danery
|
ajoj....ja aždaja sprtila dijete u krpe i sad eto me opet tu... joj noemaa,nama je ok što je rođoš curki ljeti,al opet.....koliko je dobro,oliko je kraj 8.mjeseca,pa su svi ili na moru ili negdje van grada,tak da se jedva okupi ekipica.... odvedemo ih u igraonicu i ishopsaju se ta 2 sata,mir božji što se spremanja tiče.... i uvijek se kasno sjetim jednog restorana kraj drave,ima krasnu terasu,a uz nju park sa ljuljama,pješčanikom,klackalice,penjalice....i svake godine velim e tamo ćemo,i uvijek fulam.... buahhh,ubi me žgaravica od torte subby,znači i ti imaš pišuljka e da,prematalica,komodica....nama je odličan bio ogroman stari ladičar,na njemu smo malu previjali,baš je širok i visok,sve mi u njega stalo.... a imamo i komodicu koja mi je niškoristi,plitka,niska,uska,i još ona kadica u njoj....to smo dobili od neke tete ,poslužilo je za ljekarnu sada je kodprijateljice i baš me pitala neki dan da mi vrati,reko'' nemoj još ako boga znaš,ne znam kud bi s njom sada
< Poruku je uredio danery -- 11.1.2016 21:59:04 >