemo samo kumovi i mi, čisto papirologije radi, a onda ako sve bude oke samnom i sa bebicom ćemo imati svadbu i krstitke u crkvi 15.10, eto tak nekak smo se dogovorili. user posted image
A kaj se intimnog druženje tiče, uopće neznam kaj bi ti rekla..... Od onih silnih iscjedka na početku pa do ležanja i zabrane odnosa, pa uzmimo u obzir da smo prošli 3 inseminacije i ovaj nadam se do kraja dobitni ivf, imamo odnose 1 eventualno 2 puta tjedno, mislim da nemoram ni pričati da bi ja više al MD se jednostavno boji, strah ga je da on nebi nekaj napravio da ne krene po zlu jer veli da si onda to nikad nebi mogao oprostiti i tako, uglavnom muke po tome makar ja imam apsolutno odobrenje i iz bolnice i od ginekologice al on si to nekako nemože usadit u glavu. S jedne strane ga kužim, a s druge sam možda malo i ljuta. Sljedeći put ga vodim na pregled pa nek sam pita i vidi da smijemo. No dobro, preživjeli smo i gore. Kad dođe bebica budemo nadoknadili user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 960
6.1.2016 7:39:20   
Snjeguljica_83

Snjeguljice, gdje treba biti pecat u trudnickoj? Mi se cini kao da ga ni ja nemam,sad sam lijena ici provjeriti..user posted image
A ta sestra, stvarno.... Vidis, dobro da si upala grdinicuuser posted image

Cure,kako ste po pitanju intimnih druzenja s vasim muzicima?

Na prvoj stranici....

I još nešto. Očito ću si sama morati mjeriti kilažu i voditi računa o njoj, plus mi je dijagnosticirala gestacijski dijabetes, a prepustila me samoj sebi! U bolnici mi mjere samo tlak, koji je btw idealan, 120 s 80...user posted image

Za sada sam dobila cca 3,5 kg.

---------------

Ja sam totalno aseksualna ovu trudnoću. user posted image Nemam potrebe.user posted image MM ima i nekako to ispunimo, družimoo se, snalazimo se, ali me sram reći koliko često, samo ću reći da Chrna vodi po tom pitanju.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 6.1.2016 7:40:10 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 961
6.1.2016 7:46:18   
Snjeguljica_83
Cure, nisam sigurna da sam čitala to kod vas, mislim da se nije poteglo to pitanje:

koliko ste kg dobile?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 962
6.1.2016 9:09:09   
danery
jutro....

ajme dok sve pohvatam user posted image

noemaa,ja sušim veš u sušilici,posložim i trknem u ormar,al mi nekad omakne,pa ostavim duže dok ga izvadim,onda moram peglati....umjetni bor je bio opcija do prije 2 godine,al kako ga nismo onda kupili,odustali smo...

chrna,pa ti si napast za td user posted image
ja ko i snjeguljica,meni se ne da i ne bi i nećem user posted image ovaj moj šizi,al mene smeta guslanje po sat vremena,pa si mislim ajd daaaaaj višeeeee user posted image a on sav bitan kak je meni lijepo,a ja bi štrikat mogla da sam malo spretnija user posted image
grozno je od mene,znam,al....nemam volje ni želje...

snjeguljice,ajme,jesi nabacala ovih ljutimira,imam osjećaj da bi nekog mogla utoljagisat kad te uhvati furioza user posted image nije sjajno sve to što ti se izdogađa,al ima i gorih stvari....ne se sekirati i dimiti toliko user posted image

ni mene moja sestra nije vagala od sredine 11 mj.,nit tlak,ma ništa....ono-živa je,ok je user posted image
zasad sam na 83-4 kg,ovisno o dobu dana...što i nije loše,s obzirom da sam startala sa 81,al sam bome i na 77 pala u bolnici,al to nigdje ne piše....

subby,dobro kaže noemaa,ne škodi imati više obleke ako dobiješ malog bljuckavca,ja sam imala tu sreću user posted image ako se u tih godinu dana vešmašina nije rasturila,nikad neće user posted image

i tak....user posted image

< Poruku je uredio danery -- 6.1.2016 9:16:11 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 963
6.1.2016 9:11:27   
noemaa
Haha, chrna, zvjerko!!!user posted image "samo"do dvaput tjedno!!! O, da, jaa isto tako - nocu u snovima. Evo sinoc sam sanjala extra seksic s nekim plavim visokim tipom.user posted image u javi sam ocito vise na snjeguljicu.user posted image user posted image

A kilaza. Prva tri mjeseca nista, a sad zadnja dva po 3kg svaki mjesec. user posted image znam da je iznad tablicnih vrijednosti,ali se ni najmanje ne zamaram jer mi je druga t, a jedem normalno!

< Poruku je uredio noemaa -- 6.1.2016 9:20:01 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 964
6.1.2016 9:17:19   
noemaa
Chrna,ajd onda neki lijepi suncani datum. Ma to je super samo vi i kumovi, opusteno, ugodno.user posted image

Danery,ovo o strikanju i sat vremena hopsanju...user posted image user posted image user posted image bas si me nasmijala!!! Totalno te kuzim...user posted image

Ja se jos izlezavam u krevetu,cekam da nakon eutiroksa prode 20min pa se pridruzujem mojim deckima. Ah,sto volim izlezavanje, a za ovo blesavo kisno vrijeme je idealni, bar nemam griznju savjestiuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 965
6.1.2016 9:22:00   
danery
ma da je hopsanje,ajd ima neke akcije,al to ti je kod nas/njega više natenane...mic po mic...

jesi gledala onaj crtić croods kad propadnu udžunglu pa tata ispipava svaki koračić....WAIT...STOP...OK....STOP...OK....STOP....OK....e tak nekako...

a mene naživcira to pipkanje,klizuckanje,pa se ne jednom zaderem E SAD DOST'',BJEŽ'' VAN user posted image

hehe,i ja sam u krevetu,popila kofi,a mm još smišlja bi li ustao ili ne....mala je ve
kod bake,pjeva neke rugalice,a ovoj se kosa diže na glavi user posted image

ja ne znam,volim i ja ležati kad sam solo,al kad se probudim a on još spava,onda odmah ustajem...jer taj kad se probudi,pa to ko hobotnica na mene navali,omota se,ne mogu disat....mene to izludi user posted image

< Poruku je uredio danery -- 6.1.2016 9:25:38 >

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 966
6.1.2016 9:35:22   
noemaa
Danery, imas ti taktiku za izbjegavanje bracnih duznosti.user posted image user posted image joj,mm rijetko kad da je duze u krevetu od mene... Ja sam liderica po tom pitanju.user posted image
A malavam se sama zbudi i spremi i ode baki?

Sto danas kuhate? Nemam neku ideju. Mozda juhu od tikve, pire i dinstana piletina sa salatom. To je brzinsku,a danas nemam volje za glancanjem.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 967
6.1.2016 9:36:56   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image danery - 2.5.2016. user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image mutilica - 24.5.2016.

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 12.6.2016.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 968
6.1.2016 9:38:26   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

subby - 11.1.user posted image

danery - 12.1.user posted image

snjeguljica_83 - 22.1.user posted image

chrna - 28.1.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 969
6.1.2016 9:45:03   
danery
e pa to,ne volim ja kad je to dužnost,kad dođe spontano,super,al ovako...mah...

mala je budna oko pola 7-7,kako kad,malo se pomazimo pa ode dolje ak je sveki budna,ako nije,ne dam,onda se zabavi u svojoj sobi crtanjem,pisanjem,igra se barbikama ili sl.ok je po tom pitanju...evo sad su se spremile njih dvije van u dvorište čeprkati po snijegu,nek se malo još poigra dok ima ičega vani....noćas je padala kiša pa nije baš nešto pretjerano snijega ostalo...

mislim da ću danas zapeći pizza špagete,a imam i leć i graha u konzervi,pa bi mogla i to skuhati....uglavnom,niš spektakularno i zahtjevno...

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 970
6.1.2016 16:53:39   
noemaa
Danery, pizza spagete? Kako to radis? Skusas spagete i sve sastojke za pizzu samo umijesas i u rernu? Ili ima neki redoslijed? Origano stavis? Na kraju prelijes salsu ili je ona umijesana? Sunku i sir na kockice ili fete/naribano? Gljive i masline? Vole tvoji to? Ovak mi zvuci bas fino.user posted image

Ja sam sad umijesila paljkice (kako vi to zovete?; tijesto za kruh pa na male komadice pa przit), sad odmaram,mm prevodi, mali slaze lego vlakic,poklon od "djeda mraza".... Kuliramo.

Vi?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 971
6.1.2016 17:49:03   
Snjeguljica_83
Nismo nigdje išli cijeli dan... Bezveze, dok je bio dan padala je kiša, a vidi sad...kad je mrak, suho je... user posted image Jutros smo Ema i ja napravile kolač. Lisnato tijesto s jabukama, mljac.user posted image

Imali nekoliko krumpira, malo pileitne, malo mrkve, malo luka, sve sam ubacila u rernu, bilo je za prste polizati.user posted image Sad Ema spava, pustit ćemo je još... A kad se probudi, raskitit ćemo bor.

Cure, Ema popodne spava po 3 sata, o+potegla bi i više, ali je moramo probuditi da si ne omete noćni san. Mislim da će i danas biti tako...

Nikad nije malo spavala popodne, ono sat-dva. Ona oduvijek voli odrapiti po 3 sata....user posted image

Koliko tvoja cura spava popodne, Danery?

Noema
, tvoj mali će sad imati 3 g., manji je od Eme, ali ipak te pitam, koliko dugo spava popodne?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 972
6.1.2016 19:03:02   
noemaa
Moj spava cc. od sat i pol do tri sata. Kako je kad umoran.
Bas sam vas htjela pitati, do koje god.klinci spavaju to podnevno spavanje? Znam da je individualno, ali otprilike? A do koje godine u vrticu spavaju?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 973
6.1.2016 20:02:55   
danery
noemaa,na kraju sam skuhala grah s kobasicama i kuskusom,za salatu ciklu i kiseli kupus izvadila...mala baš grah i ne voli zbog kožica,pa sam prvo njoj odgrabila svega ostalog,a nama dodala...bome se najela....popodne baba napekla štrudle s jabukama,pa se i time osladila...
htjela sam te pizza špagete,al pojeli mi svu salamu,pa sam na kraju ovako...inače skuham napola špagete,pa u njih umiješam kečap s origanom da se zacrvene,a onda i ostalo,sve naribano, i sir,i salamu,i kisele krastavce i kukuruz stavim,na kraju još malo prelijem kečapom i pospem sirom ribanim...super bude,ostane sočno jer prvo pod folijom malo zapečem,a kasnije bez da porumeni i otopi se sir...

ajme kako kod nas danas vrijeme skače,pa to je za krepat....dopodne se sve topilo i c,oljilo,popodne počela kiša,predvečer snijeg,evo sad pahulje ko dječji dlan padajuuser posted image

snjeguljice,moja odspava popodne oko 2 sata,nekad više,nekad manje,al oko 9 je spremna za krevet,nema baš neke komocije oko toga...pogledamo crtić ili ispričmo priču,pusa,3 minute sa mm se pomazi,on ju pokrije i adio bela user posted image

jedino ako je kod kuće,ono,ne ide u vrtić ili je vikend,malo duže navečer ostane,napravimo si kino-nađem kakav duži crtić na youtubeu,pa pustim na tv-u,onda nam je to kao pred spavanje....

evo danas je bila 3x na snijegu,sad se vratila kući iz vizite,išla sa tetom kod neke prijateljice na igranac sa njihovom curicom....mislim da je sad spremna za spavanac user posted image

noemaa,kod nas u vrtiću spavaju dok ne krenu u najstariju skupinu,znači 6 godina,jedino ako roditelji zatraže (ali mora biti starije dijete,predšlolski uzrast) ili dijete nema potrebu za spavanjem više,onda idu u nespavače...

< Poruku je uredio danery -- 6.1.2016 20:05:02 >

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 974
6.1.2016 21:24:55   
noemaa
Danery, bas cu probati sad jedan dan te spagete pizzu.user posted image
Od kada uspavljujete malenu tako brzinski? Mi sjednemo na stolicu pored kreveta, dvije pricice i poljubac i onda cekaj da zaspi. Nekad to bude za deset min,nekad 45! Ovih dana dosta lose spava, vec oko ponoc se probudi (ide spavat u 20:30).user posted image onda ga prehitimo u nas krevet. Jedino ak smo slucajno budni,onda ga uljuljuskamo u njegovom kreveticu.

Pcelitza, mutilica,nis se ne javljate,je sve ok?user posted image

I ja bih snijeg! Nagovaram mm kupiti zimske gume pa da skocimo bar na ucku... No on se ne da,nest filozofira bezveze oko toga. Snjeguljice, imate vi zimske gume, idete li na snijeg katkad?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

svjež zrak
švrčka

Dali trba što više izlazit sa bebama na svježi zrak,i zimi?

DA (90%)

NE (10%)

Broj svih glasova: 189

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!