Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 31.12.2015 20:34:45
|
|
|
|
noemaa
|
Curke, evo i mene! Dosli dan ranije jer je mali dobio temperaturu. od koliko na dalje temper.vi dajete sirupe za snizavanje temp.? Tako da nista od naseg odlaska na trg, ali se fino i kod kuce zabavljamo u troje,ups, u cetvero. Muzikica po gustu, plesanje, skakanje,pjevanje i maleni stalno ljubi trbuh i pita bracu sta radi. Snjeguljice, dakle stvarno... Znaci grdinic! Ah, svasta kod nas. No barem znas da je strucnjak pa si na miru. kako nos?i, bebu sam prvi put cula u 17.tt. Danery, sami steee dakle,u ponoc hop na tm Subby, budes sve stigla. Mislim da si ok.odabrala bodice. Neke lagane tutice jos? Odoh sad stavit miceka u krevet pa napravit kuhano vino.gustaaaaam.mogu jednu casu,zar ne? Svima lijep provod zelim!!!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 1.1.2016 9:33:44
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Dobro jutro! Noema, nos, dobro je.... Stavljam i sebi fiziološku, guram nekako... Kažu da temp. treba snižavati kad je 38 i više. Ali ja obavezno dam lupocet noću, kakva god da je temp. tako da Ema lakše spava.... On je i za boove pa ga dam i za grlobolju. Ne mogu reći da se pridržavam tog pravila od 38 C..... Neka malac ozdravi brzo!!!! Bili na trgu pola sata, smrzli se dok semo se vraćali s trga.... Moram vam reći da sam na zadnja dva dočeka zaplakala jer vele dok odbrojavaju "zamislite nešto..." i tako sam ja zamislila bebicu za sve nas trudilices RR.... Baš su mi bili žalosni ti dočeci, a sinoć.... osjetila sam takav ponos, sreću, ushićenje, dok sam pjevala Massimove pjesme i lagano njihala sebe i Jao.... Mazila sam trbuščić, koji je u zadnjih sedam dana iskočio dosta, i uživalaaaaaaa..... Zaglili smo se MM, Ema i ja + u trbuhu....
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 1.1.2016 9:36:06 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 1.1.2016 13:31:34
|
|
|
|
noemaa
|
Svim vama mamama trudnicama i bebama,kao i vasim najmilijima zelim puuuno srece, zdravlja, lakih poroda, zdravih bebica itd! Sretna 2016.!!!!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 1.1.2016 21:59:24
|
|
|
|
subby
|
I ja se svima pridruzujem u cestitkama! Ovo se vec vidi i zna da ce biti posebna, carobna i divna godina za sve nas! Neka cijele godine svakoga dana odabiremo biti sretne i radimo sve s ljubavlju i nadjemo ljubav i nesto dobro u svemu! Neka nam svaki trenutak bude osvjetljen vodstvom i vecom vizijom i vjerom u sebe i sigurnoscu i povjerenjem u svoje snage. Znam da ce nam ova godina biti ne samo najbolja do sada nego i najdraza! Hvala vam svima sto ste prosle godine bile dio podrske i trudnoce, sto ste me vodile i pomagale, nasmijavale i razumjele! Neka se ta druzenja i dopisvanja nastave cijele ove godine, prodube i nastave jos i duze! Najvise od svega, zelim vam svima porod iz snova! Zelim vam da sve prodje brzo, lako i idealno, da i vi i beba uzivate u svakom trenutku trudnoce i onoga sto dolazi nakon. Neka sve prodje u najboljem redu bas onako kako ste zamislile i prizeljkujete si! Sretne i zdrave bebe stizu ove godine! Neka vas sreca i dobre misli prate svakoga dana i da svakoga dana znate koliko ste divne i snazne, hrabre zene! Drago mi je sto sam dio ove grupe i sto se ovako skupa drzimo. Jest da je forum za sada mali, ali je pun ljubavi i podrske i neka tako ostane ove godine i jos i vise!
< Poruku je uredio subby -- 1.1.2016 22:02:40 >
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 2.1.2016 5:09:49
|
|
|
|
noemaa
|
Jutrooo! Subby, pjesnikinjo, predivno si to srocila Cure,ja budna,opet imala nocnu moru o svom miceku, necu je ni ponavljati prepricavanjem jer sam se jako uznemirila i ne zelim sad zaklopit oci da mi opet ne dode takva mora. Hvalabogu, on je tu do mene i sve je ok.,osim temperarurice. Ali - neka samo temperaturice i te uobicajene djecje bolesti bude najvece zlo za njega i ja sretna, najsretnija... Ajme,kako je bilo strasno!!!! Obozavam ga svom dusom i samo nek mi zauvijek bude zdrav i sretan. Dobro, vec sam mrvu bolje. Evo, i jonic mi se javlja. Bubic moj. Ma nek je deckic, samo nek bude dobro, zdrav, sretan.... Sorryte na gnjavazi. Sad mi je malo lakse.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 2.1.2016 8:01:15
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! A joj, Noema..... Ne znam koju strahotu si ti sanjala, ali ja sam prije par mjeseci sanjala da je Ema nestala, bila ukradena, jednostavno je nisam mogla naći.... Na kraju ja u autu, bez nade.... i začujem glas kao iz horor filma "mama, ja sam gladna"... baš je bilo strahovito, jezovito... Ma znam da sam jedva došla k sebi kad sam se probudila i da nisam isto htjela zaklopiti oči.... Imaš pravo, nema veze što je muško, glavno da je tu, živ i zdrav. Stvarno smo ponekad nezahvalni. U prvom redu ja.... Bitno da je prinova tu.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 2.1.2016 21:01:12
|
|
|
|
noemaa
|
Cure,kako ste? ,ja sam uzbudena, seka mi u rodil.,trebala u pon na carski jer je beba bila na zadak. Jutros trudovi i u rodil.vidli da se okrenula na glavicu pa ce bit prirodan porod. Ali jos se nisu zgusnuli trudovi,bit ce jos cekanja... Malome je konacno bolje,nadam se da prolazi. Kako ste vi, dosle k sebi nakon doceka??
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 3.1.2016 7:39:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, za seku! Neka joj bude porod čim prije, da je ne zezaju trudovii dugo... Ajde, seka, ajde! Došla sam sebi jučer. Vukla sam za sobom neku pospanost. Jučer navečer sam spavala od 22 do 7 i po, što je lijepih 9 i po sati, ali bila sam crknuta već u 10... pa sam odspavala popodne i došla sebi. Jučer mi je bila muka.... Kad će to prestati? S Emommi nije bilo tako....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 3.1.2016 12:50:26
|
|
|
|
BUMBI
|
Danery sretan rodjendan
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 8:55:25
|
|
|
|
chrna
|
Jutro curke! Sretna Vam nova godina! danery sretan rođendan sa zakašnjenjem!
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 12:32:45
|
|
|
|
subby
|
cestitke za rodjendan danery! noemaa, kako je prosao porod? kako je seka? i beba? ja odbrojavam dane do pregleda, sva sam uzbudjena i jedva cekam vidjeti bebicu no zadnja dva dana svako jutro se budim ujutro ranije jer me boli lijevi gornji dio bocnog dijela bedara i kuk posto spavam na lijevoj strani. ne znam vise sta da radim, kako to spavam, do sada mi se mozda tri puta u mjesec dana dogodilo, sad dva dana za redom.. i ne mogu onda spavati nego se skroz ustanem i u sjedecem polozaju drijemam da nadodjem.. mozda da nabavim onaj jastuk za dojenje pa ga nekako uglavim da ne spavam na kuku, nemam vise pojma sta da radim.. osim toga, nesto snijega je jucer palo, bas lijepo osvjezilo i posvijetlilo amosferu pa smo jucer dva sata muz i ja proveli u set_nji.. jest da se preko dana pola vec otopilo, ali ga jos uvijek ima na travi i drvecu pa je bas fino. narucila sam si knjigu Hypnobirthing pa cu ju procitati i isprobati metode otamo, nasla sam odlicne rezultate zena koje su ih koristile za opusten i smiren porodjaj i vjerujem da ce mi pomoci posto ja i inace volim i prakticiram meditaciju i vizualizaciju, a dok mi stigne, imat cu taman vremena da se ispraksiram kako ste vi? jel snijeg i vas posjetio?
< Poruku je uredio subby -- 4.1.2016 12:35:39 >
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 16:34:57
|
|
|
|
noemaa
|
Daaan! Seka dobila preslatku curicu, ljubomorna porod dobro prosao, osoblje bilo super.to je vazno za snjeguljicu i mene. Sad je na babinjacama, jucer su bileful ljubazne sestre, danas su neke ok. Tako da, snjeguljice and noemaa, gooooo!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 16:38:34
|
|
|
|
subby
|
IZVORNA PORUKA: noemaa Daaan! Seka dobila preslatku curicu, ljubomorna porod dobro prosao, osoblje bilo super.to je vazno za snjeguljicu i mene. Sad je na babinjacama, jucer su bileful ljubazne sestre, danas su neke ok. Tako da, snjeguljice and noemaa, gooooo! Bas divno! Super je cuti odlicne vijesti! Cestitke seki i tebi, teta!
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 16:38:37
|
|
|
|
noemaa
|
Subby, a da spavas na desnom boku malo? Meni je taj trudnicki jastuk bio bolji za na kauc. U krevetu ok.,ali da je manjih dimenzija. Danery, se vratila perla, dojmovi? Snjeguljice, brisemo s liste i trudnicu, sta kazes?od nje ni a ni b. kako si ti? Ema ozdravila? Ja sutra na urinokulturu,pa za dva tj ogtt. Pisem s moba pa sam kratka. I, falu mi mrvu snijega, cisto jedna setnjica....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 18:38:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: noemaa Daaan! Seka dobila preslatku curicu, ljubomorna porod dobro prosao, osoblje bilo super.to je vazno za snjeguljicu i mene. Sad je na babinjacama, jucer su bileful ljubazne sestre, danas su neke ok. Tako da, snjeguljice and noemaa, gooooo! Čestitam, teta! Ja joj unaprijed zavidim na curici. Kako joj je ime? Noema, mene je strah poroda, što više mislim o njemu. I to me zaobišlo prvi put, sad sam
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 18:39:43
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Emi je bolje nos, ali i sluh jer taj nasonex je toliko jak, da joj je nakon 3 dana već bolje. Bit će to super. Brisat ću i trudnicu sutra. Subby, ovako piše na listi za odjeću za bebu: bodibenkica ili body, 3-5 kom tutica plišana ili pamučna, 2-4 kom čarapice, 2 kom papučice plišane ili pletene kapica Kao to je ono što moraš imati kući za oblačiti bebu. Koliko sam shvatila da te to zanima. Ja sam toliko robice dobila da sam sve ovo imala. Problem je bio što je to bila robica zimske bebe pa je bilo svega pretoploga, a Ema je rođena u 5. mj. Već je bilo dobrano toplo.... Sad kad vidim popis, vidim da je čista glupost. Ne znam ni sama što ću nabaviti za svoju proljetnicu. Opet moram žicati šogoricu natrag tu robicu i tako....
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 4.1.2016 18:45:06 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 19:46:38
|
|
|
|
danery
|
noemaa,čestitam na curici jeje,moja se persida vratila u subotu,pa smo kao slavili rođendan....silna mi je bila,kaže mama ja ću tebi nešto spakovat,al ti se pravi da ne znaš što je to tako sam i ja mojima znala kupit po kući drnde,pa spakovat evo mi mm napravio sendviče za večeru a beban se razmlatio,ajme,sve me boli...no neka,dok ima mjesta,mora se gibat,gibat nakeljila sam vam slimbu sa nove,hehe,sva sam si neka čudna....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 19:51:21
|
|
|
|
subby
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Emi je bolje nos, ali i sluh jer taj nasonex je toliko jak, da joj je nakon 3 dana već bolje. Bit će to super. Brisat ću i trudnicu sutra. Subby, ovako piše na listi za odjeću za bebu: bodibenkica ili body, 3-5 kom tutica plišana ili pamučna, 2-4 kom čarapice, 2 kom papučice plišane ili pletene kapica Kao to je ono što moraš imati kući za oblačiti bebu. Koliko sam shvatila da te to zanima. Ja sam toliko robice dobila da sam sve ovo imala. Problem je bio što je to bila robica zimske bebe pa je bilo svega pretoploga, a Ema je rođena u 5. mj. Već je bilo dobrano toplo.... Sad kad vidim popis, vidim da je čista glupost. E pa da, to mi treba, cisto otprilike da vidim za prvu ruku, vjerojatno cu poslije se vec naviknuti i vidjeti sto treba jos.. Hvala ti ja ne vidim sliku, danery..
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 19:54:57
|
|
|
|
danery
|
subby,sad sam učitala,vidi se vidim ti u pripremama za porod,ja sam osobno malo preživživ za te meditejšn staf i da mi pomogne,mm me ubije u pojam komentarima i akcijama,pa ono...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 22:36:34
|
|
|
|
noemaa
|
Bubica se zove petra. jako malo place i cica. Prava cura Moj gospon je danas crtao vodenim bojama cestitku za petricu. Bas je sladak jer je rekao,kad sam isla posjetit seku u bolnicu:"i ja bi iso vidjet tetu i malu seku." i stalno mi ljubaka trbuh,sav je u tome. Jucer mi je dosao, zagrlio i rekao sam od sebe: "ti si dobja mama." ajme, rastopila sam se.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 4.1.2016 22:40:28
|
|
|
|
noemaa
|
A sto se tice popisa, subby , meni je trebalo duplo i tutica i bodica jer je bljuckao dosta i stalno propisavao pelene. Prala mi masina svaki drugi dan!!! danery, tm nastavlja duznosti kuhara snjeguljice, zasto te sad strah poroda? Neki poseban razlog ili? Mene jos nije frka, mozda dode u kasnijem razdoblju. Nekako se tjesim da cim je osoblje dobro, da ce sve bit odlicno!!!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 5.1.2016 6:38:40
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, došla sam neki dan na pregled i tamo je bio stol s onim stalcima za noge.... I gledam ih i sjetim se tog raskrečavanja i boli..... U 7. mj. sam imala hsg i to su bili bolovi kao trudovi, sva sam bila utrnula, hiperventirrala... Osjećam se kao da sam imala još jedan porod. Sad kad se toga sjetim, razmišljam svjesno o toj boli, sad znam što me čeka, premda mi je prvi porod prošao najbolje što je mogao, stvarno sam zadovoljna. Otvaranje je trajalo 9 sati, što je za prvorotkinju prosječno, kažu koliko si mjeseci trudna, toliko sati trudova. Idealno je sve bilo, a sad bi trebalo ići brže. Ali strah me boli.... Ne smijem misliti o tome. Kad te uhvati, tog trenutka se treba nositi s time i gotovo. Onda sam bila zatečena, a sad samo moram blokirati mozak da ne misli o toj boli. Inače, u trudničkoj knjižici, koju još nisam podigla, piše da mi je ovo treća trudnoća jer računaju blighted ovum. Tebi? Cure, mislim da zadnja dva dana, naročito jučer, osjetim bebicu, ali nisam uopće sigurna. Pratim situaciju pa ću vam javiti.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 5.1.2016 6:41:12 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 5.1.2016 8:40:36
|
|
|
|
danery
|
jutro cura i ja kod kuće,napadalo je dosta snijega,a mm danas htio s njom pješke iz vrtića....ajd super,al nema skafander da bi išla ta 2 km kući pjehe,ne zbog zime,nego što bi se uvaljala ko prasence u svaku hrpu snijega,došla bi mokra ko miš,a onda eto ti prehlade bez wow.... tak da sad gledamo doru,poklopale fruštuk,ja pijuckam kavu i gledam malo poruke,a ona cucla čaj idila....dok nam ne dogori jeste vi već raskitile bor?ja se sve spremam,al iglice toliko opadaju da je to nehumano,izbode se ja ko jastučić za bumbačice noćas me nešto boluckalo,bockalo,bolilo u stomaku nismo spavali ni mm ni ja,on hrkao,ja drijemala,a mala ko top....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 5.1.2016 8:47:03
|
|
|
|
noemaa
|
Da, i meni pise treca trudnoca. A za porod,stvarno se nadam da nije duzi ni tezi od prvog. Meni je bilo super,kod kuce puko vodenjak i za cc. 4sata je bebac bio s nama. Danery, snijeeeeeegic, aaaahhhhhhh... Mm ide danas opet u skolu pa cu bit sama s klincem,budemo do kraja radili cestitku.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!