Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, dok sam čitala epizode o tebi i mužu plus Noi, umirala sam od smijeha! Pa to je kao kod mene! S Eminih 2 g. smo je uspavljivali u našem krevetu, kad zaspi, prebacili bi je u kinderbet, onda usred noći me zove pa je uzmem i stavim pored sebe u naš krevet dok ne zaspi, onda je opet prebacili, pa tako po znači dva, tri puta. Onda smo to prestali raditi i čim bi je uzeli prvi put kod nas, tu bi ostala. Ima tome tri godine... I danas isto je uspavaljujem za popodnevno spavanje, tu nije problem. Navečer se spremim i ja i idemo zajedno ona i ja u naš krevet. Kad je MM kod nas, brzo ode, ona još nije zaspala, razbudi se, plače, želi njega, ja ostanem i jedem si živce... I sad me brine trbuh, kako ćemo svi u krevetu zajedno... Danas zovemo i naručujemo dječju sobu. Obećejem joj je i odabiremo već mjesecima... Stiže za nekih 15 dana pa nek se muž zabavlja. E sad kako će ići spavanje bez mene, nas... ne znam.... Muči me njen svrbež. To je jedini razlog zašto se budi. Ja je onda čujem i namažem. Onako, mislim je uspavati, otići pa ako je svbi, neka me zove. Nema druge. Bit ćemo udaljeni nekih 6 metara, valjda ću je čuti.... Soba je predivna, onako vedra zelena boja, a kad kupim posteljinu koju toliko sanjam...na hello kitty ili neke princeze, pa joj napravim leptiriće za zid, ajme, bit će to pravi mali raj... Subby, sretno na pregledu! Cure, čuvajte se olujnog juga!