danery
|
noemaa,na kraju sam skuhala grah s kobasicama i kuskusom,za salatu ciklu i kiseli kupus izvadila...mala baš grah i ne voli zbog kožica,pa sam prvo njoj odgrabila svega ostalog,a nama dodala...bome se najela....popodne baba napekla štrudle s jabukama,pa se i time osladila... htjela sam te pizza špagete,al pojeli mi svu salamu,pa sam na kraju ovako...inače skuham napola špagete,pa u njih umiješam kečap s origanom da se zacrvene,a onda i ostalo,sve naribano, i sir,i salamu,i kisele krastavce i kukuruz stavim,na kraju još malo prelijem kečapom i pospem sirom ribanim...super bude,ostane sočno jer prvo pod folijom malo zapečem,a kasnije bez da porumeni i otopi se sir... ajme kako kod nas danas vrijeme skače,pa to je za krepat....dopodne se sve topilo i c,oljilo,popodne počela kiša,predvečer snijeg,evo sad pahulje ko dječji dlan padaju snjeguljice,moja odspava popodne oko 2 sata,nekad više,nekad manje,al oko 9 je spremna za krevet,nema baš neke komocije oko toga...pogledamo crtić ili ispričmo priču,pusa,3 minute sa mm se pomazi,on ju pokrije i adio bela jedino ako je kod kuće,ono,ne ide u vrtić ili je vikend,malo duže navečer ostane,napravimo si kino-nađem kakav duži crtić na youtubeu,pa pustim na tv-u,onda nam je to kao pred spavanje.... evo danas je bila 3x na snijegu,sad se vratila kući iz vizite,išla sa tetom kod neke prijateljice na igranac sa njihovom curicom....mislim da je sad spremna za spavanac noemaa,kod nas u vrtiću spavaju dok ne krenu u najstariju skupinu,znači 6 godina,jedino ako roditelji zatraže (ali mora biti starije dijete,predšlolski uzrast) ili dijete nema potrebu za spavanjem više,onda idu u nespavače...
< Poruku je uredio danery -- 6.1.2016 20:05:02 >