Snjeguljica_83
|
Jutro! AD kod nas i ima okidač i nema okidač. Kad joj je bilo najgore, uočila sam da joj smeta kikiriki, čokolada, naranča.... A sad po ljeti kad nije imala ništa, šopala sam je čokoladom i ništa joj nije bilo. Tako da joj nastavljam to davati, u malim količinama jer eto, nije to okidač, očigledno! Naranča je pojačala svrbež i to je to. A noćas što je bilo..... Zaspale u 22 i do 2 ujutro sam je mazala 6 puta! Stalno se češala, svakih pola sata me budila, UŽAS!!! Od onda do 7 i po nije mrdnula, sva sreća... Koža joj nije suha, ne ljuska se kao nekad, već je samo crvena, ali brate mili koji svrbež, baš ju je nešto napalo. Može biti i promjena vremena. U ponedjeljak je bilo olujno jugo i 14 stupnjeva, danas je okrkanska bura i 3 stupnja. Mislim stvarno, za male atopičare idealno! Danery, MM isto tako drži svoju čašu na rubu sudopera uza zid, to je pokupio od svojih roditelja. Još se ni jedna čaša nije tako razbila. Ali ovo za ručak koji si morala ponovno raditi, e za to mu evo: Subby, kad sam bila trudna prvi puta, bila sam usamljena u šetnjama, da bih onda shvatila da nisam sama.... nikad više neću biti sama, kud ja, tud malena. Tako i ti, guštaj u društvu. Jučer sam pojela tri žličice nutele, beba je podivljala, micala se kao luda, uživala u šećeru. A navečer sam pojela dvije naranče, isto je reagirala. Noema, mali ti je sladokusac. Voli čokoladu, pa tko ne voli!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 16.1.2016 8:14:18 >