|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
31.12.2015 20:34:45   
noemaa
Curke, evo i mene! Dosli dan ranije jer je mali dobio temperaturu.user posted image od koliko na dalje temper.vi dajete sirupe za snizavanje temp.?
Tako da nista od naseg odlaska na trg, ali se fino i kod kuce zabavljamo u troje,ups, u cetvero. Muzikica po gustu, plesanje, skakanje,pjevanjeuser posted image i maleni stalno ljubi trbuh i pita bracu sta radi.user posted image

Snjeguljice, dakle stvarno... Znaci grdinic! Ah, svasta kod nas. No barem znas da je strucnjak pa si na miru.user posted image kako nos?i, bebu sam prvi put cula u 17.tt.

Danery, sami steeeuser posted image dakle,u ponoc hop na tmuser posted image

Subby, budes sve stigla. Mislim da si ok.odabrala bodice. Neke lagane tutice jos?

Odoh sad stavit miceka u krevet pa napravit kuhano vino.gustaaaaam.mogu jednu casu,zar ne?

Svima lijep provod zelim!!!

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 926
1.1.2016 9:33:44   
Snjeguljica_83
Dobro jutro!

Noema
, nos, dobro je.... Stavljam i sebi fiziološku, guram nekako...

Kažu da temp. treba snižavati kad je 38 i više. Ali ja obavezno dam lupocet noću, kakva god da je temp. tako da Ema lakše spava.... On je i za boove pa ga dam i za grlobolju. Ne mogu reći da se pridržavam tog pravila od 38 C..... Neka malac ozdravi brzo!!!!

Bili na trgu pola sata, smrzli se dok semo se vraćali s trga....
Moram vam reći da sam na zadnja dva dočeka zaplakala jer vele dok odbrojavaju "zamislite nešto..." i tako sam ja zamislila bebicu za sve nas trudilices RR....user posted image
Baš su mi bili žalosni ti dočeci, a sinoć.... osjetila sam takav ponos, sreću, ushićenje, dok sam pjevala Massimove pjesme i lagano njihala sebe i user posted image user posted image Jao....user posted image Mazila sam trbuščić, koji je u zadnjih sedam dana iskočio dosta, i uživalaaaaaaa.....user posted image Zaglili smo se MM, Ema i ja + user posted image u trbuhu....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 1.1.2016 9:36:06 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 927
1.1.2016 9:42:59   
Snjeguljica_83
Drage moje, neka nam nova 2016. donese
sretne porode, zdrave bebice, sreću i radost u obiteljima!

Ljubi vas vaša Snjeguljica!

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 928
1.1.2016 13:31:34   
noemaa
Svim vama mamama trudnicama i bebama,kao i vasim najmilijima zelim puuuno srece, zdravlja, lakih poroda, zdravih bebica itd! Sretna 2016.!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 929
1.1.2016 21:59:24   
subby
I ja se svima pridruzujem u cestitkama! Ovo se vec vidi i zna da ce biti posebna, carobna i divna godina za sve nas! Neka cijele godine svakoga dana odabiremo biti sretne i radimo sve s ljubavlju i nadjemo ljubav i nesto dobro u svemu! Neka nam svaki trenutak bude osvjetljen vodstvom i vecom vizijom i vjerom u sebe i sigurnoscu i povjerenjem u svoje snage. Znam da ce nam ova godina biti ne samo najbolja do sada nego i najdraza!

Hvala vam svima sto ste prosle godine bile dio podrske i trudnoce, sto ste me vodile i pomagale, nasmijavale i razumjele! Neka se ta druzenja i dopisvanja nastave cijele ove godine, prodube i nastave jos i duze!

Najvise od svega, zelim vam svima porod iz snova! Zelim vam da sve prodje brzo, lako i idealno, da i vi i beba uzivate u svakom trenutku trudnoce i onoga sto dolazi nakon. Neka sve prodje u najboljem redu bas onako kako ste zamislile i prizeljkujete si! Sretne i zdrave bebe stizu ove godine!
Neka vas sreca i dobre misli prate svakoga dana i da svakoga dana znate koliko ste divne i snazne, hrabre zene! Drago mi je sto sam dio ove grupe i sto se ovako skupa drzimo. Jest da je forum za sada mali, ali je pun ljubavi i podrske i neka tako ostane ove godine i jos i vise!

< Poruku je uredio subby -- 1.1.2016 22:02:40 >

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 930
2.1.2016 5:09:49   
noemaa
Jutrooo!
Subby, pjesnikinjo, predivno si to srocilauser posted image

Cure,ja budna,opet imala nocnu moru o svom miceku, necu je ni ponavljati prepricavanjem jer sam se jako uznemirila i ne zelim sad zaklopit oci da mi opet ne dode takva mora. Hvalabogu, on je tu do mene i sve je ok.,osim temperarurice. Ali - neka samo temperaturice i te uobicajene djecje bolesti bude najvece zlo za njega i ja sretna, najsretnija...
Ajme,kako je bilo strasno!!!!
Obozavam ga svom dusom i samo nek mi zauvijek bude zdrav i sretan.

Dobro, vec sam mrvu bolje. Evo, i jonic mi se javlja. Bubic moj. Ma nek je deckic, samo nek bude dobro, zdrav, sretan....

Sorryte na gnjavazi.user posted image Sad mi je malo lakse.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 931
2.1.2016 8:01:15   
Snjeguljica_83
Jutro!

A joj, Noema.....user posted image Ne znam koju strahotu si ti sanjala, ali ja sam prije par mjeseci sanjala da je Ema nestala, bila ukradena, jednostavno je nisam mogla naći.... Na kraju ja u autu, bez nade.... i začujem glas kao iz horor filma "mama, ja sam gladna"... baš je bilo strahovito, jezovito... Ma znam da sam jedva došla k sebi kad sam se probudila i da nisam isto htjela zaklopiti oči....

Imaš pravo, nema veze što je muško, glavno da je tu, živ i zdrav.user posted image Stvarno smo ponekad nezahvalni. U prvom redu ja.... Bitno da je prinova tu. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 932
2.1.2016 21:01:12   
noemaa
Cure,kako ste? ,ja sam uzbudena, seka mi u rodil.,trebala u pon na carski jer je beba bila na zadak. Jutros trudovi i u rodil.vidli da se okrenula na glavicu pa ce bit prirodan porod. Ali jos se nisu zgusnuli trudovi,bit ce jos cekanja...

Malome je konacno bolje,nadam se da prolazi.

Kako ste vi, dosle k sebi nakon doceka??

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 933
3.1.2016 7:39:53   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema, user posted image za seku! Neka joj bude porod čim prije, da je ne zezaju trudovii dugo... Ajde, seka, ajde!user posted image user posted image user posted image

Došla sam sebi jučer.user posted image Vukla sam za sobom neku pospanost. Jučer navečer sam spavala od 22 do 7 i po, što je lijepih 9 i po sati, ali bila sam crknuta već u 10... pa sam odspavala popodne i došla sebi.user posted image

Jučer mi je bila muka.... Kad će to prestati?user posted image S Emommi nije bilo tako....user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 934
3.1.2016 12:50:26   
BUMBI
Danery sretan rodjendanuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 935
4.1.2016 8:55:25   
chrna
Jutro curke! Sretna Vam nova godina!

danery sretan rođendan sa zakašnjenjem!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 936
4.1.2016 12:32:45   
subby
cestitke za rodjendan danery!

noemaa, kako je prosao porod? kako je seka? i beba? user posted image

ja odbrojavam dane do pregleda, sva sam uzbudjena i jedva cekam vidjeti bebicu user posted image

no zadnja dva dana svako jutro se budim ujutro ranije jer me boli lijevi gornji dio bocnog dijela bedara i kuk posto spavam na lijevoj strani. ne znam vise sta da radim, kako to spavam, do sada mi se mozda tri puta u mjesec dana dogodilo, sad dva dana za redom.. i ne mogu onda spavati nego se skroz ustanem i u sjedecem polozaju drijemam da nadodjem.. mozda da nabavim onaj jastuk za dojenje pa ga nekako uglavim da ne spavam na kuku, nemam vise pojma sta da radim..

osim toga, nesto snijega je jucer palo, bas lijepo osvjezilo i posvijetlilo amosferu pa smo jucer dva sata muz i ja proveli u set_nji.. jest da se preko dana pola vec otopilo, ali ga jos uvijek ima na travi i drvecu pa je bas fino.

narucila sam si knjigu Hypnobirthing pa cu ju procitati i isprobati metode otamo, nasla sam odlicne rezultate zena koje su ih koristile za opusten i smiren porodjaj i vjerujem da ce mi pomoci posto ja i inace volim i prakticiram meditaciju i vizualizaciju, a dok mi stigne, imat cu taman vremena da se ispraksiram user posted image

kako ste vi? jel snijeg i vas posjetio?

< Poruku je uredio subby -- 4.1.2016 12:35:39 >

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 937
4.1.2016 16:34:57   
noemaa
Daaan!user posted image
Seka dobila preslatku curicu, ljubomornauser posted image porod dobro prosao, osoblje bilo super.to je vazno za snjeguljicu i mene. Sad je na babinjacama, jucer su bileful ljubazne sestre, danas su neke ok. Tako da, snjeguljice and noemaa, gooooo!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 938
4.1.2016 16:38:34   
subby

IZVORNA PORUKA: noemaa

Daaan!user posted image
Seka dobila preslatku curicu, ljubomornauser posted image porod dobro prosao, osoblje bilo super.to je vazno za snjeguljicu i mene. Sad je na babinjacama, jucer su bileful ljubazne sestre, danas su neke ok. Tako da, snjeguljice and noemaa, gooooo!user posted image

user posted image Bas divno! Super je cuti odlicne vijesti! Cestitke seki i tebi, teta! user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 939
4.1.2016 16:38:37   
noemaa
Subby, a da spavas na desnom boku malo? Meni je taj trudnicki jastuk bio bolji za na kauc. U krevetu ok.,ali da je manjih dimenzija.

Danery, se vratila perla, dojmovi?

Snjeguljice, brisemo s liste i trudnicu, sta kazes?od nje ni a ni b. user posted image kako si ti? Ema ozdravila?

Ja sutra na urinokulturu,pa za dva tj ogtt. Pisem s moba pa sam kratka.
I, falu mi mrvu snijega, cisto jedna setnjica....

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 940
4.1.2016 18:38:59   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: noemaa

Daaan!user posted image

Čestitam, teta!user posted image

Ja joj unaprijed zavidim na curici.user posted image Kako joj je ime?user posted image

Noema, mene je strah poroda, što više mislim o njemu. I to me zaobišlo prvi put, sad samuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 941
4.1.2016 18:39:43   
Snjeguljica_83
Emi je bolje nos, ali i sluh jer taj nasonex je toliko jak, da joj je nakon 3 dana već bolje. Bit će to super.user posted image

Brisat ću i trudnicu sutra.

Subby, ovako piše na listi za odjeću za bebu:
bodibenkica ili body, 3-5 kom
tutica plišana ili pamučna, 2-4 kom
čarapice, 2 kom
papučice plišane ili pletene
kapica

Kao to je ono što moraš imati kući za oblačiti bebu. Koliko sam shvatila da te to zanima. Ja sam toliko robice dobila da sam sve ovo imala. Problem je bio što je to bila robica zimske bebe pa je bilo svega pretoploga, a Ema je rođena u 5. mj. Već je bilo dobrano toplo....

Sad kad vidim popis, vidim da je čista glupost. user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ne znam ni sama što ću nabaviti za svoju proljetnicu.user posted image
Opet moram žicati šogoricu natrag tu robicu i tako....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 4.1.2016 18:45:06 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 942
4.1.2016 19:46:38   
danery
noemaa,čestitam na curici user posted image user posted image user posted image user posted image

jeje,moja se persida vratila u subotu,pa smo kao slavili rođendan....silna mi je bila,kaže mama ja ću tebi nešto spakovat,al ti se pravi da ne znaš što je to user posted image

tako sam i ja mojima znala kupit po kući drnde,pa spakovat user posted image

evo mi mm napravio sendviče za večeru user posted image a beban se razmlatio,ajme,sve me boli...no neka,dok ima mjesta,mora se gibat,gibat user posted image

nakeljila sam vam slimbu sa nove,hehe,sva sam si neka čudna....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 943
4.1.2016 19:51:21   
subby

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Emi je bolje nos, ali i sluh jer taj nasonex je toliko jak, da joj je nakon 3 dana već bolje. Bit će to super.user posted image

Brisat ću i trudnicu sutra.

Subby, ovako piše na listi za odjeću za bebu:
bodibenkica ili body, 3-5 kom
tutica plišana ili pamučna, 2-4 kom
čarapice, 2 kom
papučice plišane ili pletene
kapica

Kao to je ono što moraš imati kući za oblačiti bebu. Koliko sam shvatila da te to zanima. Ja sam toliko robice dobila da sam sve ovo imala. Problem je bio što je to bila robica zimske bebe pa je bilo svega pretoploga, a Ema je rođena u 5. mj. Već je bilo dobrano toplo....

Sad kad vidim popis, vidim da je čista glupost. user posted image
user posted image user posted image user posted image

E pa da, to mi treba, cisto otprilike da vidim za prvu ruku, vjerojatno cu poslije se vec naviknuti i vidjeti sto treba jos.. Hvala ti user posted image

ja ne vidim sliku, danery..

Neposredna veza do poruke: 944
4.1.2016 19:54:57   
danery
subby,sad sam učitala,vidi se user posted image

vidim ti u pripremama za porod,ja sam osobno malo preživživ za te meditejšn staf user posted image i da mi pomogne,mm me ubije u pojam komentarima i akcijama,pa ono...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 945
4.1.2016 22:36:34   
noemaa
Bubica se zove petra. user posted image jako malo place i cica. Prava curauser posted image

Moj gospon je danas crtao vodenim bojama cestitku za petricu. Bas je sladak jer je rekao,kad sam isla posjetit seku u bolnicu:"i ja bi iso vidjet tetu i malu seku." user posted image i stalno mi ljubaka trbuh,sav je u tome.
Jucer mi je dosao, zagrlio i rekao sam od sebe: "ti si dobja mama." ajme, rastopila sam se.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 946
4.1.2016 22:40:28   
noemaa
A sto se tice popisa, subby , meni je trebalo duplo i tutica i bodica jer je bljuckao dosta i stalno propisavao pelene. Prala mi masina svaki drugi dan!!!

danery, tm nastavlja duznosti kuharauser posted image user posted image

snjeguljice, zasto te sad strah poroda? Neki poseban razlog ili? Mene jos nije frka, mozda dode u kasnijem razdoblju. Nekako se tjesim da cim je osoblje dobro, da ce sve bit odlicno!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 947
5.1.2016 6:38:40   
Snjeguljica_83
Noema, došla sam neki dan na pregled i tamo je bio stol s onim stalcima za noge.... I gledam ih i sjetim se tog raskrečavanja i boli..... U 7. mj. sam imala hsg i to su bili bolovi kao trudovi, sva sam bila utrnula, hiperventirrala... Osjećam se kao da sam imala još jedan porod.user posted image

Sad kad se toga sjetim, razmišljam svjesno o toj boli, sad znam što me čeka, premda mi je prvi porod prošao najbolje što je mogao, stvarno sam zadovoljna. Otvaranje je trajalo 9 sati, što je za prvorotkinju prosječno, kažu koliko si mjeseci trudna, toliko sati trudova. Idealno je sve bilo, a sad bi trebalo ići brže. Ali strah me boli....user posted image Ne smijem misliti o tome. Kad te uhvati, tog trenutka se treba nositi s time i gotovo. Onda sam bila zatečena, a sad samo moram blokirati mozak da ne misli o toj boli.user posted image

Inače, u trudničkoj knjižici, koju još nisam podigla, piše da mi je ovo treća trudnoća jer računaju blighted ovum.user posted image user posted image user posted image Tebi?user posted image

Cure, mislim da zadnja dva dana, naročito jučer, osjetim bebicu, ali nisam uopće sigurna. Pratim situaciju pa ću vam javiti. user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 5.1.2016 6:41:12 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 948
5.1.2016 8:40:36   
danery
jutro user posted image

cura i ja kod kuće,napadalo je dosta snijega,a mm danas htio s njom pješke iz vrtića....ajd super,al nema skafander da bi išla ta 2 km kući pjehe,ne zbog zime,nego što bi se uvaljala ko prasence u svaku hrpu snijega,došla bi mokra ko miš,a onda eto ti prehlade bez wow....
tak da sad gledamo doru,poklopale fruštuk,ja pijuckam kavu i gledam malo poruke,a ona cucla čaj user posted image idila....dok nam ne dogori user posted image

jeste vi već raskitile bor?ja se sve spremam,al iglice toliko opadaju da je to nehumano,izbode se ja ko jastučić za bumbačice user posted image

noćas me nešto boluckalo,bockalo,bolilo u stomaku user posted image nismo spavali ni mm ni ja,on hrkao,ja drijemala,a mala ko top....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 949
5.1.2016 8:47:03   
noemaa
Da, i meni pise treca trudnoca.user posted image
A za porod,stvarno se nadam da nije duzi ni tezi od prvog. Meni je bilo super,kod kuce puko vodenjak i za cc. 4sata je bebac bio s nama.user posted image

Danery, snijeeeeeegic, aaaahhhhhhh...user posted image

Mm ide danas opet u skolu pa cu bit sama s klincem,budemo do kraja radili cestitku.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!