Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 6.1.2016 21:28:16
|
|
|
|
noemaa
|
I, da, bole li vas cice? Ja znam osjetiti nesto neugodno,bezveze, kao osjetljive na dodir, cak i na grudnjak.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 7.1.2016 7:32:15
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, ja sam čitala da od klinaca ne treba očekivati popodnevno spavanje kad navrše 5 godina. Mislim da se uskoro neću time zamarati. U 5. mj. puni 5 godina i to je to. Onda ćemo nas dvije uspavljivati malca (malicu) U vrtiću je moj nećak spavao kad je imao čak 6 godina, ali vikendom ga nisu stavljali spavati. Nemamo zimske gume. No i s ljetnim smo lani skočili do Žminja i tamo pronašli par cm snijega. Izdovoljili se i to je to. Rado bih da i ove godine bude tako.... Ma bit će u okolici. Gle, voziš i voziš dok ga ne ugledaš. Od Pule do cca Vodnjana ne trebaju zimske gume, a onda kad vidiš snijeg, parkiraš se i to je to. Naša mala politika. Grudi su mi u početku bile osjetljive na dodir, ali ne preko grudnjaka. Sad više nisu, valjda su se hormoni stabilizirali.... i sad su osjetljive samo bradavice. Auoreole su tamnije i mrvicu veće, a grudi su samo popunjene, nisu veće. Očekivala sam čudo, čudo se nije dogodilo. Mislim da su u prvoj trudnoći bile malo veće, sad su zakazale.... Vele da u 2. trudnoći grudi budu manje osjetljive. Mah. MM su ipak drage. Jučer popodne ad se Ema propudila imala je temp. i to dosta visoku, boljelo ju je grlo i glava i bila je nikakva, bez teka. Nisam je silila jesti jer jednom jesam pa je povratila. Nikad više! Danas ostaje sa mnom. A što ću, to je moja prvorođena mrvica i volim je do svemira i natrag!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 7.1.2016 8:28:58
|
|
|
|
danery
|
Jutro.... Kod nas vec show,ne bi ovo,ono,njaaaaa...a vani pada snijeg,krupne pahulje,ma milina....rekla sam nema van ako ne doruckuje,a ona ' ladno:Pa nisam ja ni htjela van ....utamanit ce me ta njena drcnost rano ujutro.....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 7.1.2016 14:37:24
|
|
|
|
noemaa
|
Hahaha, danery, to je "najbolje" kad im prijetis necim sto u tom trenu ne fermaju. I jos snijega kod vas Snjeguljice, ma besmisleno ih tjerat jesti kad su bolesni. Pa i mi odrasli imamo drukciji tek tada. Ja svog vise ne tjeram jest ni kad je zdrav, samo mu to jelo serviram za sljedeci obrok i to je to. Mene nesto grlo grebe, i glava mi cudna. Samo da ne dobijem glupu temp. Danas je konacno lijepo, bili u setnji, konacnooo
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 7.1.2016 17:43:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Ja sam propustila sunce, aaaaaaaaa..... Izasla sam u kratku setnju i do trgovine prije pola sata, ema spava, muz dezura. Nema veze, tako sam lijepo protegnula noge... A imam snage da bi mogla mislim pjesaciti 5 km, ne zezam se. Jedva cekam da ema ozdravi. I da, sutra su opet najavili kisu, uf!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 7.1.2016 18:46:01
|
|
|
|
subby
|
Da, ja cu isto nabavit i vise odjece i jastuk za dojenje, to mi je sad na listi.. Jedino sto sam vidjela da se tutice (body s nogavicama i "carapama") prodaju uvijek u paketu s majicicama, a to mi vjerojatno ne treba.. vidjet cu dal mogu negdje nac bez tih majica (to su one gegice koje vecina forumasa ne koristi vise, jel?).. Nadam se da sam svladala terminologiju Ja sam dobila vec 7-8 kg, cudo za mene iako ja ne primjetim bas, ali eto.. :) Nekako kao da sam postala aseksualna, ko da to vise nisam ja, skroz cudno i totalna suprotnost od inace.. bradavice vise nisu osjetljive.. Sretan Bozic svima koji slave danas!
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 7.1.2016 22:12:38
|
|
|
|
noemaa
|
Subby, ma najobicnije tutice... Imas ih svugdje! To je ono sve spojeno u jedan komad. I po centrima, u mani, kiku... Snjeguljice, zar opet kisa? A ja njusim bolestine: mene grlo grebe ful, mm se cijedi iz nosa posteno, a malog smo upravo jedva uspavali nakon neofena jer je plakao da ga grebe uho cim bi se u krevetu naslonio na tu stranu. Nadam se da ce proci sto prije i bez lijecnika. Snjeguljice, tvoja ema? Danery, kako si ti?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 8.1.2016 7:29:21
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, tako vele: kiša, tj. pljuskoviš kiše. Ono je bilo izuzetno kratkotrajno proljepšanje. Pratim prognozu na accuwheather.com, odlična stranica! Unaprijed ti kažem: sunce dolazi tek u utorak. Evo smajl unaprijed: I mene je grlo boljelo, a u nosu mi suhoća, pa evo ima tome dva-tri dana, i MM muku muči s grloboljom, pomogao mu je Angal pastile, a za Emu znaš... Evo, noćas je opet imala temp. Lupocet spusti temp. na 4-5 sati i opet. Vidjet ću kako će danas biti, možda se zaletimo popodne do pedijatrice. Ne sviđa mi se što dolazi vikend pa uvijek kažu da ako temp. ne prolazi nakon tri dana, idite doktoru. A vikend, pa na hitnu. Ne bih.... Žao mi je što malca boli uho. Ne bih da i njega zadesi zlo koje je zadesilo Emu. Dali ste mu Neofen? To je tzv. stari Ibuprofen. Odličan je za bolove. No, je li za tako malu djecu? Ne osuđujem, pitam. Tako da znam za drugi put, zlu ne trebalo. Danery, je li tvoja princeza prestala napokon biti kenjkava jučer? Subby, ja još ne vladam terminologijom... Kad sam tek počela istraživati što je što, snašla sam se tako što sam pojmove upisivala u google i google slike!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 8.1.2016 7:30:50 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 8.1.2016 9:04:41
|
|
|
|
noemaa
|
Snjeguljice, presli smo s lupoceta na neofen otkako je jednom bio pod jakom temp.vise dana po preporuci pedice. Da je jaci i brze djeluje,a namijenjen je djeci. Cini mi se da je zaista nesto bolji pa smo ostali na njemu. Jutros ga ne boli uho, veseo je, jede. Budemo vidjeli... Ali zato ja jos osjecam grlo. Uzeh sirup od trputca i paastile. Pise da nisu prepor.za trudnice,ali sta drugo. Nis nije za trudnice.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 8.1.2016 9:18:49
|
|
|
|
danery
|
Jutro....evo ja pijem kavu sa sveki,danas ne radi,pa smo se ukokile u fotelje i bas nam je super uz kolacice :) Persa se probudila u pola 8 i kaze da bi u vrtic,spremila se za 10 min i odvela ju bez wow...odmah drukciji dan,hehehe.... Kod nas je stislo,sledilo se sve,al dobro su ociscene staze pa nije problem za setnju...popodne cemo malo na snijeg ako bude vremena....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 8.1.2016 9:34:56
|
|
|
|
subby
|
oh pa bome kod vas zapadalo bas fino.. ma imate pravo, snac cu se vec nekako hvala na pomoci! kod nas sunce cak izaslo danas.. jest zubato, ali iz stana s poluotvorenim prozorom je bas ugodno. koje kolacice jedete danery?
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 8.1.2016 13:13:24
|
|
|
|
noemaa
|
Nije fer. mi u kisi i blatu, a vi secete bijelim snijegom i gledate zubato sunce. Ma neka je zubato, samo da je sunce! Meni je dosta vec ove kise, vlage, magle, mm koji stalno puse jer je "zatvoren"vec 10 dana u kuci,a k tome mu i ja zanovijetam (priznajem,moj grijeh, moj grijeh )... Sad se narucali, strpali malog u krpe, mm puse jer mu kokodacem da stisa tv. Onda on ne cuje dobro...eh, kad mu kazem da je najveca glupost sto talijani simultano prevode sve, onda misli da sam s marsa. Imas oval titlove,pa koliko god da stisas, uvijek znas sto pricaju. a i nije umjetno izgovaranje,vidis im usta kako idu aaaaaaa, a izgovire znj. Ma mislim....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 8.1.2016 14:30:11
|
|
|
|
danery
|
Hehe,grickale smo neku karamel bajaderu i zarbo snite....sad sam se ubila paradajz juhom i knedlama sa sljivama i pekmezom,nisam dugo tako fine napravila bit ce mm presretan,pogotovo zbog ovih s pekmezom,njih obozava.... Isla sam do grada platiti vrtic,srela prijateljicu,popile kavu,malu ponovila u potkosuljice,sve je prerasla....a sveki ima rodos za koji dan,pa sam joj kupila lijepu torbu,novcanik i tajice da se ponovi,ajme se obradovala,veli bas je htjela kupiti novu torbu....a kad je u novcaniku masla i lovu(mjesecno koj dajem za dio rezija),zena se prenerazila....reko' pa to je dodatna oprema uz novcanik Kako god ja rekla za nju ovo,ono kad mi digne zivac,ipak da je nemamo...uh,dimilo bi se....ovako me veseli da sam joj kupila i korisno i da joj se svida.... Ajme,odoh zalec dok moji dodu,ko piton sam se nazderala....doslovno
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 8.1.2016 15:21:26
|
|
|
|
noemaa
|
Danery, salji mi sve sto si jela danas, od prvog kolaca pa do knedlica... Aj ke dobar meni si imala Zarbo ploske pogotovo To ti je neka mlada ili moderna sveki? Ja svoju ne mogu zamisliti u tajicama Odmaram i gledam kako bi trebali raspremiti bor i sve ukrase...a taaaako mi se ne da to raditi. da bar imam carobni stapic!!! Cure,koliko cesto piskite? Ja staaaaalno, svaki sat skoro. Inace imam mjehur ko vodopad, ali bas ovoliko...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 8.1.2016 16:14:23
|
|
|
|
danery
|
ma ne nosi baš tajice,al ja sam sebi kupila,pa su tople i ajme dugačke,a kako je ona malo....khm....guzlastija ,svidjelo joj se što se fino razvuku a ne stisnu,pa sam joj kupila....super joj stoje,inače nosi trenerke pa izgleda široka ko brod,a ono nogice ko u curetka,bome kakvu dužu tuniku i mačka i pol al dok ju na to nagovorimo....no nema veze,nek nosi kako joj drago... torbu je odmah naprtila i pripremila za posao,kaže sad kad me cure u kancelariji spopadnu pregledavat joj,jesam se sad mm-u nasmijala,strpao si 6 velikih knedli krcatih pekmezom u tanjur i jede,jede,pa se sav uspuhao,bilo mu puno....reko' šta je,gdje je zapelo....kaže on de šuti vidiš da doslovno gutam knedle e tako je to kad su veće oči nego guza i stomak
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 9.1.2016 8:32:44
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
PROLJETNE BEBE - TERMINI danery - 2.5.2016. subby - 8.5.2016. Pchelitza - 13.5.2016. noemaa - 16.5.2016. mutilica - 24.5.2016. chrna - 29.5.2016. Snjeguljica_83 - 12.6.2016.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 9.1.2016 8:33:31
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
NAŠI PREGLEDI subby - 11.1. danery - 12.1. snjeguljica_83 - 22.1. chrna - 28.1.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 9.1.2016 8:39:48
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Subby, ti još ne znaš je li bebolino ili bebolina? Noema, ne idem često piškiti. Možda se dogodi dva dana tjedno da ispadne kao da idem češće, ali se zapravo zaniže par češćih odlazaka u roku od par sati, ne cijeli dan ili noć. Noću idem sigurno jednom piškiti. Ne tjera me ne znam kako, ali kad se probudim, a probudim se najmanje jednom redovito, eto mene u wc.... Noćas sam sanjala bedastoće, neki strah, suze, maltretiranje. Ne znam odkud mi to u snovima, ne gledam gluposti na televizoru... Noema i danery, jel dajete svojoj dječici neki vitaminski pripravak za imunitet? Moja mama je kupila VITAMOL od Dr. Theissa i čitala sam o njemu, čini mi se super stvar. Danas idem po njega kod mojih i odmah počinjem davati Emi. Noćas opet temp.... Ped. se jučer nije javljala, bit će da je spojila blagdane. ---------------------------------- Noema, subotom je dežurna pedijatrica u dj. dispanzeru kod Arene?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 9.1.2016 9:50:53
|
|
|
|
noemaa
|
Snjeguljice, ne znam. Nasa pedica je klasterkova kod arene,a dezurstva mijenjaju sve u krug. Mozda ima na internetu? Ja dajem svom c vitamine tabletice od plive, a bila sam mu davala i neki sirup proslu zimu. Mogla bih opet poceti. Ajd ,bas mi javi je li taj sirup i za trogodisnjake... Danery, kako god, imam filing da ti je sveki express zena. Mi prehladeni, mali za sad je najbolje, danas smo planirali u igraonicu s necacima... Bo, budemo vidjeli do popodnevnih sati...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 9.1.2016 9:52:03
|
|
|
|
noemaa
|
E, i moj pregled je 29.1.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 9.1.2016 12:53:42
|
|
|
|
danery
|
ola.... mi se kasno digli,sinoć smo išli u kupovinu potrošiti bonove koje je mm dobio za božićnicu,pa odmah ostali u kinu.... dakle snjeguljice,samo da ti kažem,da si sinoć gledala što i ja,kako pišeš o snovima,mislim da ne bi uopće spavala pogledali smo tarantinovu mrsku osmorku,mošmislit scenarija iradnje-klaonica u 2 dijela,i to još s pauzom između,trajalo je skoro 3 sata sinoć persi ispao treći zub i sad kad sam zjaknula da vidim,bome veselje,jdva zuba rastu baš kao domino,jedan iza drugoga tako su i mm-u kad je bio mali,pa je imao muke s aparatićem i vadio trajne zube da ima mjesta za sve ostale.... nadam se da će ipak bejb bolje proći.... što se sirupa i tabletica vitamina tiče,nikad nisam davala,eventualno citrofit ako bi bila šmrkava,imamo sreće sa zdravljem valjda
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 9.1.2016 14:38:32
|
|
|
|
noemaa
|
Za citrofit sam cula da je super prirodni. Tj.biljni antb, ali tek od seste godine? Jao, danery, ja ne mogu gledati ni n od nasilja, a kamoli trosatni film!!! Bome imas zeludac! Mi ostajemo doma. mm i ja smo bas blj.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 9.1.2016 18:12:21
|
|
|
|
danery
|
Iss,meni ti je prije spavanja koja epizoda Csi-a obavezna A vas uhvatilo,ha eeee,bome sad bi ti citrofit pomogao,i nas u kuci za 2 dana dize iz mrtvih,znas kad mm koji umire na svaki porast sobne temperature za njim poseze kad prducne u fenjer....i smiju ga i manja djeca,ja sam maloj vec sa 2,5 god.davala,koliko godina,toliko kapi u sok,kad probaju agrume vec mogu...i nikad joj nis nije bilo od njega... M Mi cemo na rodendan,a i sutra smo na 2 pozvani,kako cu stici sve,pojma nemam.... Danas smo bili na rucku u A.mallu,pokupovali poklone i bjez kuci na spavanac,zalegla sam ko jazavac....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 9.1.2016 19:57:42
|
|
|
|
subby
|
U ponedjeljak se nadamo saznati jel bebolino ili bebolina Bas smo uzbudjeni i jedva cekamo :) Dragi je isto danas kihao dosta pa sad navalili na cesnjak i pravim spagete aglio e olio iliti s bijelim lukom na maslinovom ulju, dan mi bas nekako brzo protice, jedva stigla sad malo za komp sjesti
< Poruku je uredio subby -- 9.1.2016 19:58:21 >
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 9.1.2016 20:53:07
|
|
|
|
noemaa
|
Subby, kako radis tu tjest.s cesnjakom ili lukom? Sta nista drugo ne ide? Imate li imena i za deckica i za curicu? Danery, ti se sigurno dobro slazes s tm po pitanju filmova i serija. Ja si upravo spekla prst na drvo koje je bilo u peci. Ma mislim,di mi je pamet bila?!? Sta mislite, koliko utjece na bebolinca to sto me moj malac posteno odalamio? Skakao, skakao i ni ne znam kako se srusio na trbuh mi. BAS me odalamio. Odmah:"opoti mama". Sad sam jela slatkog u nadi da ce se gospon u trbuhu sto prije oglasiti da se smirim!!!
< Poruku je uredio noemaa -- 9.1.2016 20:54:52 >
|
Anketa
Zaposlenjeanuska08Da li ste u radnom odnosu?jesam (
37%)
jesam (trenutno na porodiljnom i sl.) (
33%)
nisam (
29%)
Broj svih glasova: 203Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!