|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
9.1.2016 21:25:45   
subby
U biti je skroz jednostavno.. Stavim spagete da se kuhaju i na maslinovom ulju (danas sam koristila maslac jer nisam imala vise maslinovog) na srednje laganoj jacini przis listice cesnjaka (s nozem ga narezem na tanje listice).. I cim se pojave mali baloncici kljucanja smanjiti jacinu i mijesajuci lagano cekati dok ne dobiju laganu boju, zuckasto, kao smeckastu i onda u to dodati malo vode iz spageta sto se kuhaju. U to vrijeme taman i spagete budu gotove, njih se samo procijedi, doda u cesnjak, u to sve malo persina, bibera, soli i parmezana i sve dobro pomijesati i to je to.. ;)

Nismo jos ime smislili, sad cemo u pon vidjeti bebaca i sta radi, kako se zabavlja i to, pa cemo onda pocet sa smisljanjem. Jos 2 dana woohoo :) Danas se bebac probudio kad i ja, iako nisam planirala ustat jos, nisam mogla neko vrijeme zaspati ponovo jer se bas zaigrao user posted image user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1001
9.1.2016 21:29:51   
subby

IZVORNA PORUKA: noemaa
Ja si upravo spekla prst na drvo koje je bilo u peci. Ma mislim,di mi je pamet bila?!?

Sta mislite, koliko utjece na bebolinca to sto me moj malac posteno odalamio? Skakao, skakao i ni ne znam kako se srusio na trbuh mi. BAS me odalamio. Odmah:"opoti mama". Sad sam jela slatkog u nadi da ce se gospon u trbuhu sto prije oglasiti da se smirim!!!

Ja si isto prosli tjedan prst opekla, gurnula vrucu tepsiju s prstom nazad u rernu user posted image

Bebe bi trebale biti zasticene dosta dobro u stomaku :) Nisam ekspert, al ja mislim da je sve ok, al za svaki slucaj nazovi doktoricu/doktora pa provjeri da budes mirnija.. Kad imas iduci pregled?

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1002
10.1.2016 7:14:20   
Snjeguljica_83

Snjeguljice, ne znam. Nasa pedica je klasterkova kod arene,a dezurstva mijenjaju sve u krug. Mozda ima na internetu?user posted image
Ja dajem svom c vitamine tabletice od plive, a bila sam mu davala i neki sirup proslu zimu. Mogla bih opet poceti. Ajd
,bas mi javi je li taj sirup i za trogodisnjake...

Sirup je za djecu iznad 1 godine, tako da... samo naprijed. Košta 50-ak kuna i ima okus po breskvi. user posted image

Nismo išli kod dr. jer cijeli dan nije imala temp. Apetit se polako vraća, živnula je, igra se, na nogama je, nije da samo leži i tako.... Noćas bez temp.

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1003
10.1.2016 7:15:26   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

subby - 11.1.user posted image

danery - 12.1.user posted image

snjeguljica_83 - 22.1.user posted image

chrna - 28.1.user posted image

noemaa - 29.1.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1004
10.1.2016 7:29:58   
Snjeguljica_83
Noema, valjda ne bi trebalo malcu biti ništa.... Sad zavisi koliko te zviznuo. Jel te boljelo u tom trenu ili poslije?user posted image

Vidjet ćeš da će se i dalje javljati mami.user posted image

Jučer sam radila lagane kućanske poslove i stojim i osjetim pritisak u donjem dijelu trbuha. Sjednem i kao smirilo se. Opet sam ustala i presjeklo me nisko dolje. Baš oštra bol. Užas. Brzo sam išla leći i nakon pola sata ležanja, nije se ponovilo. Bude li vama tako?user posted image

Noema,
vidjeh na prognozi da će obilja sunca biti danas od podne do 14 sati. Planiram u šetnju.user posted image Savjetujem...user posted image user posted image

Kako Noa?

Što je to bilo s TM i tobom jučer?

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 10.1.2016 7:30:18 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1005
10.1.2016 9:42:26   
danery
ola...

snjeguljice,mene često zna sjeckati svuda po stomaku,gore,dolje,sa strane....mislim da je to kad se preforsiram...u ovoj user posted image mi je stomak strašno visoko,pa mi neobično kad me štrecne pod rebrima,sa malom mi je bilo totalno drukčije...

mi popile kavicu,pojele palačinke,mm otišao na fajt,a kiša paducka,ima da se smrzne ko drekec user posted image

popodne rođoš,cura već izabrala outfit,ništa bez haljine user posted image eno sad tufla u nekoj balskoj opravi i s perikom na glavi,davi sveki da joj bude princ.....a ova taman oprala kosu pa omotala ručnik,a mala veli e super,ti si princ aladin user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1006
10.1.2016 12:58:38   
noemaa
Sve je proslo dobronakon udarca. Mali se ful izvrpoljio kad smonavecer mm i ja uspjeli odgledati cijeli film,a da se budilica nije oglasila.user posted image

Danery, sveki moderna, sada princuser posted image user posted image nije vam dosadno, vidim.user posted image

Subby, bas uzbudenje kad se otkriva spol. Ali samonek je zdravo, toje uistinu jedino vaznouser posted image

Snjeguljice, ma nista nije bilo, to su ti nasa zanovijetanja, kad je puno u kuci,mm pocne zivcanit za svakakve gluposti (pr.razbio se tanjur, ne moze gledat tv od glasnog miceka itd.),a ja na to flegma. Pa se ja ljutim kako on zivcani na gluposti, a on se ljuti kako mene bas briga za sve. I tako ti to bude neko vrijeme pa opet sve ok. To su ti nase "svade"i sretna sam sto se, za sad, svode na to.user posted image

Jucer sam ja pop....jer je prerano izasao iz sobe s uspavljivanja miceka i onda, naravno, za 5min je gospon mene zvao pa sam jos po ure sjedila uz njegauser posted image , a da je on ostao 10min duze, bio bi zaspao. Ali kao,nije dobro vidio u mraku spava li. A kako ja ondavidim???user posted image
I, da, mene zna presjeci tako u donjem dijelu. Onda sjednem,legnem pa prode.

< Poruku je uredio noemaa -- 10.1.2016 13:06:06 >

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1007
10.1.2016 14:41:36   
danery
joj uspavljivanje user posted image ija sam znala poluditi,skoro pa zaspe,i onda jesi udahnuo i nek me čula,eto još pol sata masaže user posted image
al sad već skoro 2 godine i duže legne,malo se pomazimo i adio,ja odo' pod tuš i amen...
pomalo,pa će i tvoj sam,noemaa...još je mali....
ima svoju sobu ili kod vas spava,nisam popratila baš user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1008
10.1.2016 18:36:46   
noemaa
Ima svoju sobu. Popodnevno spavanje sljaka odlicno, naravno jer je max.tri sata, a po noci svakako. Rijetko kad prespava bez budenja. Uglavnom se probudi tijekom noci pa ga prebacimo k sebi u krevet jer smo preumorni da ga ususkujemo,a da bi on za deset min opet zvao.a sad zimi nam je i hladnije jer ne lozimo preko noci,naravno. Tak da nam je prebacivanje u nas krevet jednostavnije. Al bit ce veselo kad dode braco, e to ce biti akcije!user posted image user posted image

Bude li se vase curke jos nocu? Ako ne,kad su pocele spavati cijelu noc?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1009
10.1.2016 19:41:18   
danery
hjoj,moja ti je sa 2-3 mjeseca počela spavat cijelu noć user posted image

u biti rijetko se budila osim kad bi zubići išli ili bi bila prehlađena,sad ode kroz noć na wc,pred jutro se priklrpelji meni ili mužu na sat-2,to nam ne smeta...popodne ili ode u svoju sobu ili zajedno odrijemamo na kutnoj,kako kad...

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1010
10.1.2016 21:28:59   
noemaa

IZVORNA PORUKA: danery

hjoj,moja ti je sa 2-3 mjeseca počela spavat cijelu noć user posted image

Stavljas mi sol na ranu!!!! S dva mjeseca,hahahauser posted image
Da si vidjela mene i mm s dva noina mjesecauser posted image
Nadam se da vrijedi ono da je drugo totalno razlicito od prvog. Pa nek mi bude samo u spavanju kontra, ja hepi.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1011
11.1.2016 6:31:12   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema,
dok sam čitala epizode o tebi i mužu plus Noi, umirala sam od smijeha!user posted image Pa to je kao kod mene!user posted image

S Eminih 2 g. smo je uspavljivali u našem krevetu, kad zaspi, prebacili bi je u kinderbet, onda usred noći me zove pa je uzmem i stavim pored sebe u naš krevet dok ne zaspi, onda je opet prebacili, pa tako po znači dva, tri puta. Onda smo to prestali raditi i čim bi je uzeli prvi put kod nas, tu bi ostala. Ima tome tri godine...user posted image

I danas isto je uspavaljujem za popodnevno spavanje, tu nije problem. Navečer se spremim i ja i idemo zajedno ona i ja u naš krevet. Kad je MM kod nas, brzo ode, ona još nije zaspala, razbudi se, plače, želi njega, ja ostanem i jedem si živce...user posted image

I sad me brine trbuh, kako ćemo svi u krevetu zajedno...user posted image Danas zovemo i naručujemo dječju sobu. Obećejem joj je i odabiremo već mjesecima...user posted image Stiže za nekih 15 dana pa nek se muž zabavlja.user posted image

E sad kako će ići spavanje bez mene, nas... ne znam.... user posted image Muči me njen svrbež. To je jedini razlog zašto se budi. Ja je onda čujem i namažem. Onako, mislim je uspavati, otići pa ako je svbi, neka me zove. Nema druge. Bit ćemo udaljeni nekih 6 metara, valjda ću je čuti....user posted image

Soba je predivna, onako vedra zelena boja, a kad kupim posteljinu koju toliko sanjam...na hello kitty ili neke princeze, pa joj napravim leptiriće za zid, ajme, bit će to pravi mali raj...user posted image

Subby
, sretno na pregledu!user posted image

Cure, čuvajte se olujnog juga!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1012
11.1.2016 6:34:57   
Snjeguljica_83
Jučer popodne ležim i popipam si donji dio trbuha... Inače je lijepo gladak, a tada je bila neka tvrda izbočina, kao da diram kamen. Nakon par minuta je nestala... Je li moguće da je beba došla tako naprijed i onda otišla?user posted image Mislim, tako djeluje. user posted image Ajme, koja sam ja tuka, kao da nikad nisam bila trudna.....user posted image

Prije dvije noći dok sam čitala priču za laku noć, osjetila sam dva uzastopna lagana lupkanja, a sinoć u istoj pozi i radnji opet to. Bit će da je to mrvica...user posted image user posted image
Je li?user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.1.2016 6:35:53 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1013
11.1.2016 7:52:32   
noemaa
O, snjeguljice, pa tvoja bebuška se javlja! user posted image user posted image sigurno je to ona, nema druge!user posted image
da, i ja si već mislim kako ćemo s drugim bebačem.u krevetu, mislim. imamo neki stari kinderbet, još moj kad sam bila beba. mislila sam mu rasturiti jednu stranicu i stavit ga ful do moje strane kreveta tako da dijete misli da je s mamom u krevetu, a zapravo nije, a tako bi i dalje imalo mjesta za cijelo pleme. user posted image u biti, gore mi je kad pomislim da će bebač plakati i vrištati noću, a gospon N se mora naspavati. user posted image user posted image

idem si samo po čaj pa dolazim... user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1014
11.1.2016 8:09:37   
noemaa
i, da, snjeguljice, super za sobu! ma sigurno ćeš je čuti. samo pustite oba vrata otvorena.njena i svoja. tako mi radimo. makar je nama udaljenost dosta mala, vaših 6m me navodi na pomisao da živite u vili. user posted image
naš je bio oduševljen kad smo mu kupili sobicu. bijelozelenoplava je, funkcionalna, moderna, ma super je. još smo mu kupili i fora naljepnice u bauhausu, mogu se stavljati i lako skidati. na ormar smo ih zakeljili. user posted image

ja lijepo sad (nakon 2 tjedna) fino doručkujem uz komp, a onda opet na spavanac. da se ne umorim odmah na početku dana, jelte? user posted image dečki otišli na posao/u vrtić i ja sad gazdarica. user posted image

a prehlađena sam još, glava - sinusi i nos čine svoje. user posted image sad pijem čaj od sljeza s listom brusnice. na internetu nalazim da ga se ne smije piti (brusnicu), a na nekim stranicama da ga se preporuča u trudnoći,. i sad ti budi pametna. znate li što o tome? user posted image

šta kuhate danas?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1015
11.1.2016 9:16:24   
Snjeguljica_83
Ma danas ne kuham..... Kupila sam one gotove torteline sa sirom, zazeljela sam se. Znam da je smece, al cu jesti puno salate pa......
Vila! Imamo duuuuuugacak hodnik. :D to je tih 6 m!
i ja sam naaapokon sama, nakon 5 dana. Fali mi moja malena ipak.....

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1016
11.1.2016 9:27:20   
danery
ola....dok se ja prištekam,odoste vas dvije user posted image
mi se digle u pola 7,odvela malu u vrtić,otišla platiti gimnastiku i vrtić i sad stigla kući,neki je zastoj u gradu bio....krepana sam,smutila si kavu,al nekako mi user posted image

sutra pregled,moram malo nogice počupkat user posted image mada su mi se dlake sad dosta prorijedile user posted image al nije da se žalim previše user posted image

za ručak ima pohanog mesa,samo ću rižu s povrćem napraviti i salatu,skuhati juhicu od gljiva i amen,toliko od mene....

joj vi već raspored smišljate kako ćete s bebama.....ja ću krevetac do kutne pod prozor,tako je i mala bila,a kasnije kad budem nadošla od rane i svega nakon poroda,tj.kad se vratim mužu u krpe user posted image kindač bliže nama staviti...
a kad prijeđe godinu,kod seke fura u sobu...
ako ne bude po planu,hah bože moj,kako nam bude,bit će.....sve je blizu,pa...

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1017
11.1.2016 10:29:19   
noemaa
Danery,ti mislis spavati i nocu na kaucu prvo vrijeme? Meni je krevet i madrac po tom pitanju nezamjenjiv.user posted image

Mi cem

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1018
11.1.2016 10:33:12   
danery
da,i sa malom sam tako,jer nam je krevet pod jako niskom kosinom,doslovno sam na par cm od poda,a dići se s tog poljskog ležaja user posted image s onim klancem nakon poroda-jok!
tako da dok ne zacijeli,valjuškat ću se komotno na kutnoj,i to razvučenoj,priti pliz user posted image
i sad na njoj spavam,ubiše me nadmadraci od memo pjene,kad sa pupom zapadnem u to tijesto,a pripiški mi se po noći,podivljam ko tasmanijski vrag dok se iskoprcam iz toga....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1019
11.1.2016 11:26:12   
noemaa
ahaha, kužim, da - kauč je onda bolja solucija. user posted image

mi ćemo isto kao i s prvim raditi: do godine dana u našoj sobi u svom krevetiću (koliko-toliko), a onda seoba u dječju sobu.

vidim da ste obje promijenile avatar... dakle, gotovo je s blagdanskim ozračjem user posted image

snjeguljice, ti si dobra, već ti fali ema. user posted image ja svog obožavam, naravno. ali ovakav mir jutarnji... neprocjenjivo! ni najmanje trunke grižnje savjesti ili čežnje trenutno (kad znam da se zabavlja i da je u dobrim rukama) user posted image još i ova moja glava... baš mi treba odmor. neću ništa raditi!!! user posted image

subby, pcelitza, chrna, gdje ste?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1020
11.1.2016 12:14:17   
Snjeguljica_83
Ema mi par puta dnevno kaze Mama ti si najbolja, najbolja mamica! user posted image
Jutros sam osjetila bebu vec par puta.....user posted image Leptirici kad sam mirna....user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1021
11.1.2016 13:05:34   
noemaa
A meni noica zadnjih dana stalno ponavlja:"Vojim te,mama."
Rastopim se odmah. Ajme,kako je to lijepo. Prvo oko nas decki/muzevi tako cmolje,onda dok im dosadimo, taman eto faze s djecicom. Al sto cemo kad i njima dosadimo? Psa ili ljubavnika...user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1022
11.1.2016 14:23:44   
Snjeguljica_83

A meni noica zadnjih dana stalno ponavlja:"Vojim te,mama."
Rastopim se odmah. Ajme,kako je to lijepo. Prvo oko nas decki/muzevi tako cmolje,onda dok im dosadimo, taman eto faze s djecicom. Al sto cemo kad i njima dosadimo? Psa ili ljubavnika...user posted image user posted image

Cekati unucad :D

E da, ne znam za brusnicu i trudnice, al znam da ne smijemo hibiskus, borovnicu.... Ma ne zelim.se igrati cajevima pa sam samo na kamilici, hahaha

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.1.2016 14:26:19 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1023
11.1.2016 14:26:35   
noemaa
Unuke kazes... Uh ima do onda...user posted image

Subby,bila na pregledu? Curka ili decko?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1024
11.1.2016 14:32:09   
Snjeguljica_83
Onda ljubavnik u medjuvremenu user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Želja za pobjedom
AntonijaV

Koliko se trudite postici bodove i osvojitu nagradu?

Previse (17%)

Pisem,pa ako upali (21%)

Ne bas puno (28%)

Nije me briga za nagradnu igru (34%)

Broj svih glasova: 29

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!